@ salty... jel se meni čini il će Bearsi na draftu (tam negdje oko 5-6 runde) uzeti QB-a, koji će bit rezerva Cutleru
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
bearsi potpisali na jednogodišnji ugovor DE Turk McBride, igrao zadnje 2 godine za Saintse...
@ salty... jel se meni čini il će Bearsi na draftu (tam negdje oko 5-6 runde) uzeti QB-a, koji će bit rezerva Cutleru

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ko zna mozda cemo i u prvoj rundi takvog uzeti..vidis da jos ni Cutlera nisu potpisali ahahahaa...ko zna sta spremaju, ali vjerujem Emery je do sada radio odlicno svaka cast covjeku..Angelo nas je unzadio kad pogledam koliko je ovaj pozitivnih stvari urdio za godine, a onaj idiot nas je zkocio bio sa par draftova..pa covjece dvojcu smo u rvoj rundi OL draftovali i jednog smo odpustili, a drugi je blizu toga ahahahah...samo po prvi put mogu reci da nam je offense jaci ngo mozda odbrana i ako brojke to nisu pokazale..samo znaci treba OL da bude na nivou i moglo bi biti dobro po nas..kazu da cemo imati 2 pobjede vise nego prosle godine pa eto ako budemo imali 12 valjd i izbrimo playoff
..treba zadrzati Idonijea ne znam sta cekaju ebiga.. ali ne mogu mu dati preko 2.5 m i on hoce mislim vise..nije imao neku sezonu prosle godine kao sto sa ocekivao, ali je zat Melton grizao 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Urlacher odlazi
...ne mogu da vjrujem fakat ne mogu
..ali ebiga kad nemamo pare da mu damo sto on zahtjeva..on ora da zna da smo sad u takvoj situaciji kakvoj smo i da nam je potrebno da potpisemo i ostale
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne mogu da vjerujem.

Skoro pa siguran sam bio da če ostati bar još 1 sezonu kod nas ali eto.
Navodno su mu ponudili ugovor na 1 godinu/2 M, na šta on nije pristao.
Tužna veče.
@salt brate tako ti dodje kad godinama loše draftaš. Hvala Angelo još jednom.

Skoro pa siguran sam bio da če ostati bar još 1 sezonu kod nas ali eto.
Tužna veče.
@salt brate tako ti dodje kad godinama loše draftaš. Hvala Angelo još jednom.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
koliko smo lose draftali u pm
..Benson, ona onaj reciver kako se zvao bio nam druga runda picka Bready kako vec koliko je dobar bio da mu ni imena se nemogu sjetiti ..onda ova dvojica u OL..sta su pogodili to je TE Olsen ali njega su nogirali zbog Martza
..Hestera jesu ali ne a ono sto su ga poslije koristili..neka se vrati na svoju poziciju CB i returnera valjda sta i pomogne.
Zao mi je Urlchera mnogo tuzno jako tuzno
..mi nemamo vise para, a on je zeli 2 godine ugovor da se oprosti u 36 godini...ma hajde vrijeme se podmladiti i sad sve pickove na odbranu potrositi i jedan u OL i eto nema nam druge
..ostade nam dole samo Briggs ebote
Zao mi je Urlchera mnogo tuzno jako tuzno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kaze da su ga izradili i da su mu trebali reci da ga ne zele..jer kaze ovim su pokazali samo kao da su bili u trci za njim i onda odustali zbog toga jer on nije prihvatio njihove uslove... nisu mu kaze uopste ni ponudili ugovor samo rekli to i to i ako hoces hoces ako ne idi .. ebiga kome sad vjerovati, ali sad smo zbog ovoga izgubili sigurno nekog kvalitetnog uzeti..ima li neko od LB da je slobodan ?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Što imam osječaj da če nam odbrana biti očajna ove sezone. Nadam se da griješim. Odbrana ostala bez svog lidera.
Što se tiče Cutty-a i njegovog ugovora, uprava još nije sigurna da je on franchise QB, ako bude imao odličnu sezonu dobiče novi ugovor ako ne, onda bi moglo biti svašta. Slično kao Ravensi sa Flaccom. btw ne vjerujem da če Bearsi ove godine uzeti QB-a na draftu.
Imao 2 INT za TD prošle godine kod Panthersa. Trebao bi biti solidna zamjena za Jenningsa i Tillmana.The Chicago Bears have offered Carolina Panthers free agent cornerback Captain Munnerlyn a one-year contract,
Što se tiče Cutty-a i njegovog ugovora, uprava još nije sigurna da je on franchise QB, ako bude imao odličnu sezonu dobiče novi ugovor ako ne, onda bi moglo biti svašta. Slično kao Ravensi sa Flaccom. btw ne vjerujem da če Bearsi ove godine uzeti QB-a na draftu.
