Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Semir Štilić
Starter.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ipak nastavlja karjeru, jel tako Zeljovac hehehŽeljovac je napisao/la:Starter.
Odlican prvo poluvrijeme. Vidi se da momak zna sve s loptom. Ima pasove "s ocima". Nevjerovatno je kako taj decko cesto nema mjesta ni na klupi nase repke. Al hajd, nasi selektori sve strucnjaci.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Kako nema mjesta ni na klupi nase repke.szlaja je napisao/la:Odlican prvo poluvrijeme. Vidi se da momak zna sve s loptom. Ima pasove "s ocima". Nevjerovatno je kako taj decko cesto nema mjesta ni na klupi nase repke. Al hajd, nasi selektori sve strucnjaci.
E kod Cirice je bila druga pricica.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 dec 2010, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Moram priznati da nisam, imao prilike da često vidim Štilu na djelu ali se na prvu primjet da je stvarno sa loptom u nogama pravi znalac,maestro.Ali bogami i radijus kretanja kao i brzina nisu baš za pohvaliti.Sve mu nešto na potez(mada to stvarno izvodi majstorski),trke slabo ima.Mislim da bi trenutno bolje u repci davali Štila i Pjanić nego Miske i Pjana.
Dobar je izgleda bio.Gledao sam utakmicu od poslije postignutog gola.Je li ucestvovao u golu?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Upoznao sam Stilica, i par puta sam ga gledo uzivo.
Mislim da je zasluzio da igra malo vise u repci, jer Ibricic nije vise onaj stari, totalno je van forme.
Mislim da je zasluzio da igra malo vise u repci, jer Ibricic nije vise onaj stari, totalno je van forme.
Pa dobro ,znamo kakvi su sve "stucnjaci" vodili našu selekcijuszlaja je napisao/la:Odlican prvo poluvrijeme. Vidi se da momak zna sve s loptom. Ima pasove "s ocima". Nevjerovatno je kako taj decko cesto nema mjesta ni na klupi nase repke. Al hajd, nasi selektori sve strucnjaci.
Što se Štilića tice, vidi se da je decko glavni igrac Lecha...sve akcije on kreira, veceras nabacio savršen centaršut za vodstvo domacina protiv Juventusa.
- Principatus
- Kontakt:
Vidim okupili ste se i gledate utakmicu, da se i ja pridruzim, upravo dosao kuci i smrznut do kostiju. 
Lech izgleda dere Evropom, nevjerovatno. Ima da im odmah otkupe Stilica, ako je pruzio jaku igru do sada.
Nisam odavno gledao Stilu, pa da vidimo.
Lech izgleda dere Evropom, nevjerovatno. Ima da im odmah otkupe Stilica, ako je pruzio jaku igru do sada.
Nisam odavno gledao Stilu, pa da vidimo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- miralem444
- Kontakt:
Stila izaso i odma 1:1..pu bem ti ovaj juve...danas semir odlican mocna kontrola lopte na onakvom terenu zaista svaka cast samo pokazuje da momak zaista izrasta u vrhunskog igraca..samo naprijed stilaaa.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Štila je odlično odigro, šteta samo što nisu pobjedili.
zasto ovaj momak neigra za repku ili pak da na kupi za rezerve bude? nema stele ili sta?!
Gledao sam utakmicu na ESPN-u. Odlicna partija Stilica koji je asistirao kod vodeceg gola svoje ekipe, i kada je izlazio komentatori su jos jednom potvrdili da je odigrao odlicnu utakmicu. Samo nek on nastavi pruzati odlicne partije, mogao bi sljedece sezone u Bundesligu ima dosta kandidata koji bi ga zeljeli vidjeti u svojim redovima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ipak cemo ga gledati i na proljece u Europi. Sve cestitke idu za vecerasnju partiju...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Igra momak k'o sat. Odlična partija večeras. Opet se kola na njemu slomiše. Cijela premijerliga će dobiti šansu za dokazivanje i nastupit će i dva igrača Lecha na toj utakmici(što znači da bi pustili i Štilića) i Semir izostavljen. Nevjerovatno je da nikad dosad nije dobio ni 15 minuta da odigra. Pa ni protiv novinara, Irana, Slovačke...
