PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
ja msm da pocinju,tacno u 00:00,posto je rekao u Nedelju...a nocas je nedelja 
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Meni nema onog apocalyps tako da neznam hocu li proci 
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Cilic imaš pm hajde više jesil tu?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sutra navece pocinju, kad se budu znali svi ucesnici Play-OffaDonnie Darko je napisao/la:jel veceras pocinju prijave za onaj turnir?
Do sutraAbderson8 je napisao/la: jel do veceras zadnje kolo ili do sutra?
- Donnie Darko
- Kontakt:
kakve veze playoff ima sa ovim?
- Goalgetter
- Kontakt:
Jer to je turnir za ove ''bivse igrace'' koji su napustili, i ovi koji nisu uspjeli u Play-Off. 
I meni se isto krivaja ne javlja, ja sutra turnir imam nema me cijeli dan... Mozda stignemo odigrati navece. Ako i dodjemo obojica, mi smo tri puta pokusavali da igramo, nismo nijednom mogli se konektovat. Ni pomocu trikova ne moze! Probali smo i u friendly serveru, ne moze.
E sad me interesuje zna li neko moze li nam neko treci sa dobrom konekcijom biti host, a da ja i Krivaja odigramo mec? To moze na football manageru, ne znam moze li na PES-u.
E sad me interesuje zna li neko moze li nam neko treci sa dobrom konekcijom biti host, a da ja i Krivaja odigramo mec? To moze na football manageru, ne znam moze li na PES-u.
Glory Glory Man United!
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=4904
Novi turnir za one koji nisu prosli u play off!
Novi turnir za one koji nisu prosli u play off!
- Goalgetter
- Kontakt:
Da ne dodje do zabune, turnir koji ja vodim, je sljedeci :
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =44&t=4897
Dakle u nedjelju, 20:00 h pustam prijave !
Prvih 12 koji se prijave, igrace turnir.
Ovaj turnir sto je napravio Alacious, PES6 All-Nations taj je sa drzavama, ali taj organizira on, ne ja
. Dakle, ja nemam nista sa tim 
Ovaj turnir sto je napravio Alacious, PES6 All-Nations taj je sa drzavama, ali taj organizira on, ne ja
Poznato je i to da Napoli sa 2. mjesta ide u PO
@Goalgetter sjećaš se kad si neki dan rekao nešto kao ja sve dobijem nafakaški gubim i onda Cavani nekad pred kraj dadne gol za pobjedu e opet sam tako dobio

Samo što je sada u sudijskoj nadoknadi bilo
@Goalgetter sjećaš se kad si neki dan rekao nešto kao ja sve dobijem nafakaški gubim i onda Cavani nekad pred kraj dadne gol za pobjedu e opet sam tako dobio
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma dobro, to je sada rutinski u tebe.LBJ MVP je napisao/la:Poznato je i to da Napoli sa 2. mjesta ide u PO
@Goalgetter sjećaš se kad si neki dan rekao nešto kao ja sve dobijem nafakaški gubim i onda Cavani nekad pred kraj dadne gol za pobjedu e opet sam tako dobio![]()
- majestic24
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Da ne dodje do zabune, turnir koji ja vodim, je sljedeci :
Ovaj turnir sto je napravio Alacious, PES6 All-Nations taj je sa drzavama, ali taj organizira on, ne ja. Dakle, ja nemam nista sa tim
Znaci tek sutra se mogu prijaviti??
Jarane ,imam problem. Necu sutra biti kod kuce u to doba,pa mogu li se odmah prijaviti???
I jos jedan prijedlog...umjesto Lyona stavi Tottenham ili Romu...jaci su
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ok prijavi se, ali cu samo kod tebe popustit, zato sto neces biti tu, drugi se moraju prijavit tek u 20:00 h . 
P.S evo ubacit cu Tottenham, hvala na prijedlogu
P.S evo ubacit cu Tottenham, hvala na prijedlogu
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Nemoj sad dopustiti da svi prave kakve hoce turnire.Dosta 2 dosad (da ne prijedje u naviku)
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Trenutno igram sa Fiorentinom.Jednostavno zaljubio sam se u taj klub !
Kako stvari stoje Ljajic ce mi postati IDOL.To je igrac za 10+.Sredina terena,ubija prodorima i sutevima.Igrao sam 7 utakmica dao je 1-2 gola,2-3 asistencije i ono sto me iznenadjuje NIJE IZGUBIO LOPTE ! ne mogu da vjerujem,ali tako je ! Sedam utakmica bez izgubljene lopte.Idol ! Golman Boruc,brani nemoguce.U napadu Gilardinho,Markioni i Vargas.U drugom udju Mutu,Santana i Jovetic.Nekad Seferovic(19 god.) i Babacar (17god.) A Mutu kad god udje ,a udje u 2 pol. zabije bar jedan gol,al bas svaku utakmicu ! ...
Ekipa iz snova
Kako stvari stoje Ljajic ce mi postati IDOL.To je igrac za 10+.Sredina terena,ubija prodorima i sutevima.Igrao sam 7 utakmica dao je 1-2 gola,2-3 asistencije i ono sto me iznenadjuje NIJE IZGUBIO LOPTE ! ne mogu da vjerujem,ali tako je ! Sedam utakmica bez izgubljene lopte.Idol ! Golman Boruc,brani nemoguce.U napadu Gilardinho,Markioni i Vargas.U drugom udju Mutu,Santana i Jovetic.Nekad Seferovic(19 god.) i Babacar (17god.) A Mutu kad god udje ,a udje u 2 pol. zabije bar jedan gol,al bas svaku utakmicu ! ...
Ekipa iz snova
Tako sam se isto osjecao prosle sezone,kad sam imao FiorentinuBečki Kongres je napisao/la:Trenutno igram sa Fiorentinom.Jednostavno zaljubio sam se u taj klub !![]()
Ekipa iz snova
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
jasko_juve
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
RiNojasko_juve je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:ko ce bit 8. u B ligi?
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Zakuhalo se u A ligi.Ceka se karaon,kojem je potrebna pobjeda od 2 gola da bi proso.
Kad sam vec kod toga,ako na bude ista gol razlika sta se onda gleda ?
Kad sam vec kod toga,ako na bude ista gol razlika sta se onda gleda ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.