Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

bosnas_
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bosnas_ » 13 apr 2014, 23:11

mujezin je napisao/la:Hajde da je on najbolji igrac Hajduka i jedan od najboljih igraca lige pa neka ga zove, ali momak je rezerva u Hajduku, i ne smije dobiti poziv.
momak je dobio sansu kao i mnogi drugi,sad da li je zasluzio tu sansu ili ne,otom potom.... realno imamo puno boljih igraca od njega,i vjerujem da je selektor toga svjestan. T.Susic igra skandalozno ovu polusezonu,redovno je na klupi nikad losijeg Hajduka,i dosta lose hrvatske lige,tako da poziv sigurno nece dobiti,i nema potrebe vise o njemu raspravljati..kao ni o Krvzicu koji je zalutao u reprezentaciju! svaki igrac Zelje,Zrinjskog,Sirokog ili Sarajeva je bolji od Kvrzica ili u najmanju ruku tog kvaliteta!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 apr 2014, 23:12

Mozambik je napisao/la:Samo cekam da vidim kakvo ce biti izbornikovo objasnjenje za poziv braticu.
Ovakvo ce biti;
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 apr 2014, 23:43

lolcina je napisao/la: Apsolutno se slazem. Nema tog kredita, pa makar to bio i historijski plasman na veliko takmicenje, koji Susicu daje za pravo da radi sta hoce. Za sve pozitivno cestitke i kapa dole, a za sve sto se radi mimo interesa reprezentacije prozivati i kritikovati na sva usta!
Je li bogati? A jesi li spreman na sva usta pohvaliti sve pozitivno, kao sto si spreman bljuvati na sva usta?

Za sve pozitivno cestitke i kapa dole? To je sve?

Za negativno, nadjete 1001 qrac koji nema veze sa Safetom, samo da bi ga popljuvali.

Upamti jedno,ne samo ti, nego svi koji su spremni bespotrebno da ga pljuju. Sve dok nalazite kojekakve gluposti, da bi pljuvali Safeta (to je ocigledno), uvijek ce biti onih koji ce ga braniti i kad to ne zasluzuje, samo zbog ovih razloga.

Onda kad se bude kritikovao iskljucivo za svoj radi ,a koji je u negativnom smislu, onda ce ljudi i prestati da ga brane.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 14 apr 2014, 00:10

A kako vama izgleda kritika na pozitivan nacin ? Jel trebam ustati ispred kompa kad pisem svoju kritiku o njegovom radu , zapocinjati post sa " Safete ti si najveci " ili kako vec to vi zamisljate u svojim glavama ? . Preispitajte se malo , ne bi raja bezveze dizala frku oko istih stvari koje se provlace ovdje oko njega . :evil:

Zapazio sam ovdje da par likova , inace ovi sto najvise brane lik i djelo Susica , kako koriste kontradiktorne argumente samo da bi odbranili sve sto on uradi . Bukvalno svaki argument koji se istakne protiv njega vi na neki perfidan nacin spinujete kako bi se sve relatiziviralo te krenete u njegovo velicanje . U svakom tom postu , kako bi djelovali umjereni koristite recenice kao " ima on nekih gresaka ali " a niko od vas nikad nije istaknuo nijednu gresku po vasem vidjenju . :roll: :crazy:

Dok god ponavlja po mom licnom nahodjenju greske koje uticu na rezultat , ja cu kritikovati i mislim da bi svi tako trebali raditi i razmisljati pa bi mozda on pod pritiskom nesto i uradio po tim stvarima a ne kao vezanu za ovu temu , ubacio svog bratica na poziciju na kojoj nema sta traziti . ;)

Tino je na debiju bio los ako uzmemo u obzir sta mu je bio zadatak . To sto vi isticete , kako je potencijal i da ce biti nesto od njega , neka ga pozove kad ostvari taj potencijal ( nije sad situacija takva da ga mozemo izgubiti zbog neke druge repke , bravo Pape :clap: ) .

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 apr 2014, 00:30

@donnie

Dovoljno ti je vidjeti koliko se doticni razumiju u fudbal kada je Susic Jr. igrac buducnosti A reprezentacije a on zapravo puki prosjek u HNL-u sa mlade "22" godine :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 apr 2014, 00:38

Izgleda da Tudor cita ove komentare i cini nam veliku uslugu da nam olaksa muke :D

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 14 apr 2014, 00:49

donniedarko je napisao/la:A kako vama izgleda kritika na pozitivan nacin ? Jel trebam ustati ispred kompa kad pisem svoju kritiku o njegovom radu , zapocinjati post sa " Safete ti si najveci " ili kako vec to vi zamisljate u svojim glavama ? . Preispitajte se malo , ne bi raja bezveze dizala frku oko istih stvari koje se provlace ovdje oko njega . :evil:
"His Grace, Safet of the Houses Susic and Germannia, the First of His Name"

