Burazeru slušajući tebe još sam više syebo ovoUnofficialpage je napisao/la:I to je lagano. Npr. kod tebe pise J left stick right i i ispod imas pod mentality pise Right arrow. Tu stavis kontrolu J i te ce se dvije komande zamijenit. Tako za svaku strelicu uradis. Ako ti je za left stick up slovo K gdje pise Up arrow stavis K itd.bagrcavi je napisao/la:Kako namjestiti kontrole? Znam da je na prijašnjim izdanjima FIFA-e bilo jednostavno, uđeš u igricu i odeš u settings i nariktaš na koja slova na tastaturi ćeš igrati. Kako se sad to namješta?
EDIT: Namjestio sam ove kontrole za šut, pas, trčanje, ali kako na namjestim da se kreće igrač na strelice sad se igrač kreće samo na J i na K?
FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
DRUG NEBI TI PUNCA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha sorry
Ne moze se direktno stavit te naredbe kao za sut, dodavanje... treba ih zamijenit
Kod tebe ovako pise:
J left stick up
S left stick down
Space left stick right
K left stick left
Ispod onda pise:
Up arrow mentality
Left arrow nesto
Right arrow nesto
Down arrow nesto
Ti sad trebas ove komande zamijenit, to ovako uradis pod up arrow mentality stavis J i tad ce te komande da zamjene mjesto. Tako za svaku.
Ne moze se direktno stavit te naredbe kao za sut, dodavanje... treba ih zamijenit
Kod tebe ovako pise:
J left stick up
S left stick down
Space left stick right
K left stick left
Ispod onda pise:
Up arrow mentality
Left arrow nesto
Right arrow nesto
Down arrow nesto
Ti sad trebas ove komande zamijenit, to ovako uradis pod up arrow mentality stavis J i tad ce te komande da zamjene mjesto. Tako za svaku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nekako sam iščačko danas i evo čitav dan sam igro. Sve kontrole sam namjestio. U svakom slučaju hvala ti. 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uzivaj, i ja igram ali world cup sa BiH 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
kako cu nastimat kontrole ?moze u pp hvala
Instalirao sam igru i krekovao sa V5 ali kada pokrenem igru otvara mi orgin i trazi da aktiviram igru..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
otvaras li preko fifa14.exe ili skidrowgame-fifa14?rebonja je napisao/la:Instalirao sam igru i krekovao sa V5 ali kada pokrenem igru otvara mi orgin i trazi da aktiviram igru..
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nije skidrow, vec neki 3DM, ali i preko toga nece..
Ako imas ispravan krek, posalji na PM..
Ako imas ispravan krek, posalji na PM..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam sta bi moglo biti, meni V5 radi
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Imas li Origin i jel se pali i on prilikom pokretanja igre?Unofficialpage je napisao/la:Ne znam sta bi moglo biti, meni V5 radi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
nemam origin, njega izbrisirebonja je napisao/la:Imas li Origin i jel se pali i on prilikom pokretanja igre?Unofficialpage je napisao/la:Ne znam sta bi moglo biti, meni V5 radi
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Evo sada sam pokrenuo preko 3DM skidrow kreka i nakon sto se pojavi EA Logo vise se nista ne desava, nece da udje dalje u igru..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pojavi li se slika Messija? Kad se to pojavi treba duze cekatrebonja je napisao/la:Evo sada sam pokrenuo preko 3DM skidrow kreka i nakon sto se pojavi EA Logo vise se nista ne desava, nece da udje dalje u igru..
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma nista.. samo onaj logo EA Sportsa, dakle on prakticno i ne udje u igru vec onaj logo na desktopu pa tek nakon toga da udje, no poslije njega ne desi se nista.Unofficialpage je napisao/la:Pojavi li se slika Messija? Kad se to pojavi treba duze cekatrebonja je napisao/la:Evo sada sam pokrenuo preko 3DM skidrow kreka i nakon sto se pojavi EA Logo vise se nista ne desava, nece da udje dalje u igru..
Skinuo sam Nonsteam verziju i 3dm crack v5.
E ovako , aj nek mi neko da link za crack ili update,sta vec , sve mi normalno radi ,ali trese kamera ,koji crack ili update sredjuje to? Molim odgovor 
Jel ima neko sa istim problemom kao i ja. Ja udjem u igricu sve izaberem timove podesim formaciju al u trnutku kada kliknim na PLAY jednostavno me izbaci iz igrice i pise FIFA 14 HAS STOPPED WORKING!
MOŽE POMOĆ!!
MOŽE POMOĆ!!
Skini sa piratebaya verziju NOSTEAM, da ne stavljam link jer je piraterija zabranjena, ovo nađi:Yucca je napisao/la:Moze mi neko poslati dobar link za Fifu sa Crack
FIFA 14 PC game ^^nosTEAM^^
I odmah ubaci ovaj krek:
Fifa 14 Crack Only-SKIDROWCRACK
I pokreni preko njega.
Ako imas analog, desni nece funkcionisati pa samo ovaj fajl iskopiraj i zamijeni postojeci u folderu koji ce se kreirati u My Documents prilikom prvog pokretanja igre, zamijeni postojeci sa ovim i radit će.
http://www.2shared.com/file/Dvggk9ks/FI ... lord_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-----------------------------------------------------------------------------------------
P.S Vi koji igrate duze 14-ku, zašto ne mogu gurnuti loptu u for kao na FIFA 13, a namjestio sam da desni analog funkcioniše?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kako da podesim onu video kalibraciju? Brightness i one boje, na koja dugmad?
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Raja igral se @PC 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.