bravo džoni,previše levata danas fakat ima..Dzoni je napisao/la:chily-rz je napisao/la:
Pa iskreno nije nemoguce,poznato je da vutra stvara suhu u ustima,i moj drug je jednom priliko skoro dehidrirao..
Ja sam je prestao duvat ima dvije godine sigurno,par puta mi se znalo desiti da mi srce nenormalno udara poslije spusavanja ali i jednostavno sam ohladio od te furke,.
Blejanje,isfuri,suha u ustima,klosarenje i lijenost,ne mislis o nicemu,bitno je samo skontat repa za keta a kao sto SARS u pjesmi kaze "krades Bogu svaki dan",tako nekako i dodje,.
Vutra je i principu ok ako na istu nisi navucen,ono s vremena na vrijeme sebi dati oduska i "pustit mozak na pasu"..
O vi ste imali neki gadan štek,negdje daleko od vode.![]()
Ko god je "ozbiljnije" pusio ganju,morao je proci kroz ovu fazu (ili je jos uvijek u njoj) to je defakto.
Ali to je zato sto se ljudi ne znaju nafurat jbt...
Ja sjednem na bajs i opalim dionicu od 30-40 kilometara,ma preeedobro.
Jos sta ti se sve izdesava vozeci se bajsom,sta sve vidis u prolazu...cudo jedno.
Al stvarno ima debilnih likova,ja ponekad kontam da se neki namjerno ofiraju.![]()
Meni to totalno bezze,navlacit zent na sebe samo zato da bi drugi rekli:vidi on se napusio,a ustvari svi kazu:vidi debila.
Ja evo 3 godine duvam,ono za svoju dušu,a kada se ne ispalim van grada,najveća je gotiva uletiti u masu(najčešće kafić neki),ne samo meni već većini raje