Ja bih poludio da sam na njegovom mjestu. Daleko bi brže napredovao uz pokoji nastup u reprezentaciji, što je itekako zaslužio.
Ja bih poludio da sam na njegovom mjestu. Daleko bi brže napredovao uz pokoji nastup u reprezentaciji, što je itekako zaslužio.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
To ja pokusavam rec vec duze vrijeme. Nevjerovatno je da nikad ni 5 min nije zaigrao, a cesto nije ni na klupi. Stvarno sramotno. Mislim da bi se najbolje snasao u Bundesligi, slican je MisketuŽeljovac je napisao/la:Igra momak k'o sat. Odlična partija večeras. Opet se kola na njemu slomiše. Cijela premijerliga će dobiti šansu za dokazivanje i nastupit će i dva igrača Lecha na toj utakmici(što znači da bi pustili i Štilića) i Semir izostavljen. Nevjerovatno je da nikad dosad nije dobio ni 15 minuta da odigra. Pa ni protiv novinara, Irana, Slovačke...![]()
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Da je Poljak, već bi igrao na velikim takmičenjima i našao dosta veći klub. Ovako mora bez pomoći reprezentacije. Šta će kad je Ćiro davno vidio da Semir "nije lav" 
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma poslije vecerasnje partije zvace ga Pape sigurno.Tako je s Lulom bilo.Ako je selektor gledao tekmu sljedecu je starter zagarantovano
.
Štila dominira
Štila dominira
1921-2011
posljednjih par utakmica stilic igra kao poluspic jer je, ocigledno , treneru jasno da ne moze igrati u veznom redu, s obzirom na ogranicenu brzinu i pokretljhivost, bar kada se ide na teze utakmice.
u reprezentaciji bvec i9mamo dva "problema" slicne vrste. misimovic i ibricic. obojica osobina kao i stilic. ibricic je citavu proslu sezonu iograo kao napadac, a misketa je pape, protiv slovacke, stavio u spic jer se tamo toliko ne primijeti njegova nepokretljivost. problem te vrste igraca je vise nego primijetan i to ih sprijecava da budu vrhunski.
sve u svemu, ne vidim razlog pozivana stilica, njegove osobine su poznate i ne donose nista novo. neko ga je gore poredio da sudicem sto nema logike. sudic je prije povrede bio najperspektivniji stoper svedske lige, pozicija na klojoj esmo deficitarni, ili sa zecom koji je jedini brzonogi igrac reprezentacije i , vjerovatno, poslije deke i najbolji napadac, dok na poziciji stilica imamo puno jakih pojedinaca.
stilic, moze upasti umjesto misketa ili ibre, drugacije je samo gomilanje igraca koji nemaju mjesta ni na klupi.
cak bih rekao da su, recimo, alispahic, mahmutovic il;i neki drugi, puno interesantniji.....
u reprezentaciji bvec i9mamo dva "problema" slicne vrste. misimovic i ibricic. obojica osobina kao i stilic. ibricic je citavu proslu sezonu iograo kao napadac, a misketa je pape, protiv slovacke, stavio u spic jer se tamo toliko ne primijeti njegova nepokretljivost. problem te vrste igraca je vise nego primijetan i to ih sprijecava da budu vrhunski.
sve u svemu, ne vidim razlog pozivana stilica, njegove osobine su poznate i ne donose nista novo. neko ga je gore poredio da sudicem sto nema logike. sudic je prije povrede bio najperspektivniji stoper svedske lige, pozicija na klojoj esmo deficitarni, ili sa zecom koji je jedini brzonogi igrac reprezentacije i , vjerovatno, poslije deke i najbolji napadac, dok na poziciji stilica imamo puno jakih pojedinaca.
stilic, moze upasti umjesto misketa ili ibre, drugacije je samo gomilanje igraca koji nemaju mjesta ni na klupi.
cak bih rekao da su, recimo, alispahic, mahmutovic il;i neki drugi, puno interesantniji.....
Sent from my Commodore 64
Dobro, nihco, shvatili smo, Misimović protiv Slovačke igrao u špicu i nema šanse da bude vrhunski igrač. To što je redovno prvi asistent Bundeslige i što je odveo mali Wolfsburg do titule, to nije nimalo vrhunski. 
Visca el Višća!
Visca el Višća!