NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Rodman
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Rodman » 24 mar 2013, 16:46

"The Chicago Bears have agreed to a one-year contract with safety Tom Zbikowski."

Sve neki polovnjaci i propalice. :roll: Da hoče bar Izzya-a potpisat.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 mar 2013, 16:57

Report: Sebastian Vollmer, Patriots agree to new deal
Odlican potez BB-a i radi se o 4-godisnjem ugovoru. Jos potpisati Abrahama, dovesti outside CB-a i jednog WR-a i onda imamo vise nego odlicnu ekipu - iako je mediji i navijaci podcjenjuju i mislim da bi u narednoj sezoni to mogla biti nasa najveca snaga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 mar 2013, 22:18

Dumervil od Utorka ce biti zvanicno clan Ravensa...
Nadam se da ce Abraham uskoro prihvatiti ponudu Patriotsa, jer su sada Broncosi pod velikim pritiskom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 mar 2013, 02:35

James Anderson jos jedan novi LB u Bearsima :)..pa ja mislim da su ovi momci bolji od onih koji su nam bili prosle godine , ali opet kazem Urlacher koliko god da da je izgubio brzinu on ipak svojim prisustvom puno utice na protivnickog QB-a
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 27 mar 2013, 17:16

Campbell u Clevelandu dvi godine. Ali zato Hayden ostaje kod Bearsa.

Biče zanimljivo šta če Emery uraditi po pitanju backup QB-a. Osobno bi volio da ostane McCown koji je po mom mišljenju podcijenjen, bar smo pobjedili koju utakmicu sa njim za razliku sa Haniem i Campbellom u zadnje dvi sezone.
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 28 mar 2013, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 mar 2013, 16:16

Osipa se odbrana Giantsa, Osi u Falconsima, a Blackburn u Panthersima ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2013, 16:41

Rodman je napisao/la:Campbell u Clevelandu dvi godine. Ali zato Hayden ostaje kod Bearsa.

Biče zanimljivo šta če Emery uraditi po pitanju backup QB-a. Osobno bi volio da ostane McCown koji je po mom misljenju podcijenjen, bar smo pobjedili koju utakmicu sa njim za razliku sa Haniem i Campbellom u zadnje dvi sezone.
ma McCown ce ostati i po meni je on jako zahvalan QB...bolje dovesti jos jednog u OL nego kakvog QB..treba nam jos protekcije Cutleru :)..ma jendo je sigurn na nekim pozicijama smo napraivli kon kurenciju sad Wedbb i Carimi moraju igrti da valja zbog kontrakta zbog toga ko ce biti starter, ai Scott im je tu covjek koji je uzeo Carimiu mjesto..Louisa treba ostviti taj covjek nam je bio najbolji OL igrac tokom sezone ...koliko je bio dobar da je Allena zaustavio, a ovja ga namjerno povrijedio i covjek ACL sjebao :(..sad koliko ce to uticati na njega nisa siguran
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 mar 2013, 17:48

Rodgers postaje najplaceniji igrac u historiji NFL-a, jer je veoma blizu dogovora oko novog ugovora sa Packersima.
Tek nakon ovih produzenja ugovora shvatim kolika je Brady legenda, jer on vise od novca zeli titule, a dok su Rodgers i Flacco npr. dobili lovu, ali su se na sportskom planu u buducnosti veoma zahebali.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 28 mar 2013, 17:50

Ode Louis u Dolphinse. OG, RT, CB, DT, DE, WR, backup QB. A brate rupa malo more. :? :lol:

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2013, 18:05

amerosm je napisao/la:Rodgers postaje najplaceniji igrac u historiji NFL-a, jer je veoma blizu dogovora oko novog ugovora sa Packersima.
Tek nakon ovih produzenja ugovora shvatim kolika je Brady legenda, jer on vise od novca zeli titule, a dok su Rodgers i Flacco npr. dobili lovu, ali su se na sportskom planu u buducnosti veoma zahebali.
pa cekaj malo brate ..ovaj Flacco je uzeo SB ebga se on je sebi ispunio vjrovatno san kojeg i nije sanjao ..covjek ima sansu da zgrabi lovu i to je to....Tomica se nakupio love sto od silnih reklama , filmova cega vec i on sebi moze priustiti da uzme manji ugovor od Falccoa ...Rogers takodjer ne znam koji je njemu ovo ugovor po redu, ali i on sad kad uzme ovaj , pa ce i on u 34 godini da uradi ovo sto je uradio Tomica
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2013, 18:09

