MaGiCa je napisao/la:Mirko je napisao/la:Ama za mene ste i vi sveznalice ala ''lopte sutno nisam'' i kokeze/brokete ista sorta... Zar ne shvatas?
Znači, za tebe je 1 doktor nauka = 1 SRS prevarant

Super, zračiš mudrošću.
Sta treba? Da placemo sto su Zvezda/Partizan u LE, a reprezentacija na mundijalu?
Ne. Za početak ti je dovoljno da uključiš mozak.
Jel' shvatas da postoje i umjereniji ljudi? Koji ne glasaju, jer im je to gubljenje vremena, koji ce da kritikuju, ali i da pohvale za ostvaren rezultat...
U društvu koje nezadrživo ide ka entropiji, ne glasati sa obrazloženjem
da je to gubljenje vremena, jednako je glasanju za one koji to društvo razjedaju kao karcinom organizam. Izgleda da si ti još jedna forumska iteracija g. Drininog Vuka. Samo je on posedovao takvu jednu
inTELEgenciju.

Zar vjerujes zaista da si jedini doktor nauka ovde?
Ok, ja sam svojih ca. 350 stranica za diss pisao u BRD-u kada si ti bio vjerovatno brucos u Srbiji...
Pa jel' tebe covjece sramota na nekom forumu na takav nacin voditi razgovor?
U fudbalu bolan nema akademskih titula! Fudbal podrazumijeva jedan drugaciji rezon i poimanje. Da ne citiram sada Zareta Puhovskog, jer ovo nije mjesto za to.
Ti se MaGiCa najmanje bavis fudbalom i igrom. Ne mozes sve politizovati. Kada budes radio u fudbalu i kada budes vidio da i Zapad ima svoje kokeze/brokete, onda ces sam korigovati neke svoje poglede.
Ti se ni teorijom ne mozes baviti u fudbalu, praksa te i ne zanima... Pominjes partokratiju, a razmisljas u duhu partokratije. Prema neistomisljeniku se ophodis autokratski... Za*ebi to...
''Izgleda da si ti još jedna forumska iteracija g. Drininog Vuka.''
Kakvo je ovo drobljenje?
Ja sam veci protivnik vrhuske FSS-a od tebe. Budi siguran. Ali ne mozes pljuvat' po svemu i svacemu u srpskom fudbalu covjece, aman-zaman! Ako cemo pljuvat' i po uspjesima, a za ovu nasu sirotinju ovde rezultati Zvezde/Partizana/reprezentacije u ovoj godini to jesu, sta sutra da ocekujemo u tom fudbalu? Jel' treba doc' na trening i rec' djeci, haj'te djeco kucama, vodice vas kokeze/brokete, bataljujte fucu... Jer eno je entropija nam prijeti, reka je sjor-Lujo... I ti govoris o motivaciji u fudbalu?!...