Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Moze neko pobijediti 100-0 a da kasnije nista ne uradi.Od mene ce imati respekt onaj ko nas odvede na zavrsni turnir.Nebitno Evropsko ili svijestko prvenstvo.
SVe i jedan obecava kad dodje pa na kraju se ispari kao da nije nista ni rekao.Sa zadnjom utakmicom protiv Portugala Ciro je pao u mojim ocima.Susic ima jos sanse da se popravi.
SVe i jedan obecava kad dodje pa na kraju se ispari kao da nije nista ni rekao.Sa zadnjom utakmicom protiv Portugala Ciro je pao u mojim ocima.Susic ima jos sanse da se popravi.
Nisam mislio ništa negativno, niticmi je želja da se "prepirem" s tobom...Trigger je napisao/la:Poštovani,damir_82 je napisao/la:Trigger je napisao/la:....Pape je naš Maradona!
I mislim da je malo teška kvalifikacija "Pape je naš Maradona"! Razumijem tvoje aludiranje na "odlicnog igraca i loseg trenera", ali Pape je nesto totalno drugo...Pape nije narkoman i nije budala kao Maradona, i za razliku od njega ne misli da je Bogom dan i da je najpametniji....
molim da mi ne imputiraš ono na što tebe asocira moja "parola" - Pape je naš Maradona!
Vjerovao ili ne, ja sam napisao, i pri tom ostajem, isključivo sa sportskog aspekta - relacija: igrač-trener - i smatram da se svi treba da ponašamo kao Argentinci - tamo je Maradona "bog" ali kao igračka legenda, ali kao trener NE!
Sve ostalo što mi imputiraš - to je nepristojno, jer ja nijednog trenutka nisam pomenuo ljudske osobine i privatni život ni Papeta ni Maradone - to ti činiš!
PS:
A što se tiče ljudskih osobina, karaktera i ostalog - vjeruj da mnogo više znam o Safetu nego što ti možeš pronaći 'guglanjem'....
Na SP u Španiji smo bili svrstani u grupu favorita (prvi put u historiji) a prošli smo k'o grlice...posebno nisu taj pritisak mogli izdržati Pape i čuveni selektor....
Da, tad se nisu prebrojavala krvna zrnca (ne kažem da nije bilo i takvih, ali se nisu smjeli ni oglasiti), nego je prioritet bilo igraš li u "velikoj 4" - danas se, nažalost, prebrojavaju 'krvna zrnca' što nema veze sa sportom....
Ništa ne imputiram! Ok, ti si mislio isključivo sa sportskog aspekta...i tu se slažem...A ja mislim da razliku pravi baš ono što jesu van fudbala.....
Vjerujem da mnogo znaš o Papetu i inače o sportu, al eto nek bude da ja o Safetu ne mogu 'proguglat', a nek ti sve znaš...
Momčino,damir_82 je napisao/la:.....Nisam mislio ništa negativno, niticmi je želja da se "prepirem" s tobom...
Ništa ne imputiram! Ok, ti si mislio isključivo sa sportskog aspekta...i tu se slažem...A ja mislim da razliku pravi baš ono što jesu van fudbala.....
Vjerujem da mnogo znaš o Papetu i inače o sportu, al eto nek bude da ja o Safetu ne mogu 'proguglat', a nek ti sve znaš...
što si mi se naljutio i uvrijedio!
Maradona i Pape = neuporedivo, kako god 'okreneš' osim trenerskog znanja...
Na SP u J.Africi nakon što je Njemačka deklasirala Maradonine pulene anonimus, selektor Njemačke, Joachim Löw je izjavio: Maradona zna sve sa fudbalskom loptom a ja znam sve o fudbalskoj lopti....razlika drastična

I, ja se tobom ne prepirem - smatram ovo normalnom polemikom, pa čak i tvoju zajedljivost na kraju ti rečenice ne 'uzimam' kao prepirku!
Ne, ja vrlo malo znam (nema tog insana koji 'sve zna') u odnosu na mnoge, ali ne moraš se ljutiti ako duže i više pamtim!
