Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

samson
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la samson » 21 mar 2013, 20:17

NG1 je napisao/la:Jusuf Nurkić je u pitanju nazalost.
A, sta je razlog? Neko gore navede Mirzu Teletovica sto u tom slucaju nikako ne kontam ...

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 21 mar 2013, 20:27

samson je napisao/la:
NG1 je napisao/la:Jusuf Nurkić je u pitanju nazalost.
A, sta je razlog? Neko gore navede Mirzu Teletovica sto u tom slucaju nikako ne kontam ...
Ja sam cuo da je Djedovic u pitanju i da nece da igra zbog Mirze,aa ako je Nurkic u pitanju realno 18 i po mu je godina realno ne bi ni dobio neku priliku bog zna da igra al eto bar ga treba za buducnost cuvat :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 mar 2013, 20:34

To samo može biti Nihad, i u kvalama je forsirao više od Mirze, a skoro nikakvog učinka.Juka i da se odazove pitanje koliko minuta bi dobio ;)

O podmlađivanju, realno nemamo mi još uslove za takvo nešto Nurkić,"Sulejmanović",Buza,Gačić,mlađi Đedović,Lazić koji bi trebali biti neka naša okosnica u budućnosti još nisu stasali i smjenu ne možemo očekivati za još barem 2-3 godine ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 mar 2013, 20:41

Ako mu je razlog za neigranje prisutnost nekoga kao sto je Mirza Teletovic ne treba nit ubuduce igrati. Pa dosta je vise tog malogradjanskog ponasanja nekakvih uvrijedjenih nevjesta ... Svasta mi je ovaj info ..

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 mar 2013, 20:42

samson je napisao/la:Ako mu je razlog za neigranje prisutnost nekoga kao sto je Mirza Teletovic ne treba nit ubuduce igrati. Pa dosta je vise tog malogradjanskog ponasanja nekakvih uvrijedjenih nevjesta ... Svasta mi je ovaj info ..

Potpis mislim njemu problem igrati sa Mirzom :lol: :lol: treba cast da mu bude igrati sa njim :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 21 mar 2013, 20:48

bavarian_bk je napisao/la:Ma dajte molim vas , taj CashMan je i prije onog sastanka , imao insiderske informacije , od kojih nijedna nije prošla :D
Taj CashMan je jedini bio u toku sa svim dešavanjima na sastanku i budi ubjeđen da zna mnogo više od toga što je pisano i što se piše... ;) Eto baš ću na forumu sve pisati... :lol:
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 mar 2013, 20:50

Ajde druže @CashMan, bar opovrgni ovo da taj neko neće da igra s Mirzom, prvim bh igračem u najboljoj ligi svijeta.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 21 mar 2013, 20:57

Eto imate o čemu diskutovati.. Od mene dosta, možda se do početka okupljanja neko i predomisli... Vidimo se u Sloveniji, pojedinici :)

Neki reprezentativci trebaju promijeniti agente, jer ih oni dižu više nego što vrijede, realno... Uglavnom idemo na drugi krug, pa ko hoće bujrum, ko ne, sretno mu...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 mar 2013, 21:00

Ma mi ne možemo bez Mirze i Wrighta, ostalo su sve prosječni igrači koji se mogu nadomjestiti, samo nek ova dvojica dođu u Sloveniju ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 21 mar 2013, 21:01

legenda reala je napisao/la:Ma mi ne možemo bez Mirze i Wrighta, ostalo su sve prosječni igrači koji se mogu nadomjestiti, samo nek ova dvojica dođu u Sloveniju ;)
realno ja bi se odreko djedovica skroz kad bi mi neko garantovo da cemo dobit savovica za ovaj ciklus i kuzmica za buducnost pustio bi djedovica bez razmisljanja

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 21 mar 2013, 21:02

legenda reala je napisao/la:Ma mi ne možemo bez Mirze i Wrighta, ostalo su sve prosječni igrači koji se mogu nadomjestiti, samo nek ova dvojica dođu u Sloveniju ;)
Mirza i Zack će igrati, osim ne daj Bože nekih povreda. 100% su tu :)

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 21 mar 2013, 21:02

CashMan je napisao/la:Eto imate o čemu diskutovati.. Od mene dosta, možda se do početka okupljanja neko i predomisli... Vidimo se u Sloveniji, pojedinici :)

