Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 maj 2012, 02:03

Adi_Zepce je napisao/la:@NedozvoljenaPozicija
Ako cemo po tvojoj logici,onda svako k'o se imalo pokaze u 100oj ligi na svijetu zasluzuje da vodi ili igra u reprezentaciji koja ima u planu da ode na neko veliko takmicenje.
Amar Osim je osvojio u Japanu Kup s prosjecnom ekipom,a Pape je u karijeri pa rekao bi sa ispodprosjecnim Canesom izborio nastup u Europi,isto tako s Istanbulom,sa Al Hilalom je osvojio Kup i Superkup.Kad se sve sagleda opet je bolji od Osima,iako kazem da nije ni on idealan jer ima covjek stvarno neke cudne zamisli.
Ima problema s odbranom,a on zove silu veznjaka :roll:
Amar se nije malo dokaz'o u ligi nego prekuco ligu, u 6 sezona koliko je vodio Želju osvojio je:

4 titule, 1 drugo i 1 treće mjesto
4 kupa i 2 finala kupa
1 superkup

Izbacio: Lilestrom, Anorthosis, Sheriff, klubove koji mogu kupit cijelu našu ligu...

Možda naša liga nije Premiership, al brate dragi ako ovo nije dovoljno onda ja ne znam šta je...

P.S. Ne može oba Maccabija sa Željom izbacit ni Mourinho.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 maj 2012, 02:06

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Ako cemo po tvojoj logici,onda svako k'o se imalo pokaze u 100oj ligi na svijetu zasluzuje da vodi ili igra u reprezentaciji koja ima u planu da ode na neko veliko takmicenje.
Amar Osim je osvojio u Japanu Kup s prosjecnom ekipom,a Pape je u karijeri pa rekao bi sa ispodprosjecnim Canesom izborio nastup u Europi,isto tako s Istanbulom,sa Al Hilalom je osvojio Kup i Superkup.Kad se sve sagleda opet je bolji od Osima,iako kazem da nije ni on idealan jer ima covjek stvarno neke cudne zamisli.
Amar se nije malo dokaz'o u ligi nego prekuco ligu, u 6 sezona koliko je vodio Želju osvojio je:

4 kupa i 2 finala kupa
1 superkup

Izbacio: Lilestrom, Anorthosis, Sheriff, klubove koji mogu kupit cijelu našu ligu...

Možda naša liga nije Premiership, al brate dragi ako ovo nije dovoljno onda ja ne znam šta je...

Sve je to uredu i slazem se da je prekucao ovu ligu,ali on jos uvijek nije za selktora.Mislim da ce biti presudno sta ce napraviti sa Zeljom u Europi ove godine.Valjda nece opet naletiti na Izraelce :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 27 maj 2012, 02:09

Adi_Zepce je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:

4 kupa i 2 finala kupa
1 superkup

Sve je to uredu i slazem se da je prekucao ovu ligu,ali on jos uvijek nije za selktora.Mislim da ce biti presudno sta ce napraviti sa Zeljom u Europi ove godine.Valjda nece opet naletiti na Izraelce :D
TI NEMAS POJMA ;) cuj nije za selektora, ali zato jeste Pape :roll: :?:

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 maj 2012, 02:10

Znači ako ispadne od npr. Basela onda će bit da se nije dokazo... hajd ne slažemo se i šta da se radi :D

Ne mogu sad doć Izraelci, Hapoel Ironi Kiryat Shmona nije nositelj zbog slabog koeficijenta. Teoretski bi mogli u trećem krugu ako jedna od dvije ekipe izbaci potencijalnog nositelja treće runde (valjda nisam zakomplikovo previše :lol: )

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 maj 2012, 02:14

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Znači ako ispadne od npr. Basela onda će bit da se nije dokazo... hajd ne slažemo se i šta da se radi :D

