Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BozePetra
Kontakt:

Re: AW: Toni Sunjic

Post Postao/la BozePetra » 20 feb 2015, 08:34

Goalgetter je napisao/la:Ovo on nije pisao, nego je sa fan pagea.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bravo - page bez plave oznake nije oficijelan i iza njega može stajati bilo ko.

Ukucajte Edin Džeko u pretragu, izaći će desetine stranica, ali samo jedna ima plavu oznaku i ta je zvanična.
#Salihović

Virtu4l
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la Virtu4l » 20 feb 2015, 08:43

Poletio Bošnjo da se naslađuje :beba:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 20 feb 2015, 08:45

Sabinho je napisao/la:
Head je napisao/la:Sad me samo zanima kakva ce biti reakcija BHF-a. Kad su recimo sebi dali za pravo da tjeraju trenera, dizu parole i sl. kakav ce komentar imati na ovo, ili ce presutiti sve za par karti koje ce dobiti djaba.
Bice reakcija kao kad su protiv Albanije istjerali sa tribine covjeka koji je nosio Ibricicev dres iz Hajduka.
Izbacili čovjeka sa tribine zbog Hajdukovog dresa????
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 feb 2015, 10:27

E **** ti glupog i naivnog Bosnju.
Toni sutra dodji sa majicom Ante Pavelica bice teladi koja ce ti se klanjati.
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 feb 2015, 10:32

Head je napisao/la:Toni sutra dodji sa majicom Ante Pavelica bice teladi koja ce ti se klanjati.
Ne, nego ćemo mu yebat mater, a dok se to ne desi ti možeš nastaviti da pripremaš teren sa špekulacijama i insinuacijama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 feb 2015, 11:01

Virtu4l je napisao/la:
Head je napisao/la:Toni sutra dodji sa majicom Ante Pavelica bice teladi koja ce ti se klanjati.
Ne, nego ćemo mu yebat mater, a dok se to ne desi ti možeš nastaviti da pripremaš teren sa špekulacijama i insinuacijama.
Upravo, iza ovog profila moze stajati bilo ko, al' eto poletio Bosnjo da brani svoju drzavu preko neta, za koju je Toni dao vise znoja nego ovaj gore sto si ga citirao, ali hajde internet 'ajduk bit' nije mala stvar. :bih:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 feb 2015, 11:14

Virtu4l je napisao/la:
Mani se te glupe price, ovo nisu nikakve insinuacije nego status sa Tonijevog privatnog profila. Na fan pagovima postoji plava kvakica a ne na privatnim profilima. Ovo je njegov privatni profil i njegovo privatno razmisljanje 2009 godine.

Ali mene ne cudi tvoje razmisljanje i neko tjeranje inata, tvoja prvenstvena svrha na ovom forumu je da pises kontra Spahica i Pjanica pa makar velicao i one koji ovu zemlju nazivaju sugavom. Mozda sam pisao dosta gluposti na ovom forumu. Jesam i toga sam svjestan, jer forum mi prvenstvno sluzi kao zaebancija i to nikad nisam krio ali u nekim stvarima treba imati mjeru. Ja ne volim Spahica nesto pretjerano, cak naprotiv ali uvijek cu ga cijeniti kao velikog patriotu, pravog lidera koji moze posluziti za primjer svakom Bosancu svojim patriotizmom. Covjek koji ce punih usta u sred Dubrovnika reci ja sam Bosnjak, napusite mi se kite bosanske i to reci sa takvim ponosom da ti srce zaigra od radosti.
Kako da cijenim covjeka ciji je otac ubijao neduzne, kako objasniti tamo nekom momku da sin od ubice njegovog oca igra za reprezentaciju i pri tom ovu drzavu naziva sugavom a njegov otac i mnogi ostali dali zivot za nju.
Za koga za sta, da Tonija koji ce je nazivati sugavom i za one koji ce tog istog Tonija velicati.

