Premijer liga BiH - aktuelno

arelinho
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la arelinho » 02 avg 2023, 21:13

Virtu4l je napisao/la:
02 avg 2023, 21:11
arelinho je napisao/la:
02 avg 2023, 21:01
Šta je sa Rierom, Šimundžom, Maestrom i ostalim trenerima koje su spominjali iako imaju ugovore sa ekipama? :urnebes:
Baš sam danas pisao šta je,
Virtu4l je napisao/la:
02 avg 2023, 15:11
Njima je sve teže i teže dovoditi trenere, ti ljudi pričaju između sebe, raspituju se, sad svako zna šta ga čeka. Svako ko ih je vodio u posljednjih deset godina karijera mu je krenula nizbrdo i propao je kao trener. Vinko i Feđa bili najperspektivniji treneri lige dok njih nisu preuzeli.

Onaj ko preuzme taj rizik, isti će sigurno debelo naplatiti, da Mirviću uzme milion kad ga budu tjerali.
Neće niko normalan da ga neko maltretira svaku utamicu čitavih 90. minuta. Zamisli dođe gospodin kao što je Šimundža, neko mu urla, psuje djecu, žive, mrtve. Ko dođe, doći će zbog para, jer već u startu ima alibi, nije moja ekipa, nisam prošao pripreme, treba mi vremena, uz masnu otkaznu klauzulu.
Ma ono je bila njihova čista glupost pisanje onakvih imena kao "kandidata" za trenera. Realno ni jedno jače ime ma kakve god pare bile u pitanju neće doći da radi u našu ligu. Jedino možda da ekipa koja osvoji ligu traži novog trenera pred kvalifikacije za LP onda bi možda i neko došao.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 02 avg 2023, 21:15

Mozda Sarajevo prebija neke dugove sa Slobodom preko ovog malog Kapetanovica, ili nesto slicno. Ovo je totalno nelogicno, cak i za Mirvaha. Sta ce mu pet lijevih bekova koji qrac.
1921

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 02 avg 2023, 21:20

Vlasnik kluba gospodin Mirvic koji nije zelio sastanak sa navijacima sa dusom kluba to dovoljno govori kakav je on....lik se sprda i radi sta hoce....da su pametni davno bi ga otjerali....

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 02 avg 2023, 21:21

Ode Šimundža nakon samo 10 dana
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 02 avg 2023, 21:22

Yebo majku, imam dosta jarana koji su pitari, znam ljude s ovog foruma koji su pitari i koji su NORMALNI, s kojim se moze pisati o fudbalu, o stanju o nasem i njihovom klubu, ali pisati se NORMALNO. Svi ti normalni navijaci Sarajeva se ne oglašavaju na ove nase sitne provokacije, jer i oni znaju da su zaslužili da ih karamo mozak, al u istom trenutku mi je zao tih NORMALNIH navijaca Sarajeva jer ih znam nekolicinu koji nisu letili pred rudu (pobjeđivanje Fiorentine, grupna faza KL, sampioni svemira bla bla) i oni moraju sve trpiti ovo **** na racun njihovog kluba zbog kancerogenih tipova poput ovog @Pitarsam i sličnih njemu. Opet kazem, izvinjavam se svim normalnim navijacima Sarajeva, a ove sto se nalaze u drugom kosu ne znam kako nije stid pisati bilo STA nakon svih nedaća koja su zatekla njihov klub i koja nece prestati tako brzo, nego ce trajati i trajati. Samo se naguzite fino, namjestite,primajte ga i trpite jer nista drugo niste ni zaslužili.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

Vandeta
Kontakt:

Post Postao/la Vandeta » 02 avg 2023, 21:23

Drzava nam je komplet nezdrava sredina. I ljudi ne zele ni za velike novce da dolaze ovdje osim ako nije neko zeljan izazova i bespotrebnog gubljenja zivaca. Uz to FKS je najnezdravija sredina. Nije ovo samo od Mirvica i prije Tana su bili takvi. A sa Tanom su dobili na nekoj novoj dimenziji. Klub ciji navijaci im psuju mrtve i grobove. Gdje navijaci tjeraju u privatnom klubu direktoricu i trenera. I gdje se pljuje njihov najtalentovaniji igrac ko tu da dodje?