Budi sretan jer to 'govori' da si mlad i da je život pred tobom (a, "guglamo" svi...to je prednost informatičkog doba...). Sretan ti meni bio!
A, Pape.....to je genijalac....bio

Bosno moja poharana....
Iako sam planirao da se ne oglasavam destruktivno na ovoj temi do kraja Safetovog mandata, ipak ima potrebu za dve-tri recenice...
Prvo, zar vam vise nije degutantno pisati sa Safetovom trenerskom "umecu"?! Eeeej, 500 stranica se razglaba jedno te isto.., okreni-obrni uvek ista prica.
Drugo, ja utakmicu BiH-RO nisam gledao, ali sam siguran da he BH repka u kratkoj Safetovoj eri imala kud i kamo gore i sramnije predstave, tj., BiH je od kako je Safet vodi odigrala 3x30 minuta na HO-RUK (SK-MEX-RO (prvi mec), sve drugo je bilo DNO-DNA u svakom pogledu, ali u svakom!
Trece, u citavoj crnini koja je repku snasla evo vec godinu ipo dana, dobra je stvar to sto se jos ima sansi i za prvo mesto u grupi... Zato, narode, glavu gore!
PS: BH tim nikada u svojoj istoriji nije imao bolji tim, ocajnije protivnike, bolje uslove za pripremu.., ali i gore rezultate i sramniju igru (u i van terena)...
Prvo, zar vam vise nije degutantno pisati sa Safetovom trenerskom "umecu"?! Eeeej, 500 stranica se razglaba jedno te isto.., okreni-obrni uvek ista prica.
Drugo, ja utakmicu BiH-RO nisam gledao, ali sam siguran da he BH repka u kratkoj Safetovoj eri imala kud i kamo gore i sramnije predstave, tj., BiH je od kako je Safet vodi odigrala 3x30 minuta na HO-RUK (SK-MEX-RO (prvi mec), sve drugo je bilo DNO-DNA u svakom pogledu, ali u svakom!
Trece, u citavoj crnini koja je repku snasla evo vec godinu ipo dana, dobra je stvar to sto se jos ima sansi i za prvo mesto u grupi... Zato, narode, glavu gore!
PS: BH tim nikada u svojoj istoriji nije imao bolji tim, ocajnije protivnike, bolje uslove za pripremu.., ali i gore rezultate i sramniju igru (u i van terena)...
Postao/la cole-ch
dana 26 mar 2011, 22:26
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Bravo, cestitke od srca... bolji za klasu, zelja je tu bila, borbenost, sanse, a i muskosti (imali ste ja*ca veceras)... Rokade na pocetku drugog dela su urodile plodom... profunkcionisala je i desna strana i dobilo se na dinamici i ozbiljnoscu u napadu... odbrana u drugom delu za peticu, Hasagic ko...
Nisi gledo tekmu BIH- RO

Tako bi prica bila i prvu da smo popusili 0-1.
Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
- legenda reala
- Kontakt:
Ko je ovaj Pepe" kostolomac " sa beretkom ,šta on priča ,drži se ti bolan nebio svog Portugala ostavi nas Bosance na miru 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kao recimo @coleta-chlegenda reala je napisao/la:Ko je ovaj Pepe" kostolomac " sa beretkom ,šta on priča ,drži se ti bolan nebio svog Portugala ostavi nas Bosance na miru

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
legenda reala je napisao/la:Ko je ovaj Pepe" kostolomac " sa beretkom ,šta on priča ,drži se ti bolan nebio svog Portugala ostavi nas Bosance na miru

Pravda za Pepea
A boga ti zasto Amara Osima, po cemu je to on zasluzio da vodi reprezentaciju ???quälix je napisao/la:a koji ti ono bese be batkoMythbusters je napisao/la:Nemoj tako Secko ciro je hebo majku redom Spancima,Turcima,Portugalcima.Bio pravi doggystyle.Pa zar nisi primjetio kako pesko ima deformisana koljena![]()
pazi, i ja sam od onih koji zahtjevaju susicevu ostavku. ali, ako budem prinudjen birati izmedju 3 zla, tj. cire, susica i baarbe, onda cu, sigurno, izabrati najmanje, tj. susica.
