Elegant je napisao/la:Moja zelja je da se veceras Tino i Hadzic pokazu u dobrom svjetlu, kao extra pojacanja za reprezentaciju i da se ovim pametnicama i kriticarima stavi prljava carpa u usta.

Evo svi bljucamo 6 pari carapa

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Elegant je napisao/la:Moja zelja je da se veceras Tino i Hadzic pokazu u dobrom svjetlu, kao extra pojacanja za reprezentaciju i da se ovim pametnicama i kriticarima stavi prljava carpa u usta.
prljava carapa direktno u ustaGoalgetter je napisao/la:Elegant je napisao/la:Moja zelja je da se veceras Tino i Hadzic pokazu u dobrom svjetlu, kao extra pojacanja za reprezentaciju i da se ovim pametnicama i kriticarima stavi prljava carpa u usta.
Evo svi bljucamo 6 pari carapa
Zamalo se ne ugusi.DonCorleone je napisao/la:prljava carapa direktno u ustaGoalgetter je napisao/la:Elegant je napisao/la:Moja zelja je da se veceras Tino i Hadzic pokazu u dobrom svjetlu, kao extra pojacanja za reprezentaciju i da se ovim pametnicama i kriticarima stavi prljava carpa u usta.
Evo svi bljucamo 6 pari carapa![]()
![]()
![]()
.
Ljepo analizirano, al hajde kada je bal, neka bude maskenbal, sta reci na ovo tek:Goalgetter je napisao/la:Da sumiramo:
----------------- Begovic -----------------
Mujdza -- Bicakcic -- Spahic -- Kolasinac
---- T. Susic --- Salihovic/Hadzic -------
-------------- Meudnjanin ----------------
Ibisevic ------------------------------ Lulic
------------------- Dzeko ------------------
Znaci u sredini nagomilana 3 veznjaka [Sejo, Medo, T. Susic] ; Vedad Ibisevic, klasika, desno krilo, stvarno mi ga je zao, vidi se da ima zelju i trudi se, ali NE MOZE nista pruziti na toj poziciji. Tino i Sejo su haman pa igrali stopera u prvom poluvremenu, pa haman su stojali u jednoj liniji sa Spahom i Bicom.
Medunjanin na poziciji ofanzivnog veznjaka takodjer totalno zakazao, vidi se da nije za njega 10ka, jer mu fali na brzini, zivahnosti, drskosti, ali vjerujem da bi bolju partiju pruzio na 10ci da su svi bili na nivou. Bolje mu lezi ova pozicija na kojoj je igrao Tino.
Pape taktika se nastavlja, idemo Vedad krilo, sto vise ofanzivnih veznjaka, [U drugom poluvremenu sredina Tino Sven, Hadzic, Medunjanin].
Tek sam sada vidio ovo, prejako majke mi.DonCorleone je napisao/la:prljava carapa direktno u ustaGoalgetter je napisao/la:Elegant je napisao/la:Moja zelja je da se veceras Tino i Hadzic pokazu u dobrom svjetlu, kao extra pojacanja za reprezentaciju i da se ovim pametnicama i kriticarima stavi prljava carpa u usta.
Evo svi bljucamo 6 pari carapa![]()
![]()
![]()
.
Potpuno se slazem!BigDaddy je napisao/la:ocigledno nam ne funkcionise zadnja linija sa 4 igraca. bekovi kao da i ne postoje, imamo 2 igraca manje na terenu. treba se vratit na 3-5-2, sigurno bi bolje stajali u odbrani.
-------------------------begovic-----------------------------
------------pandza-----spahic-----bicakcic----------------
mujdza----------pjanic------kolasinac----------------lulic
-----------------------misimovic----------------------------
-----------------ibisevic------dzeko------------------------
Ja ne poznajem novajlije pa tako ne sudim njihovoj igri i kvalitetu, sigurno ne u jednoj utakmici (**** nisam ja sofisticiran ekspert) al jedno je jasno u modernom fudbalu iz 21. stoljeća u odbrani učestvuje 11 igrača.DonCorleone je napisao/la: Da znas nesto o fudbalu kao sto ne znas, znao bi da Hadzic i Susic kao dvije novajlije ne mogu drzati nas vezni red, a nije ih tu postavila Eva Longoria da zajedno idu u propast, nego Safet Susic. Ne pada mi na pamet da krivim igrace iskljucivo na kartu nezalaganja kada znam da su pri tome bili osudjeni na propast postavom i odabirom igraca, hebiga zao mi je probao si, nije uspjelo, idemo dalje...
Ovo za mozak si u pravu, toliko sam iritiran da mi puca mozak, ne mogu da vjerujem u ovu danasnju izvedbu, ustvari ne mogu sebi da dodjem da smo bili na nivou Andore.
_dreamer_ je napisao/la:Jedna velika nula za Papeta, a i za nonsalantno ponasanje igraca. Macani se plasirali na SP pa misle da su Boga za muda uhvatili...
Jos puno pure jesti treba... Kad sam vidio Spahu u prvom pol kako u svom sesnestercu dodaje protivnickom igracu loptu, sve mi je bilo jasno... Ne mozes ti za takvu nonsalanciju kriviti Papeta, sta da uradi, da posalje Spahu i Dzeku na klupu koji su ocigledno dosli na odmor u Innsbruck? Usli su podcjenjivacki od pocetka u utakmicu i ljudi su nas postenski natamburali. Egipat je tehnicki potkovana ekipa, a nije tajna da nam takve ne leze... No svejedno, i bez Pjanica i Misimovica smo morali daleko, daleko bolje stajati.
Sto se tice Tine, vidi se da momak zna igrati lopte i treba da konkurise za repku, ali za zadnjeg veznog definitivno nije. Barem ne za onog koji nam treba. Hadzic nista specijalno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.