pazi sta pricas to sam i ja rekao pa isade da glumim advokataLBJ MVP je napisao/la:I tako se 2 stranice napišu o djevojci koja se slika dok uči fatihu.
Krenite od sebe.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pazi sta pricas to sam i ja rekao pa isade da glumim advokataLBJ MVP je napisao/la:I tako se 2 stranice napišu o djevojci koja se slika dok uči fatihu.
Krenite od sebe.
Ako se to desi tražiću advokatafera je napisao/la:pazi sta pricas to sam i ja rekao pa isade da glumim advokataLBJ MVP je napisao/la:I tako se 2 stranice napišu o djevojci koja se slika dok uči fatihu.
Krenite od sebe.
ja ti ne mogu pomoci vec sam zauzetLBJ MVP je napisao/la:Ako se to desi tražiću advokatafera je napisao/la:pazi sta pricas to sam i ja rekao pa isade da glumim advokataLBJ MVP je napisao/la:I tako se 2 stranice napišu o djevojci koja se slika dok uči fatihu.
Krenite od sebe.
Govori u svoje ime.Head je napisao/la: jesmo pogan narod treba nas sve pobiti.
Ništa to.Steph je napisao/la:Dosta šuplje.![]()
???Henderson je napisao/la:
Ovo sam danas rekao na hutbi:
Zezaš ili??? :OHead je napisao/la:Isli zajedno u skolu.
To nisi znao da je Henderson hodzaConsigliere je napisao/la:???Henderson je napisao/la:
Ovo sam danas rekao na hutbi:
Po meni, odjeca nije problema na onoj slici (ogromne su temperature, mozda je slucajno navratila...) problem je sto je nju neko slikao dok uci fatihu i ona dodje kuci kupi lajkove s tom slikom! Pa, yebem ti sve nenormalno!
Dobra ova. Link?iVar je napisao/la:Nije trebala ovako, skoro polugola![]()
Jel to ozb?Otelo je napisao/la: To nisi znao da je Henderson hodza?
Bgm i to u nekom gradu u Francuskoj (Sochaux il Entien )Consigliere je napisao/la:Jel to ozb?Otelo je napisao/la: To nisi znao da je Henderson hodza?
trebao si mu i maticni broj objavitOtelo je napisao/la:Bgm i to u nekom gradu u Francuskoj (Sochaux il Entien )Consigliere je napisao/la:Jel to ozb?Otelo je napisao/la: To nisi znao da je Henderson hodza?
Prije par mjeseci pises ispod mog posta kako treba da se banuju svi koji sire mrznju, sada ja ispadam neki moralista koji je samo dao savjet djevojci cija slika sada kruzi internetom i koju ismijavaju. Imam je u raji, zivi blizu mene, to je djevojka koja ti ne zna ni odgovoriti kada joj kazes "Bajrambarecula", i onda docekam od nje sliku i minjaku i bez marame, pa se jos neka njena jaranica izverala na mauzolej kako bi uhvatila bolju pozu, bolja poza = Vise lajkova.fera je napisao/la:kad ti pametujes drugim onda je ok. kad neko napise nesto takvog tipa upuceno tebi odma ti smeta.OTNYS_YNWA je napisao/la:Fera, moras li vjecito glumiti nekog advokata?
Ja cu ispod svake slike pisati sta hocu.![]()
Bez marame, sa dekolteom i u suknjici ne prilici nikome da ide na groblje, jos ako uz to dodas da se slika jasna joj je namjena. Ispostio sam citav ramazan, klanjao Bajram namaz, odem nekome od porodice na groblje i treba da gledam ovakve pacenice? Mani me se te gluposti. Ne moras biti moralista da bi ti ovo bilo odvratno. Fuj!
boli mene neka stvar jesi ti ispostio i sta si klanjao, ja nisam ni postio niti sam klanjao bajram namaz otisao sam starom na mezar i nisam tamo gledao kako su djevojke obucene jer zbog toga nisam ni dosao.
po meni nema razlike između cura kao sto je ova i njenog ponasanja na fb-u i između tebe i ljudi koji se ponasaju kao ti.
jesi mozda pomislio da si u necijim tuđim ocima ko ima drugacija razmisljanja mozda ti takav kakva je ova cura tebi.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 6 gostiju.