Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- KongrateUK
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Lijepi strah, kada smo mi u pitanju i zečevi su vukovi, pa je i leglo čopor 
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- Dokoljenko
- Kontakt:
Horde zla se plase copora zeceva. Orijaša.KongrateUK je napisao/la:Lijepi strah, kada smo mi u pitanju i zečevi su vukovi, pa je i leglo čopor
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Tesko je za vas nauciti stare sarajevske žargone...No poznato nam je ko sve navija za Skretnicu,pa i ne cudi...irfo je napisao/la:Copor zeceva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kljucaj edukativni sistem
Nemamo mi ostali sta tražiti vise na forumu dovela Skretnica ovdje čovjeka iz "Uprave" ...
-Sam sebe proglasio da vrijedi za 823 navijaca koliko nedostaje za 5 000...

-Koristi postove od pitara kao "zvanične"...
-Predvidio tacan rezultat od 5:1 protiv Mladosti,ali kamere se pokvarile pa ne vidjesmo jos tri...
-...
Na sta Skretnica spade da je @Dokoljenko zastupa...

-Sam sebe proglasio da vrijedi za 823 navijaca koliko nedostaje za 5 000...
-Koristi postove od pitara kao "zvanične"...
-Predvidio tacan rezultat od 5:1 protiv Mladosti,ali kamere se pokvarile pa ne vidjesmo jos tri...
-...
Na sta Skretnica spade da je @Dokoljenko zastupa...
- KongrateUK
- Kontakt:
Šuti, ja sam u ratu zaklao orijaša, ko tele, umiljato a skiči ko dijete, dan danas imam traume, od tada izbjegavam i kurbane da koljemDokoljenko je napisao/la:Horde zla se plase copora zeceva. Orijaša.KongrateUK je napisao/la:Lijepi strah, kada smo mi u pitanju i zečevi su vukovi, pa je i leglo čopor
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- Dokoljenko
- Kontakt:
Vanja@ ne bi Orijaša smio u ruke uzet. Nekako mi djeluje kao nježna osoba. Jest on Horde zla i sve to, ali...KongrateUK je napisao/la:Šuti, ja sam u ratu zaklao orijaša, ko tele, umiljato a skiči ko dijete, dan danas imam traume, od tada izbjegavam i kurbane da koljemDokoljenko je napisao/la:Horde zla se plase copora zeceva. Orijaša.KongrateUK je napisao/la:Lijepi strah, kada smo mi u pitanju i zečevi su vukovi, pa je i leglo čopor
Bil' ga Vanja@ smio u ruke uzet?
- KongrateUK
- Kontakt:
@Dokoljenko
Hajde,necu te vrijedjati jer nikog ne vrijedjam,ali ima dama iz tvog okruženja koje ga rado uzmu u ruke...
Hajde,necu te vrijedjati jer nikog ne vrijedjam,ali ima dama iz tvog okruženja koje ga rado uzmu u ruke...
Pite i dalje o nama, sad pričaju i o Zečevima. Strašno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa o kome pisati,Prvenstvo dosadno,a vi jedini i dalje nastupate kao ciruska akrobacija...Osim13 je napisao/la:Pite i dalje o nama, sad pričaju i o Zečevima. Strašno.
Sad ste rijesili Sparse da svucete u ravan zbog Brke...
- Dokoljenko
- Kontakt:
Uskoro FK Sarajevo u aplikaciji. Obecavam vam karte od 1km!
Napravljena aplikacija koja vam omogućava da upravljate pravim klubom
Aplikacija koju možete imati za 49 funti vam omogućava da pravite ključne poteze u klubu bez obzira gdje se u svijetu nalazite.
stari sarajevski zargon copor zecevaVanja8 je napisao/la:Tesko je za vas nauciti stare sarajevske žargone...No poznato nam je ko sve navija za Skretnicu,pa i ne cudi...irfo je napisao/la:Copor zeceva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kljucaj edukativni sistem
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- TamniVilajet
- Kontakt:
Oni pisu za dnevnicu a vi iz zajebancije. Pustite ih da pobjede, ne udarajte im na hljeb, kruh, bread....
Paradigma na izraz "Željo najveci klub u BiH"...irfo je napisao/la:stari sarajevski zargon copor zecevaVanja8 je napisao/la:Tesko je za vas nauciti stare sarajevske žargone...No poznato nam je ko sve navija za Skretnicu,pa i ne cudi...irfo je napisao/la:Copor zeceva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kljucaj edukativni sistem![]()
![]()
čopor zečeva je ispravnoKongrateUK je napisao/la:
Nije čopor nego leglo, ne barataš terminima
leglo je kad se okote životinje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je napisao/la:čopor zečeva je ispravnoKongrateUK je napisao/la:
Ma Denchi hoce sami da budu leglo...
ma nema tu 4 osnovne među njih 10 znam ja to ali da pitaju nekog jbg...i ono nekog nešto ubjeđujeVanja8 je napisao/la:Denchi je napisao/la:čopor zečeva je ispravnoKongrateUK je napisao/la:
leglo je kad se okote životinje![]()
![]()
Ma Denchi hoce sami da budu leglo...![]()
Zna se cega
samo tako ih može brkica hipnotisat, stisne se, pogleda uvis, zaškilji i izvali "bwwwwwwww zima stwašna zima"
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 06 mar 2019, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KongrateUK
- Kontakt:
Ljudska godina života, u poredjenu za zečijim iznosi 15.g, budući da naši zečevi nemaju više od 30.g, to su tek dvije godine zečijeg života, a mladi zec se racuna sve dok ne napuni 2.5 godine života (orijaš) i smatraju se leglom budući da su istom privrženi, a ne čoporom, nakon navršene dvije godine možeš ih klati i zvati kako hoćešDenchi je napisao/la:čopor zečeva je ispravnoKongrateUK je napisao/la:
igraju za vas, sami će se objesitKongrateUK je napisao/la:Ljudska godina života, u poredjenu za zečijim iznosi 15.g, budući da naši zečevi nemaju više od 30.g, to su tek dvije godine zečijeg života, a mladi zec se racuna sve dok ne napuni 2.5 godine života (orijaš) i smatraju se leglom budući da su istom privrženi, a ne čoporom, nakon navršene dvije godine možeš ih klati i zvati kako hoćešDenchi je napisao/la:čopor zečeva je ispravnoKongrateUK je napisao/la:
- KongrateUK
- Kontakt:
Mnogo si neozbiljan

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.