Pape je na kafi a bio je i Baho tu rekao da se bolje osjeca na stadionu u Parizu nego na Kosevu koje ga je stvorilo. I da nikad ne bi preuzeo bilo kakvu funkciju u Sarajevu. Ne zato sto on mrzi klub nego sto je to uzasna sredina. Mada je i on odron trener i bolje im je tako.

Da se razumijemo. Imao je i Zeljo period kad su oni patuljci iz 1921 udruzenja pljuvali po Amaru a dizali Misimovica i tako zavadjali raju. Trajalo je to i kod nas podugo. Ali smo se opametili i opet ujedinili. Dok ja ne znam da je Sarajevo ikad ista u miru moglo raditi. Ako nisu u ratu sa navijacima, onda je tu neki sumnjiv menadzer tipa Hadzic. Ako nije Hadzic tu onda ne valja Mirza. Ako Mirza izbori Evropu eto Bordo Prijatelja sa objavom. Kad se oni usute pocnu Horde. I to sve tako u krug.

Ovo sto smo mi uboli na srecu sa Nerminom trebamo da cuvamo i nega i ovu atmosferi. Jer brzo ce doci i slabiji rezultati. Ucimo na njihovom primjeru kakvi ne smijemo biti. Nemojmo zaboraviti da smo i mi bili nepozeljni trenerima. I zato cijenimo Basica!

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 02 avg 2023, 21:27

guadalupe je napisao/la:
02 avg 2023, 18:18
dejavu je napisao/la:
02 avg 2023, 17:37
od osnivaca kluba do najvecih igraca i veliki postotak navijaca, sa gradom Sarajevo samo vas ime veze :twisted:

da ste nastavili da se zovete Torpedo za vas bi navijala najbliza rodbina igraca u trenucima kada ko igra za klub :twisted:

:kuknjava: :kuknjava: :kuknjava:
A ne postavljas dio kada prica o kanticarima Sidran i kako to lijepo upakuje da su radnicka klasa, ali gore rece jedan da mu se babo ne sjeca kanticara a iz Sarajeva hahah
Sidran upakuje kad smo mi u pitanju,a u šta upakova tebe i tvog babu. Jel i vi spadate u ovu skupinu došljaka.
Kad se već držiš Sidranove priče,pije li ona vode u tvom slučaju. Ili je i to mitomanija.

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 02 avg 2023, 21:29

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
02 avg 2023, 21:15
Mozda Sarajevo prebija neke dugove sa Slobodom preko ovog malog Kapetanovica, ili nesto slicno. Ovo je totalno nelogicno, cak i za Mirvaha. Sta ce mu pet lijevih bekova koji qrac.
Oni nama Tomaševića mi njima Kapetanovića. :kafa:

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 02 avg 2023, 21:30

riGonTM je napisao/la:
02 avg 2023, 21:22
Yebo majku, imam dosta jarana koji su pitari, znam ljude s ovog foruma koji su pitari i koji su NORMALNI, s kojim se moze pisati o fudbalu, o stanju o nasem i njihovom klubu, ali pisati se NORMALNO. Svi ti normalni navijaci Sarajeva se ne oglašavaju na ove nase sitne provokacije, jer i oni znaju da su zaslužili da ih karamo mozak, al u istom trenutku mi je zao tih NORMALNIH navijaca Sarajeva jer ih znam nekolicinu koji nisu letili pred rudu (pobjeđivanje Fiorentine, grupna faza KL, sampioni svemira bla bla) i oni moraju sve trpiti ovo **** na racun njihovog kluba zbog kancerogenih tipova poput ovog @Pitarsam i sličnih njemu. Opet kazem, izvinjavam se svim normalnim navijacima Sarajeva, a ove sto se nalaze u drugom kosu ne znam kako nije stid pisati bilo STA nakon svih nedaća koja su zatekla njihov klub i koja nece prestati tako brzo, nego ce trajati i trajati. Samo se naguzite fino, namjestite,primajte ga i trpite jer nista drugo niste ni zaslužili.
Ma vidi, svaka cast svim normalnim ljudima, ali pitari su se toliko izdrkavali, kurcili, bahatili prema svim drugim klubovima da su zasluzili da ih se prca iducih 10 godina. I nije ovo prvi put, nego uvijek ista prica. Oni su sad u jednoj pat poziciji, jer ne smiju da otjeraju Mirvaha, a on ne zna kud udara, zaigrao se FM-a. Zato im se raja smije, ali sta da se radi. Samo sportski, bez pominjanja nekih gadosti kao ovaj pitarsam, (anti)kloc, i drugi bolesnici.
1921

