Pa ti si primjer iz udžbenika iskrivljene stvarnosti.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HvalaBarbareZeljin je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:44Pa ti si primjer iz udžbenika iskrivljene stvarnosti.
" Znamo da sutra cijela Bosna i Hercegovina navija za Želju i želimo svim ljudima pokazati da Željo može"

[/quote]
ja sam za da se uvijek odgovori cinjenicama ma koliko god glupa prica bila. Interesantno je da se uvijek oni zalijecu prvi :evil:
[/quote]
Cinjenice same govore sto me je i moj otac ucio da vam nista nije vjerovati i da ste uvijek mitomani bili, te da ste kao oni zna se na koga se misli
Pa evo cist primjer lazi od zvanicne stranice, za najvecu laz i mit Joska Domorockog i kako vjerovati nesta drugo od vas
https://ibb.co/n6SHZ0b
https://ibb.co/crBy3hx
Josko Domorocki zavrsio karijeru 52 godine
ja sam za da se uvijek odgovori cinjenicama ma koliko god glupa prica bila. Interesantno je da se uvijek oni zalijecu prvi :evil:
[/quote]
Cinjenice same govore sto me je i moj otac ucio da vam nista nije vjerovati i da ste uvijek mitomani bili, te da ste kao oni zna se na koga se misli
Pa evo cist primjer lazi od zvanicne stranice, za najvecu laz i mit Joska Domorockog i kako vjerovati nesta drugo od vas

https://ibb.co/n6SHZ0b
https://ibb.co/crBy3hx
Josko Domorocki zavrsio karijeru 52 godine

-
- Kontakt:
K vragu, sta sad, kamo dalje rodjaceje napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:43
Slovenski mediji objavili su danas da Šimundža ipak neće biti novi trener Sarajeva.
- Sarajevo, jedan od onih klubova koji su također obilježili fudbal u bivšoj Jugoslaviji, u potrazi je za novim trenerom nakon što je uprava kluba otpustila Mirzu Varešanovića poslije ekspresnog ispadanja iz Evrope. Na radaru se našao Ante Šimundža, koji je ozbiljno shvatio signale iz Sarajeva, otputovao u BiH i sastao se sa čelnicima kluba. Konkretna ponuda bila je na stolu, ali je Ante Šimundža želio uzeti vremena da razmisli prije konačne odluke, navodi se u tekstu portala Planetnogomet.si i dodaje:
- Sada je, kako otkrivamo, Ante Šimundža donio konačnu odluku i... odbio Sarajevo. Slovenski stručnjak se zahvalio ljudima koji vode klub na pruženoj prilici, ali je zaključio da trenutak za njegov dolazak u Sarajevo nije pravi.
Šimundća je bivši treber Maribora i Mure, a posljednji angažman imao je u Ludogoretsu koji je napustio u martu ove godine.

Digni Dalu na 5 miliona vrijednost sta cekas viseZukanovic je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:47HvalaBarbareZeljin je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:44Pa ti si primjer iz udžbenika iskrivljene stvarnosti.
" Znamo da sutra cijela Bosna i Hercegovina navija za Želju i želimo svim ljudima pokazati da Željo može"![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Mitomani,mitomaniiiii,
Bas te čudna raja …….
Onaj se jedan od vise njih ko malo iskoprcao,ko riba na suhom.
Pokušao kao da sastavi odgovor,pa opet upotreba laži i izvrtanja činjenica.Spominje nekog djeda,pradjeda,piše o legendarnom Emeriku Blumu,Jevreju koji je bio najbolji Gradonačelnik Grada Sarajeva i osnivač Energoinvesta.Ja pisao o pijani i hostapleru
Anti Sucicu.Kad bi vi mali plavi samo znali ko je bio taj.On vam je sjevernu tribinu napravio kradjom.Ali,samo polako.Doce i 80-te na red.Najaca vezna linija:Joško-Ivica-Mišo -Ante!
As ti gospe cacine,ka da smo iz Splita
Vise je vjerovatno da je to ona željeznička austrougarska linija koja je krenula iz Rijeke početkom 1 900-tih.
Mali,plavi,garavi!
Historija se ne može izbrisati gumicom!
P.S.Šta piše onaj drugi mali mitoman.Mene”ugasit”?!?
Pa kad bi znao ko sto ne znaš …..
Zato klempo iz zadnje klupe,sjedi 1,i nijedne vise!!
Bas te čudna raja …….
Onaj se jedan od vise njih ko malo iskoprcao,ko riba na suhom.
Pokušao kao da sastavi odgovor,pa opet upotreba laži i izvrtanja činjenica.Spominje nekog djeda,pradjeda,piše o legendarnom Emeriku Blumu,Jevreju koji je bio najbolji Gradonačelnik Grada Sarajeva i osnivač Energoinvesta.Ja pisao o pijani i hostapleru
Anti Sucicu.Kad bi vi mali plavi samo znali ko je bio taj.On vam je sjevernu tribinu napravio kradjom.Ali,samo polako.Doce i 80-te na red.Najaca vezna linija:Joško-Ivica-Mišo -Ante!
As ti gospe cacine,ka da smo iz Splita
Vise je vjerovatno da je to ona željeznička austrougarska linija koja je krenula iz Rijeke početkom 1 900-tih.
Mali,plavi,garavi!
Historija se ne može izbrisati gumicom!
P.S.Šta piše onaj drugi mali mitoman.Mene”ugasit”?!?
Pa kad bi znao ko sto ne znaš …..
Zato klempo iz zadnje klupe,sjedi 1,i nijedne vise!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Bochum, Club Brugge.............Ljubljana odbila.Kamaga11 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 19:12Digni Dalu na 5 miliona vrijednost sta cekas viseZukanovic je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:47HvalaBarbareZeljin je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:44
Pa ti si primjer iz udžbenika iskrivljene stvarnosti.
" Znamo da sutra cijela Bosna i Hercegovina navija za Želju i želimo svim ljudima pokazati da Željo može"![]()
Uzmi terapiju pitaru, preskočio si je
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
-
- Kontakt:
Ubi ovaj, ja pegle u pm. Da hoce vise Mirvah
dovest trenera, da se mozemo normalno zajebavat. Ja ne znam sto licitiraju nekakva imena toliko. Mirvah se sve pita, i dok se on sve pita, nece ozbiljan trener htjeti da dodje. Vrlo jednostavno. Ali eto njima Husref ne valja, pa sad Mirvah izmisljaj i trazi. NIje ni njemu lako.

