Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la dubrovnik » 25 avg 2016, 20:09

bhfanatic14 je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:Bog te oko cega se vi raspravljate, o rezervama koji su svi u pet deka :facepalm:
Ma ovaj dubrovnik je vec ofiran previse... ne prestaje sa dizanjem Svena...treba da skine cvikere hajducke.. vrancic i milicevic su bolja rijesenja na Am od Tine..nema sta pricat se. . Imo je svoju sansu nije iskoristio i prica je zavrsena... zadnjih 5 prijateljskih se nije odazvo gdje je opet imo priliku pokazat se i sam je kriv.. njegovo je zavrseno u repci ja mislim i nece nam to nastetit sigurno. Ima dosta boljih igraca od njega to svako zna ko je iskren poznavalac fudbala i ko zeli dobro ovoj ekipi! Ovaj uvelico pricu o svenu ko da messija nije pozvo.
Pa u vezi tog Milicevica sam ispisao desetine postova. Isto ovako ste me ti i slicni prozivali i za njega.
Evo igrat ce Tinki sada pa se nemam kad vise prepucavati oko njega. Odoh gledati a ti procitaj na portalu sta ce pisati o njemu i tako ga ocjeni. Pozz

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 avg 2016, 21:24

dubrovnik je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:Bog te oko cega se vi raspravljate, o rezervama koji su svi u pet deka :facepalm:
Ma ovaj dubrovnik je vec ofiran previse... ne prestaje sa dizanjem Svena...treba da skine cvikere hajducke.. vrancic i milicevic su bolja rijesenja na Am od Tine..nema sta pricat se. . Imo je svoju sansu nije iskoristio i prica je zavrsena... zadnjih 5 prijateljskih se nije odazvo gdje je opet imo priliku pokazat se i sam je kriv.. njegovo je zavrseno u repci ja mislim i nece nam to nastetit sigurno. Ima dosta boljih igraca od njega to svako zna ko je iskren poznavalac fudbala i ko zeli dobro ovoj ekipi! Ovaj uvelico pricu o svenu ko da messija nije pozvo.
Pa u vezi tog Milicevica sam ispisao desetine postova. Isto ovako ste me ti i slicni prozivali i za njega.
Evo igrat ce Tinki sada pa se nemam kad vise prepucavati oko njega. Odoh gledati a ti procitaj na portalu sta ce pisati o njemu i tako ga ocjeni. Pozz
jesi prizivo Milicevica, ali izbjegajes Vrancica koji igra u boljoj ligi i u boljem klubu nego tino... i koji je bolji igrac ukupno nego on.. a ja sam tinu gledo dovoljno puta da znam kakav je igrac netrebaju mi portali... to bi trebali biti vasi jarani jer portali ga hvale na sav glas nebitno sta uradi... i dobro su placeni za to. prevelik si navijac hajduka da bi mogo bit realan sto se tice svena. . pozz
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 avg 2016, 22:32

Pogledala sam spisak, a onda preletila vaše postove i ponovo ista standardna priča. Kad je određeni pojedinac tu: "Eto šta će on", kada ga nema: "Aaa pa što ga nema". Niti sam sto posto zadovoljna ali niti imam nekih ekstra primjedbi, pogotovo što znamo ko trenutno čini okosnicu reprezentacije i koliko vidim, svi ti su pozvani. Ali ne, od rezervine rezerve se ovdje pravi amater, a od potencijalne rezervine rezerve Messi. :lol:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2016, 22:36