ja bi volio da mr. osim povuce jos jedan potez i dovede nam bajevica ili osima mladjeg.
pogotovo ovaj drugi koji je od malena upijao svaku ivicinu rijec i pohranjivao je. ocekujem da ce junior zasjati punim sjajem tek nakon oceve smrti jer dok su babe zive sinovi vole kontrirat´, ali nakon sto babo zatvori oci, onda svaki sin preuzima preuzima ocev teret.
nadam se da si uzivao u igrama zmajeva na sp-uScof1eld je napisao/la:Natjerao me da kupim plazmu da bi sto bolji ugodjaj imao iz Afrike.. Hvala mu na tome !![]()
ovim si se diskvalificirao iz daljnje rasprave.Monolog je napisao/la:Nemamo vrhunsku navalu, samo smo tada imali raspoložene strijelce.nego, zape´ mi za oko da se samo djelimicno osvrces na postove, a to, slozit cemo se, nije lipo. da, trznuo si se nakon sto sam te etiketirao kao huljinog obozavaoca i rekao da si stovalac lika i djela mr. manipulatora, ali zasto se ne osvrnu i na ostatakMonolog je napisao/la:A lijepo sam napisao da nisam štovaoc njegovog lika. Nemoj molim te da mi to nabacuješ. No, ono što je napravio u reprezentaciji zaslužuje veliku dozu poštovanja.![]()
to mozemo tumaciti i kao spasavanje fotelja grobarima bh fudbala, ili neMonolog je napisao/la:Dno ne mora nužno značiti taj bezdan na koji ti misliš. Al' recimo da je dno jer je u trenucima kada su svi okrenuli leđa reprezentaciji i digli ruke od još jednog ciklusa![]()
´skidanje nj. glave´´trazim zbog ove zadnje utakmice i spoznaje da g-din nema pojma o taktici(izgleda da je spav´o dok je osim pric´o jer je pravio greske koje se ocekuju od pocetnika ala barba), a nikako zbog tamo nekih prijateljskih utakmica u kojima je, usput receno, stukao cetvrtfinalistu sp-a, ali i jos jednog ucesnika tog prvenstva koji je skinuo skalp italiji.Monolog je napisao/la:Greške je pravio i praviće, no u poređenju sa Safetom, one su mačiji kašalj. Ili...
za razliku od nj., tvog voljenogstarkelju osramoti fergijev nosac blokova(nisi mi napis´o sta je izjavio kviroz pred revans utakmicu) kojem je i silna albanija uzimala bod(ove).
reda radi:
p-gal - albanija 0 : 0
ps
bosanac, nemoj mi ziv bio formacija sa 3 desetke.
radije da u igru uskoci i pandza, spaha ode na bok da bi se lula izvukao na krilo, nego opet formacije sa 3 ili vise desetki.

Telecim pogledom ga nazivaju navijaci zelje, koji ne znaju cijeniti takvu velicinu poput Papeta, sta cesMythbusters je napisao/la:A Zar je Maradona zasluzio da mu nakon pet utakmica hebu majku da ga naziavju telecim pogledom i slDevil je napisao/la:Tacno mu ga zada u metu.Mozda i najbolje poredjenje,kao igrac odlican,prelep za gledati,kao trener veoma los.Trigger je napisao/la:
Pape je naš Maradona!
Buncas!!!Pepe $ je napisao/la:Postao/la cole-ch
dana 26 mar 2011, 22:26
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Bravo, cestitke od srca... bolji za klasu, zelja je tu bila, borbenost, sanse, a i muskosti (imali ste ja*ca veceras)... Rokade na pocetku drugog dela su urodile plodom... profunkcionisala je i desna strana i dobilo se na dinamici i ozbiljnoscu u napadu... odbrana u drugom delu za peticu, Hasagic ko...
Nisi gledo tekmu BIH- ROo mislis RO-BIH, pa kako te nije stid pisati..
Tako bi prica bila i prvu da smo popusili 0-1.
