Virtu4l je napisao/la:Head je napisao/la:Toni sutra dodji sa majicom Ante Pavelica bice teladi koja ce ti se klanjati.
Ne, nego ćemo mu yebat mater, a dok se to ne desi ti možeš nastaviti da pripremaš teren sa špekulacijama i insinuacijama.
Mani se te glupe price, ovo nisu nikakve insinuacije nego status sa Tonijevog privatnog profila. Na fan pagovima postoji plava kvakica a ne na privatnim profilima. Ovo je njegov privatni profil i njegovo privatno razmisljanje 2009 godine.
Ali mene ne cudi tvoje razmisljanje i neko tjeranje inata, tvoja prvenstvena svrha na ovom forumu je da pises kontra Spahica i Pjanica pa makar velicao i one koji ovu zemlju nazivaju sugavom. Mozda sam pisao dosta gluposti na ovom forumu. Jesam i toga sam svjestan, jer forum mi prvenstvno sluzi kao zaebancija i to nikad nisam krio ali u nekim stvarima treba imati mjeru. Ja ne volim Spahica nesto pretjerano, cak naprotiv ali uvijek cu ga cijeniti kao velikog patriotu, pravog lidera koji moze posluziti za primjer svakom Bosancu svojim patriotizmom. Covjek koji ce punih usta u sred Dubrovnika reci ja sam Bosnjak, napusite mi se kite bosanske i to reci sa takvim ponosom da ti srce zaigra od radosti.
Kako da cijenim covjeka ciji je otac ubijao neduzne, kako objasniti tamo nekom momku da sin od ubice njegovog oca igra za reprezentaciju i pri tom ovu drzavu naziva sugavom a njegov otac i mnogi ostali dali zivot za nju.
Za koga za sta, da Tonija koji ce je nazivati sugavom i za one koji ce tog istog Tonija velicati.
Prije svega treba imati
ponos, to je ono sto ti ne moze nijedno svijetsko niti evropsko prvenstvo dati. To se radja, s tim se zivi i s tim umire. Vise volim gledati 11 Anela Hadzica koji s ponosom dozivljava svaku utakmicu reprezentacije, sa svakim sviranjem himne srce mu od ponosa hoce da iskoce. To je moj brale bosansko srce, to je bosanski ponos, to ne moze nista kupiti.
Kako objasniti Ibisevic, Salihovicu, Pjanicu i ostalim iz istocne Bosne koji su bjezali pod naletom granata, gubili svoje najmilije da moraju igrati sa tipom koji ovu zemlju naziva sugavom. Kako?
Ne moras ti nju voljeti, ne moras ni smatrati da u njoj ima perspektive, tjerati mlade iz nje. Ali nemoj meni ovdje prosipati suplju demagogiju, glumiti najpametnije, covjeka koji misli da je sabrao svu pamet svijeta i na sve ima kometar. Veliki patriota, veliki domoljub, koji ce podrzati covjeka koji ovu zemlju naziva sugavom ne bi li barem malo bocnuo kapitena Spahica jer ga organski ne podnosi. To je ljigavost samo takva, zapitaj se ko si uopste.
Nikad nisam krio da volim provocirati, biti subjektivan u nekim situacijama, gurati neke igrace u repku. Ali znam da nikad nisam bio na strani ovih sto su pricali protiv Bosne i Hercegovina. Sama drzava je vaznija od svega, za nju su se borili i ja necu dati da djela ovog ljigavca Sunjica odu u zaborav, bicu tu svaki dan da podsjecam na njegovo husacko pisanje protiv nje i njenih naroda. Mozda ce me banovati, i neka ce. Vraticu se opet i opet mu yebati rod i porod, a one koji ga podrzavaju otvoreno napadati.
Ponosni Bosanac i Hercegovac.