Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
slazem se...Diavolo je napisao/la:moramo odma reci da su ova, za razliku od predhodnih, prava pojacanja !
Nekoliko prijatelja iz Srbije kao i rodbina mi je potvrdila istu stvar .... kako je on samo kod nas dosao, da mi je znati... misteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicsh je napisao/la:Evo sta mi je jedan navijac partizana napisao kad sam ga pitao za malog ivkovica:
''Na nezvanicnom svetskom klupskom prvenstvu za igrace do 17 godina(Partizan igrao u finalu), bio je jedan od najzapazenijih igraca(2 gola), i mnogi su ga tada projektovali za prvi tim.''
Partizan nudi male ugovore juniorima,a 5-godisnji su. Ako se pokazu,kao npr. Obradovic,radi se revizija ugovora,produzi ga za 1 godinu vise,a plata i nekoliko puta veca od prethodne. Izgleda da ovaj nije verovao da moze da se izbori za povecanje,pa bolje u Zelju,pa onda negde napolje,nego u Partizanu 3-4 godine za sitne pare (Teleoptik ili pozajmice),pa onda sporazumni razlaz.
vjerovatno se ne bi,kao sto si rekao, uspio izboriti za mjesto u veznom redu, jer su tu prebunkirani, a i da igra za Teleoptik, Banat il slicne klubove nije dolazilo u opciju... sve u svemu, sjajan posao dovodjenje ovog momka,da ga ne ureknem, ali se nadam da ce postati pravi igraccsh je napisao/la:evo jos jednog citata covjeka kojeg sam pitao bas za to!!Partizan nudi male ugovore juniorima,a 5-godisnji su. Ako se pokazu,kao npr. Obradovic,radi se revizija ugovora,produzi ga za 1 godinu vise,a plata i nekoliko puta veca od prethodne. Izgleda da ovaj nije verovao da moze da se izbori za povecanje,pa bolje u Zelju,pa onda negde napolje,nego u Partizanu 3-4 godine za sitne pare (Teleoptik ili pozajmice),pa onda sporazumni razlaz.
kazu imo ponudu iz liyona i fiornetnine...amerosm je napisao/la:Sta ja sa Lukacevicem?
Zna li iko hoce li on potpisati?
hahahah hahah hahaha hahahah vristim vristim materem... pa nisam se odavno vise nasmijaoZELJO DO GROBA je napisao/la:kazu imo ponudu iz liyona i fiornetnine...amerosm je napisao/la:Sta ja sa Lukacevicem?
po meni ciste gluposti...a valjda ce potpisati...
ja se piso ba...heheheheheh....cuj da se za njega interesuju lion i fiorentina.....ja to cuo...Diavolo je napisao/la:hahahah hahah hahaha hahahah vristim vristim materem... pa nisam se odavno vise nasmijaoZELJO DO GROBA je napisao/la:kazu imo ponudu iz liyona i fiornetnine...amerosm je napisao/la:Sta ja sa Lukacevicem?
po meni ciste gluposti...a valjda ce potpisati...![]()
Ma to je smijesno ba,k'o prvo odakle im pare za Spahica,a k'o drugo,nije on lud da dode u nasu PL,ako ne potpise za Panatu ili Wolfsburg naci ce drugi angazman,mnogi klubovi se interesuju za njega.ZELJO DO GROBA je napisao/la:evo jedna informacija...sa komentara na post sa stranice fkzeljeznicar.com
Emir Spahic, reprezentativac, bi mogapo da potpise ugovor za ovu polusezonu ako ne potpise ugovor sa volsburgom ili panatenaikosom, jer se covjek ne zeli vretiti u lokomotivu...informacija nije 100% tacna...al eto da se malo nadamo...nada umire zadnja......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.