BiH - Egipat / 05.03.2014

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Goalgetter
Kontakt:

Re: BiH - Egipat / 05.03.2014

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 01:35

Elegant je napisao/la:Moja zelja je da se veceras Tino i Hadzic pokazu u dobrom svjetlu, kao extra pojacanja za reprezentaciju i da se ovim pametnicama i kriticarima stavi prljava carpa u usta.
:mrgreen:

Evo svi bljucamo 6 pari carapa :lol:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 mar 2014, 01:38

Goalgetter je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Moja zelja je da se veceras Tino i Hadzic pokazu u dobrom svjetlu, kao extra pojacanja za reprezentaciju i da se ovim pametnicama i kriticarima stavi prljava carpa u usta.

prljava carapa direktno u usta :lol: :lol: :lol: :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 01:38

DonCorleone je napisao/la:

Zamalo se ne ugusi. :mrgreen: :lol:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 06 mar 2014, 01:42

Ma nije Tin problem, kao što to nije ni Zahirovic a ni Mikelini ili Jakirevic. Problem su oni koji ih zovu. Dakle, na igraču je da se odazove i odigra najbolje što zna ali ima neko ko je plaćen da probere najbolje od najboljih. E tu je već problem jer ovaj momak to nije a povrh toga je naprasno uguran u reprezentaciju, precica poznata.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 02:02

Da sumiramo:

----------------- Begovic -----------------
Mujdza -- Bicakcic -- Spahic -- Kolasinac
---- T. Susic --- Salihovic/Hadzic -------
-------------- Meudnjanin ----------------
Ibisevic ------------------------------ Lulic
------------------- Dzeko ------------------

Znaci u sredini nagomilana 3 veznjaka [Sejo, Medo, T. Susic] ; Vedad Ibisevic, klasika, desno krilo, stvarno mi ga je zao, vidi se da ima zelju i trudi se, ali NE MOZE nista pruziti na toj poziciji. Tino i Sejo su haman pa igrali stopera u prvom poluvremenu, pa haman su stojali u jednoj liniji sa Spahom i Bicom.

Medunjanin na poziciji ofanzivnog veznjaka takodjer totalno zakazao, vidi se da nije za njega 10ka, jer mu fali na brzini, zivahnosti, drskosti, ali vjerujem da bi bolju partiju pruzio na 10ci da su svi bili na nivou. Bolje mu lezi ova pozicija na kojoj je igrao Tino.

Pape taktika se nastavlja, idemo Vedad krilo, sto vise ofanzivnih veznjaka, [U drugom poluvremenu sredina Tino Sven, Hadzic, Medunjanin].

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 mar 2014, 02:14

Necu uopste da trosim rijeci na ovo..ustvari, mogu jednu: GROZOTA

I da, sve sam safete...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 06 mar 2014, 02:24

Veceras sam izgubio i ono malo respekta kojeg sam imao prema Susicevoj taktici. Susic je onaj obicni tvrdoglavi bosanski DORAT, nista vise, nista manje. Na hinjski nacin odstraniti Ibricica i to pred SP, a dovesti krampu bratica je i suvise nego bezobrazno. Jos nesto ono kabadahijsko ponasanje Spahe je za svaku osudu, fakat ga treba neko postenski nalupati, da se loma spusti na zemlju. U dure je povremeno pokazati zube ali on mi pocinje ici na zivce, sve vise se ponasa kao umazeno deriste. Papka treba napomenuti da su nas licno on i njegov kretenluk kostali direktnog plasmana na EP.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 mar 2014, 02:27

Goalgetter je napisao/la:Da sumiramo:

Mujdza -- Bicakcic -- Spahic -- Kolasinac
---- T. Susic --- Salihovic/Hadzic -------
Ibisevic ------------------------------ Lulic

Znaci u sredini nagomilana 3 veznjaka [Sejo, Medo, T. Susic] ; Vedad Ibisevic, klasika, desno krilo, stvarno mi ga je zao, vidi se da ima zelju i trudi se, ali NE MOZE nista pruziti na toj poziciji. Tino i Sejo su haman pa igrali stopera u prvom poluvremenu, pa haman su stojali u jednoj liniji sa Spahom i Bicom.