Hadžibegić traži promjene, Osim neda Sušića
Da se pitalo pojedince iz Komiteta za normalizaciju i ambasadore bh. fudbala, Safet Sušić ne bi dočekao meč sa Albanijom. Njemu bi još u Bukureštu uručili otkaz! Navodno se na tome radilo nakon poraza od Rumunije, ali niko nije smio prvi povući potez. Premda je među članovima Komiteta i ambasadorima postojala saglasnost «da se nešto mora promijeniti» niko se nije usuditi tako nešto uraditi bez dozvole Ivice Osima, pa se nakon meča ispipavao teren među novinarima, a tražila se podrška i među igračima i navijačima. Kako su naišli na zid šutnje odustali su od prvobitne namjere.
Očito je selektor shvatio šta mu se sprema, pa je onako vruć nakon utakmice osuo paljbu po igračima. Saznajemo kako je selektor prije same utakmice bio iznenađen neočekivano velikim brojem «visokih» gostiju, koji su bili u sastavu bh. delegacije. Silno je želio mir i pozitivnu atmosferu uoči ključne utakmice, a u hotelu se na svakom koraku sudarao sa «prijateljima» koji su imali spremna rješenja ukoliko krene po zlu.
- Safet je bilo jako neraspoložen kada je vidio ko je sve u hotelu. Pogotovo se naljutio kada je shvatio da neki žele na sastanku održati govor, a u znak podrške. Nije im to dozvolio, jer je želio koncentraciju. Nakon utakmice niko nije bio zadovoljan. Naprotiv, neki su predlagali da se Komitet još u hotelu ili na aerodromu sastane i donese neke odluke. Faruk Hadžibegić je uglavnom tražio da se nešto poduzme, ali nije govorio šta. Potencirao je na ovlasti koje ima Komitet i ambasadori. Nije otvoreno tražio promjenu selektora, ali pritisak koji je radio išao je u tom pravcu. I nije samo Faruk to tražio. Nezgodno je bilo Ivanu Beusu, Darku Ljubojeviću, Seji Kajtazu, Dini Begiću, koji su smirivali strasti. Ne kažem da svi nisu željeli pobjedu, ali brzina kojom su tražili neke promjene ukazuje na neki scenarij. Sušiću je bilo najteže, nije navikao na prisustvo tolikog broja «šefova», koji su željeli biti što bliže ekipi. Vjerujem da je selektor rekao neke stvari u afektu, da mu je poraz teško pao, ali sam još više uvjerenja da su pojedinci oko reprezentacije utjecali da selektor eksplodira. Jedno je sigurno, Safeta bi prije ili poslije Albanije, svejedno kakav bude rezultat pojedinci najradije smijenili, a niko ne smije tako nešto spomenuti javno pred Osimom - ispričao nam je jedan član delegacije NSBiH, koji je želio biti anoniman.
Saznajemo kako su Sušićevi saradnici: Borče Sredojević, Tomislav Piplica i Elvir Baljić stali uz selektora, a da je većina članova bivšeg Izvršnog odbora izrazila podršku aktuelnom selektoru u namjeri da zavede mir i otjera iz svog okruženja one koji traže svoje mjesto na određenim pozicijama u novoj strukturi NSBiH.
Naš izvor tvrdi kako je propala rezervna varijanta da se igrači oglase i otkažu poslušnost selektoru, čime bi istjerali Sušića na čistinu i primorali na ostavku. Kako je selektor izašao kao pobjednik, sada su primorani čekati do naredne utakmice u septembru kako bi pripremili teren za radikalne promjene. U nogometnim kuloarima šuška se kako se nude pozicije generalnog sekretara NSBiH, tehničkog direktora, ali i neka selektorska mjesta. Među članovima Komiteta također vlada neizvjesnost, jer, malo ko od njih izuzev Osima, uživa povjerenje svojih baza, pa je moguće da niko od njih ne bude dio nove vlasti u NSBiH.
Na kraju jedan bizaran detalj koji je igračima prije utakmice podigao pritisak. Neko iz delegacije je bio pri apetitetu, pa je «slučajno zalutao» u salu gdje ručaju reprezentativci, te pojeo sve kolače sa stola. Sve se mijenja osim manira pojedinaca koji ne propuštaju niti jedno putovanje sa reprezentacijom.