1921
Fazon je sto ih je strah sta ce bit ako Mirvah ode… Fazon pljuju sve ostalo, a Mirvaha ne diraju, a Mirvah zakuhao sve. Majko mila
Zamisli imaš ubjedljivo najveći budžet u ligi, vlasnika multimilionera, najveće plate, najbolje uslove za rad i niko neće da ti bude trener. Treba i to postići.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo nije moguće?
Šta je sa Rierom, Šimundžom, Maestrom i ostalim trenerima koje su spominjali iako imaju ugovore sa ekipama?

-
- Kontakt:
Ma znam. Sad je jos smjesnije, jer nema niko vise u klubu osim Mirvaha, ali neko ipak dovodi igrace. Cistacice valjda

1921
Ma de, traže najbolje rjesenje jer valja ic u Firencu na gostovanje, nema veze sto je proslo dvije sedmice od smjene zalizanog

Vidi duša dragih kokuzni.Pacenika naših sa pomozi ba!
Kako se samo oni brinu o Mirvicu i Sarajevu.
Prva(ne uzvracena)ljubav,zaborava nema!
Kako se samo oni brinu o Mirvicu i Sarajevu.
Prva(ne uzvracena)ljubav,zaborava nema!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
-
- Kontakt:
Pa pazi, teško je dovesti neko zvučnije ime na već selektovanu ekipu koja je već odradila pripreme i startovala s prvenstvom. U ovom momentu idealno rješenje za Sarajevo je Toni Karačić. Čovjek koji naš fudbal ima u malom prstu, radio je odlično u reprezentaciji, Široki Brijeg kojeg su već svi bili otpisali uveo u TOP4, spasio Posušje od ispadanja, uveo Zvijezdu 09 u PL i na kraju čovjek koji itekako zna kako raditi s mladim igračima. Maštanje o nekim imenima kao što je Marko Nikolić je samo bezveze gubljenje vremena.
-
- Kontakt:
Frapantno koliko je lik nepismen. Onaj Pitar789, kako vec, je konacno dobio konkurenciju.
1921
Baš sam danas pisao šta je,
Neće niko normalan da ga neko maltretira svaku utamicu čitavih 90. minuta. Zamisli dođe gospodin kao što je Šimundža, neko mu urla, psuje djecu, žive, mrtve. Ko dođe, doći će zbog para, jer već u startu ima alibi, nije moja ekipa, nisam prošao pripreme, treba mi vremena, uz masnu otkaznu klauzulu.Virtu4l je napisao/la: ↑02 avg 2023, 15:11Njima je sve teže i teže dovoditi trenere, ti ljudi pričaju između sebe, raspituju se, sad svako zna šta ga čeka. Svako ko ih je vodio u posljednjih deset godina karijera mu je krenula nizbrdo i propao je kao trener. Vinko i Feđa bili najperspektivniji treneri lige dok njih nisu preuzeli.
Onaj ko preuzme taj rizik, isti će sigurno debelo naplatiti, da Mirviću uzme milion kad ga budu tjerali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Antikloc, antisisoja1919, Arhitekt, Balorda, bhfanatic14, Cwirek, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Hajdeee, Hrammm1921, lumani, VolimBiH96 i 130 gostiju.