Vandeta
Kontakt:

Post Postao/la Vandeta » 02 avg 2023, 21:32

1921ljoze je napisao/la:
02 avg 2023, 21:20
Vlasnik kluba gospodin Mirvic koji nije zelio sastanak sa navijacima sa dusom kluba to dovoljno govori kakav je on....lik se sprda i radi sta hoce....da su pametni davno bi ga otjerali....
Tu nije pogrijesio. Kakvo sastancenje sa navijacima? Nema za to potrebe. Direktor kluba treba da se sastane pred pocetak svake sezone i da se vidi i dogovori o pirotehnici, kad se isplati paliti, sta se ocekuje od navijaca, sta navijaci ocekuju od kluba, kakvi su ciljevi i tako te stvari. A da vlasnik Chelsea Abramovic sjedi sa navijacim ili ovaj novi Todd i da im nesto objasnjava ma to je vise nego smijesno.

Skupi pare udji u upravljacku strukturu i svaki dan mozes pricati. Nije Sarajevo ispalo iz Evrope zbog navijaca! Ispalo je jer Mirza nije kalibar da vodi igrace poput Vrancica, Renana, Ziljkica itd. cak i svog sina. To su prejaki igraci za njega. A protiv Sloge poraz je samo indikator da klub ne funkcionise kako treba.

Mozemo mi u Zelji traziti da se sjedne sa nama. Jer klub je nas. Mi mozemo uci i ulazimo i ulazili smo u skupstinu kluba. Bio sam i ja za vrijeme Landze. Ali oni to ne mogu. Oni navijaju za privatni klub. To im je lik pokazao kad nisu dolazili na sjever da ga nije briga.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 02 avg 2023, 21:32

riGonTM je napisao/la:
Guzice bi vi dali samo da dodje neko kao Ismir, mitomanija na djelu.
Pa naguzili ste se i Cericu i Azmiru, trazili posudbe, trazili da udju u klub, spremni mijenjati statut ne bil kapnula koja markica.

Neka nama Ismira, a vama neka je tako jos 100 godina ako Bog da, a pobjeda na derbiju vam bila najvece dostignuce narednih 300 godina💓
NEMA NAZAD

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 02 avg 2023, 21:37

holyman je napisao/la:
02 avg 2023, 21:32
riGonTM je napisao/la:
Pa naguzili ste se i Cericu i Azmiru, trazili posudbe, trazili da udju u klub, spremni mijenjati statut ne bil kapnula koja markica.

Neka nama Ismira, a vama neka je tako jos 100 godina ako Bog da, a pobjeda na derbiju vam bila najvece dostignuce narednih 300 godina💓
Bolan bolan, tebe posjeduje glavonja i Kinez, sta pricas? Eto, opet se nenormalni javio… Idi u rupu bolannnn, i ti si pisao kako cete Fiorentinu dobit. Majko moja mila draga

Sta mislis koliko su njih dvojica para oprali u tvom klubu, a idalje drkas na njih? Sta mislis sta ce bit ako dignu ruke, ko ce isplatit 2-3 godine ugovora igracima? Mislis da ce ti bilo ko oprostit tolike pare? Eto mi bi guzice dali, a vise duga imate od nas, i opet bez bilo kakvog investitora vraćamo pare, a sta vi radite? Yebete mrtve kosti svojim igracima? U tome i jeste najbolji, mitomanijo moja.
Zadnja izmjena: riGonTM, dana/u 02 avg 2023, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 02 avg 2023, 21:38

Cuj ovog pacenika. Ono malo,plavo garavo se izvinja i o nedacama giganta sa Koseva pise.Klub mu otputovao u Azerbedjan ekonomskon klasom sa vise predsjedanja.Krenuli 5 dana ranije da ne zakasne.Odsjedaju u motelu klase **.Placaju nocenje gdje je ukljucena casa vode iz cesme i sendvic sa trapist sirom$58.00.
Nas predjednik/gazda u medjuvremenu daje 60 000 odstete za mladog reprezentativca.Bas nam je tesko,propadamo.
22 000 protiv Torpeda
9 500 protiv Sloge.Hej ba,**** Sloge i to poslije ispadanja iz Evrope.
Veliko,golemo.