Osim:"Nije vrijeme za skidanje glava, Sušić je želio pobjedu"
Iako su neki priželjkivali, pa i otvoreno zagovaraju, i rade na smjeni Safeta Sušića,do promjene na klupi naše fudbalske reprezentacije neće doći. Barem ne u skorije vrijeme. Safet Sušić će sigurno odraditi meč sa Albanijom, a šta će se dešavati do septembra i nastavka kvalifikacija pokazat će vrijeme.
Poznati po automobilima
Možda bi Sušić već nakon Bukurešta, a po scenariju nekih oko reprezentacije, bio smijenjen da nije Ivice Osima. Predsjednik Komiteta za normalizaciju, kao što se i moglo pretpostaviti u selektoru ne vidi krivca za debakl.
- Nije selektor igrao. Promijenili smo toliko selektora, pa ništa nije bilo bolje - kazao je Osim novinaru «Sana», koji je sa proslavljenim stručnjakom gledao prenos iz Bukurešta.
Koliko god prema selektoru bio očinski raspoložen, ipak je otkrio zašto smo pali.
Previše je sporih igrača u našoj postavi. Kako ćeš sa takvim profilom igrača napraviti pritisak, ući u borbu. Rumuni nisu ništa specijalno odigrali. Bolje su se postavili, bili discipliniraniji, više željelji igru.
Samo su iskoristili ono što smo im pružili.
Osim smatra da je utakmica izgubljena na sredini...
- Kada imate sporije igrače u sredini, onda pati i odbrana i napad. Možeš imati jednog sporijeg, ali ne četvoricu, petoricu, što je previše.Vratio se popularni «Štraus» na igrače.
- Igrači su se malo digli. Malo previše. Nisam siguran da su oni baš tolike zvijezde kako se ih ovdje predstavlja. Raja ih više poznaje po tome kakve automobile voze, gdje imaju stanove, koliko zarađuju, gdje ljetuju.., nego po igri. Vidiš da većina nema kontinuitet igara ni u svojim klubovima. Nisu baš takve zvijezde kako ih vi novinari tretirate.
Kalkulacije sa kartonima
Nakon katastrofalnog poluvremena, ponadali smo se da u nastavku može biti bolje. Iskusni stručnjak već tada je shvatio da je utakmica izgubljena.
- Ne možeš u meč ući i kalkulisati sa kartonima. Rumuni su igrali slobodnije, u svaki duel su ulazili na ivici prekršaja. Nisu se štedili. Naši su bili sputani, a kad je tako, kad se kalkuliše teško ćeš dobiti svaki duel. Eto, nismo dobili kartone, ali smo zato primili tri gola.
Svjestan je Osim da se porazom narušila jedna dobra klima, koja je zavladala nakon ukidanja suspenzije, za što je najzaslužniji upravo on.
- Znate kako je bilo prije koji dan. Raja se s pravom nadala da igrači neće uprskati stvar. Eto, nemamo suspenziju, ali smo sabi sebi napravili belaj. Treba ostati hladne glave, sutra je nova utakmica. Pobjeda će barem malo ublažiti rane iz Bukurešta. Ništa još nije izgubljeno, još uvjek ima dosta bodova u igri. Ne treba nam loša atmosfera. Puno toga se u ovoj zemlji lošeg desilo u skorijoj prošlosti. I vi novinari možete pomoći. Situacija u Savezu nije dobra, ali takva nije od jučer niti je loša zbog poraza u Bukureštu, godinama se to taložilo. Safet bi bio najsretniji da smo pobjedili. Sutra je utakmica sa Albanijom, trebamo svi zajedno doprinijeti da protekne u finoj atmosferi, da ostvarimo pobjedu, a do meča sa Bjelorusijom imamo tri mjeseca. Bit će vremena za analize. Sad nije vrijeme sa skidanje glava - izjavio je za «San» Ivica Osim.
Petković i Raščić
I dok je većina članova Komiteta bila u Bukureštu, a Osim meč gledao iz kafića u Hrasnom, nakon utakmice, mnogi su davali svoje komentare, pravili analize, predlagali, sugerirali, prijetili....Naprimjer, Rodoljubu Petkoviću je najviše smetalo što nije imao signal tokom cijele utakmice.