Ne mogu sad doć Izraelci, Hapoel Ironi Kiryat Shmona nije nositelj zbog slabog koeficijenta. Teoretski bi mogli u trećem krugu ako jedna od dvije ekipe izbaci potencijalnog nositelja treće runde (valjda nisam zakomplikovo previše :lol: )
Pa ako on bude nekako se nosio s Baselom,recimo neki pristojni porazi i to je onda nacin nekog dokazivanja.Eh super sto nmg doci Izraelci,onda bi Zeljo mogao nesto i napraviti ove sezone ;)
@MrAmani96
Svako ima pravo na svoje misljenje.Ne moze niko sa sigurnosti tvrditi da bi Osim mladi bio bolji od Papeta.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 27 maj 2012, 02:24

Sušić marioneta i neznalica,selektor nikad ! Amar Osim je za njega Guardiola Pep (ne navijam za Želju,naprotiv iz Zenice sam).

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 27 maj 2012, 02:27

Pa gdje ce biti dobar kada zove vranjesa umjesto zebe. znaci njemu je bitnije da on igra u nekoj tamo sklj ligi nego u nas
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 maj 2012, 02:32

Ja bi prvi glasao da bude Amar selektor, stvarno Sušić nema pojma, on jedino što zna jest da Begović brani, Pjanić igra u vezi, Džeko u napadu. Čovek je taki od trenera, al realno. Amar je Mourinho za njega!

AMARA ZA SELEKTORA!

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 27 maj 2012, 02:40

bosnaaaaa je napisao/la: sad sam ti napiso ako je amar dobar trener odvest ce zelju u grupu fazu lp to ako uspije ja bi mu dao reprezentaciju da je vodi cijeli zivot.......jer lako je osvojit nasu kukuruz ligu
Mourinho zelju nebi odveo u grupnu fazu LP, ako susic moze bit selektor onda i amar moze

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 27 maj 2012, 02:46

Čekaj malo vi bi glasali da Amar bude selektor , gdje koga čega ? Pa lahko je Želju bolan vodit kad imaš oca iza ledza , kad kupiš par utakmica u ovoj ligi i osvojiš je . Kasnije , izadzes u Europu malo sponzori čast na svemu naprave ekipu najaču u ligi što jest , jest ove sezone i osvoje duplu krunu .

Ali da bude selektor jedne nacije i reprezentacije koja misli igrati velika takmičenja ma de bolan ?

Sušić možda jest malo neiskusan i nije baš pratio situaciju oko igrača nit su oni u formi da sudimo po ovom meču koji su danas igrali .

Ali opet ne branim Sušiča nije neki selektor , nezna oko tima mnogo ali nije ni Amar da se ne lažemo .

Treba nam profesionalac na klupi .

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 27 maj 2012, 02:49

Neko gore napisa kao nek se Amar prvo dokaže sa Željom u Evropi, a šta nam to selektor može u ranijim poslićima dokazati? Ne mora to biti Amar, ali nek napokon dođe neko ko zna svoj posao, jer ovaj trenutni, to pojma nema!!!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 maj 2012, 02:51

Ma kakav Amar i reprezentacija, nedamo mu mi da se mice iz Zelje trazite drugu opciju.
Za Susica je Amar Lippi, moje misljenje da bi trebalo probat dovest Bajevica,Ristica,Antica mislim neko ex Yu jace ime, a ima ih sigurno kojima nije sve u lovi.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 maj 2012, 02:52

bavarac95 je napisao/la:Čekaj malo vi bi glasali da Amar bude selektor , gdje koga čega ? Pa lahko je Želju bolan vodit kad imaš oca iza ledza , kad kupiš par utakmica u ovoj ligi i osvojiš je . Kasnije , izadzes u Europu malo sponzori čast na svemu naprave ekipu najaču u ligi što jest , jest ove sezone i osvoje duplu krunu .

Ali da bude selektor jedne nacije i reprezentacije koja misli igrati velika takmičenja ma de bolan ?

Sušić možda jest malo neiskusan i nije baš pratio situaciju oko igrača nit su oni u formi da sudimo po ovom meču koji su danas igrali .

Ali opet ne branim Sušiča nije neki selektor , nezna oko tima mnogo ali nije ni Amar da se ne lažemo .