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 21 mar 2013, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jast je nego QB jasta ce nego mu dati..pa koga ce ba dovest Smitha?..nesmije taj baciti b vise od 8 yardi ahahahaha..daj ba sad imamo recivere i sad treamo nekog takvog ma jok....neka Cutlera i neka covjeku naprave OL i bice od njega nesto, a ne ovako da trci bjezi svaki napad..brate novinari ga ne gotive malo malo laju jer zato sto on ih odbija valjda sto ne zeli uvjek da im daje odgovore koje oni zele ..neu noc gledam pitaju onog TE Benneta hoce li se kaze buniti ako na njega bude Cutler galamio sto ne ufati loptu
...a brate nece niko da spomene kd Tomica skace lupa grmi ebe na svoje kad ga ruse ili kad mu ne ufate loptu...Rogers takodjer ove godine vise se rasprvljao sa svojom OL nego li je igrao ebiga ...a ja da sam umjesto Cutlera ja bi njih sve postrojio i nogama udarao , samo sreca ja se nebavim sportom vise samo navijam, jer ja nebi imao zivaca ..jedva gledam posvadjam se sam sa sobom kad gledam sta mu OL radi, a nedo bog da sam on ahahaha
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma tebra nemoj me pogrešno shvatit ija sam za Jaya. Lik ima sve predispozicije i talent da uspije. ima Marshalla, braču Bennetta sad, Jeffery-a, Fortea, Busha. Kud čes bolje. Još je dobio onog Bushroda na LT. Još kad bi sad to konačno pokazao na terenu bilo bi odlično. Jbg u 7 godina je samo jednom igrao u PO.
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
a slusaj nasa greska je ta jer ga necemo sad da potpisemo, a potpisat cemo ga poslije gdje ce nam uzeti jos extra 5m po godini ahahhahaa..pazi sta ti kazem ovjek ce slijedecu godinu sa OL i ovim TE i reciverima imati sezonu karijere i onda cemo mu platiti masne pare i sta cemo onda?.. brate potpises sad covjek ptica na grani zna da covjek nema OL 60 puta ga ruse po sezoni pa gdje to ima ebote ...sa njim samo u glavi treba raditi, jer u glavi je blentav kad je zivcan...nezna se kontrolisati i onda je u nekom svom drugom svjetu...to znaci cim ga 3 puta obore njega treba vadit odmah
...zato ti kazem bolje g sad manje pltiti kad nije pokzao nesto zbog ove OL, nego poslije skuplje kao sto su se Ravensi zeznuli..da nisu onom dali sad ovakav ugovor mogli su jos 2 godine biti dobri 
Nemamo mi brate koga drugog dovest osim sta draftovat ...koga ces dovest?.. Smitha? ILI OVE STO SU OVE GODINE BILI ODPUSTENI, VICKA?.. ma jok brate za njih je Cutler doktor
Nemamo mi brate koga drugog dovest osim sta draftovat ...koga ces dovest?.. Smitha? ILI OVE STO SU OVE GODINE BILI ODPUSTENI, VICKA?.. ma jok brate za njih je Cutler doktor
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ed Reed od danas zvanicno u Texansima, dok je Dumervil odbio novu ponudu Broncosa. Isti ce danas voditi razgovore sa Abrahamom, koji ce nakon istih odluciti za koga ce potpisati - Patriotse ili Broncose - no ako je vjerovati NFL analiticarima mi smo favoriti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Texansi su morali popuniti rupu u secondaryu nastalu odlaskom Quina u Lionse, tako da me ne čudi ovaj potezamerosm je napisao/la:Ed Reed od danas zvanicno u Texansima, dok je Dumervil odbio novu ponudu Broncosa. Isti ce danas voditi razgovore sa Abrahamom, koji ce nakon istih odluciti za koga ce potpisati - Patriotse ili Broncose - no ako je vjerovati NFL analiticarima mi smo favoriti.
Ja bih i sa Abrahamom bio zadovoljan, s obzirom da je sasvim solidan pass rusher (10 sackova i 6 forced fumbles prošle sezone), sigurno jeftiniji od Elvisa i neki jednogodišnji ugovor bi bio sasvim prihvatljiv, nešto u stilu Cartera ili Andersona, veterani koji su za manje love odigrali odličnu rolu u našoj odbrani
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sto se tice Abrahama znace se sve do veceras...Ako je vjerovati medijima u Bostonu nama bi bolje odgovarao Abraham nego li Dumervil radi sistema BB-a, no vidjecemo sta ce se desiti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Texansi su morali popuniti rupu u secondaryu nastalu odlaskom Quina u Lionse, tako da me ne čudi ovaj potezamerosm je napisao/la:Ed Reed od danas zvanicno u Texansima, dok je Dumervil odbio novu ponudu Broncosa. Isti ce danas voditi razgovore sa Abrahamom, koji ce nakon istih odluciti za koga ce potpisati - Patriotse ili Broncose - no ako je vjerovati NFL analiticarima mi smo favoriti.