- Bilo mi je neugodno kada su me prijatelji iz Hrvatske zvali da pitaju šta se to dešava. Em smo gubili, em nam se i slika gubila. Hasagić nas je spasio težeg poraza, a lično bih svake krivnje oslobodio kapitena Spahića. On je igrao pod velikim pritiskom. Samo on zna kako mu je bilo nakon smrtnog slučaja u porodici - podsjetio je Petković.
Muhidin Dino Raščić je također stao uz selektora, ali je otišao korak dalje.
- Znam ja da neki žele skinuti Sušića i sjesti na njegovu poziciju. Takvi su provaljeni. Mislili su da vladaju, ali će malo pričekati - poručio je Raščić.
sta vi imate pricate...pa sa onakvom igrom onih igraca ni guardiola i murinjo zajedno nebi bolje prosli...
okomila se telad na papeta ,a igraci nam se nisu oznojili..a ibricic supak mali,da mu je hajduk igrao prijateljsku 2 dana poslije nasee tekme nebi se ni odazvao pozivu repke...sta kaze "**** i tebe i navijace"..dabogda mu se sjeme zatrlo ...
okomila se telad na papeta ,a igraci nam se nisu oznojili..a ibricic supak mali,da mu je hajduk igrao prijateljsku 2 dana poslije nasee tekme nebi se ni odazvao pozivu repke...sta kaze "**** i tebe i navijace"..dabogda mu se sjeme zatrlo ...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ova prica Susica je danas samo u korist repke nece da uzburkava al covjek siguran sam u to odma poslije tekme podnosi ostavku. Naravno ako ga protiv toga ne nagovori Osim. A KLAN ekipa koja sigurno postoji prihvatit ce novog trenera ma ko da bio i sta mislite ko ce opet morati biti pozivan u repku? I njega ce podrzavati sve dok im ne zabrani festanje na okupljanjima.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
ovo "Nije mi pruzena pomoć" vjerovatno misli na reprezentativnog psihologa 

Ne govori u tvoje ime , nego u svoje , dakle nisu pomogli ljudi iz saveza i oni koji se vrte oko repke , a nije mu ni mogao psiholog pomoci kad je zauzet tvojim slucajem .deni_m1312 je napisao/la:ovo "Nije mi pruzena pomoć" vjerovatno misli na reprezentativnog psihologa
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Nisam iz Sarajeva, iz Zenice sam, znaci ko god podrzava papeta onda je pitar, hordas ili sta vec ? Ciro nije napravio najveci rezultat ikad nego Baka gdje nam je jedan gol falio do velikog takmicenja... Znam o Ciri sigurno vise nego ti kojem je jedini uspjeh bio 1982god, jer sa onakvom repkom biti treci, ajd dobro nije lose, ali sigurno sve ispod bi bilo razocarenje... Ali opet malo za 30godisnju karijeruT-MAC je napisao/la: ne mogu da shvatim zasto branis toliko ovog covjeka..jesi iz sarajeva,jel navijas za sarajevo pa ga ovoliko gotivis...skoro citavom forumu kontriras..ljudi ti daju sve tacne podatke,ti se ufatio neke kontraske politike...ciro je sa nama napravio najbolji rezultat u historiji bh fudbala,svidzalo se to tebi ili ne...
i ja mu za to skidam kapu...ne interesuje me to sto psuje okolo,to me aspolutno ne zanima...mene jedino zanima rezultat,a imamo li to trenutno... NEMAMO...
imamo profulane formacije do sad...aj haj,,vidjecemo sta ce biti protiv albanije..mada ne vjerujem u drugo mjesto...bjelorusi ce nas svakako nakantat kad se bude igralo kod njih...

