Francuska - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

svabo94
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la svabo94 » 22 sep 2011, 11:07

nema tu price igrat ce

hasagic-lulic,spahic,papac,mujdza-rahimic,salihovic,pjanic,misimovic,medunjanin i Dzeko

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 sep 2011, 11:41

zasto ne pozvati Mahmutovica ako je u DOBROJ formi u onako-ok ligi umjesto Muslimovica( meni inace najdrazi igrac repke, ali nema kluba, nema smisla ga zvati (sad za sad)) :!: :?:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 22 sep 2011, 12:01

Mislim da bi Mahmutovica trebalo pozvat bas sad protiv Lux-a i to bi bila prava prilika za njega: Pa ljudi mi trentuno imamo samo Dzeku od napadaca i to je to. Znamo svi sta je sa Vedom i Muslimom, Zec i da nije povrijedjen misljenja sam da je Mahmutovic bolji od njega. Stvarno nema nijednog jedinog razloga da ga se ne pozove :?

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 22 sep 2011, 12:28

crvenocrni je napisao/la:Mislim da bi Mahmutovica trebalo pozvat bas sad protiv Lux-a i to bi bila prava prilika za njega: Pa ljudi mi trentuno imamo samo Dzeku od napadaca i to je to. Znamo svi sta je sa Vedom i Muslimom, Zec i da nije povrijedjen misljenja sam da je Mahmutovic bolji od njega. Stvarno nema nijednog jedinog razloga da ga se ne pozove :?
A ne bi bilo loše krenut tako sa Džekom i Mahmutovićem, a Ibiševića ostavit za Francuze da se malo bolje oporavi...

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 22 sep 2011, 12:28

wanakis je napisao/la:
soko je napisao/la:Trebao bi ga Pape pozvati, Mahmutovica. Pogotovo ako se Vedo ne vrati. Muslimovic ionako ne igra a Zec nesta slab.
Samo ne znam jeli Mahmutovic ista bolji od Zeca. Gledao sam ga par puta, jeste brz(a i Zec je) ali golove sto je dao nisu nesta, Zec je puno puno bolje golove zabijao prosle sezone al otom potom.
Nego i taj problem sa Pandzom, Jahic?! Coca?
[youtube][/youtube]

3.54 :shock: :shock: :shock:
Ovo je jedini fudbaler čije su golove morali ponavljati po tri ili četiri puta, da bi mu klip trajao duže od jedne minute.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 22 sep 2011, 12:35

Kakvi eksperimenti u zavrsnici kvalifikacija...ako se opravi Ibisevic,neka ga protiv Lux u napadu sa Dzekom.a ako ne onda ofanzivnije postaviti vezni red koji moze zabiti bar 2-3 gola slabasnom Lux,a u Fra svakako cemo igrati sa jednim napadacem. Muslimovic,nema kluba..znaci ne igra,koliko imamo igraca da imaju klub pa ne igraju i niko ne spominje da ih ne treba zvati,taj hendikep utakmica on nadomjesti fanaticnom borbenoscu koju mu niko ne moze osporiti..znaci neka ga u repki.

A Mahmutovic,Ljavkovic,Seferovic i sl, tek u prijeteljskoj u Februaru trebali bi dobiti poziv da vidimo sta znaju.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 22 sep 2011, 12:43

budzak je napisao/la:Kakvi eksperimenti u zavrsnici kvalifikacija...ako se opravi Ibisevic,neka ga protiv Lux u napadu sa Dzekom.a ako ne onda ofanzivnije postaviti vezni red koji moze zabiti bar 2-3 gola slabasnom Lux,a u Fra svakako cemo igrati sa jednim napadacem. Muslimovic,nema kluba..znaci ne igra,koliko imamo igraca da imaju klub pa ne igraju i niko ne spominje da ih ne treba zvati,taj hendikep utakmica on nadomjesti fanaticnom borbenoscu koju mu niko ne moze osporiti..znaci neka ga u repki.

