NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
Golove se zabili stariji i mlađi Varupa?
realnoUPS je napisao/la:Vec vidim naslove - eurogol Varupe za drugo mjesto na tabeli!

ekstra gol Varupe sa jedno 35 u raslje.
Čestitke na pobjedi ovim porazom samo ste gurnuli Osima u ambis.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Cestitam Travniku.Drago mi je da ste ih ubili u pojam
.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kompleksi na djelu..FK Sarajevo je napisao/la:Cestitam Travniku.Drago mi je da ste ih ubili u pojam.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ne bih da slucajno navijaci Zelje pomisle stagod ne daj Boze ruzno ali ljudi moji jeste li svjesni da se istorija ponavlja
Pa cijelo vrijeme sve do te 85 minute se skandirali i lajali protiv Varupe i covjek vam se fino lijepo zahvalio na tome
Znaci nikad vise al vise nikad nemojte da u negativnom kontekstu uzmete Varupu usta jer mi Varupa imamo koliko god hocete i vidite sta vam se desi kad dirate osinje gnijezdo
Dva puta vas ubode ista pcela
VARUPA LEGENDO
Pa cijelo vrijeme sve do te 85 minute se skandirali i lajali protiv Varupe i covjek vam se fino lijepo zahvalio na tome
Znaci nikad vise al vise nikad nemojte da u negativnom kontekstu uzmete Varupu usta jer mi Varupa imamo koliko god hocete i vidite sta vam se desi kad dirate osinje gnijezdo
Dva puta vas ubode ista pcela
VARUPA LEGENDO
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
- nostradamus
PUŠITE GA VARUPI.....
Nikad ali vise nikad nemojte da pisete nista na ovoj temi ni na ovom forumu o Travniku ,Varupi mesarima itd....
Odrzana vam je lekcija iz svega danas.Nije vam uspio pomoci ni sudac Kaplan....Kako vas nije sramota za onakva skandiranja,ali jest vam covjek zavukao
i vratio vam s kamatama a sve sto trebate znati pise vam u naslovu....Otisli ste kao popisani iz Travnika i kunem vam se uvjek ce tako biti dok je ovoga starog grada...
Drago mi je sto sam svojim postom prije par dana nagovjestio ovako nestoi evo vam ga u cjelosti samo sto je ovaj put bilo u raslje sigurno jednim od najljepsih pogodaka u nasoj ligi ikad...
Nikad ali vise nikad nemojte da pisete nista na ovoj temi ni na ovom forumu o Travniku ,Varupi mesarima itd....
Odrzana vam je lekcija iz svega danas.Nije vam uspio pomoci ni sudac Kaplan....Kako vas nije sramota za onakva skandiranja,ali jest vam covjek zavukao

Drago mi je sto sam svojim postom prije par dana nagovjestio ovako nestoi evo vam ga u cjelosti samo sto je ovaj put bilo u raslje sigurno jednim od najljepsih pogodaka u nasoj ligi ikad...
Inace velika ljubav navijaca sljedeceg nam protivnika prema kapitenu Travnika Elvedinu Varupi za one koji ne znaju potice iz sezone 2003 2004 cini mi se.Trener Travnika bio a ko drugi nego zeljin covjekDino Djurbuzović.26 o kolo bore se oni za titulu sa Sirokim.Pola Sarajeva doslo u Travnik .Bio pun stadion ,bilo nase raje masa nama trebalo za opstanak.Nekom bolesnom logikom mi smo njima trebali dati bodove ,da oni budu prvaci a mi da ispanemo stali vec.Dosli prepotentni,puni sebe,oni su Sarajlije sve mora biti po njihovom.Ali poznato je da u Travniku niko ne ide dugo SREDINOM ULICE.I povedu oni na u prvom poluvremenu a krajem istog izjednacimo iz penala.Psuju Dini majku ,mole ga da pusti popizdili,ne znaju sta ce od sebe.Pocne drugo poluvrjeme na ivici rata i na terenu i na tribinama,policije nikad vise.Napadaju oni ali ne mogu nista blizi se kraj i faul za nas u 90 om na 35 metara.Postave zivi zid i VARUPA uzme loptu.Opali je covjek po zemlji kroz zivi zid.Vjerujte ljudi da ni ja ne znam kako je ta lopta zavrsila u golu.Haos na tribini gdje smo mi.A onaj muk treba dozivjeti,onu nemoc,jad ocaj kod navijaca zelje.Neprocjenjivo.Sudija svira kraj u teren uletimo.E od toga gola Varupa je najomrazeniji igrac u ligi za navijace zelje,a morao sam svima vec jednom objasniti kako je nastalo to sa Varupom.Tako je pocela prica da mi igramo za Siroki iako smo i njih u 28 om kolu cini mi se dobili 2 1 tako da je taj Varupin gol zapravo odlucio sampiona u sezoni 2003 2004..
Zadnja izmjena: nostradamus, dana/u 20 avg 2011, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Nek mu se mamica tvoja napusi, a cekaj vec jeste, oralnim putem nastao je mali Nostradamus od mesara Varupe.. 

Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! 

- nostradamus
Puknite pickkeeeeeZeljovka je napisao/la:Nek mu se mamica tvoja napusi, a cekaj vec jeste, oralnim putem nastao je mali Nostradamus od mesara Varupe..

Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- The Prodigy
- Kontakt:
Sad cemo lagano na hlađenje nekoliko članova, a ostalima izrazi tipa "pušite, kar*anje, je*anje" i slično biće sankcionisani bannom.
Pa nemoj odmah banovati...to je u afektu (od poraza) receno...imaj malo razumjevanjaThe Prodigy je napisao/la:Sad cemo lagano na hlađenje nekoliko članova, a ostalima izrazi tipa "pušite, kar*anje, je*anje" i slično biće sankcionisani bannom.

- The Prodigy
- Kontakt:
Nisu neki banovi, par sati, dovoljno da razmisle o afektima 

Nije niko nikome psovao familije ili vrijeđao rodbinu - koliko vidim...ako je to bilo , onda ban ObaveznoThe Prodigy je napisao/la:Nisu neki banovi, par sati, dovoljno da razmisle o afektima

Konacno i Travnik da pokaze nesto. Prvi na tabeli dobili "brojalicu". Naprijed Travnik. 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
kakav bolesnikFCS-FCS je napisao/la:Vi ste BARCA za kospe. Jesu li vam ikad bod uzeli u Travniku ???
NO PYRO NO PARTY
@Notradamus
rekao sam ti da ce Travnik pobjediti ovu ligu.
Buraz de mi reci kakvo je stanje u gradu ekonomija,aktivnost,...? Travnik mi je nesto specialno zbog razliti razloga i bi ga volio posjetiti jedan dan.
rekao sam ti da ce Travnik pobjediti ovu ligu.

Buraz de mi reci kakvo je stanje u gradu ekonomija,aktivnost,...? Travnik mi je nesto specialno zbog razliti razloga i bi ga volio posjetiti jedan dan.
Reci cu ti ja , plate su da Bog sacuva , po korumpiranosti smo broj 1 u drzavi , a sto se tice drustvenog zivota , ako slusas cajke naci ces pravo mjesto za to , za ovo ostalo tesko .TKC je napisao/la: Buraz de mi reci kakvo je stanje u gradu ekonomija,aktivnost,...?

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Hmm...
Znaci zasluzena pobjeda nad nasim damama.
Nego onaj Varupa je seljacina najveca,dok je takvih poput njega nece ovaj fudbal naprijed ja mislim da se nekad i vi sami sramite njega,pa tekma samo sto je pocela odmah on neko naguravanje,nesto on Bog batina.Respekt za gol,mada mislim i da je greska Karica,ali golcina je da bome dobar.Sto se tice ostalog,Travnik fina carsijca ali stekao sam dojam da svi simpatisu/navijaju za Zelju.A neki su tu samo iz inata i da udare kontru pa su kao za Travnik(MOJE MISLJENJE).Nakon tekme sam nekog vaseg igraca sreo i frajer kaze da ce dobiti (samo) 100KM premije za ovu tekmu.
Nego da pitam nesto.Jel i kad dolaze ultrasi,lesinari i sl. jel i oni prolaze onako opusteno pored ostale publike kao mi ?
Znaci zasluzena pobjeda nad nasim damama.
Nego onaj Varupa je seljacina najveca,dok je takvih poput njega nece ovaj fudbal naprijed ja mislim da se nekad i vi sami sramite njega,pa tekma samo sto je pocela odmah on neko naguravanje,nesto on Bog batina.Respekt za gol,mada mislim i da je greska Karica,ali golcina je da bome dobar.Sto se tice ostalog,Travnik fina carsijca ali stekao sam dojam da svi simpatisu/navijaju za Zelju.A neki su tu samo iz inata i da udare kontru pa su kao za Travnik(MOJE MISLJENJE).Nakon tekme sam nekog vaseg igraca sreo i frajer kaze da ce dobiti (samo) 100KM premije za ovu tekmu.
Nego da pitam nesto.Jel i kad dolaze ultrasi,lesinari i sl. jel i oni prolaze onako opusteno pored ostale publike kao mi ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 6 gostiju.