Hajde dijete uči od majstora
Ps. kako sinoć mandžo nije bio spreman, mogao je 60,70 minuta stisnut zube...ovi novi treneri nemaju damu,ccc
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Po papirima jeste. Pisao sam svojevremeno kada je ozvaničeno da sam šokiran tom razmjenom jer je Romagna dragulj, a još i mlađi od del Fabra. Mislim da je ipak neki džentlmentski dogovor kako bi se valorizirali, bar tako i na VS-u misle.IlCapitano je napisao/la:Nigdje nisam vidio da je razmjena ugovora u pitanju. Čista prodaja Cagliariju.
Buffon e Barzagli non giocano, ballottaggio Bernardeschi-Dybala. Ci sono Cuadrado e Pjanic. Assente Bentancur.
In difesa ci sarà Rugani. Dybala verso la panchina Bernardeschi titolare con Cuadrado, Mandzukic e Higuain
Nema ženu, curu.MysticAladin je napisao/la:**** Mandžo Allegrijevu ženu
Realno obecao ili neobecao to je smijesno i pomisljati da ce on ostati jos mnogo u Torinu . Momak od pocetka svojim glupostima i izjavama pokazuje da ce otici samo je pitanje vremena kada ce obje strane biti zadovoljne poslom. Poslije Vidala i Bonuccia nista nije cudno.Marvin je napisao/la:Dybala odjednom ne moze obecati da ce ostati
http://www.tuttosport.com/news/calcio/c ... er_sempre/Marvin je napisao/la:Dybala odjednom ne moze obecati da ce ostati
dinoo je napisao/la:10-ku treba dati Mandzi i kapitensku traku,pa cete vidjeti sta je lojalnost. Cojk nece na klupu da preseli a kamoli u drugi klub:D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.