A Mahmutovic,Ljavkovic,Seferovic i sl, tek u prijeteljskoj u Februaru trebali bi dobiti poziv da vidimo sta znaju.
Zasto stavljas ovu dvojicu iskusnih fudbalerau isti kos sa jednim momcicem koji tek treba da potvrdi u seniorima ono sto je pokazao sa 17 god u Africi...
Ova dva starija su spremni ovog momenta zamjeniti svakog u repki bez bojazni od nekih djecijih pogresaka...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 sep 2011, 12:51

budzak je napisao/la:Kakvi eksperimenti u zavrsnici kvalifikacija...ako se opravi Ibisevic,neka ga protiv Lux u napadu sa Dzekom.a ako ne onda ofanzivnije postaviti vezni red koji moze zabiti bar 2-3 gola slabasnom Lux,a u Fra svakako cemo igrati sa jednim napadacem. Muslimovic,nema kluba..znaci ne igra,koliko imamo igraca da imaju klub pa ne igraju i niko ne spominje da ih ne treba zvati,taj hendikep utakmica on nadomjesti fanaticnom borbenoscu koju mu niko ne moze osporiti..znaci neka ga u repki.

isto bi se moglo reci za Zahirovaca, a gle momka sad ;) nek Pape odluci

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 22 sep 2011, 12:53

Gledao sam utakmice i snimke obojice ovih iz Ceske..imaju kvalitet,al ipak ne mozes ubaciti u igru protiv Francuske igraca kojem ne znas ni vrline ni mane, primjer Zahirovica...isproban u prijeteljskoj i pokazao se i tek onda u kvalifikacijama zaigrao..po mom misljenju to je recept i za ostale.

A spomenuh Seferovica,Hajrovica i sl..jer smatram da ih treba sto prije kaparisati za nasu drzavu dok nisu dobili poziv od drugih A selekcija...neka odigraju 1, pa onda ih u mladi tim(U21) dok ne sazriju za A selekicju.
Nadam se da jos nisu izgubljeni za BiH.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 sep 2011, 13:04

slika
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 sep 2011, 13:08

imal cevapa u tom restoranu ? barem dobrog graha ?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 sep 2011, 13:12

MOZAK je napisao/la:slika
Koliko ja znam nama su odobrili 3500 ulaznica sto je dovoljno da svi stanu u jedan sektor, tako da je ova slika bezveze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 22 sep 2011, 13:17

Elegant je napisao/la:
Koliko ja znam nama su odobrili 3500 ulaznica sto je dovoljno da svi stanu u jedan sektor, tako da je ova slika bezveze.

ne prosipaj se...dali su savezu 3.350 ulaznica , a naši su većpreko neta kupili 5.000
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 22 sep 2011, 13:19

ovdje možete kupiti karte http://www.placeetvous.fr/
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 22 sep 2011, 13:22

Elegant je napisao/la:
Nije bezveze, covjek (i mom prijedlogu odgovarajuce) markirao Bosansko-Herzegovacku teritoriju...mjesta gdje se ocekiva puno nasi navijaca.

Francuzi su odobrili nasem savezu da prodaje odredjen broj. Ali za ocekivati je da ce nasi biti oko 3 puta vise. Ja svoju ulaznicu nisam kupovao preko naseg saveza, nego preko "francebillet.fr". Znaci moja ulaznica ne spada u cifru koja je nasem savezu data.
To finish first, first you have to finish.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 22 sep 2011, 13:30

2 pobjede protiv Belgije, 2 pobjede protiv Bjelorusije smo ostvarili sa samo 1 napadačem. Dobitnu kombinaciju ne treba mjenjati.Ja mislim da je ludost igrati protiv Francuske sa 2 napadača, treba strpljivu čekati šansu iz kontre.
FEDERER= KLOC

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 22 sep 2011, 13:53

Iker C je napisao/la:2 pobjede protiv Belgije, 2 pobjede protiv Bjelorusije smo ostvarili sa samo 1 napadačem. Dobitnu kombinaciju ne treba mjenjati.Ja mislim da je ludost igrati protiv Francuske sa 2 napadača, treba strpljivu čekati šansu iz kontre.
Kakva kontra? Pa mi trebamo pobjedu a ne oni. Ibisevic (ako bude stvarno spreman) i Dzeko u napadu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2011, 14:07

Je li istina da je Centrotrans vec prodao sve pakete? Znaci 8 buseva i 4 aviona. Mislim da bi nas moglo bit oko 15 hiljada tamo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 sep 2011, 14:12

Cartman je napisao/la:Je li istina da je Centrotrans vec prodao sve pakete? Znaci 8 buseva i 4 aviona. Mislim da bi nas moglo bit oko 15 hiljada tamo.
Ja stvarno očekujem i veći broj od te cifre!
U frankfurtu 15 000-20 000, švedska 10 000- 15 000, brisel 15 000, genk 10 000, mexico 15 000- 20 000..., a važnost ove utakmice, pariz, stadion stade france, relativno najpogodnije mjesto za odlazak- središte evrope, sloboda kupovine ulaznica...mislim da će ovo biti rekordna podrška na strani!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 22 sep 2011, 14:32

kako je krenulo s prodajom ulaznica izgleda da ce biti ''hajmo istok hajmo zapad'' i u Parizu :D :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.