Jedva cekam jug kad se pokrije bit ce 15 hiljada svaku tekmu najljepsi stadion u drzaviHrammm1921 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:36I ja brate citam i ne vjerujem , bez juga je brate logicno da ce planut istok za dan, uprava ce kako god podjeliti 200-300 karti logicno
Mislim da Grbavica prima 25.000 da bi je napunili takav osjecaj imam, sve vise ljudi ludi za Zeljom![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Prodaje li ko dvije karte, nisam stigao uzet planut ce ujutro odmah sve
-
- Kontakt:
Svakako brate bit ce tapkarosa al je karta 30KM pa eto ako nista ne nadjes uvijek ima alternativaLekqqq1921 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 18:10Prodaje li ko dvije karte, nisam stigao uzet planut ce ujutro odmah sve

u principu si u pravu, ali realno koji to klub ne podijeli nesto karata igracima i drugim uposlenicima? sta ces mu rec kad zatrazi karte za familiju, drugove, da uzme clansku i stane u red?zeljovolimte je napisao/la: ↑25 sep 2025, 16:43Veliki problem prave i uposlenici kluba, igraci, strucni stab, Bekrici i co. Ljudi zavrsavaju besplatne karte jaranima, porodiici i ostalima.
Haracic je nakon Minska ili Nefccija pricao u intervjuu kako ce jos dodatne raje odakle je vec dovesti na utakmicu jer moze zavrsiti kartu. Ako prodje Zeljo..
Dok se raja pekla po suncu zbog neorganizacije i cekala satima na kartu. Bukvalno ljudi koji su "spasavali" klub svojim novcem se patili za kartu ili ne dodju nikako dok neko ko veze sa Zeljom nema gleda evropske utakmice.
-
- Kontakt:
Ma ok nekk broj.svemalim1 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 18:42u principu si u pravu, ali realno koji to klub ne podijeli nesto karata igracima i drugim uposlenicima? sta ces mu rec kad zatrazi karte za familiju, drugove, da uzme clansku i stane u red?zeljovolimte je napisao/la: ↑25 sep 2025, 16:43Veliki problem prave i uposlenici kluba, igraci, strucni stab, Bekrici i co. Ljudi zavrsavaju besplatne karte jaranima, porodiici i ostalima.
Haracic je nakon Minska ili Nefccija pricao u intervjuu kako ce jos dodatne raje odakle je vec dovesti na utakmicu jer moze zavrsiti kartu. Ako prodje Zeljo..
Dok se raja pekla po suncu zbog neorganizacije i cekala satima na kartu. Bukvalno ljudi koji su "spasavali" klub svojim novcem se patili za kartu ili ne dodju nikako dok neko ko veze sa Zeljom nema gleda evropske utakmice.
Ovdje se radi o klasicnoj steli. Pazi nije ovo bilo kakav klub.
Zeljeznicar su spasili obicni navijaci, cisto zbog toga.
Ljudi su poslijepodne uzimali istok..
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nek neko objasni ovo?

Znači šaban se uopšte ne libi objaviti na IG-u! Da se razumijemo već godinama sam na sjeveru Grbavice, ne zavisim od ovih karti, ali neko je radi ovakvih budala uskraćen...

Znači šaban se uopšte ne libi objaviti na IG-u! Da se razumijemo već godinama sam na sjeveru Grbavice, ne zavisim od ovih karti, ali neko je radi ovakvih budala uskraćen...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Vidi jarane, uzmi od 100 jarana 100 članskih i kupi 100 karti. Ne možeš ovako optužiti nekog, da je na prevaru uzeo karte sigurno to ne bi postavljao, jer ne bi uvalio jarana koji prodaje karte.kolezeljovac je napisao/la: ↑25 sep 2025, 21:20Nek neko objasni ovo?
Grupa iznad svakog pojedinca.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako je zaista tako onda okej, ali bojim se da nije baš tako...Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 21:40Vidi jarane, uzmi od 100 jarana 100 članskih i kupi 100 karti. Ne možeš ovako optužiti nekog, da je na prevaru uzeo karte sigurno to ne bi postavljao, jer ne bi uvalio jarana koji prodaje karte.kolezeljovac je napisao/la: ↑25 sep 2025, 21:20Nek neko objasni ovo?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pa pretpostavljam da nije glup ako mu drug radi na prodaji karata da ga ovako izofira..pretpostavljam..kolezeljovac je napisao/la: ↑25 sep 2025, 21:41Ako je zaista tako onda okej, ali bojim se da nije baš tako...Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 21:40Vidi jarane, uzmi od 100 jarana 100 članskih i kupi 100 karti. Ne možeš ovako optužiti nekog, da je na prevaru uzeo karte sigurno to ne bi postavljao, jer ne bi uvalio jarana koji prodaje karte.kolezeljovac je napisao/la: ↑25 sep 2025, 21:20Nek neko objasni ovo?
Grupa iznad svakog pojedinca.
Uvest pravilo da samo za sebe mozes kupit kartu,jedna clanska jedna karta i da ne moze niko uzet za drugog,bez obzira sto ima barkod,clansku,sto ti je otac mati brat.Ko hoce gledat mora licno doc i kraj price.Eno na piku se vec 15 karti prodaje,dupla cijena,sjever 60,istok 35.Iskacu po instagramu i tiktoku kome treba karta u pp da se jave.
Brko iz druge galaksije!!!
Kupujte godišnje karte! Bez veze se raspravljate. Treba se broj godišnjih povećati na neki evropski prosjek i riješen problem.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
zeljovolimte je napisao/la: ↑25 sep 2025, 16:43Veliki problem prave i uposlenici kluba, igraci, strucni stab, Bekrici i co. Ljudi zavrsavaju besplatne karte jaranima, porodiici i ostalima.
Igraci dobiju 2 karte po utakmici, ostalo placaju
Klub treba da prodaje online karte kao salove na zvanicnoj stranici
Bez clanske nema karte i gotovo
Imamo Sturm od kojeg mozemo svasta nauciti
To kupi kartu ba zaboraviti, ne znam zasto preko drugih prodajemo karte
Tapkarose sve treba rastjerst oko stadiona
Bice ih na dan utakmice sto posto ispred stadiona
Provjerite, otmite im karte i podjelite raji

Bez clanske nema karte i gotovo
Imamo Sturm od kojeg mozemo svasta nauciti
To kupi kartu ba zaboraviti, ne znam zasto preko drugih prodajemo karte
Tapkarose sve treba rastjerst oko stadiona
Bice ih na dan utakmice sto posto ispred stadiona
Provjerite, otmite im karte i podjelite raji

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: tiagofaria25 i 21 gost.