Ne kontriram citav forum, jednostavno mi se svidja nacin na koji nam repka igra, konacno nakon dugo vremena ( izuzev tekme sa Rumunijom)... Svidja mi se sto nam okupljanja vise ne lice na teferic, sto nema 2000 navijaca u hotelu sa igracima, svidja mi se sto prati reprezentativce u njihovim klubovima, sto dovodi mlade igrace, sto nedozvoljava da se neko poigrava sa repkom, sto je doveo u strucni stab "legende", sto ako nista ne yebe mater protivnicima na pressu.... hmmm dosta ?
ser del barça es el millor que hi ha !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Scof1eld je napisao/la:jer sa onakvom repkom biti treci, ajd dobro nije lose, ali sigurno sve ispod bi bilo razocarenje

Argentina, Holandija, Njemačka, Italija, Španija pa i Rumunija (ne računam Brazil i Francusku koji su bili više plasirani na prvenstvu, dakle koji su završili na 2. odnosno 1. mjestu) su sigurno bili veći favoriti od Hrvatske na tom prvenstvu. A ti govoriš da bi bilo razočarenje da nisu bili 3.?! Ma daj, molim te reci mi da nisi bio ozbiljan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
1.u vecini slucajeva je do sad tako bilo pa zato pitam...Scof1eld je napisao/la:
Nisam iz Sarajeva, iz Zenice sam, znaci ko god podrzava papeta onda je pitar, hordas ili sta vec ? Ciro nije napravio najveci rezultat ikad nego Baka gdje nam je jedan gol falio do velikog takmicenja... Znam o Ciri sigurno vise nego ti kojem je jedini uspjeh bio 1982god, jer sa onakvom repkom biti treci, ajd dobro nije lose, ali sigurno sve ispod bi bilo razocarenje... Ali opet malo za 30godisnju karijeru![]()
Ne kontriram citav forum, jednostavno mi se svidja nacin na koji nam repka igra, konacno nakon dugo vremena ( izuzev tekme sa Rumunijom)... Svidja mi se sto nam okupljanja vise ne lice na teferic, sto nema 2000 navijaca u hotelu sa igracima, svidja mi se sto prati reprezentativce u njihovim klubovima, sto dovodi mlade igrace, sto nedozvoljava da se neko poigrava sa repkom, sto je doveo u strucni stab "legende", sto ako nista ne yebe mater protivnicima na pressu.... hmmm dosta ?

2.na kraju tih kvalifikacija smo zavrsili koji ???..prvi nismo,drugi nismo...
3.znaci 30-godisnju karijeru...znaci ima 10 puta vise iskustva nego pape..
4.kako igramo ??....neko je vec napisao gol razliku sada i gol razliku iz cirinog perioda..duplo manje golova smo dali ali a duplo vise primili..i nesto bas ne znam da igramo lijepo..jedina da je valjala je protiv rumuna u zenici...luxemburg ne racunam...oni su svakako rekreativci..
5.hmmmm...slike su unaprijed postavljene..kako dzeko i kompanija rostilja i uziva..
6.eto ciro je samo sjedio..i sve cetri u zrak...hahahahahahhahaha
7.poigrali su se rumuni...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
ma svi zaboravljamo jednu veoma bitnu stvar..mozda i presudnu..uu vrijeme cire svi igraci su u svojim klubovima bili u 1 timu i imali kontinuitet igara...tada je miske bio najbolji asistent lige,dzeko je trpao malo je rec,spaha razvaljivao u francuskoj,imao je saliha i ibisevica koji su tada isto harali njemackom..onda je imao ibricia zeljnog dokazivanja (radi bolje prodaje),a ne onog lohotnog od neki dan u rumuniji ,jahica koji je bio standardan u aeku...sada to nije...takodzer tada i pjanic je bio prvi tim...uporedite tada ove igrace i sada ...salihovica tjeraju iz hofenhajma(oduzeli kapitensku traku),ibisevic ne igra redovno,dzeko isto,miske (no coment o njemu zadnju godinu,svi znamo),pjanic isto ponekad igra,spaha odmara 5,6 kola zbog laktanja ..jahica povreda ja mislim zeznula i nije prvotimac meni se cini...tako da ne mozemo porediti tim koji je imao ciro sa ovim kojim raspolaze papee!!
naravno mislim na ove igrace koji su nosioci igre u repki!!

naravno mislim na ove igrace koji su nosioci igre u repki!!
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.