Tuga i patnja se osjeca u ovom postu...Goosman je napisao/la:Joj šege sa kinezima, sviju mi.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
@Dokoljenko je izgleda onaj tip sa skupstine Skretnice koji rece "Ja sam siguran da cemo stici Sarajevo...Ne znam ko će biti prvak,ali oni nece..."

Za par sati biće priča kako su pitari natjerali vincenta da ih proda singapurćanima.
💩💩
Nemojte se strumfovi sekirati za nama, sta vas boli qrac, sto cemo mi propasti. Ma niste vi u velikim dugovima, mi smo.

Đe akademija,đe sponzor,đe borba za prvo mjesto,đe su plate od Sparsa...Od svega dođe samo Brko da pokupi kamatu...Goosman je napisao/la:Za par sati biće priča kako su pitari natjerali vincenta da ih proda singapurćanima.
Joj kona što se zabrinule za naše dobro. Prave komšije.... 
- Dokoljenko
- Kontakt:
Meni sada nista nije jasno!? Ko je stvarni vlasnik kluba iz Hrasnice?
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Od kako vas je Morž preuzeo vama ionako nista nije jasno,pa nije vam bilo jasno koliko zaostajete,nejasno vam je bilo da imate 6 komada vezanih poraza,milionske dugove,da vam djeca prelaze u Akademiju...
A kako bi vam tek ovo bilo jasno,sto ljudi dolaze sa lovom u jedan BH klub...

A kako bi vam tek ovo bilo jasno,sto ljudi dolaze sa lovom u jedan BH klub...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gladni pa tesko kontat.Vanja8 je napisao/la:Od kako vas je Morž preuzeo vama ionako nista nije jasno,pa nije vam bilo jasno koliko zaostajete,nejasno vam je bilo da imate 6 komada vezanih poraza,milionske dugove,da vam djeca prelaze u Akademiju...
A kako bi vam tek ovo bilo jasno,sto ljudi dolaze sa lovom u jedan BH klub...![]()
Sad ce sejo brajlovic s kanticama pavlake nahranit sirotinju
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Neka im Sabrina odnose po porciju cevapa,sadaka je to mala,a i sevap je...FrancescoTotti je napisao/la:Gladni pa tesko kontat.Vanja8 je napisao/la:Od kako vas je Morž preuzeo vama ionako nista nije jasno,pa nije vam bilo jasno koliko zaostajete,nejasno vam je bilo da imate 6 komada vezanih poraza,milionske dugove,da vam djeca prelaze u Akademiju...
A kako bi vam tek ovo bilo jasno,sto ljudi dolaze sa lovom u jedan BH klub...![]()
Sad ce sejo brajlovic s kanticama pavlake nahranit sirotinju
Nema na čemuDenchi je napisao/la:čućete sutra al' Tan ima još 30% udjela u upravljačkim pravima ako se ne varam...TamniVilajet je napisao/la:Jel sad vidis kako se tjera? Dovedes drugog sa novih 20-ak miliona i onaj prvi sam ode.Raonffa je napisao/la:
Trenutno gospodin Tan kontroliše oko 90 posto tih upravljačkih uloga
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
2. - Zrinjski - Barbarić,Kadušić,Igrač#44,Šovšić,Bekić - 5
4. - Željo - Fejzić,Stanić,Krpić - 3
5. - Mladost - Abdulahović,Nikolić,Anđušić - 3
6. - Sloboda - Ivetić,Husejinović,Alispahić - 3
8. - Čelik - Pavlović,Hodžić,Lelić,Okić - 4
9. - Zvijezda - Osmanagić,Huseinbašić - 2
10. - Tuzla - Čalaković,Oštraković,Zlatković,Čomor,Murga,Sesar,Stojčev,Crnkić - 8
12. - Krupa - Puzigaća,Aganspahić - 2
76% lige koristi bivše igrače FKS

4. - Željo - Fejzić,Stanić,Krpić - 3
5. - Mladost - Abdulahović,Nikolić,Anđušić - 3
6. - Sloboda - Ivetić,Husejinović,Alispahić - 3
8. - Čelik - Pavlović,Hodžić,Lelić,Okić - 4
9. - Zvijezda - Osmanagić,Huseinbašić - 2
10. - Tuzla - Čalaković,Oštraković,Zlatković,Čomor,Murga,Sesar,Stojčev,Crnkić - 8
12. - Krupa - Puzigaća,Aganspahić - 2
76% lige koristi bivše igrače FKS
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Gotovi smo!UltraSA je napisao/la:Vijetnamac je odavno u prici, a njegove zasluge (tj.dio zasluga) su sto je FK Sarajevo ovako uspjesno u ovoj sezoni. Zamislite sta vas sve ceka u narednim godinama. Nije to kao u drugim klubovima gdje neko nekom zaprijeti busenjem guma na autu, ovaj se prepadne i prepusti mu klub kao da je kafana. Vec duzi period je on u FK Sarajevo.
Sljedi visedecenijska dominacija!
Nema smisla da ikako igramo Nako!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Phwk reā pĕn yạks̄ʹ̒ phwk reā thuk khn pĕn h̄eyụ̄̀x lok thậng lok xyū̀ nı tạw reā.

