Pa dobro, igrači se nakon himni obično okupe u krug i nešto dogovoraju/bodre par sekundi. Tako da taj tvoj prijedlog nije neizvodiv. Samo što bi to neki stranac protumačio, okupili se u krug i nešto skaču kao budalehz1987 je napisao/la:Danas stiže potvrda da su bosanci glupi i ograničeni.
IDEJA - PROKLETA IDEJA! PRIJEDLOG!
Potenciranje ide u smijeru da prije sudijskog zvužduka ako ništa, barem budu zagrljeni u krug...a ne nakon rukovanja da se razlete po terenu ko muhe bez glave, već jedno 5-10 sec dišu kao jedan - da pokušaju tu tremicu razbiti onim koji je imaju - to je ona kolektivna motivacija!
Dodatak na prijedlog je da poskoče...skontaju nešto - jer vika, galama, istresanje iz sebe - podiže adrenilin i briše tremu!!!!
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Isto sam napisao u analizi.Batko je napisao/la:Da pokazali su nam mnogo toga i mislim da trebamo igrati na isti nacin u fazi kontre....
Argentina kao i Brazil ima jako ofanzivne bekove. U fazi kontre cesto ostavlaju prostor iza sebe.....Mislim da je to velika sansa za Lulica i Hajrovica.... Olic je sinoc prosao bezbroj puta a i perisic takodjer... Mi imamo Dzeku koji bi sigurno onakve lopte mogao pospremiti u gol.... Medjutim brine cinjenica da Lulic ne bi brz i prizeman ubacaj na prvu, a mislim da ni Hajrovic nema to. Drugi su tipovi.....Medjutim bilo kako bilo treba traziti prostor u rupama koje ostavlaju bekovi...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
[youtube][/youtube]
Ja sam za ovo, poslije himne ovako čučnu i hajmoo hajmo narode
Jos da navijaci prate
idemo

Ja sam za ovo, poslije himne ovako čučnu i hajmoo hajmo narode
Jos da navijaci prate
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Uzmi kakvu kuravu što se radi za pare, vidjet ćeš kako vrijeme letigringonjaOnajDrugi je napisao/la:molim raju da mi preporuci kako je najlakse jos izdrzat do nedelje....sta da radim, kako da suzdrzim nervozu....nemogu vise da cekam
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Bayern@heart
- Kontakt:
jeli odredila FIFA sudiju za meč
Valjda neće biti neki Afrikanac, iz Sjeverne Amerike ili Oceanije. Ako bude neko od njih ne moramo igrati svaki prolazak pored mesija će biti žuti a ako ga SEO mrko pogleda dobit će Crveni i On i Pape.
Valjda neće biti neki Afrikanac, iz Sjeverne Amerike ili Oceanije. Ako bude neko od njih ne moramo igrati svaki prolazak pored mesija će biti žuti a ako ga SEO mrko pogleda dobit će Crveni i On i Pape.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kako ste krenuli, mogli su odmah i Haku izvesti.
Kako ste krenuli, mogli su odmah i Haku izvesti.
Ja mislim da se sudije za Sp odredjuju nekoliko sati pred utakmicu da ne bilo kakvih pokušaja ovo ono 
Tamam se ja mislim dva dana prije utakmice Brazil-Hrvatska znalo da im sudi ovaj nesretnik.Sheyi je napisao/la:Ja mislim da se sudije za Sp odredjuju nekoliko sati pred utakmicu da ne bilo kakvih pokušaja ovo ono
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa to je to, nekoliko sati

-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce nam Webb suditi 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne bi volio da nam žarulja sudi. strah me da se ne reflektuje svjetlost sa njegove glave direktno Asmiru u oči pa eto belaja.Amar Dzeko je napisao/la:Imam osjecaj da ce nam Webb suditi
Informacije koje sam ja dobio - utakmicu bi trebao suditi Benjamin Jon Williams iz Australije.
