Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Ko li je ovaj lik, sigurno neki iz uprave Arsenala 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Znaće se ubrzo sudbina Gabriela, ovi po Twitteru što mu prate familiju redovno izvještavaju jel mu familija follow/unfollow Arsenala na IG, navodno seka mu pratila i sad bacila unfollow i ovi počeli da pizde na TwitteruEXCLU
@le10sport
: Match final Arsenal / Naples pour Gabriel (Lille) !
Exit Everton et Manchester United Cross markCross mark
Lille a accepté les offres à 30M€. Le joueur doit choisir lundi !
To manje-više, nego šta sve brat AA23 čita.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Marsal
- Kontakt:
Upamecano ima klauzulu po kojoj 2021 može napustit Leipzieg za 42 miliona eura. Radije ne dovodit nikog ove sezone ako se nema novca. Istrpit idiote koje imamo i vozdra, novac u kasicu prasicu za pravog štopera.
Svakako su Luiz, Sokratis i Mustafi u zadnjoj godini ugovora. Dati još malo vremena da vidimo ima li nafake od Chambersa i Holdinga, prvi je krenuo super pod Artetom dok se nije polomio, a drugi je bio dobar do povrede i onda opet horor živi. Možda mu treba vremena. Na sve to imamo Salibu i može nazad i Tierney da uskoči kad igraš sa 3 štopera.
Ovaj Gabriel mi djeluje kao mačak u vreći.
Svakako su Luiz, Sokratis i Mustafi u zadnjoj godini ugovora. Dati još malo vremena da vidimo ima li nafake od Chambersa i Holdinga, prvi je krenuo super pod Artetom dok se nije polomio, a drugi je bio dobar do povrede i onda opet horor živi. Možda mu treba vremena. Na sve to imamo Salibu i može nazad i Tierney da uskoči kad igraš sa 3 štopera.
Ovaj Gabriel mi djeluje kao mačak u vreći.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Odakle ti samopouzdanje da ce nas izabrati kad svim top klubovima takodjer treba stoper 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Trebalo bi s Vedom provjeriti ako ti ne znaš?
#Voajeroljupci na respiratorima.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
produzio je ugovor ostaje 100%, glavna meta do kraja prelaznog partey..
leno - bellerin - saliba - luiz - tierney - partey - xhaka - ceballos - auba - laca - pepe
pa ne bi to lose bilo, nadam se da cemo prestati igrati sa trojicom pozadi
leno - bellerin - saliba - luiz - tierney - partey - xhaka - ceballos - auba - laca - pepe
معلوماتنا لازلت تؤكد أن توماس بارتي سوف يصبح لاعبًا لأرسنال هذا الصيف بعد اتفاقه على شروط العقد الممتد لأربعة أعوام قادمة.
نعلم أننا نسبح ضد التيار، لكننا واثقون مما نقول و نكتب. الأيام القليلة القادمة ستكشف الحقيقة الكاملة أمام الجميع.
كونوا معنا في تغطيتنا ابتداء من الغد.

نعلم أننا نسبح ضد التيار، لكننا واثقون مما نقول و نكتب. الأيام القليلة القادمة ستكشف الحقيقة الكاملة أمام الجميع.
كونوا معنا في تغطيتنا ابتداء من الغد.
Mislim da nijednu utakmicu do sada Arteta nije počeo sa tri štopera pozadi. A čak mislim da su u svakoj utakmici koju je počeo sa tri pozadi započeli najmanje dva od trojca AMN, Kolašinac i Tierney.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 avg 2020, 19:20produzio je ugovor ostaje 100%, glavna meta do kraja prelaznog partey..
Zarotiraj formaciju k'o tepsiju i uvijek možeš dobiti 4-4-2, 4-5-1. Ta trojca pozadi omogućavaju Aubameyangu da ide u sredinu i igra kao napadač, dok druga dvojca tj. lijevi štoper i lijevi bek igraju beka i krilo. Npr. Tierney sa štopera igra beka, a Kolašinac sa beka krilo. Ili na zadnjoj utakmici protiv Chelsea Tierney sa štopera igra beka a AMN igra krilo.
Pogledaj ponovo highlighte utakmice protiv Chelsea pr. i vidjet ćeš ovo što pišem. Tako je bilo u pravilu i na ostalim utakmicama.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne svidja mi se to sto si napisao-penal za unajtedArnelv52 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 21:12Mislim da nijednu utakmicu do sada Arteta nije počeo sa tri štopera pozadi. A čak mislim da su u svakoj utakmici koju je počeo sa tri pozadi započeli najmanje dva od trojca AMN, Kolašinac i Tierney.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 avg 2020, 19:20produzio je ugovor ostaje 100%, glavna meta do kraja prelaznog partey..
Zarotiraj formaciju k'o tepsiju i uvijek možeš dobiti 4-4-2, 4-5-1. Ta trojca pozadi omogućavaju Aubameyangu da ide u sredinu i igra kao napadač, dok druga dvojca tj. lijevi štoper i lijevi bek igraju beka i krilo. Npr. Tierney sa štopera igra beka, a Kolašinac sa beka krilo. Ili na zadnjoj utakmici protiv Chelsea Tierney sa štopera igra beka a AMN igra krilo.
Pogledaj ponovo highlighte utakmice protiv Chelsea pr. i vidjet ćeš ovo što pišem. Tako je bilo u pravilu i na ostalim utakmicama.
ma znam da to nije igra s klasicna 3 stopera al opet to je 5 defanzivno orijentisanih igraca, vise volim klasicnu 433 i udri
Pa to i jest poenta trojice pozadi, u fazi napada vanjski stoperi su bekovi ako zatreba, nikakva pamet.
De facto su u fazi odbrane bila 3 stopera, odnosno 5 odbrambenih igraca prvenstveno da se Luiz zastiti od situacija 1 na 1
De facto su u fazi odbrane bila 3 stopera, odnosno 5 odbrambenih igraca prvenstveno da se Luiz zastiti od situacija 1 na 1
Pogledaj nam rezultate u toj formaciji.
U 10 utakmica 1 neriješena, 2 poraza i 7 pobjeda.
Ne svidja se ni meni ali je učinkovito i sa ovakvim imenima u odbrani po meni najbolje što Arsenal može postaviti.
Ne svidja se ni meni ali je učinkovito i sa ovakvim imenima u odbrani po meni najbolje što Arsenal može postaviti.
Nisam imo vremena da istražim bio na basketu. Pouzdanije informacije ima Daily Mail od kvotera.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Meni godi svaka formacija gdje ne izgledamo ko klauni na terenu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.