Prije svega treba imati ponos, to je ono sto ti ne moze nijedno svijetsko niti evropsko prvenstvo dati. To se radja, s tim se zivi i s tim umire. Vise volim gledati 11 Anela Hadzica koji s ponosom dozivljava svaku utakmicu reprezentacije, sa svakim sviranjem himne srce mu od ponosa hoce da iskoce. To je moj brale bosansko srce, to je bosanski ponos, to ne moze nista kupiti.

Kako objasniti Ibisevic, Salihovicu, Pjanicu i ostalim iz istocne Bosne koji su bjezali pod naletom granata, gubili svoje najmilije da moraju igrati sa tipom koji ovu zemlju naziva sugavom. Kako?

Ne moras ti nju voljeti, ne moras ni smatrati da u njoj ima perspektive, tjerati mlade iz nje. Ali nemoj meni ovdje prosipati suplju demagogiju, glumiti najpametnije, covjeka koji misli da je sabrao svu pamet svijeta i na sve ima kometar. Veliki patriota, veliki domoljub, koji ce podrzati covjeka koji ovu zemlju naziva sugavom ne bi li barem malo bocnuo kapitena Spahica jer ga organski ne podnosi. To je ljigavost samo takva, zapitaj se ko si uopste.
Nikad nisam krio da volim provocirati, biti subjektivan u nekim situacijama, gurati neke igrace u repku. Ali znam da nikad nisam bio na strani ovih sto su pricali protiv Bosne i Hercegovina. Sama drzava je vaznija od svega, za nju su se borili i ja necu dati da djela ovog ljigavca Sunjica odu u zaborav, bicu tu svaki dan da podsjecam na njegovo husacko pisanje protiv nje i njenih naroda. Mozda ce me banovati, i neka ce. Vraticu se opet i opet mu yebati rod i porod, a one koji ga podrzavaju otvoreno napadati.

Ponosni Bosanac i Hercegovac.
1946

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 feb 2015, 11:16

Head :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 feb 2015, 11:19

Forumska moralna vertikala. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 20 feb 2015, 11:31

Head, ograničen si i patetičan.

Čak i da to jeste njegov profil i da to jeste njegov post, to je 2009.godina, a sad je 2015. - jes', majke mi, idi vidi kalendar!

Mišljenje nije gotov proizvod, ono se gradi iz dana u dan, stiču se nova znanja, probaj na sebi, da vidiš kako se granice pomjeraju, ne bi vjerovao...
#Salihović

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 feb 2015, 11:46

BozePetra je napisao/la:Head, ograničen si i patetičan.

Čak i da to jeste njegov profil i da to jeste njegov post, to je 2009.godina, a sad je 2015. - jes', majke mi, idi vidi kalendar!

Mišljenje nije gotov proizvod, ono se gradi iz dana u dan, stiču se nova znanja, probaj na sebi, da vidiš kako se granice pomjeraju, ne bi vjerovao...
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ratko Mladic i Radovan Karadzic su ubijali 1992-1995. Je li to znaci da su se oni gradili kao licnosti, sad im ne treba suditi jer je to ipak bilo prije 20-ak godina. :? :facepalm:
Kakvo razmisljanje, ne mogu da vjerujem. Boze razlupaj joj internet. :crazy:
1946

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 20 feb 2015, 11:48

To je zamjena teza, momak.

A, da, izvini, kako bi ti mogao da znaš šta je to?
#Salihović

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 feb 2015, 11:49

Head je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Mani se te glupe price, ovo nisu nikakve insinuacije nego status sa Tonijevog privatnog profila. Na fan pagovima postoji plava kvakica a ne na privatnim profilima. Ovo je njegov privatni profil i njegovo privatno razmisljanje 2009 godine.