Sudio je:
12-09-2007: Japan – Qatar
31-10-2008: Saudi Arabia – Iran
11-02-2009: Iran – Korea Republic
06-01-2010: Thailand – Jordan
08-01-2011: Kuwait - China
01-08-2012: Spain - Morocco
04-08-2012: Mexico - Senegal
21-07-2013: Japan - China
2013 AFC Referee of the Year
Prvo veliko takmičenje za njega ovog tipa. Mlad sudac, ali već 9 godina sudi - za nas nepoznanica!
link: http://www.fifa.com/worldcup/organisati ... index.html
Sudio je:
12-09-2007: Japan – Qatar
31-10-2008: Saudi Arabia – Iran
11-02-2009: Iran – Korea Republic
06-01-2010: Thailand – Jordan
08-01-2011: Kuwait - China
01-08-2012: Spain - Morocco
04-08-2012: Mexico - Senegal
21-07-2013: Japan - China
2013 AFC Referee of the Year
Prvo veliko takmičenje za njega ovog tipa. Mlad sudac, ali već 9 godina sudi - za nas nepoznanica!
link: http://www.fifa.com/worldcup/organisati ... index.html
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Aj ne seri.Donnie Darko je napisao/la:ne bi volio da nam žarulja sudi. strah me da se ne reflektuje svjetlost sa njegove glave direktno Asmiru u oči pa eto belaja.Amar Dzeko je napisao/la:Imam osjecaj da ce nam Webb suditi
Samo da nam Evropljanin sudi to je najbitnije. Svaki sudija ce zastiti Messija to je svima jasno, ali ovi neevropljani su smijesni.
A volio bih Webba jer ce dopusiti malo grublju igru.
@gazija
Otkud ti te informacije kad na Fifinoj stranici jos nema nista ? Tek sutra ce objaviti.
Ronaldo - Isco - Bale
Ovo treba Proenca sudit, uglavnom ako on ne bude onda bi bilo dobro da sude evropljani, npr Web bi zastitio i Dzeku isto ko i Messija
Sacekacemo zvanican info. Inace preraspodjela ide tako da meceve izmedju 2 razlicita kontinenta ne moze suditi sudija s jednog od ta 2 kontinenta. Prema dosadasnjem rasporedu jos nije dodjeljen za sutrasnje meceve - pa ostaje u uzem izboru za nas mec. Provjereno!Amar Dzeko je napisao/la: @gazija
Otkud ti te informacije kad na Fifinoj stranici jos nema nista ? Tek sutra ce objaviti.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dzeko spada medju najbolje napadace svijeta i njegova statistika golovi/provedene minute na travnjaku je impresivna, mislim da spada medju TOP 6 napadaca svijeta po toj statistici, a ona je glavni kriterij ocjene jednog napadaca.Kevin je napisao/la: po čemu je Džeko bolji od Mandžukića? po osobnom uvjerenju ili?![]()
mislim, zaboli me koji je bolji ali gluposti pišete tako uvjereni u nešto..
Begović je bolji od Pletikose što je i razumljivo, i mlađi je..
Diskusija Dzeko-Mandzukic je skroz nepotrebna za hrvatsku populaciju, jer bi zavrsila dosta kobno po istu.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 13 jun 2014, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nisam ovo znao. Sranje.gazijabih je napisao/la:Sacekacemo zvanican info. Inace preraspodjela ide tako da meceve izmedju 2 razlicita kontinenta ne moze suditi sudija s jednog od ta 2 kontinenta. Prema dosadasnjem rasporedu jos nije dodjeljen za sutrasnje meceve - pa ostaje u uzem izboru za nas mec. Provjereno!Amar Dzeko je napisao/la: @gazija
Ronaldo - Isco - Bale
Cuj nisi znao.Pa to je jedino logicno.Isti sistem ko u LP.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Mislio sam da samo Bosanac i Argentinac ne mogu suditidarker10 je napisao/la:Cuj nisi znao.Pa to je jedino logicno.Isti sistem ko u LP.
Nista, nadati se da Australac nece biti k'o Japanac.
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 13 jun 2014, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
- DonCorleone
- Kontakt:
Ti bi mogao malo podskociti do prve apoteke po ljekovehz1987 je napisao/la:Danas stiže potvrda da su bosanci glupi i ograničeni.
IDEJA - PROKLETA IDEJA! PRIJEDLOG!
Potenciranje ide u smijeru da prije sudijskog zvužduka ako ništa, barem budu zagrljeni u krug...a ne nakon rukovanja da se razlete po terenu ko muhe bez glave, već jedno 5-10 sec dišu kao jedan - da pokušaju tu tremicu razbiti onim koji je imaju - to je ona kolektivna motivacija!
Dodatak na prijedlog je da poskoče...skontaju nešto - jer vika, galama, istresanje iz sebe - podiže adrenilin i briše tremu!!!!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.