DragonGirl je napisao/la:Pogledala sam spisak, a onda preletila vaše postove i ponovo ista standardna priča. Kad je određeni pojedinac tu: "Eto šta će on", kada ga nema: "Aaa pa što ga nema". Niti sam sto posto zadovoljna ali niti imam nekih ekstra primjedbi, pogotovo što znamo ko trenutno čini okosnicu reprezentacije i koliko vidim, svi ti su pozvani. Ali ne, od rezervine rezerve se ovdje pravi amater, a od potencijalne rezervine rezerve Messi. :lol:
Ma svako ima svojih par miljenika pa vazda ista priča. Nekom smeta što nema Sušića, drugom što nema Ordagića, treći hoće Miloševića a sve je tu negdje. Najjače što vide spisak, kažu dobar je spisak, ali gdje su (i onda nabroje 5 igrača bez da bi ikoga izbacili) :rol: Bukvalno treba spisak od 40 igrača da svi budu zadovoljni.
Ovo je najbolje što imamo, samo se diskutovati može oko poziva Tomiću, tj. da li ima boljih igrača od njega na njegovoj poziciji.
Nad tobom sunce najljepše sja

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 avg 2016, 23:03

DragonGirl je napisao/la:Pogledala sam spisak, a onda preletila vaše postove i ponovo ista standardna priča. Kad je određeni pojedinac tu: "Eto šta će on", kada ga nema: "Aaa pa što ga nema". Niti sam sto posto zadovoljna ali niti imam nekih ekstra primjedbi, pogotovo što znamo ko trenutno čini okosnicu reprezentacije i koliko vidim, svi ti su pozvani. Ali ne, od rezervine rezerve se ovdje pravi amater, a od potencijalne rezervine rezerve Messi. :lol:
Oprosti zmajice ali ja Tinkija vidim kao igraca koji je na rubu prvog sastava. Ne tvrdim da mozda i ne grijesim ali branim svoj stav.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 avg 2016, 23:40

dubrovnik je napisao/la:
Oprosti zmajice ali ja Tinkija vidim kao igraca koji je na rubu prvog sastava. Ne tvrdim da mozda i ne grijesim ali branim svoj stav.
OK, i to je pošteno, ali situacija je trenutno takva kakva jeste. Ako konačno napravi neki dobar transfer i tamo se dokaže, vjerovatno će i dobiti poziv. Kod Meše je to definitivno promjeljivo. Evo primjera radi, Bičakčića nije bilo, ja mislim na nekoliko spiskova, pa je na ovom opet tu, dakle nikad se ne zna. ;)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 avg 2016, 23:57

DragonGirl je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
OK, i to je pošteno, ali situacija je trenutno takva kakva jeste. Ako konačno napravi neki dobar transfer i tamo se dokaže, vjerovatno će i dobiti poziv. Kod Meše je to definitivno promjeljivo. Evo primjera radi, Bičakčića nije bilo, ja mislim na nekoliko spiskova, pa je na ovom opet tu, dakle nikad se ne zna. ;)
Mislis u Zrinjski ili tako nesto? :D :D
E da rezao sam ja i za Bicakcica. Itekako. Njih dvojica su uz Krunica najvise mrcvareni igraci od strane Bazdarevica. Ne znam koju drugu rijec da upotrijebim.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 avg 2016, 00:07

I meni je glupo nepozivanje TSSa i Kožulja, oni su trebali naći svoje mjesto na spisku. Apsolutno me ne zanima da li ima iko iz naše lige, ako ima kvalitet neka ga a ako ne ne treba ni dobit poziv. Sad neko ko ima kvalitet i može pomoći treba trpiti zbog toga što treba biti pozvan neko iz naše lige. Tino itekaKo može pomoći.

Baš mi je ovo nedostajalo, skoro godinu dana. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 26 avg 2016, 00:37

Unofficialpage je napisao/la:I meni je glupo nepozivanje TSSa i Kožulja, oni su trebali naći svoje mjesto na spisku. Apsolutno me ne zanima da li ima iko iz naše lige, ako ima kvalitet neka ga a ako ne ne treba ni dobit poziv. Sad neko ko ima kvalitet i može pomoći treba trpiti zbog toga što treba biti pozvan neko iz naše lige. Tino itekaKo može pomoći.

