bekicamir je napisao/la:Pomisljanjem da je moj klub "maleni" a tvoj "veliki" je veoma pogresno ,a to vi shvatite redovito protiv "zidova" u eurokupovima !!!
Neke iznosenje realnih cinjenica veoma zaboli,stoga ne moraju citati moje postove...nikoga ne vrijedjam osobno ali sarkazam je najbolji opis Zeljeznicara i njegovih "nazovi uspijeha" u premijer ligi!
Izgleda da se ti veoma slabo razumijes u nogomet. Jer ako je Osim svirao faul Zelji onda je isti svirao i za Borac. Na identicnoj pozicij. Sad izgleda da je problem sto je Osim dao Zebi svoju nogu da Zeba njegovom nogom izvede slobodan udarac a Krunicu dao tvoju ili moj nogu da izvede.
Previse je nebuloza ovdje i izgleda mnogo dijece.
Porediti velicine klubova znaci porediti i istoriju. Sad da ja tebi pisem o istorijama Celika, Zelje, Sarajeva, Borca, Slobode, Veleza ti to ne mozes razumjeti jer se to mora dozivjeti.
A dokaz da je ovaj forum preoterecen dijecom dokazuje cinjenica da sve ijedan trener u PL BiH tvrdi da najjace igraci imaju Zeljo i Siroki Brijeg ali eto za tebe velikoga strucnjaka to je sarkazam. Nisi ti sam ima njih i na Grbavici koji su nezadovoljni igrackim kadrom da se ne lazemo, ima takvih strucnjaka kao ti dosta u BiH a izgleda da nema puno strucnjaka kalibra Amara Osima.
Ima jos jedan problem. Vi krivca za Zeljin uspjeh trazite u pogresnome Osimu. Amar je kriv za ovaj uspijeh, ali izgleda da Ivica smeta zato sto je skinuo suspenziju sa reprezentacije sto vama u tome dijelu Mostara nije bila radosna vijest. Budi odma iskren nema potrebe za okolisanjem, znamo se poprilicno dobro.
A Zrinjski da je zadrzao strucnjake poput Sliskovica, Jovica itd. bi danas bio na mijestu na kojem se nalazi Zeljeznicar.