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 14 apr 2014, 01:03

DonCorleone je napisao/la:@donnie

Dovoljno ti je vidjeti koliko se doticni razumiju u fudbal kada je Susic Jr. igrac buducnosti A reprezentacije a on zapravo puki prosjek u HNL-u sa mlade "22" godine :lol: .
Neki mi osjecaj govori da to i oni znaju ali uvjerenje o nepogrijesivom selektoru im ne dopusta da drugacije misle :( :roll:

IcedMFEarth
Kontakt:

Post Postao/la IcedMFEarth » 14 apr 2014, 01:06

donniedarko je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:@donnie

Neki mi osjecaj govori da to i oni znaju ali uvjerenje o nepogrijesivom selektoru im ne dopusta da drugacije misle :( :roll:
Nije, nego malo tolerancije. Ne mora svaka i najmanja riječ i odluka selektora pod nož. I ako ne bude onako kako je neko sebi zamislio, odma ne valja selektor, ubleha itd.

Ipak je on čovjek koji je cijeli život u sportu, a ne ja. I on zna sigurno više od mene. Ne smatram ni ja da je trebao zvati TSS-a, ali ne smatram to tolikom katastrofom. Vidjet ćemo šta će dalje biti.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 14 apr 2014, 01:39

IcedMFEarth je napisao/la: Nije, nego malo tolerancije. Ne mora svaka i najmanja riječ i odluka selektora pod nož. I ako ne bude onako kako je neko sebi zamislio, odma ne valja selektor, ubleha itd.

Ipak je on čovjek koji je cijeli život u sportu, a ne ja. I on zna sigurno više od mene. Ne smatram ni ja da je trebao zvati TSS-a, ali ne smatram to tolikom katastrofom. Vidjet ćemo šta će dalje biti.
Naravno da nije katastrofa ali nije uredu ni odobravati . Upravo kako Don rece za Tinu koji se , od Safeta te jednog dijela foruma , predstavlja kao veliki dobitak za buducnost dok svi pokazatelji u stvarnosti tendiraju ka suprotnom .
Nivo tolerancije ce se povecati ako Safet poradi na sebi kao treneru te se to odrazi pozitivno na rezulate nase repke sa jacim ekipama u smislu da cemo ucestalije ostvarivati dobre rezulate , u suprotnom slucaju tolerancija ce biti sve niza ali eto vidjet cemo :thumbup:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 apr 2014, 09:38

Chinaglia je napisao/la:po mom mišljenju treba otići na posudbu u Sochaux da se kali, pa se poslije jedne sezone vratiti u HNL i Hajduk koji u evropi ispada od turista iz Latvije
Istog sam misljenja, prvo na posudbu u Soso, mali nejaki klub u losoj ligi pa onda povratak u velikana sa mora.
Cuj porediti ovog nejaca sa Medunjaninom to je grijeh.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 apr 2014, 09:51

emir79 je napisao/la:
mujezin je napisao/la:Hajde da je on najbolji igrac Hajduka i jedan od najboljih igraca lige pa neka ga zove, ali momak je rezerva u Hajduku, i ne smije dobiti poziv.
Hajdi da budemo malo i posteni, u momentu kad je dobio poziv u reprezentaciju, u Hajduku je bio najstandardniji igrac ,ako se ne varam 23 utakmice je odigrao sve po 90 minuta. Kao takav se mogao probati u reprezentaciji, budimo posten majka mu stara. Sad naravno ne zasluzuje poziv, jer ako hoce na siri spisak, onda mora biti standardan u ekipi osrednjih liga.

Tino je meni najmanji probelem, mene vise brinu Stevanovic,Zahirovic od kojih se ocekivalo mnogo vise da ce uspjeti.
Posteno Emire, odlican komentar.
Ako zovnemo Besica rijesili smo problem Zahira, jer Mume moze drzati tu poziciju a imamo Zahu ako zaskripi posljednih minuta.
Stevo je poceo igrati i ima mjesta na spisku, na njeogovom poziciji imamo Hajrovica i Viscu po potrebi.
Krila su nam beton, Izet, Visca, Lulic, Stevo i Avdija kao desno smetalo. :lol:

