Bravo kralju pricaj o trosenju para,a mi cemo igrat europu sutra. BuaaaaaaaaaaaaaaaaPitarsam je napisao/la: ↑02 avg 2023, 21:38Cuj ovog pacenika. Ono malo,plavo garavo se izvinja i o nedacama giganta sa Koseva pise.Klub mu otputovao u Azerbedjan ekonomskon klasom sa vise predsjedanja.Krenuli 5 dana ranije da ne zakasne.Odsjedaju u motelu klase **.Placaju nocenje gdje je ukljucena casa vode iz cesme i sendvic sa trapist sirom$58.00.
Nas predjednik/gazda u medjuvremenu daje 60 000 odstete za mladog reprezentativca.Bas nam je tesko,propadamo.
22 000 protiv Torpeda
9 500 protiv Sloge.Hej ba,**** Sloge i to poslije ispadanja iz Evrope.
Veliko,golemo.
P.S.Vri vam mozak mali plavi.Sad na veliki odmor,pa cemo kasnije o
70-tim!
Buuaaaa![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Sloboda trazi 100k€ za Kapetanovica.
Da li je realno da na to FKS pristane? Koja je svrha dovodjenja lijevog beka ako imas Durakovica, Radovica, Tomasevica, Salcina i Jovasevica. Mozda da probaju dovesti kakvog stranca u veznu liniju ili na stopersku poziciju?
Pored prevelikog broja stranaca koji igraju slicne pozicije. Sad se fokusirali na bekove.
Da li je realno da na to FKS pristane? Koja je svrha dovodjenja lijevog beka ako imas Durakovica, Radovica, Tomasevica, Salcina i Jovasevica. Mozda da probaju dovesti kakvog stranca u veznu liniju ili na stopersku poziciju?
Pored prevelikog broja stranaca koji igraju slicne pozicije. Sad se fokusirali na bekove.
Zamisli odeš pet dana prije utakmice na jedno od najdaljih gostovanja u Evropi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- diplomatija
- Kontakt:
Kažu Ibro Hodzic pokušava da im sredi Djelu Muahremovica, ali ovaj se necka.
-
- Kontakt:
Bave se ljudi glupostima. Trojica sarajevskih "doslja" su u 9 heroja. Toliko o "dosljama".BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 avg 2023, 16:05Ma ne oni su potomci begova. Nije bukvalno mislio Osim čaršija .zeljovolimte je napisao/la: ↑02 avg 2023, 15:36Kompleksi na sve strane. U gradu, u carsiji nema radnicke klase? Vi ko da ste nastali u doba Osmanlija, a ne u doba UDBE..pricate o nekakvim begovima, mahalama..guadalupe je napisao/la: ↑02 avg 2023, 15:12
Brate napisao si svasta a nista, ja ti kazem ne mozete biti i radnicka klasa i gospoda i carsija i gradska raja **** mu mater ne ide sve zajedno nikakoprica starih sarajlija a i cinjenice, eto i vaseg pokojnog Osima da je za Sarajevo carsija i gradska raja navijala, da su kanticari dolazili u grad iz okolice i takodjer se spustali sa brda kroz mahale koji su im od do j. , pa pitaj ako imas bilo kojeg Sarajliju u familiji **** mu mater, pa nisam izmislio iz glave
![]()
Imam poznanika, dosao covjek u Sarajevo da zivi negdje 1980. Posavjetovan da navija za FKS da ljudi misle da je domaci i danas dan prati FKS. Eh ti isti su stvorili mit o nekakvim Sarajlijama i "dosljama". Jer za njega je dosljo ko god je doselio poslije njega.
Sta su i ko su navijaci Sarajeva? Njih nema u okolnim mjestima?
Ljudi iz mahala u socijalizmu su dobijali stanove u novim dijelovima grada,grad se širio...
Pa kad je tako i kad ste čaršija,što ne navijaste za Dzerzelez,Vratnik ,Vrbanjusu...ove klubove bliske čaršiji.
Ti danas više sarajlija imaš na Dobrinji nego na toj njihovoj čaršiji.
A ovo da li imam nekog u porodici od sarajlija. Stari mi se ne sjeća kanticara. A ostali su na mezarima Hambine carine.
Vlaska mahala cijela plavo bijela.
Ljudske vrijednosti ne mogu biti vezane za mjesto rodjenja, prebivalista.
Zeljeznicar nije takav klub niti ga sta ogranicava. Zato proslave bilo cega imas u Sanskom Mostu, Kljucu, Gorazdu, Konjicu, Hadzicima, Brckom, Srebreniku, Maglaju, Vitezu, SAD-u, Austriji..
Jer to je Zeljeznicar puno vise od naselja Grbavica i grada Sarajevo.
Wyndham Garden Baku
5 zvjezdica
Diplomatski apartmani, najskuplji, 250 eura noć, spa, sauna, bazen, teretana, i dvije azijatkinje da masiraju Jašara.
Hotel je kao znak komplementarnosti obezbijedio autobus i vozača.
Kako i dolikuje najvećem klubu u državi.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma to je na pocetku bilo da su guzonje bili pitari, kasnije se to izmjesalo nema pravila, ali njima je mentalitet guzonja ostao, vidis i dan danas hoce sve i odma i na silu, dok su Manijaci ono u redu bit ce kad bude.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 02 avg 2023, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ne daje gazda, daje Sarajevo sa parama koje mu je posudio gazda.Pitarsam je napisao/la: ↑02 avg 2023, 21:38Cuj ovog pacenika. Ono malo,plavo garavo se izvinja i o nedacama giganta sa Koseva pise.Klub mu otputovao u Azerbedjan ekonomskon klasom sa vise predsjedanja.Krenuli 5 dana ranije da ne zakasne.Odsjedaju u motelu klase **.Placaju nocenje gdje je ukljucena casa vode iz cesme i sendvic sa trapist sirom$58.00.
Nas predjednik/gazda u medjuvremenu daje 60 000 odstete za mladog reprezentativca.Bas nam je tesko,propadamo.
22 000 protiv Torpeda
9 500 protiv Sloge.Hej ba,**** Sloge i to poslije ispadanja iz Evrope.
Veliko,golemo.
P.S.Vri vam mozak mali plavi.Sad na veliki odmor,pa cemo kasnije o
70-tim!
Buuaaaa![]()
A vi bi guz.ce dali da ste mogli proci u drugo pretkolo, isli bi i autobusom ako treba. Ispadate od totalnih levata, kontate ako date svojim igracima tri puta vecu platu da ce on biti tri puta bolji igrac. Mirvic izgleda prati Zukanoviceve cijene na TM-u pa po tome placa igrace

