halo bola ko si ti da me nazivas lazovomsaskograd je napisao/la:Rodjak ne lazi vise ovaj napaceni narod ,nisi samo nama zrinjevcima ispao lazov!
Sto ce vam Kajkut pored ove mega zvijezde iz crne gore?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Znali netko možda neke detalje kako ide ovo u vezi neke Uefine pomoći klubovima oko sanacije stadiona?Je li se radi samo o klubovima koji igraju u europi ili je nešto drugo u pitanju?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ima jedan dio koji ide svima, a ovo sto je Zeljo dobio 200.000 eura se sam prijavio...
FORZA ZELJO
ne, ne radi se o klubovima koji su igrali evropu, nego o svim klubovima tj. njih 16, samo će suma biti različita tj. oni klubovi koji su u PL od 2009. pa do danas će dobiti pun iznos tj. 89.000 eura, a oni koji su manje igrali PL će dobiti manje novcazrinja05 je napisao/la:Znali netko možda neke detalje kako ide ovo u vezi neke Uefine pomoći klubovima oko sanacije stadiona?Je li se radi samo o klubovima koji igraju u europi ili je nešto drugo u pitanju?
Radi se o klubovima koji igraju evropu od nasih je samo Zeljo apliciro to o cemu ti pricas je nesto drugo sto su dobili svi koji igraju PL!AlemC85 je napisao/la:ne, ne radi se o klubovima koji su igrali evropu, nego o svim klubovima tj. njih 16, samo će suma biti različita tj. oni klubovi koji su u PL od 2009. pa do danas će dobiti pun iznos tj. 89.000 eura, a oni koji su manje igrali PL će dobiti manje novcazrinja05 je napisao/la:Znali netko možda neke detalje kako ide ovo u vezi neke Uefine pomoći klubovima oko sanacije stadiona?Je li se radi samo o klubovima koji igraju u europi ili je nešto drugo u pitanju?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ok, skontao sam, hvala.pile87 je napisao/la:Radi se o klubovima koji igraju evropu od nasih je samo Zeljo apliciro to o cemu ti pricas je nesto drugo sto su dobili svi koji igraju PL!AlemC85 je napisao/la:ne, ne radi se o klubovima koji su igrali evropu, nego o svim klubovima tj. njih 16, samo će suma biti različita tj. oni klubovi koji su u PL od 2009. pa do danas će dobiti pun iznos tj. 89.000 eura, a oni koji su manje igrali PL će dobiti manje novcazrinja05 je napisao/la:Znali netko možda neke detalje kako ide ovo u vezi neke Uefine pomoći klubovima oko sanacije stadiona?Je li se radi samo o klubovima koji igraju u europi ili je nešto drugo u pitanju?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Meni nikako nije jasno kako je ovaj Sasa Kajkut nasao angazman u Hong Kongu, Bog te vidio gdje je Bosna a gdje Hong Kong! Ne znaju ljudi da postojimo.
A to je jos jedan u nizu pokazatelja kako je jadna ova nasa liga, od tolike Europe i klubova u istoj igraci nađu angazman na drugom kontinentu, da je do para nije, jer ubjeđen sam da ni pod cijenu para ne bi isao u Kinu da je nasao nesto u Europi.
Ne bi me cudilo da se vrati nakon par mjeseci.
A to je jos jedan u nizu pokazatelja kako je jadna ova nasa liga, od tolike Europe i klubova u istoj igraci nađu angazman na drugom kontinentu, da je do para nije, jer ubjeđen sam da ni pod cijenu para ne bi isao u Kinu da je nasao nesto u Europi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kajkut je potpisao samo na 6 mjeseciElegant je napisao/la:Meni nikako nije jasno kako je ovaj Sasa Kajkut nasao angazman u Hong Kongu, Bog te vidio gdje je Bosna a gdje Hong Kong! Ne znaju ljudi da postojimo.
Ovi na ss napisaše da prema njihovim saznanjima za ugovor treba dobiti 100 000 dolara za 6 mjeseci, ode dignut pare i vratice se opet na isto, uhljebit se gdje ovdje a to mu neće biti problem.
I gdje je na kraju Kajkut otisao,danas u Presu pise potpisao za prvaka Kine
,jest sigurno zamjenio Drogbu pa ce igrati u paru sa Kleom
.