Neki reprezentativci trebaju promijeniti agente, jer ih oni dižu više nego što vrijede, realno... Uglavnom idemo na drugi krug, pa ko hoće bujrum, ko ne, sretno mu...
zaista si zanimljiv..cuj imate o necemu diskutovati :) sto se mene tice ne mora niko igrat..neka i ne idu na euro...samo mi nije jasno sta zelis da postignes?? pravis cirkus od ove teme...vrhunac svega je to sto si moderator nazalost...a taj na koga ciljas..bude li igrao na euru, ja se na tvom mjestu ne bih vise nikad javio na ovom forumu...ja vise nista ne komentarisem do eurobasketa...lijep pozdrav

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 21 mar 2013, 21:08

edo07 je napisao/la:
CashMan je napisao/la:Eto imate o čemu diskutovati.. Od mene dosta, možda se do početka okupljanja neko i predomisli... Vidimo se u Sloveniji, pojedinici :)

zaista si zanimljiv..cuj imate o necemu diskutovati :) sto se mene tice ne mora niko igrat..neka i ne idu na euro...samo mi nije jasno sta zelis da postignes?? pravis cirkus od ove teme...vrhunac svega je to sto si moderator nazalost...a taj na koga ciljas..bude li igrao na euru, ja se na tvom mjestu ne bih vise nikad javio na ovom forumu...ja vise nista ne komentarisem do eurobasketa...lijep pozdrav
bas zato sto je on moderator njegov cilj je da ima postova na ovoj temi :D on sigurno uzma pare od ovog aa ne ja i ti :D mi smo samo likovi koji se dzaba nerviraju kad procitaaju svasta na ovom forumu,aa sto se njega tice njemu je bolje da ima neka diskusija,rasparava sve sto nema vrijedjanja samo da ima sto vise komentara.realno njemu je ovo sve u dzep 100% :D

filip13

Post Postao/la filip13 » 21 mar 2013, 21:11

Muumii je napisao/la:
realno ja bi se odreko djedovica skroz kad bi mi neko garantovo da cemo dobit savovica za ovaj ciklus i kuzmica za buducnost pustio bi djedovica bez razmisljanja

nema potrebe da se odričemo đedovića

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 mar 2013, 21:11

Muumii je napisao/la: bas zato sto je on moderator njegov cilj je da ima postova na ovoj temi :D on sigurno uzma pare od ovog aa ne ja i ti :D mi smo samo likovi koji se dzaba nerviraju kad procitaaju svasta na ovom forumu,aa sto se njega tice njemu je bolje da ima neka diskusija,rasparava sve sto nema vrijedjanja samo da ima sto vise komentara.realno njemu je ovo sve u dzep 100% :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ima istine svakako ;) Nekad su to radili Aco i insaider na temama o Edinu , poredili ga sa Paziniem, a raja navali :P :lol:

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 21 mar 2013, 21:14

Muumii je napisao/la:
edo07 je napisao/la:

bas zato sto je on moderator njegov cilj je da ima postova na ovoj temi :D on sigurno uzma pare od ovog aa ne ja i ti :D mi smo samo likovi koji se dzaba nerviraju kad procitaaju svasta na ovom forumu,aa sto se njega tice njemu je bolje da ima neka diskusija,rasparava sve sto nema vrijedjanja samo da ima sto vise komentara.realno njemu je ovo sve u dzep 100% :D
Ogromne pare :mrgreen:

Čuj ovog cirkus ee svašta :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 mar 2013, 21:19

CashMan je napisao/la:
Ogromne pare :mrgreen:
Ko prizna pola mu se prašta ;)

Nego mogli smo anketu postaviti koji je igrač u pitanju, pa da glasamo :P

Stavi sve osim Mirze i Zacka :mrgreen:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 mar 2013, 21:23

Ako se vec ne ide na podmladjivanje,zasto na pripreme ne pozvati i Zlaju i Ikonu,pa ako se pokazu nek idu i na prvenstvo...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 mar 2013, 21:24

Nego mogli smo anketu postaviti koji je igrač u pitanju, pa da glasamo
pozicija 2/3 rece neko..
Djedovic,Masic,Dado,Mitrovic

Mitrovic :mrgreen:

ako je stvarno u vezi ove pozicije moze samo Nihad biti , sta ce ovi biti nezadovoljni..

eto
naklapamo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 21 mar 2013, 21:26

Moram kazati da i meni ovo liči na neozbiljnu diskusiju. Neko ovdje pominje ime Nurkića da neće igrati za repku. To mogu prihvatiti samo ako ga Aco ne pozove. Momak je dokazao i pokazao kada su ga Janezi zeljeli da će da igra za BiH, a sada da bude upitno to mi liči na neozbiljne izjave sve dok to ne izjavi dotični.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.