Baš mi je ovo nedostajalo, skoro godinu dana. :mrgreen:
Susicu ce ova pauza bolje doci da je iskoristi da rijesi pitanje kluba, a ne da nastupa protiv Estonije. Mislim i podrzavam da je to vaznije u ovom trenutku kako za njega tako i za buducnost njegovu u reprezentaciji
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 avg 2016, 01:08

joker90 je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Došo Meša da mu Slavko da koji savjet. :mrgreen:

slika
Jedna ljudina i jedna ubleha!
Ne vrijedjaj Slavka samo zato sto su vam u Upravi nesposobni... :kafa:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 26 avg 2016, 01:09

Adzina jabuka umislila da je zvijezda,da moze odgadjati reprezentaciju kad on hoce.E pa Tino,nisi ti niti bilo ko drugi veci od reprezentacije.Svaka cast Mesa,pokazao si da imas karakter!
lezVe do bagro

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 avg 2016, 01:15

SlevinKelevra je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Došo Meša da mu Slavko da koji savjet. :mrgreen:

slika
Jedna ljudina i jedna ubleha!
Ne vrijedjaj Slavka samo zato sto su vam u Upravi nesposobni... :kafa:
Procitaj moj post, iznad gore. Zna se ko je na ovoj slici ubleha! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2016, 01:31

HankMoody je napisao/la:Debilinho se vratio.
:mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 26 avg 2016, 01:37

dzelllo je napisao/la:Adzina jabuka umislila da je zvijezda,da moze odgadjati reprezentaciju kad on hoce.E pa Tino,nisi ti niti bilo ko drugi veci od reprezentacije.Svaka cast Mesa,pokazao si da imas karakter!
Tako je. Ma Tino jedva ima veze s Bosnom, znamo da su mu u familiji jugosloveni sa oceve strane, a mater hrvatica. Nema tu nista. Uz to je nikakav igrac. Ispravna odluka Mehmeda.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 26 avg 2016, 01:42

Tek vidjeh spisak i mogu reci da nemam nekih prevelikih zamjerki.
Mozda Šunjić,Cocalic i Vranjes nisu trebali dobiti poziv i to su otprilike moje zamjerke na spisak.

Sto se tice onih koji nisu pozvani,posebno pozdravljam nepozivanje Hadzica,Sušića i Grahovca,kao i Dumica,Jajala,Mudala i sl.Za prvu dvojicu bih uskliknuo,konacno.

Cimirot i Krunić,neutralan sam.Ovdje su djeca navikala Cimirota ko da je,u najmanju ruku,Miralem Pjanic a istina je da je tek nesto iznad naseg premijerligaskog prosjeka.

Odabrao je ekipu i sretno mu bilo,ima moju punu podrsku koja ce zavisiti iskljucivo od reztultata.
Moja ocekivanja su plasman na SP,direktan.Ako bude i kroz baraz necu biti nezadovoljan ali ispadanje u barazu smatrao bih katastrofom.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 26 avg 2016, 01:49

Bojim se da neki nisu dobro razumjeli spisak,dopustam da mozda nisam ja.
Na spisku se nalaze 22 igraca a na dodatnom spisku,u slucaju povreda ili otkaza,nalaze se Mateo Sušić,Gojko Cimirot,Srdjan Grahovac i Tomislav Tomic.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 avg 2016, 02:14

Vranješ nije trebao dobiti poziv, ali dobro, nije čovjek imao kluba sto godina ranije ali dobijao je poziv, svi znamo što.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 avg 2016, 02:19

Neutral je napisao/la: svi znamo što.
Zato jer je najbolji desni bek sa nasim drzavljanstvom.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 avg 2016, 02:25

pinoglavi je napisao/la:
Dok Mujdža diše ne.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 avg 2016, 02:27

Neutral je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Dok Mujdža diše ne.
Dobro si napisao, dise. A fudbala ne igra.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HariTz, hurem, Zglavkar i 36 gostiju.