Nije ba, gledam utakmicu live, 2:2 je još uvijek.Kvota je napisao/la:VEC JE 2:3 BRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEsajo10 je napisao/la:Sad ce Maric pogoditi za 2-3!
http://www.hesball.com/2013/07/irtysh-v ... rijeg.html
Nije ba, gledam utakmicu live, 2:2 je još uvijek.Kvota je napisao/la:VEC JE 2:3 BRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEsajo10 je napisao/la:Sad ce Maric pogoditi za 2-3!
Prenosi FTVzgembo89 je napisao/la:prneosil ko na tv-u ??
Kvota je napisao/la:VEC JE 2:3 BRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEsajo10 je napisao/la:Sad ce Maric pogoditi za 2-3!
Hm,mozda i ne ja mislim da ce i oni biti dobriEmir_BIH je napisao/la:Ma izvuce ovo Siroki, mislim da ce veceras samo Zrinjski pasti nazalost.
Imaju ekipu, ali mislim da ce Botev slaviti na kraju.ennis je napisao/la:Hm,mozda i ne ja mislim da ce i oni biti dobriEmir_BIH je napisao/la:Ma izvuce ovo Siroki, mislim da ce veceras samo Zrinjski pasti nazalost.
Ne znam ima li ali ga može lako dobiti jer je igrao i više od potrebnih pet sezona...Emir_BIH je napisao/la:Moze mi neko reci jeli ovaj Wagner ima nase drzljanstvo? negdje sam procito.
Jest. Hvala ti.Bertone7 je napisao/la:Ne znam ima li ali ga može lako dobiti jer je igrao i više od potrebnih pet sezona...Emir_BIH je napisao/la:Moze mi neko reci jeli ovaj Wagner ima nase drzljanstvo? negdje sam procito.