Medunjanin na poziciji ofanzivnog veznjaka takodjer totalno zakazao, vidi se da nije za njega 10ka, jer mu fali na brzini, zivahnosti, drskosti, ali vjerujem da bi bolju partiju pruzio na 10ci da su svi bili na nivou. Bolje mu lezi ova pozicija na kojoj je igrao Tino.

Pape taktika se nastavlja, idemo Vedad krilo, sto vise ofanzivnih veznjaka, [U drugom poluvremenu sredina Tino Sven, Hadzic, Medunjanin].
Ljepo analizirano, al hajde kada je bal, neka bude maskenbal, sta reci na ovo tek:

Vranjes-- Bicakcic -- Spahic -- Salihovic
---- T. Susic --- -----------Hadzic -------
Ibisevic/Hajrovic -------------------Lulic

Pazi defanzivni vezni red :lol: :lol: :lol: :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 06 mar 2014, 08:26

Ja mislim ako poslije ovoga Susic ne pozove Salatica da je to onda najgljuplji trener koji postoji na ovoj planeti.
Dzeko kao igrao povredjen pa sto je igro uopste koji **** ako je povredjen i samimtim vise odmaze nego sto pomaze zasto nije zvao drugog napadaca umjeste Dzeke. Jeli na prvenstvu treba isto ovako da mu se povrijedi Dzeko i Pjanic i neko da jos ima zuti ili bude izvan forem pa da budemo kanta za nabijanje.
Spahic jucer katastrofalan kao da mozgom nije bio prisutan na terenu.
Vedo totalno odsjecen na desnoj strani.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 mar 2014, 08:30

DonCorleone je napisao/la:

Tek sam sada vidio ovo, prejako majke mi.
Kako ti godi prljava carapa elegantni, kakvog je ukusa? Mozda si bas potrefio svenovu lagano.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 06 mar 2014, 08:38

BHF najjači sve bi dao da budem u ovom korteu :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 06 mar 2014, 08:48

evo da i gringonja nesta napise...
po mom misljenju bi sledeci igraci trebali na klupu:
bicakcic, medunjanin

sto se bice tice, simpatican je, mozda se poboljsa s vremenom, al mu jos dosta fali :(......a sto se mede tice, izgleda da vise gleda kako ce mu bradica i frizura biti.....totalno je popustio u poslednje vrijeme....

naravno, nesmijemo se previse nervirati zbog utakmice.....jer je to ipak prijateljska.....znam da nije lijepo izgubiti na ovaj nacin, al sta se trebalo ocekivati od nasih....kad samo vidim, opet slikavanje s rajom, pa ono za tom tailor, pa samo jedan lagani trening uoci utakmice.....to nece nikako izaci na dobro......s druge strane me nekako vec brinu ove stalne izjave da igraci jedva cekaju da se sastave, odlicna atmosfera vlada...tamo vamo...to mi nekako sve zvuci na neku vrstu provoda, uzivanja, zajebancija i tkd.....sve je to ok, al treba du da bude i jedna doza discipline i odgovornosti, treba profesionalan nastup i tkd......je*es ti to, ako se oni sastave da bi se zezali kao raja.....i onda jadni navijaci predju tolike kilometre, potrose toliko para i odu tuzni i razocarani kuci.....

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 06 mar 2014, 08:53

**** bi njima Vaha mater sinoc da je on bio trener a Susic anemican stoji pokraj terena , ni jedna jedina gestikulacija ni jednom nije zagalamo na njih da se trznu, nego ih pustio da igraju kako oni hoce. Susic je problem niko drugi i Vaha i Ciro bi juce igracima svu familiju poredali pa bi se oni probudli. Kakav nerespekt prema navijacima koji su putovali da bi dosli da gledaju nezaintereisranu bagru.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 06 mar 2014, 09:17

ocigledno nam ne funkcionise zadnja linija sa 4 igraca. bekovi kao da i ne postoje, imamo 2 igraca manje na terenu. treba se vratit na 3-5-2, sigurno bi bolje stajali u odbrani.

-------------------------begovic-----------------------------
------------pandza-----spahic-----bicakcic----------------
mujdza----------pjanic------kolasinac----------------lulic
-----------------------misimovic----------------------------
-----------------ibisevic------dzeko------------------------

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 06 mar 2014, 09:33

BigDaddy je napisao/la:ocigledno nam ne funkcionise zadnja linija sa 4 igraca. bekovi kao da i ne postoje, imamo 2 igraca manje na terenu. treba se vratit na 3-5-2, sigurno bi bolje stajali u odbrani.