P.S.Vri vam mozak mali plavi.Sad na veliki odmor,pa cemo kasnije o
70-tim!
Buuaaaa👈
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 avg 2023, 21:39

holyman je napisao/la:
02 avg 2023, 21:32
Ne može nama doći neko kao Ismir. Željo je malo skuplji od pečata i dvije veš mašine.

Inače, Ismiru ste već dužni preko 15 miliona maraka, da sam na tvom mjestu debelo bi se zabrinuo za budućnost kluba. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Herson

Post Postao/la Herson » 02 avg 2023, 21:41

Ne moze Ismir, ali zato moze Ceric zvani Masnica :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 02 avg 2023, 21:44

Pitarsam je napisao/la:
02 avg 2023, 21:38
Cuj ovog pacenika. Ono malo,plavo garavo se izvinja i o nedacama giganta sa Koseva pise.Klub mu otputovao u Azerbedjan ekonomskon klasom sa vise predsjedanja.Krenuli 5 dana ranije da ne zakasne.Odsjedaju u motelu klase **.Placaju nocenje gdje je ukljucena casa vode iz cesme i sendvic sa trapist sirom$58.00.
Nas predjednik/gazda u medjuvremenu daje 60 000 odstete za mladog reprezentativca.Bas nam je tesko,propadamo.
22 000 protiv Torpeda
Veliko,golemo.

70-tim!
Buuaaaa👈
Kako neko u ovim godinama moze biti ovoliko iskompleksiran? Hvalis se tudjim parama i spekulises koliko je neko drugi potrosio. I to, pazi sad, potrosio na gostovanje u europskoj utakmici, a ti ispao iz Europe. Uz to, pismenost na nivou Sabita Iztarcina. Definitivno za izucavanja.
1921

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 02 avg 2023, 21:45

Pitarsam je napisao/la:
22 000 protiv Torpeda
Veliko,golemo.

70-tim!
Buuaaaa👈
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA pitaru, uzivaj sutra s nama u Evropi. Ako i ispadnemo, ispast cemo od ekipa koja su medju top 2 u svom prvenstvu (Minsk i Neftci), dok sampioni svemira ispadaju od sedmoplasirane ekipe gruzijskog prvenstva, a najavljivali ste pobjedu protiv Fiorentine, kako cete sve pomest i tako to.

Btw. Zeljo odsjeda u hotelu Wyndham Garden, hotel posjeduje 5 zvjezdica, a vas gazda samo nek placa, pa kad digne sidro za jedno 15 dana, vidjet cemo kako cete onda. Lijep pozdrav pitaru moj.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 02 avg 2023, 21:47

Hhahahahahhahahsta ja citam

Odvojih 10 sekundi da procitam kante godine
NEMA NAZAD

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 02 avg 2023, 21:53

Pitarsam je napisao/la:
22 000 protiv Torpeda
Veliko,golemo.

70-tim!
Buuaaaa👈
Joj da hoces sutra u 9 svoje prste jest i plakat sto jedini sarajevski predstavnik ide na megdan Besiktasu. Toliki te je kompleks udario da si i istrazivao koliko smo para na putovanje potrosili. Pricaj slobodno o 70-tim, pljuj Ivicu, Katalinskog, Sprecu, Ribara. Bas se vidi kako u tebi radi onaj ogavni pljuvatorski gen sa istoka gradskog stadiona. Ti o nekoj carsiji pricas, a mogu ruku dat da u Semizovcu spavas. Bijedo bijedna od svojih muka sa svojim klubom vise ne znas sta ces pa hajmo udarat s nekim lazima na druge i onda te iste zvati mitomanima.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 02 avg 2023, 21:55

Ma i jucer je isto pisao, ja trljao oci, kontam da li je ovo moguce. Zamisli jedino podbanje koje mozes da smislis, nakon sto ti klub ispadne iz europskog takmcienja, je "ali mi smo vise potrosili na smjestaj!!!" :rol:
1921

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: amypitar i 20 gostiju.