Ja bih i sa Abrahamom bio zadovoljan, s obzirom da je sasvim solidan pass rusher (10 sackova i 6 forced fumbles prošle sezone), sigurno jeftiniji od Elvisa i neki jednogodišnji ugovor bi bio sasvim prihvatljiv, nešto u stilu Cartera ili Andersona, veterani koji su za manje love odigrali odličnu rolu u našoj odbrani
Nego citam po raznim stranicima novu opciju u napadu Patriotsa, da Hernandez igra na poziciji WR-a, a da Jake Ballard zauzme njegovu poziciju na poziciji TE-a. Pa me interesuje sta ti i @randy o ovome mislite ?
Nakon sto se rijesi situacija sa Abrahamom ostalo je jos da se popune tri pozicije i to outside CB, OT i WR...
Takodjer iskreno se nadam da nam hoce dati Ravense u prvom kolu, jer u mislim da bi ih bez problema dobili, jer se oni bukvalno raspadaju nakon SB-a i nakon sto su sami sebe zahebali novim ugovorom za Flacco-a.
I slucaj Vollmer je pred zavrsetkom i nekad veceras ce se saznati kakva je situacija sto se Abrahama tice. Odlican posao BB-a.Boston Herald: Pats close to re-signing Vollmer
- Abraham napustio Broncose bez ugovora, i nadam se da ce vec sutra prihvatiti ponudu Patriotsa, jer bi on po nas bio najbolje rijesenje
- Dumervil dobio i zvanicnu ponudu Ravensa, ali kako prenose NFL analiticari ista je financijski slabija od one Broncosa kojim Dumervil nije bio odusevljen
- Buccaneers-i su spremni trade-ovati svoj pick prvog kruga drafta 2014 u Jetse za Revisa
- Bradshaw izjavio da su Jetsi pokazali interes za njegovim uslugama - eh sada ne znam je li isti pokusava ovim ucijeniti Giantse ili su isti odustali od njega
- Dumervil dobio i zvanicnu ponudu Ravensa, ali kako prenose NFL analiticari ista je financijski slabija od one Broncosa kojim Dumervil nije bio odusevljen
- Buccaneers-i su spremni trade-ovati svoj pick prvog kruga drafta 2014 u Jetse za Revisa
- Bradshaw izjavio da su Jetsi pokazali interes za njegovim uslugama - eh sada ne znam je li isti pokusava ovim ucijeniti Giantse ili su isti odustali od njega
- SaltCityAttack
- Kontakt:
D.J. Williams novi Bears LB
.. produktivan je igrac svakako 2007 je bio drugi po broju tackla tokom seone..jedino je dikutabilno to sto je problema imao i bio je suspendovan 2 puta..zbog toga ga je Denver odpustio..svakako mislim da ce nam biti od velike koristi, ali ne mogu se ja pomiriti sa tim da nemamo vise Urlchera koliko god o nije vise ni blizu igrac kao nekad...Inace Williams je protektovan kao jedan od najboljih slobodnih LB ove godine ..dobro je pa smo ga uspjeli ugrabiti 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Lik ima ozbiljnih problema van terena kroz cijelu karijeru. Prošle godine igrao samo 7 utakmica zbog suspenzije.
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Zvanicno...Ravensi novu sezonu otvaraju utakmicom na strani zbog hebenih Oilersa i Baseballa koji svoju utakmicu nisu htjeli pomjeriti u neki raniji termin.
Hebo im Baseball sve po spisku. Ja u zivotu nisam vidio dosadnijeg sporta od ovoga.
Kao moguci konkurenti jedino Broncosi i Bearsi dolaze u obzir, utakmice protiv ostalih ekipa ne bi bile interesantne.
Hebo im Baseball sve po spisku. Ja u zivotu nisam vidio dosadnijeg sporta od ovoga.
Kao moguci konkurenti jedino Broncosi i Bearsi dolaze u obzir, utakmice protiv ostalih ekipa ne bi bile interesantne.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
neka ga brate treba nam manijakaRodman je napisao/la:Lik ima ozbiljnih problema van terena kroz cijelu karijeru. Prošle godine igrao samo 7 utakmica zbog suspenzije.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Mislim da nema nista od toga, Hernandez nije dovoljno brz da bi bio WR. On i Gronkowski se hrane mismatchevima; i najcesce ih cuvaju ili LB ili S.
A opet i ne znas sta ti ovaj Ballard moze pruziti nakon povrede. Moje misljenje je da bi Ballard mogao igrati nekih 10-15 snapova po utakmici kad Patriotsi odluce igrati 'jumbo' formaciju, a ako odbrana odgovori sa nekom 46-Bear ili odbranom sa vise DL-ova, onda bi Brady jednostavno zvao Shotgun akciju gdje bi Hernandez bio u slotu protiv nekog linebackera od 140 kg kojeg bi progutao.
A opet i ne znas sta ti ovaj Ballard moze pruziti nakon povrede. Moje misljenje je da bi Ballard mogao igrati nekih 10-15 snapova po utakmici kad Patriotsi odluce igrati 'jumbo' formaciju, a ako odbrana odgovori sa nekom 46-Bear ili odbranom sa vise DL-ova, onda bi Brady jednostavno zvao Shotgun akciju gdje bi Hernandez bio u slotu protiv nekog linebackera od 140 kg kojeg bi progutao.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.