Najlosija druga ce biti najvjerojatnije biti iz grupe B gdje je Italija.Takodjer u nekim kombinacijama nasi zapadni susjedi vatreni mogu biti najlosiji drugi,ukoliko podbace u zadnja 2 kola,a Skoti ne zavrse na zadnjem mjestu ( brisu se bodovi protiv 6-te ekipe u grupi).Tako da ako bi kojim slucajem Vels ili Makedonija bili zadnji na kraju kvala,a oni podbace u zadnja 2 kola protiv Belgije i Skota,vrlo lako bi im se moglo desiti da budu najlosija druga.amko27 je napisao/la:Kakva je situacija ako odemo u baraz? moze li se desiti da ispadnemo kao najlosija druga? mozemo li biti nositelji, s obzirom da znacajno padamo u tom slucaju itd/ Vjerovatno anel, ali i jos neko ima odgovor pa bih bio zahvalan.
FIFA/Coca-Cola World Ranking
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ako je baraz sudjen lako se moze desiti da ne budemo nosioci. Razlike su u par poena. Gledamo opet vjerovatno izbor:
Hrvatska
Portugal
Svedska,
Rumunija ili Francuska
Hrvatska
Portugal
Svedska,
Rumunija ili Francuska
- Donnie Darko
- Kontakt:
U baraz ako odemo, znaci da cemo morati kiksati 2 od zadnje tri tekme, sto ce nas sa ovim porazom sigurno unazaditi na svim rang listama. A sa obzirom da nas u barazu cekaju Hrvarska, Portugal/Rusija, Francuska, i neka x repka, tesko cemo biti nosioci.
- crvenocrni
- Kontakt:
Nije tacno. U baraz mozemo i sa 7 bodova iz zadnje 3 tekme ukoliko Grci sve dobiju. I u ovom scenariju mislim da smo blizi da budemo nosioci nego suprotnoDonnie Darko je napisao/la:U baraz ako odemo, znaci da cemo morati kiksati 2 od zadnje tri tekme, sto ce nas sa ovim porazom sigurno unazaditi na svim rang listama. A sa obzirom da nas u barazu cekaju Hrvarska, Portugal/Rusija, Francuska, i neka x repka, tesko cemo biti nosioci.

Edit: I neznam sta ste se uhvatili te Francuske jer oni ostaju iza nas i da izgubimo od Slovaka a oni dobiju Bjeloruse jer su kiksali protiv Gruzije. A jos vise bi ih ostavili da recimo remiziramo.
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 09 sep 2013, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Nemojte živi bili o baražu.. čekajmo prvo ovu sutrašnju utakmicu 

- crvenocrni
- Kontakt:
Ma vidis kakve smo srece daj Boze i da baraz uhvatimoHariTz je napisao/la:Nemojte živi bili o baražu.. čekajmo prvo ovu sutrašnju utakmicu

Ovo je sve naravno ako sutra ne pobjedimo jer ako pobjedimo nema vise baraza ni slicnih s.r.a.n.j.a

- Donnie Darko
- Kontakt:
Do mene, ja racunam baraz kao kad bi treci zavrsili. Halali, kosarka me unisticrvenocrni je napisao/la:Nije tacno. U baraz mozemo i sa 7 bodova iz zadnje 3 tekme ukoliko Grci sve dobiju. I u ovom scenariju mislim da smo blizi da budemo nosioci nego suprotnoDonnie Darko je napisao/la:U baraz ako odemo, znaci da cemo morati kiksati 2 od zadnje tri tekme, sto ce nas sa ovim porazom sigurno unazaditi na svim rang listama. A sa obzirom da nas u barazu cekaju Hrvarska, Portugal/Rusija, Francuska, i neka x repka, tesko cemo biti nosioci.
Edit: I neznam sta ste se uhvatili te Francuske jer oni ostaju iza nas i da izgubimo od Slovaka a oni dobiju Bjeloruse jer su kiksali protiv Gruzije. A jos vise bi ih ostavili da recimo remiziramo.

http://www.fifa.com/worldcup/news/newsi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;Draw
The second round draw will take place at the headquarters of FIFA in Zurich on October 21. October's World rankings will be used to decide which of the teams will be seeded, enabling them to avoid each other.
Croatia 7 utamica 17 vazecih poena
Greece 6 13 (Ako ne Grci, mi.)
Russia 6 12 (Vjerovatno Portugal, imaju utakmicu vise)
France 6 11
Romania 6 10
Montenegro 6 9
Sweden 5 8
Bulgaria 6 7
Norway 5 5
Dakle, Norveska ili Bugarska otpada.
Posto se gleda po Fifa Rang Listi:
Prvi sesir
Portugal: 7
Hrvatska: 8
BiH: 13
Rusija: 16
Drugi Sesir:
Francuska: 23
Norveska: 25
Crna Gora: 28
Svedska: 30
Bugarska: 53
Dakle vjerovatno idemo na Francusku, posto smo najlaksa reprezentacija za Francuze iz prvog sesira.