Mi smo Željini, Željo je naš!
- hskzmostar
- Kontakt:
Gradonacelnik je napisao/la:Gotovi smo!UltraSA je napisao/la:Vijetnamac je odavno u prici, a njegove zasluge (tj.dio zasluga) su sto je FK Sarajevo ovako uspjesno u ovoj sezoni. Zamislite sta vas sve ceka u narednim godinama. Nije to kao u drugim klubovima gdje neko nekom zaprijeti busenjem guma na autu, ovaj se prepadne i prepusti mu klub kao da je kafana. Vec duzi period je on u FK Sarajevo.
Nema smisla da ikako igramo Nako!![]()
Jesam ja upratio da je ovaj lik vlasnik kladionice tj. lutrije??
Kakav je to klub (profesionalni) kad moras iz Vijetnamskih medija saznati da vlasnik nije vise Tan vec netko drugi?
Ne razumijem inace interes stranih ulagaca u BiH nogomet sem kladionica i transfera tipa Mujakic i Barbaric gdje vlasnik sam od sebe kupuje igraca.
Sreca po pitare pa imaju +9 jer ocekujte opet sokantne poraze na Kosevu od Krupe i Goska vjerovatno radi dobrih kvota
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Kakve to veze ima, Tan je vlasnik kluba i on prodaje klub, to navijaci moraju znati detalje ?hskzmostar je napisao/la:Gradonacelnik je napisao/la:Gotovi smo!UltraSA je napisao/la:Vijetnamac je odavno u prici, a njegove zasluge (tj.dio zasluga) su sto je FK Sarajevo ovako uspjesno u ovoj sezoni. Zamislite sta vas sve ceka u narednim godinama. Nije to kao u drugim klubovima gdje neko nekom zaprijeti busenjem guma na autu, ovaj se prepadne i prepusti mu klub kao da je kafana. Vec duzi period je on u FK Sarajevo.
Kakav je to klub (profesionalni) kad moras iz Vijetnamskih medija saznati da vlasnik nije vise Tan vec netko drugi?
Ne razumijem inace interes stranih ulagaca u BiH nogomet sem kladionica i transfera tipa Mujakic i Barbaric gdje vlasnik sam od sebe kupuje igraca.
Sreca po pitare pa imaju +9 jer ocekujte opet sokantne poraze na Kosevu od Krupe i Goska vjerovatno radi dobrih kvota
Kad sve bude gotovom, napravi se press, objavi se, tako se to radi u ozbiljnim klubovima
A ovo ne moze biti nikako lose za FK Sarajevo
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
pa kralju nije nama Baka trener no vamahskzmostar je napisao/la:Gradonacelnik je napisao/la:Gotovi smo!UltraSA je napisao/la:Vijetnamac je odavno u prici, a njegove zasluge (tj.dio zasluga) su sto je FK Sarajevo ovako uspjesno u ovoj sezoni. Zamislite sta vas sve ceka u narednim godinama. Nije to kao u drugim klubovima gdje neko nekom zaprijeti busenjem guma na autu, ovaj se prepadne i prepusti mu klub kao da je kafana. Vec duzi period je on u FK Sarajevo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Baka redovno ide u kladaru. Mozda je odigrao x sad protiv radnikahskzmostar je napisao/la:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Za baku je opce poznato,al covjek vam dobro govori pa vi mislite sta oceteFrancescoTotti je napisao/la:Baka redovno ide u kladaru. Mozda je odigrao x sad protiv radnikahskzmostar je napisao/la:
Sreca po pitare pa imaju +9 jer ocekujte opet sokantne poraze na Kosevu od Krupe i Goska vjerovatno radi dobrih kvota![]()
![]()
SAMO ŠIROKI!
Koja to kladionica direktno kupuje klubove da muti sa njima. Sta imas o tome misliti, samo kad ovo ponovis sebi vidis koliko glupo zvuci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.