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 14 apr 2014, 09:52

Neozbiljno je tvrditi da je Susic Jr. igrac za buducnost..
Jos je neozbiljnije pljuvati svaki kontakt s loptom tog igraca...
Prosjecan igrac, koji bi u nekim utakmicama mozda mogao dostojno zamijeniti Medunjanina i odradjivati njegov posao u veznom redu...jako su slicni u nekim stvarima, i slicno kontaju fudbal...
Taj posao je u utakmici protiv Egipta odradio solidno (ako ga uporedimo sa glavnim uzdanicama nase ekipe, onda bi mogao dobiti i vecu ocjenu za svoj nastup)!
Kao sto je Zahirovic odigrao dobro na zadnjem veznom, nasa ocekivanja porasla, a njegova karijera je u fazi stagnacije (najblaze receno), tako i Susic moze da ne odigra vise niti jednu utakmicu za reprezentaciju....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 apr 2014, 09:59

damir_82 je napisao/la:stagnacije (najblaze receno), tako i Susic moze da ne odigra vise niti jednu utakmicu za reprezentaciju....
Amin!!! :cool:

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 14 apr 2014, 10:10

bhsport je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:stagnacije (najblaze receno), tako i Susic moze da ne odigra vise niti jednu utakmicu za reprezentaciju....
Amin!!! :cool:
Al' ne mora da znaci.... :)

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 14 apr 2014, 10:13

Pa ja nemogu da vjerujem da jos neko vjeruje da je on za repke. Ljudi mali ide na SP taman da nema nijedne noge isto ko i Avdija. Avdija ako se Mujdza ne oporavi ce igrati , a ovaj ce svaku tekmu dobiti 20tak minuta najmanje ako ne i cijelu tipa Iran. Pa Susic ce gotovo sigurno ici poslije SP , on ce sada pokusati rastaliti svoje i bratove igrace ... Ko nam je kriv kad smo takav narod , ja sad nesmijem kritikovat NSBIH jer odma dobijem banovice na karti tako da cu presutit. Sam Osim je rekao neke stvari koje ja od pocetka govorim ,al ocigledno da smo samo mi budale pojedinci a moderatori i admin najpametniji... Al tako je kako ;)

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 14 apr 2014, 15:13

biće to ok... jednoga dana :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 14 apr 2014, 18:32

bhsport je napisao/la: Posteno Emire, odlican komentar.
Ako zovnemo Besica rijesili smo problem Zahira, jer Mume moze drzati tu poziciju a imamo Zahu ako zaskripi posljednih minuta.
Stevo je poceo igrati i ima mjesta na spisku, na njeogovom poziciji imamo Hajrovica i Viscu po potrebi.
Krila su nam beton, Izet, Visca, Lulic, Stevo i Avdija kao desno smetalo. :lol:
Finku se sjetim drage svako malo :mrgreen: , a nikad necu prezaliti odlazak Armina Veha iz HSV-a bas kad je najvise bio potreban Besicu, a vjerovao je u Mumeta.
Ohrabrujuce je njegov povratak u U21, ja sam siguran da ce biti na spisku za Brazil. Onda Zahirovic kao konkurent moze i sa ovakvom minutazom biti putnik za Brazil .

Samo se ti smiji Avdiji, jesi li vidio kakva koka na njeg svrsava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 14 apr 2014, 19:46

@emir79

Prvo smiri se, nema potrebe za takvom reakcijom.
Za sve pozitivno cestitke i kapa dole? To je sve?
A sta bi to trebalo vise ako kazem SVE cestitke?
Za negativno, nadjete 1001 qrac koji nema veze sa Safetom, samo da bi ga popljuvali.
Tino Sven Susic nema veze sa Safetom? I masa pogresnih poteza koje je donio vodeci reprezentaciju, nelogicnih izmjena, pasivnog vodjenja utakmice, brukanja na prijateljskim utakmicama jer je ispustio konce iz ruku pa mu igraci rade sta hoce ni to nema veze sa Safetom?

Nemas ti momak nikakvog razloga ni argumenta da Safeta volis vise od mene, ali nemas ni pravo da zabijes glavu u pijesak kad situacija prijeti da izmakne kontroli i kad se rusi ono sto se godinama gradilo. Previse je truda i zivaca i para (mislim na navijace i njihovo pracenje reprezentacije) ulozeno da reprezentacija bude ovdje gdje jeste. Navijaci su jedan od najbitnijih segmenata tog uspijeha, a mozda i najbitniji kada je u pitanju borba protiv lopovskog saveza. I niko nema pravo da se kocka s tim pa ni Safet.
Tvrdim da je Safet vise covjek u pravo vrijeme na pravom mjestu nego dobar trener, ti mislis drugacije i ja to postujem, ali zadrzavam pravo na svoj stav. Zivio!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 apr 2014, 09:07

emir79 je napisao/la:
Samo se ti smiji Avdiji, jesi li vidio kakva koka na njeg svrsava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U pravu si, trebo bi je povesti u Brazil da zajedno navijaju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Elddar, Kljukusar, s4mke i 58 gostiju.