Eto.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Fracuska ce onda u nositelje jer ne mozes staviti i Ruse i Portugalce u nositelje..samo jedni idu u baraz 

Yebo vas baraz.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
sreća pa ne pratim i ove kalkulacije oko baraža taman bi mi mozak pufff. U glavi mi je bilio 983423742834798 opcija u vezi košarke. nemojte ljudi o baražu PRVI SMO

Vođa zna.
ako odemo u baraž , vjeruj mi , SIGURNO nećemo ostati na 13om mjestu . otići ćemo iza 20og mjesta najmanje , vjerovatno oko 25og.Pirke je napisao/la:http://www.fifa.com/worldcup/news/newsi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;Draw
The second round draw will take place at the headquarters of FIFA in Zurich on October 21. October's World rankings will be used to decide which of the teams will be seeded, enabling them to avoid each other.
France 6 11
Romania 6 10
Montenegro 6 9
Sweden 5 8
Bulgaria 6 7
Norway 5 5
Prvi sesir
Drugi Sesir:
Dakle vjerovatno idemo na Francusku, posto smo najlaksa reprezentacija za Francuze iz prvog sesira.![]()
Eto.
**** vas baraz daj brisite postove baksuzi oni paglu
Zavrsicemo u barazu ako jos jednom kiksamo (citaj izgubimo bodove od Slovacke) sto takodjer znaci da cemo pasti na Fifa rang listi na oko 23. ili 24. mjesto. Na rubu smo da budemo nosioci ali mozemo se lako zadesiti i u drugom sesiru. Dosta ce zavisiti i od ostalih rezultataPirke je napisao/la:http://www.fifa.com/worldcup/news/newsi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;Draw
France 6 11
Romania 6 10
Montenegro 6 9
Sweden 5 8
Bulgaria 6 7
Norway 5 5
Prvi sesir
Drugi Sesir:
Dakle vjerovatno idemo na Francusku, posto smo najlaksa reprezentacija za Francuze iz prvog sesira.![]()
Eto.
PS. Stavio si Portugal i Rusiju u nosioce a jedan od njih ce ici direktno.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Na sledecoj rang listi najvjerovatnije da cemo biti plasirani na 11. mjesto i imacemo 1035 poena.
BosnaE
kako to ba?newton_heath_lyr je napisao/la:Na sledecoj rang listi najvjerovatnije da cemo biti plasirani na 11. mjesto i imacemo 1035 poena.
2 tekme smo ispusili?

Mislim da cemo imati oko 930 bodova i oko 15-16 mjesta cemo bitiBatko je napisao/la:kako to ba?newton_heath_lyr je napisao/la:Na sledecoj rang listi najvjerovatnije da cemo biti plasirani na 11. mjesto i imacemo 1035 poena.
2 tekme smo ispusili?
Štela.Batko je napisao/la:kako to ba?newton_heath_lyr je napisao/la:Na sledecoj rang listi najvjerovatnije da cemo biti plasirani na 11. mjesto i imacemo 1035 poena.
2 tekme smo ispusili?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tacnije 934 poena cemo imati. Sto znaci da smo zijanili nekih 60-tak poena u 2 uzastopna poraza. To znaci da padamo za 4 mjesta. Hokejaskim izmjena protiv SAD i tvrdoglavoscu u Zenici.amko27 je napisao/la:Mislim da cemo imati oko 930 bodova i oko 15-16 mjesta cemo bitiBatko je napisao/la:kako to ba?newton_heath_lyr je napisao/la:Na sledecoj rang listi najvjerovatnije da cemo biti plasirani na 11. mjesto i imacemo 1035 poena.
2 tekme smo ispusili?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
a da smo pobijedili i ove dvije,koliko bi najmanje napredovali?
joj pa mogli smo biti nosioci u Brazilu

joj pa mogli smo biti nosioci u Brazilu

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, hazarder i 14 gostiju.