Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Nece mi se detroit skinuti za 3 dana, nece preko 200kbs download, ako neko ima dobar torrent nek me pmuje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ima li neko da se razumije oko FM12 i editovanja, logo packova itd.?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
MortemHZ igras li jos ovu igricu?
Evo sad ugleda aplikaciju za mobitel vidim moze se i preko mobitela sada igrati.
Kako sam ja imao dobar account prije 10-ak godina
Att 70
Str 99
Def 70
Range 99
Magic preko 90
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam igrao 6 godina ali sam se vratio ove godine.

Imam i neki biznis tu sada.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo se igralo po Mostaru masovno prije 10-ak godina pokusat cu vratit jedan od Accounta u toku dana samo bojim se zarazit cu se opet ovo je prava drogaMortemHz je napisao/la: ↑19 jun 2020, 13:07Nisam igrao 6 godina ali sam se vratio ove godine.
Imam i neki biznis tu sada.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjeruj mi da znam. Mostar je bio najveća baza na balkanu pa onda Sarajevo i Beograd, baš da se sjebeš koliko je ljudi igralo a i igra dan danas ali manje. Ja sam imao dvadesetak ljudi samo iz Mostara raznih profila ljudi, lik hladno deset sati dnevno pucao ovo a ima dvoje djece, čak mu se i nicka sjećam.DembaBa21 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 13:15Ovo se igralo po Mostaru masovno prije 10-ak godina pokusat cu vratit jedan od Accounta u toku dana samo bojim se zarazit cu se opet ovo je prava drogatacno me vuce da ponovu pocnem igrati
![]()

Zavisi ako imaš vremena i šta ti je cilj. Hajde prije kad smo manji bili, igraš ovo i imaš školu i izađeš vani i to je to ali sada recimo radim i nemam toliko vremena ali planiram proširiti biznis koji sam napravio, nije to na nekom nivou jer mi treba ljudi i malo veći kapital ali ide pomalo, sa strane što se kaže. Kontao sam zaposliti Venecuelance ali teško ja vjerujem ljudima.
Jbg posao i kod mene slabo imam slobodnog vremena mozda bi mogao navece malo igrati, ako uspijem vratiti jedan od accounta javim ti.MortemHz je napisao/la: ↑19 jun 2020, 13:20Vjeruj mi da znam. Mostar je bio najveća baza na balkanu pa onda Sarajevo i Beograd, baš da se sjebeš koliko je ljudi igralo a i igra dan danas ali manje. Ja sam imao dvadesetak ljudi samo iz Mostara raznih profila ljudi, lik hladno deset sati dnevno pucao ovo a ima dvoje djece, čak mu se i nicka sjećam.
Zavisi ako imaš vremena i šta ti je cilj. Hajde prije kad smo manji bili, igraš ovo i imaš školu i izađeš vani i to je to ali sada recimo radim i nemam toliko vremena ali planiram proširiti biznis koji sam napravio, nije to na nekom nivou jer mi treba ljudi i malo veći kapital ali ide pomalo, sa strane što se kaže. Kontao sam zaposliti Venecuelance ali teško ja vjerujem ljudima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slobodno javi kad budeš mogao, ako budeš imao viška vremena da uletiš i u biznis ako hoćeš.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bujrum, tu smo.

Reci sta ti treba
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Yebo mater kupim Detroit nema ni 2 mjeseca i sad ga krekuju
Mrš
Mrš
27.10.2020
Meni stoji od nove godine disk za ps4, nikad ga nisam instalirao. Skinuo juce za pc, preporuka svima za igru.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kakav fail
Ocekivano.
de mi neko tldr sto tako niske ocjene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.