Kako se osjeca neki navijac Sarajeva iz Ilijasa, Vogosce, Konjica kad ovakve stvari procita koje pisu fol navijaci Sarajeva? Ja imao cimera iz Cazina, momak navijac Sarajeva od 5.-og razreda. I on dodje zivjeti u Sarajevo gdje mu objasnjavaju da doslje ne navijaju za Sarajevo. E to je Zeljina snaga, zbog toga ce Zelju voljeti u vecini gradova sirom BiH ili ga barem nece mrziti.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 avg 2023, 22:41Bave se ljudi glupostima. Trojica sarajevskih "doslja" su u 9 heroja. Toliko o "dosljama".BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 avg 2023, 16:05Ma ne oni su potomci begova. Nije bukvalno mislio Osim čaršija .zeljovolimte je napisao/la: ↑02 avg 2023, 15:36
Kompleksi na sve strane. U gradu, u carsiji nema radnicke klase? Vi ko da ste nastali u doba Osmanlija, a ne u doba UDBE..pricate o nekakvim begovima, mahalama..
Imam poznanika, dosao covjek u Sarajevo da zivi negdje 1980. Posavjetovan da navija za FKS da ljudi misle da je domaci i danas dan prati FKS. Eh ti isti su stvorili mit o nekakvim Sarajlijama i "dosljama". Jer za njega je dosljo ko god je doselio poslije njega.
Sta su i ko su navijaci Sarajeva? Njih nema u okolnim mjestima?
Ljudi iz mahala u socijalizmu su dobijali stanove u novim dijelovima grada,grad se širio...
Pa kad je tako i kad ste čaršija,što ne navijaste za Dzerzelez,Vratnik ,Vrbanjusu...ove klubove bliske čaršiji.
Ti danas više sarajlija imaš na Dobrinji nego na toj njihovoj čaršiji.
A ovo da li imam nekog u porodici od sarajlija. Stari mi se ne sjeća kanticara. A ostali su na mezarima Hambine carine.
Vlaska mahala cijela plavo bijela.
Ljudske vrijednosti ne mogu biti vezane za mjesto rodjenja, prebivalista.
Zeljeznicar nije takav klub niti ga sta ogranicava. Zato proslave bilo cega imas u Sanskom Mostu, Kljucu, Gorazdu, Konjicu, Hadzicima, Brckom, Srebreniku, Maglaju, Vitezu, SAD-u, Austriji..
Jer to je Zeljeznicar puno vise od naselja Grbavica i grada Sarajevo.
-
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑02 avg 2023, 21:32Guzice bi vi dali samo da dodje neko kao Ismir, mitomanija na djelu.riGonTM je napisao/la: ↑02 avg 2023, 21:22Yebo majku, imam dosta jarana koji su pitari, znam ljude s ovog foruma koji su pitari i koji su NORMALNI, s kojim se moze pisati o fudbalu, o stanju o nasem i njihovom klubu, ali pisati se NORMALNO. Svi ti normalni navijaci Sarajeva se ne oglašavaju na ove nase sitne provokacije, jer i oni znaju da su zaslužili da ih karamo mozak, al u istom trenutku mi je zao tih NORMALNIH navijaca Sarajeva jer ih znam nekolicinu koji nisu letili pred rudu (pobjeđivanje Fiorentine, grupna faza KL, sampioni svemira bla bla) i oni moraju sve trpiti ovo **** na racun njihovog kluba zbog kancerogenih tipova poput ovog @Pitarsam i sličnih njemu. Opet kazem, izvinjavam se svim normalnim navijacima Sarajeva, a ove sto se nalaze u drugom kosu ne znam kako nije stid pisati bilo STA nakon svih nedaća koja su zatekla njihov klub i koja nece prestati tako brzo, nego ce trajati i trajati. Samo se naguzite fino, namjestite,primajte ga i trpite jer nista drugo niste ni zaslužili.
Pa naguzili ste se i Cericu i Azmiru, trazili posudbe, trazili da udju u klub, spremni mijenjati statut ne bil kapnula koja markica.
Neka nama Ismira, a vama neka je tako jos 100 godina ako Bog da, a pobjeda na derbiju vam bila najvece dostignuce narednih 300 godina![]()
dug od 13.6 miliona >>>>>>> dug od 5.2 miliona