Treba nam profesionalac na klupi .
Ti si zaboravio da je ovo Bosna i Hercegovina i da je plata selektora 10,000 KM, nema ni para ni motiva za stručnjaka kakvog ti želiš. A to smeće iz prve rečenice neću ni komentarisati.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 maj 2012, 02:53

Nama treba motivator,selektor koji će izvući maksimum iz igrača,jer ovi igrači nisu profesionalci za njih većinu okupljanja reprezentativna predstavljaju odmor u bosni i oni svoj nekvalitet moraju nadoknaditi voljom i izgaranjem na terenu..Ćiro je izvukao maksimum iz igrača,gledao sam njegov film onaj gdje kaže prije utakmice sa Portugalom ja ću ih napalit da grizu ko lavovi,Sušić to nikad nije uradio,nikad nije drekno sa klupe,nikad nije održao press konferenciju da me prođu trnci jednostavno nema karizmu..
Ćiro zapali cigaru maše publici kaže Pjaniću opali je sine sa 30 metara nemoj se libit te stvari trebaju našem mentalitetu..odigrali smo fenomenalno u Lisabonu i nakon tog baraža počeli su nas ozbiljnije shvatati,dotad smo igrali i do 97minute dok protivnik ne dadne go,pa su svirali penale nepostojeće,kartone olahko dobijali itd..
Ovo sa Safetom je natezanje stvara nezadovoljstvo u reprezentaciji,sukob sa Misketom,sukob sa Begovićem,scena sa Ibričićem,prekrižio je Nadarevića svi smo mislili uvodi disciplinu,a zapravo glavni razlog je njegov loš odnos sa igračima,komunikacija 0..
Nevjerovaten stvari radi Aco Petrović u košarci obišao je sve košarkaše,posjedio,popričao,Pape ne znam da li obiđe nekog igrača u pauzama između kvalifikacionih utakmica,da li pošalje makar por igraču kada pogleda utakmicu na tv-u Rome,MAn.citya.LAzia,Seville,Hofenheima,Stutgarta,Dinamo Moscow,Stoke-a da kaže večeras si dobro igrao..tako se gradi povjerenje,tako se postaje familijom i onda atmosfera,igra,rezultati dođu sami po sebi..

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 27 maj 2012, 02:53

upravu si, treba nam profesionalac. a susic i nije bas neiskusan, dosta je klubova vodio (npr bilic je puno ne iskusniji), niti je do informacija.. nego susic jednostavno NE ZNA kako sloziti ekipu, kako pristupiti igracima, to se vidjelo tokom kvalifikacija (izuzetak prvo poluvrijeme u parizu) to se vidi i sada

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 27 maj 2012, 05:20

JohnnyDinamitas je napisao/la:upravu si, treba nam profesionalac. a susic i nije bas neiskusan, dosta je klubova vodio (npr bilic je puno ne iskusniji), niti je do informacija.. nego susic jednostavno NE ZNA kako sloziti ekipu, kako pristupiti igracima, to se vidjelo tokom kvalifikacija (izuzetak prvo poluvrijeme u parizu) to se vidi i sada
+1

Amar Osim.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 27 maj 2012, 06:58

vecina pljuje po papetu sada kad smo izgubili a kad pobjedimo mexico svi ce ga dizati u nebesa. ljudi moji mi trebamo svatiti neke stvari mi smo nacija od nekoliko miliona stanovninka, mi nikada necemo biti neka mocna reprezentacija. trebamo se pomiriti sa ovim sto imamo i to je to

svabo94
Kontakt:

Post Postao/la svabo94 » 27 maj 2012, 09:53

jahic je kod gola izgubio prvo loptu...... onda je u skoku zakazo......
realno nema mjesta u prvi 11

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 27 maj 2012, 10:09

ma nikome se neigraju te prijateljske tekme.igraci su umorni od ligaskih utakmica.

oni vise kontaju na odmor,more i trebe nego na tekme protiv irske ili mexika

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 maj 2012, 10:43

Ono jučer je bilo loše i na momente smo ličili na scenu ''bez glave i repa''

Nastup protiv Meksa mora biti bolji, mnogo bolji...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.