Ali mene ne cudi tvoje razmisljanje i neko tjeranje inata, tvoja prvenstvena svrha na ovom forumu je da pises kontra Spahica i Pjanica pa makar velicao i one koji ovu zemlju nazivaju sugavom. Mozda sam pisao dosta gluposti na ovom forumu. Jesam i toga sam svjestan, jer forum mi prvenstvno sluzi kao zaebancija i to nikad nisam krio ali u nekim stvarima treba imati mjeru. Ja ne volim Spahica nesto pretjerano, cak naprotiv ali uvijek cu ga cijeniti kao velikog patriotu, pravog lidera koji moze posluziti za primjer svakom Bosancu svojim patriotizmom. Covjek koji ce punih usta u sred Dubrovnika reci ja sam Bosnjak, napusite mi se kite bosanske i to reci sa takvim ponosom da ti srce zaigra od radosti.
Kako da cijenim covjeka ciji je otac ubijao neduzne, kako objasniti tamo nekom momku da sin od ubice njegovog oca igra za reprezentaciju i pri tom ovu drzavu naziva sugavom a njegov otac i mnogi ostali dali zivot za nju.
Za koga za sta, da Tonija koji ce je nazivati sugavom i za one koji ce tog istog Tonija velicati.

Prije svega treba imati ponos, to je ono sto ti ne moze nijedno svijetsko niti evropsko prvenstvo dati. To se radja, s tim se zivi i s tim umire. Vise volim gledati 11 Anela Hadzica koji s ponosom dozivljava svaku utakmicu reprezentacije, sa svakim sviranjem himne srce mu od ponosa hoce da iskoce. To je moj brale bosansko srce, to je bosanski ponos, to ne moze nista kupiti.

Kako objasniti Ibisevic, Salihovicu, Pjanicu i ostalim iz istocne Bosne koji su bjezali pod naletom granata, gubili svoje najmilije da moraju igrati sa tipom koji ovu zemlju naziva sugavom. Kako?

Ne moras ti nju voljeti, ne moras ni smatrati da u njoj ima perspektive, tjerati mlade iz nje. Ali nemoj meni ovdje prosipati suplju demagogiju, glumiti najpametnije, covjeka koji misli da je sabrao svu pamet svijeta i na sve ima kometar. Veliki patriota, veliki domoljub, koji ce podrzati covjeka koji ovu zemlju naziva sugavom ne bi li barem malo bocnuo kapitena Spahica jer ga organski ne podnosi. To je ljigavost samo takva, zapitaj se ko si uopste.
Nikad nisam krio da volim provocirati, biti subjektivan u nekim situacijama, gurati neke igrace u repku. Ali znam da nikad nisam bio na strani ovih sto su pricali protiv Bosne i Hercegovina. Sama drzava je vaznija od svega, za nju su se borili i ja necu dati da djela ovog ljigavca Sunjica odu u zaborav, bicu tu svaki dan da podsjecam na njegovo husacko pisanje protiv nje i njenih naroda. Mozda ce me banovati, i neka ce. Vraticu se opet i opet mu yebati rod i porod, a one koji ga podrzavaju otvoreno napadati.

Ponosni Bosanac i Hercegovac.
Ja poslije ovog nikad ne bi stao na stranu Sunjica ali da budem posten bio sam sumnjicav i po pitanju njegova nogometnog znanja. Znaci nikad ga i nisam nesto puno zelio u repki ni prije ovog ali da bi volio gledati 11 Hadzica oprostit ces mi Head ali i to mi je necuven nonsence. Zaboli me sto on drzi ruku na srcu ako ne zna igrati nogomet mjesto mu i nije u toj skupini koja stoji dok himna svira. On je takodjer uvreda mozgu navijaca samo na drugi nacin nego Toni. Zato nemoj ubacivati pricu o ruci na srcu nekog antitalenta da bi opravdao zelju za izbacivanjem Tonija. Ovo sto je doticni napravio dovoljno je gnjusno da ne treba nikakva vrsta opravdavanja za njegovo izbacivanje. Van iz repke i nikakav komentar za to nije potreban.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 feb 2015, 11:51