-------------------------begovic-----------------------------
------------pandza-----spahic-----bicakcic----------------
mujdza----------pjanic------kolasinac----------------lulic
-----------------------misimovic----------------------------
-----------------ibisevic------dzeko------------------------
Potpuno se slazem!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 mar 2014, 09:39

Jedna velika nula za Papeta, a i za nonsalantno ponasanje igraca. Macani se plasirali na SP pa misle da su Boga za muda uhvatili...

Jos puno pure jesti treba... Kad sam vidio Spahu u prvom pol kako u svom sesnestercu dodaje protivnickom igracu loptu, sve mi je bilo jasno... Ne mozes ti za takvu nonsalanciju kriviti Papeta, sta da uradi, da posalje Spahu i Dzeku na klupu koji su ocigledno dosli na odmor u Innsbruck? Usli su podcjenjivacki od pocetka u utakmicu i ljudi su nas postenski natamburali. Egipat je tehnicki potkovana ekipa, a nije tajna da nam takve ne leze... No svejedno, i bez Pjanica i Misimovica smo morali daleko, daleko bolje stajati.

Sto se tice Tine, vidi se da momak zna igrati lopte i treba da konkurise za repku, ali za zadnjeg veznog definitivno nije. Barem ne za onog koji nam treba. Hadzic nista specijalno...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 06 mar 2014, 10:01

DonCorleone je napisao/la: Da znas nesto o fudbalu kao sto ne znas, znao bi da Hadzic i Susic kao dvije novajlije ne mogu drzati nas vezni red, a nije ih tu postavila Eva Longoria da zajedno idu u propast, nego Safet Susic. Ne pada mi na pamet da krivim igrace iskljucivo na kartu nezalaganja kada znam da su pri tome bili osudjeni na propast postavom i odabirom igraca, hebiga zao mi je probao si, nije uspjelo, idemo dalje...

Ovo za mozak si u pravu, toliko sam iritiran da mi puca mozak, ne mogu da vjerujem u ovu danasnju izvedbu, ustvari ne mogu sebi da dodjem da smo bili na nivou Andore.
Ja ne poznajem novajlije pa tako ne sudim njihovoj igri i kvalitetu, sigurno ne u jednoj utakmici (**** nisam ja sofisticiran ekspert) al jedno je jasno u modernom fudbalu iz 21. stoljeća u odbrani učestvuje 11 igrača.
Ti očigledno znaš puno više o fudbalu i imas sigurno scouting obuku u Amsterdamu iz 70tih godina, al vidim da si iritiran pa si vjerovatno zato zaboravio napisati da imamo alternative svjetske klase na specificnim pozicijama i da su ljudi koji nose defansivni red nespremni u godinama igrati 20 minuta modernog fudbala koji pojedini forumasi zahtjevaju. Naravno mislio si i napisati da raspolazemo sa Gatussom i Davidsom na pozicije 6ce, al ih Sušić nije htio pozvati jer je obična fukara koja zeli da napravi familijarni okup za vrijeme dok igra reprezentacija. Zanemarimo da je Salihovic tokom prvog poluvremena igrao defanzivnog srednjeg i da je bio preloš. Standardno.
Prepostavljam ovo je ekipa koju bi ti sinoc izveo da igra protiv egipta?

------------- Dzeko --------- Ronaldo--------------------
--R.Carlos*--------Misimovic--------------Pjanic--------
-------------------Viera ili Gatusso----------------------
---Lulic ------Spahic------Sammer-------Reizinger-----
---------------------Begovic--------------------------------

* R.Carlos kao na sokeru

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 mar 2014, 10:04

Nisam nešto sinoć ''plaho'' upratio tekmu unijevši se u nju k'o Morski Vuk - Larsen u mlaćenje svoje posade. :mrgreen:

Spaha nervozan i neurotičan, takav nam sigurno nije od pomoći, ako mu se ne igra ova prijateljska trebalo je da ga ostavi na klupi i proba nekog drugog.