Mirvić ako digne sidro kanton vam je u roku vrlo brzo, nemate vi mentalitet navijača Željezničara da spasite klub iz ambisa. Jedino se možete prodati za marku

Mirviću ostani !
Nema veze to izvlačiš keš iz legalnih tokova i koristiš ga za ko zna šta nelegalno

13 miliona je bilo u januaru, sad je to debelo preko. Sigurno blizu 20 miliona.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Cemu cigancenje kad mozete zaokruziti nase dugove na 100 milionaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:16Mozda prodaju Dala za 3 miliona €a Viverosa i Peneradu po 7 m € i jos Ziljkic i da budu na nuli. O tome nisi razmisljajo, a ?
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Moze zamjena za dvije ves masineholyman je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:26Cemu cigancenje kad mozete zaokruziti nase dugove na 100 milionaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:16Mozda prodaju Dala za 3 miliona €a Viverosa i Peneradu po 7 m € i jos Ziljkic i da budu na nuli. O tome nisi razmisljajo, a ?

Sega, sala, posalica, al je knedla u grlu sto i treba da bude, situacija je krajnje ozbiljna

Krajnje ozbiljna da je čovjek sa danom preuzimanja upravljačkih prava ubacio 1mil eura ko marku, a već godinama milionske plate po kvartalu nisu kasnile ni 15 minuta.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:33Moze zamjena za dvije ves masineholyman je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:26Cemu cigancenje kad mozete zaokruziti nase dugove na 100 milionaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:16
Mozda prodaju Dala za 3 miliona €a Viverosa i Peneradu po 7 m € i jos Ziljkic i da budu na nuli. O tome nisi razmisljajo, a ?
![]()
Sega, sala, posalica, al je knedla u grlu sto i treba da bude, situacija je krajnje ozbiljna![]()
Laku noć želim

NEMA NAZAD
Jesi li siguram da nisu kasnile ni 15 minuta.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Koje ono godine bi odbijanje ulaska u autobus

Čačić im je najbolja opcija. Poslije treninga sa ekipom, može održavati mašine za veš