@dubrovnik

Samo da kazem da sam i ja za da Hadzicu vidimo ledja, njega sam samo naveo kao primjer osobe koja se smatra ponosnim sto je BiH njegova drzava. :bih:
1946

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 feb 2015, 11:56

Je li ti ovo stvarno mislis pa sta hoces reci da mu je misljenje o drzavi evaluiralo od sugave do trpece. Da li je i tih godina bio mladi reprezentativac i nosio dres toga sto naziva sugavim. Mislim da mu je samopostovanje ravno 0 ako je nesto takvo u stanju uraditi. Ili jednostavnije se moze reci da samo ljudi ciji je moral sugav takve stvari i takve stavove mogu imati a u isto vrijeme igrati u dresu onoga sto istinski mrzi.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 20 feb 2015, 11:57

Ako je istina ovo o Toniju, a nema razloga da ne vjerujem @Headu jer momciluka daje i slike kao dokaz, onda ga treba nogirati iz repke... Ne treba on voljeti ovu drzavu, niti repku, al da je ponizava i degradira e pa to ne moze niko, ni Dzeko, a kamoli on koji nije ni medju 18-19 najboljih...

Za njegovog oca sam ostao rezervisan, jer ne mozemo Toniju pripisivati zlodjela i zlocine njegovog oca, al' ovo je definitivno nesto drugo...

Toni out - Cocalic (kao 4. stoper) ili neka druga, ako postoji, bolja alternativa in....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 20 feb 2015, 11:59

Toni Sunjic - Francetic. :D

Ne znam jel mi gore gledat ove patriotske krampe ili ove bojovnike-krampe u svetom dresu.

@MrMuscle +1

Toni je ionako cisto fudbalski gledano grohnuo, nema ga nigdje.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 20 feb 2015, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 20 feb 2015, 12:00

dubrovnik je napisao/la:

Je li ti ovo stvarno mislis pa sta hoces reci da mu je misljenje o drzavi evaluiralo od sugave do trpece. Da li je i tih godina bio mladi reprezentativac i nosio dres toga sto naziva sugavim. Mislim da mu je samopostovanje ravno 0 ako je nesto takvo u stanju uraditi. Ili jednostavnije se moze reci da samo ljudi ciji je moral sugav takve stvari i takve stavove mogu imati a u isto vrijeme igrati u dresu onoga sto istinski mrzi.
Državu i ja opsujem svako malo, šugava i jest, opljačkana, kriminalizirana, korumpirana, u vlasti nacionalnih mafijaških organizacija koje sebe nazivaju političkim partijama...

To nema veze sa sportom i reprezentacijom.

A što se građenja mišljenja tiče, od 2009. do 2015. je sigurno naučio da se na društvenim mrežama ne pišu takve stvari kad si javna ličnost. Dakako, ako je to uopšte njegov profil, a po čemu znamo da jeste osim što to tvrdi jedan forumaš?
#Salihović

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 feb 2015, 12:01

Head je napisao/la:@dubrovnik

Samo da kazem da sam i ja za da Hadzicu vidimo ledja, njega sam samo naveo kao primjer osobe koja se smatra ponosnim sto je BiH njegova drzava. :bih:
A u isto vrijeme radi u korist njezine stete. Head oprosti ali sa ovim dijelom se ne slazem pa cak ne mislim niti da je pretjerani patriotizam potreban kod sportasa. Ali ovo sto je Toni pisao je cisto izrugivanje i sprdnja sa onim sto bi on trebao predstavljati. To je nedopustivo i treba iskusiti konzekvence za svoje stavove i kraj price. Pozz

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Toni Sunjic

Post Postao/la JoseMourinho » 20 feb 2015, 12:05

Ufatili se slike, a ne znaju uopste je li njegov pravi profil, a i takva slila se napravi za 5 minuta u fotosopu ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GG3, meecko i 32 gosta.