Mujdža žrtva taktike i dugog odsustva, kao takav ne bi mogao ni na terminu čuvati sam desnu stranu

Salihović nešto pokušavao ali bio razvučen

Lulić slično

Ibišević na desnom krilu ... od Francuske kući i one nemoći svetogrđe je to i pomisliti... ako Džeko nije mogao – klupa jarane a Ibiša u centar gurni

Kolašinac me kupio onim svojim startovima i hrabrim ulijetanjima

Tino-Sven (a imena 'bo ga onaj ko ga dade) debi, odsječene noge, pogrešna pozicija = 'nako ništa

Pape –
Zašto toliko ofanzivnih igrača?
Zašto opet Mujdža sam desno, ili Vršo?
Zašto Vedo na krilu?
Zašto Medunjanin na toj poziciji?
Zašto Edin povrijeđen igra?
Zašto nema defanzivnog veznog?

Puno pitanja a sve manje vremena za odgovor. Ovakvom igrom Gaučosi će nas ''rastavit'' i proć' kroz nas ko bik kroz ku'ruze.

I što neko reče zašto tolika nonšalancija i nezalaganje na terenu. Gledam sinoć Fra-Ned i Ger-Chile.

Uf mati mila koji startovi i požrtvovanost.
Čileanci k'o osice, giljaju, onakvu Njemačku su ''kočili'', stvarali im šanse i pritiskali...

Na drugoj tekmi neko je Pogbu digao ''u zrak'' da sve pršti, dueli, borba...

I njih čekaju klupske obaveze ali ljudi su dali svoj maksimum.

Daj Bože da bolje jer na prvenstvu nema opraštanja. Ne nadam se ja da ćemo proći grupu ali brate moraju dati sve od sebe da nas tamo neko ne skantara.

Drago mi je zbog poraza, da se vidi gdje smo (mada Pape i nakon deset tekmi opet isto gleda), da se spustimo na zemlju i igrači i javnost i navijači, mada mislim da nije trebao doći uz onakvu nonašalanciju i za.****.vanje.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 mar 2014, 10:05

Jutro narode kako smo danas nakon sinocnjeg samara od egipta haha.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 06 mar 2014, 10:16

_dreamer_ je napisao/la:Jedna velika nula za Papeta, a i za nonsalantno ponasanje igraca. Macani se plasirali na SP pa misle da su Boga za muda uhvatili...

Jos puno pure jesti treba... Kad sam vidio Spahu u prvom pol kako u svom sesnestercu dodaje protivnickom igracu loptu, sve mi je bilo jasno... Ne mozes ti za takvu nonsalanciju kriviti Papeta, sta da uradi, da posalje Spahu i Dzeku na klupu koji su ocigledno dosli na odmor u Innsbruck? Usli su podcjenjivacki od pocetka u utakmicu i ljudi su nas postenski natamburali. Egipat je tehnicki potkovana ekipa, a nije tajna da nam takve ne leze... No svejedno, i bez Pjanica i Misimovica smo morali daleko, daleko bolje stajati.

Sto se tice Tine, vidi se da momak zna igrati lopte i treba da konkurise za repku, ali za zadnjeg veznog definitivno nije. Barem ne za onog koji nam treba. Hadzic nista specijalno...

slazem se s tobom, al mi se nekako repka opet pocela gaditi......i to zbog mnogih razloga......ne vidim nikakvu disciplinu, ne vidim nikakvo profesionalno ponasanje i pristup, i tkd.....sta dzekin otac trazi u strucnom stabu i komentarise odma nakon utakmice? naravno nije ok, da navijaci pljuju po dzeki, al on je profesionalac i ne valja mu ono sto pokazuje prst, isto kao da je neki balavac!....imam osjecaj, da se igraci opustaju kad se nadju na okupljanju pred tekmu, da to vise gledaju kao neku zabavu...bar sto se prijateljski utakmica tice.....nama treba vise discipline i profesionalnosti, kako u strucnom stabu tako i kod samih igraca....jer kad vidim kako se baljic dan prije sunca na alpama, smuci mi se! zar on nije tu da analizira protivnika, da daje neke informacije susicu i tkd.?.....ovo je stvarno ZIVI CIRKUS postao! zao mi samo nasih navijaca, koji predju toliko kilometara i dozive tako nesta!

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.