ne valja lagati 50ak litara.Sariel je napisao/la:3 kile nako, i kilo suhog,bif teka naravno, 20 litara domaceg vina za dusmaneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:20 listica TV Bingo i pratit![]()
zbogom jetro moja nisam te nikad ni volio
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ne valja lagati 50ak litara.Sariel je napisao/la:3 kile nako, i kilo suhog,bif teka naravno, 20 litara domaceg vina za dusmaneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:20 listica TV Bingo i pratit![]()
znaci umocio jednomHeller je napisao/la:Smanjio kockanje za nekih 85%FoSte95 je napisao/la:Nego forumasi kako vam je prosla ova 2016. godina, jeste li ostvarili sve sto ste naumili
Juce sam bas malo je analizirao i kad podvucem crtu zadovoljan sam, najbitnije bez problema upisao narednu godinu na faxu, na vrijeme uslov dao, citavu godinu zdrav bio, jest da nisam nista zbario al jbg na tome cu u sl godini poraditi![]()
Dobio dobar poso
Guzio cesce nego 2015![]()
Unofficialpage je napisao/la:I ove ću k'o i prošlih godina, u kući.
Vidio da od kladionice nema nista, postao muska prostitutka i imao jednu gazu?Heller je napisao/la: Smanjio kockanje za nekih 85%
Dobio dobar poso
miki_92 je napisao/la:znaci umocio jednomHeller je napisao/la:Smanjio kockanje za nekih 85%FoSte95 je napisao/la:Nego forumasi kako vam je prosla ova 2016. godina, jeste li ostvarili sve sto ste naumili
Juce sam bas malo je analizirao i kad podvucem crtu zadovoljan sam, najbitnije bez problema upisao narednu godinu na faxu, na vrijeme uslov dao, citavu godinu zdrav bio, jest da nisam nista zbario al jbg na tome cu u sl godini poraditi![]()
Dobio dobar poso
Jedini nacin da to uradis jeste da nadjes nekakvog naseg gabora koji je tamo nastanjen vec dugo vremena, i da ga ozenis. Ne postoji drugi mehanizam kad je u pitanju SAD.Puma je napisao/la:Zdravlje.
Osim toga, cilj je isti kao i prosle godine, pokusati se zaposliti. Ako ne, pokusati izganjati vizu za SAD. Bez toga, nema ni razmisljanja o zenama.
Imam sansu za to, ali sam zavolio ovu drzavu u kojoj nemam ni posao. Ne mogu nikako da se zamislim tamo nnegdje. Nista, nastavi traziti posao.Sabinho je napisao/la:Jedini nacin da to uradis jeste da nadjes nekakvog naseg gabora koji je tamo nastanjen vec dugo vremena, i da ga ozenis. Ne postoji drugi mehanizam kad je u pitanju SAD.Puma je napisao/la:Zdravlje.
Osim toga, cilj je isti kao i prosle godine, pokusati se zaposliti. Ako ne, pokusati izganjati vizu za SAD. Bez toga, nema ni razmisljanja o zenama.
I ja sam cim sam bio punoljetan.Sarajlijica1946 je napisao/la:Imam sansu za to, ali sam zavolio ovu drzavu u kojoj nemam ni posao. Ne mogu nikako da se zamislim tamo nnegdje. Nista, nastavi traziti posao.Sabinho je napisao/la:Jedini nacin da to uradis jeste da nadjes nekakvog naseg gabora koji je tamo nastanjen vec dugo vremena, i da ga ozenis. Ne postoji drugi mehanizam kad je u pitanju SAD.Puma je napisao/la:Zdravlje.
Najgore sto nemam posao, a fakultet sam vec apsolvirao pa nisam ni student. Jedino da trazim useljenicku sto mi iskreno nije opcija. Ne znam koliko fajde moze imati garantno pismo s obzirom na to koliko rodbine imam u NY.Sabinho je napisao/la:Jedini nacin da to uradis jeste da nadjes nekakvog naseg gabora koji je tamo nastanjen vec dugo vremena, i da ga ozenis. Ne postoji drugi mehanizam kad je u pitanju SAD.Puma je napisao/la:Zdravlje.
Sarajlijica1946 je napisao/la:**** ga, posalje Burazer ako nista koji dolar ne moram ja navracati
Sta si zavrsio ?Puma je napisao/la:
Najgore sto nemam posao, a fakultet sam vec apsolvirao pa nisam ni student. Jedino da trazim useljenicku sto mi iskreno nije opcija. Ne znam koliko fajde moze imati garantno pismo s obzirom na to koliko rodbine imam u NY.
A moze imati fajde buraz, da dobijes na par godina, medjutim Amerika iziskuje puno vremena da stanes na noge i nesto napravis.Puma je napisao/la:Najgore sto nemam posao, a fakultet sam vec apsolvirao pa nisam ni student. Jedino da trazim useljenicku sto mi iskreno nije opcija. Ne znam koliko fajde moze imati garantno pismo s obzirom na to koliko rodbine imam u NY.Sabinho je napisao/la:Jedini nacin da to uradis jeste da nadjes nekakvog naseg gabora koji je tamo nastanjen vec dugo vremena, i da ga ozenis. Ne postoji drugi mehanizam kad je u pitanju SAD.Puma je napisao/la:Zdravlje.
Samo najbolje na ovom dunjaluku, samo TuzlanskoSariel je napisao/la:ne valja lagati 50ak litara.Sariel je napisao/la:3 kile nako, i kilo suhog,bif teka naravno, 20 litara domaceg vina za dusmaneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:20 listica TV Bingo i pratit![]()
![]()
zbogom jetro moja nisam te nikad ni volio
Moja zivotna zelja je bila, a i dan danas je da zivim u SAD. Ne znam, jednostavno sam zaljubljen u americki zapad i sredji istok da bih bio spreman sad iz njemacke da se tamo preselim. Ali jbg ameri su zayebani po pitanju useljenja i dodjele viza tako da sam bio prinudjen da odustanem. Ali ko zna sta buducnost nosi druzePuma je napisao/la:Zdravlje.
Kod mene mozda nije najbolja do sad,ali nakon nekog vremena se moze rec da je znacajno bolja od prethodnihKawhi je napisao/la:+1Lillard je napisao/la:Najbolja dosadFoSte95 je napisao/la:Nego forumasi kako vam je prosla ova 2016. godina, jeste li ostvarili sve sto ste naumili
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 27 gostiju.