Hajmo pacenici, mitomani maleni,pocinje cas historije.
Da citate sta se desavalo 70-tih u Seher Sarajevu!
Znaci,kao sto napisah jucer 60-te su se zavrsile katastrofalno za klub iz predgradja.Stadion Grbavica zamandaljen kao neuslovan do daljnjeg.Sportskih uspjeha nije bilo,lazi,prevara i mitomanije-citaj
“Afera Planinic”(Ivica i Miso)uvijek.
Na drugoj suncanoj strani grada,sportski uspjesi,Titula,
Kup Sampiona,M United.
Dolaze 70-te,mnogo interesantne za kanticare.
Ima slogan koji u vezi F.K.Sarajeva koji kaze:
“Partija osnovala,Carsija podrzala.”
U vezi F/N. Zeljeznicara ide ovako:
“Zeljeznicari osnovali,partija/politika podrzala.”
Po direktivi iz Centralnog komiteta Zeljo se seli na Kosevo.
Tako da Zeljo poce da igra na Kosevu i bogami napravi najveci
uspjeh u svojoj historiji.Osvaja titulu 1971 g.
Trener Milan Ribar,cvrst,okrutan strateg koji se zalagao za borbenost
Na terenu sto je nekad bilo u granicama grubosti.
Zato su tu sampionsku generaciju prozvali”dinamit”!
Na golu bio mladi,ludi Slobodan Janjus.Okosnicu tima cinili 2 Josipa.
Josip Katalinski-stameni centarhalf
Josip Bukal-centarfor sa izuzetno jakim udarcem.
Tako se Zeljo lijepo udomacio na Kosevu,proslavio titulu.
Docekao u Kupu Sampiona neki Derby County i sto je najvaznije napravio rekord u posjeti na toj utakmici,sto se zelje tice,koji nikada vise nece i zbog tehnickih razloga ne moze biti oboren.
38 000 gledalaca je bilo taj dan na Kosevu!
Sto se F.K.Sarajeva tiče,polako se raspala šampionska generacija.
Onda dolazi derbi.Dinamit momci nabrijani,niko ko oni.
Ribar namrsten na klupi.
U bordo dresu na tom derbiju igro jedan igrac,desno krilo bio.Murat mu je ime bilo.
Vitez Murat,sa Ilidje bio,ubi Sampione,ubi 2 Josipa i Slobodana Cobu Janjusa na golu i stratega Ribara na klupi.
Taj vitez u bordo dresu se Saran prezivao.
Tako da su sutrasnje novine sa naslovima :
“Ribar lovi Šarana “
“Dinamit momci bez fitilja”
Nastavlja se ubrzo!
Da citate sta se desavalo 70-tih u Seher Sarajevu!
Znaci,kao sto napisah jucer 60-te su se zavrsile katastrofalno za klub iz predgradja.Stadion Grbavica zamandaljen kao neuslovan do daljnjeg.Sportskih uspjeha nije bilo,lazi,prevara i mitomanije-citaj
“Afera Planinic”(Ivica i Miso)uvijek.
Na drugoj suncanoj strani grada,sportski uspjesi,Titula,
Kup Sampiona,M United.
Dolaze 70-te,mnogo interesantne za kanticare.
Ima slogan koji u vezi F.K.Sarajeva koji kaze:
“Partija osnovala,Carsija podrzala.”
U vezi F/N. Zeljeznicara ide ovako:
“Zeljeznicari osnovali,partija/politika podrzala.”
Po direktivi iz Centralnog komiteta Zeljo se seli na Kosevo.
Tako da Zeljo poce da igra na Kosevu i bogami napravi najveci
uspjeh u svojoj historiji.Osvaja titulu 1971 g.
Trener Milan Ribar,cvrst,okrutan strateg koji se zalagao za borbenost
Na terenu sto je nekad bilo u granicama grubosti.
Zato su tu sampionsku generaciju prozvali”dinamit”!
Na golu bio mladi,ludi Slobodan Janjus.Okosnicu tima cinili 2 Josipa.
Josip Katalinski-stameni centarhalf
Josip Bukal-centarfor sa izuzetno jakim udarcem.
Tako se Zeljo lijepo udomacio na Kosevu,proslavio titulu.
Docekao u Kupu Sampiona neki Derby County i sto je najvaznije napravio rekord u posjeti na toj utakmici,sto se zelje tice,koji nikada vise nece i zbog tehnickih razloga ne moze biti oboren.
38 000 gledalaca je bilo taj dan na Kosevu!
Sto se F.K.Sarajeva tiče,polako se raspala šampionska generacija.
Onda dolazi derbi.Dinamit momci nabrijani,niko ko oni.
Ribar namrsten na klupi.
U bordo dresu na tom derbiju igro jedan igrac,desno krilo bio.Murat mu je ime bilo.
Vitez Murat,sa Ilidje bio,ubi Sampione,ubi 2 Josipa i Slobodana Cobu Janjusa na golu i stratega Ribara na klupi.
Taj vitez u bordo dresu se Saran prezivao.
Tako da su sutrasnje novine sa naslovima :
“Ribar lovi Šarana “
“Dinamit momci bez fitilja”
Nastavlja se ubrzo!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Pravi navijač mitoman!
Slika bez tona/texta.
Po Bogu ima li koji jači,pametniji,školovaniji od ovih.
Gluho i nijemih mitomana na ovom forumu.
Da momački napise “Ee nije tako bilo,nego vako “
Pa slozi argument koji se da lako provjerit,pa ja kažem
Vidi stvarno.Ne vjerujem ono sto sam licno vidio i doživio,
Al moguće da je mitoman u pravu!
Jes,al K..CU.
Slika bez tona/texta.
Po Bogu ima li koji jači,pametniji,školovaniji od ovih.
Gluho i nijemih mitomana na ovom forumu.
Da momački napise “Ee nije tako bilo,nego vako “
Pa slozi argument koji se da lako provjerit,pa ja kažem
Vidi stvarno.Ne vjerujem ono sto sam licno vidio i doživio,
Al moguće da je mitoman u pravu!
Jes,al K..CU.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, goGlobal, Paromlinac i 5 gostiju.