Marcelo Lipi je insistirao da se dovede Kajkut
,e sta sve necu procitati u novinama.....
Marcelo Lipi je insistirao da se dovede Kajkut
Smece od novina misle debili da smo stoka.Papalukas je napisao/la:I gdje je na kraju Kajkut otisao,danas u Presu pise potpisao za prvaka Kine![]()
![]()
,jest sigurno zamjenio Drogbu pa ce igrati u paru sa Kleom
.
Marcelo Lipi je insistirao da se dovede Kajkut,e sta sve necu procitati u novinama.....
u Oslobodjenju, Vincent Tan nabraja igrace Sarajeva
Are you fucking kidding me?
neki me stid ufati a nemam nista stim
-
vincenttan
- Kontakt:
kada se radi ovakav intervju, Oslobođenje posalje mail sa pitanjima a PR sluzba gosp. Tan-a , naravno zajedno sa Tan-om odgo na pitanja i vrati mailKenoRob je napisao/la:u Oslobodjenju, Vincent Tan nabraja igrace Sarajeva
tako da se ne cudis , to je profesionalni nacin komunikacije i zbog toga je tebi to smijesno jer nasi treneri i predsjednici (vecinom) kad izadju pred novinare i kazu " utakmica je bila prava prvenstvena" ja bi se objesio za prvo drvo koje nadjem...
mozda ovo nije ni tema za toga ali radi se o radnicima u PLBIH opcenito. kad procitam, primjer, "Radnik nema sta da trazi u Travniku" ja bi se objesio. haj ovo sa Tan-om je sasvim nesto novo...da ne smaram visevincenttan je napisao/la:kada se radi ovakav intervju, Oslobođenje posalje mail sa pitanjima a PR sluzba gosp. Tan-a , naravno zajedno sa Tan-om odgo na pitanja i vrati mailKenoRob je napisao/la:u Oslobodjenju, Vincent Tan nabraja igrace Sarajeva
neki me stid ufati a nemam nista stim![]()
tako da se ne cudis , to je profesionalni nacin komunikacije i zbog toga je tebi to smijesno jer nasi treneri i predsjednici (vecinom) kad izadju pred novinare i kazu " utakmica je bila prava prvenstvena" ja bi se objesio za prvo drvo koje nadjem...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
"Proveo sam lijepih godinu dana u Užicama, ali novac je najveći problem kao i u ostalim klubovima u Srbiji. Liga je u odnosu na Premijer ligu BiH malo jača i kvalitetnija zbog Partizana i Crvene Zvezde, te zbog boljih uslova i stadiona, ali u globalu sve je to negdje blizu", ističe 27-godišnji ofanzivni veznjak"
samo da pokazem moderatoru ultraztuzla (tako nesto, izvini ne sjecam se bas nicka). Ono kad smo raspravljali o odnosu liga PL-JSL-HNS
samo da pokazem moderatoru ultraztuzla (tako nesto, izvini ne sjecam se bas nicka). Ono kad smo raspravljali o odnosu liga PL-JSL-HNS
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
lafomamone
- Kontakt:
Odjednom nakon sto godina progovara uprava zeljeznicara o svojim finansijama, nije bajno ali nije ni lose, ustvari bolje ispada od komsija, a kad se malo bolje sagleda oni se ni finansijski ne mogo mjeriti sa zeljom koji je extra likvidanB-)
onoga ko je Gredicu dao diplomu treba uhapsiti i objesiti
onoga ko je Gredicu dao diplomu treba uhapsiti i objesiti
Pa ne pravi svako press konferenciju kad se promjeni toalet papir u wc.
DRUG NEBI TI PUNCA
Tako je, najtrofejniji klub i dalje vodi glavnu riječ.champions1921 je napisao/la:Vama pare, nama titule i svako na svome..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
bagrcavi je napisao/la:Pa ne pravi svako press konferenciju kad se promjeni toalet papir u wc.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
lafomamone
- Kontakt:
Pa godinama apsolutno nista zivo ne rade, nema nikakvih informacija i sad odjednom prica o finansijskoj konsolidaciji kluba sa Grbavice i tako tobagrcavi je napisao/la:Pa ne pravi svako press konferenciju kad se promjeni toalet papir u wc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.