Rodman je napisao/la:Ode Louis u Dolphinse. OG, RT, CB, DT, DE, WR, backup QB. A brate rupa malo more. :? :lol:
sto CB?. pa doveli su i ostavili su Haydena, Bowmana i naravno dva startera Tillman i Jennings ..reciver nam i ne treba i ako se bojim da ne bude povreda kao prosle godine kad smo u jendj utkamici protiv Seattlea cini mi se imali samo Marshalla na raspolaganju i onog Wemsa kako se vec zove..brate sad samo draftovat odbranu..odnosno slijedece dvije godine samo odbrana draft svaki pick i po jednog OL i eventualno jos jendog recivera ..ima ono rupa puno za nedo bog povreda , ali vo sto ce startati bice dosta dobro...ne znam sta cekaju sa Idonijeom i njega treba ostaviti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 mar 2013, 18:54

Rodman je napisao/la:"The Chicago Bears have agreed to a one-year contract with safety Tom Zbikowski."

Sve neki polovnjaci i propalice. :roll: Da hoče bar Izzya-a potpisat.
Ne vrijedjaj mi Tomicu :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2013, 19:03

ne znam ovaj Tom kazu da nije los..barem je takav bio u Baltimoru..eto sinoc je Suggs bio na utkamici u Chicagu izmedju Bullsa i Miamia pa je pricao..samo njemu je svakako biti iza Wrighta na toj poziciji..mislim da smo jaci sad na poziciji LB siurno ono igracki gledano..kazem Urlacher nedostaje ne zato sto je sad nesto bolji, vec jednostvno njegova pojava na terenu puno znaci za svakog QB, jer svi znaju da on ima jako dobar pregled igre

Meni n izgleda ovo nikako lose ofanzivno..samo slijedece sezone sigurno cemo Peppersa odpustiti i imati 20m slobodno gdje mozemo da radimo sta zelimo da jedemo malu djecu za tih 20m ..oni cekaju samo da ovja mali rookie proigra ove godine da uleti tu umjest Peppersa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 mar 2013, 19:45

Patriots are signing WR Michael Jenkins
Potez BB-a koji niti smrdi niti mirise...Nadam se da cemo uskoro potpisati Abrahama, a imamo jos oko 13 miliona $ prostora u SC-u.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 28 mar 2013, 21:08

Zbikowski je doveden da igra na ST. Dobro smo popunjeni na poziciji S(Conte, Wright i Hardin ako bude zdrav).

@salt

Ma mislio sam da uzmemo nekog na draftu u "late" rundama čisto da bude zamjena za Tillmana i Jenningsa. Hayden če igrati nickelbacka. Bowman ti nije CB da ga hebeš. Ostavili su ga da igra na ST a ne da igra CB jer je očajan na toj poziciji.

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2013, 05:44

kako smo se mi izradili za Grahama ..lik kod nas nije igra nikako na CB i zadnje tri tekme prije dvije godine odigra i napravi 3 INT :)..i eno ga sad razvaljuje i osvaja prsten sa Baltimorom :)..mogli smo ga ostaviti za sitnu lovu , a sad je njemu porsla cijena :)..ma bicemo dobri , jer Minesota , Pakersi ce biti nesto slabi barem tako mislim i ako oni draftaju odbranu u sto sam siguran onda bi mogli biti i dobri :)..Minesot tu i tamo oprilike na isotm nivou i ako mislim da oni su sasvim slucjano upali u playff ikljucivo nasim povredama ..Detroit bi mogo biti eben :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 mar 2013, 19:55

Zainteresovani smo da draftujemo CB-a LSU-a Tyrann-a Mathieu-ja koji ce naredne sedmice posjetiti Foxborugh i obaviti razgovore sa BB-om. Jos jednog WR-a - kao najbolje rijesenje prema medijima je Justin Hunter.

Takodjer Abraham prema pisanju medija Abraham je navodno odbio ponudu Broncosa, sto mozda znaci da se odlucio za nas.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 29 mar 2013, 20:23

amerosm je napisao/la:Zainteresovani smo da draftujemo CB-a LSU-a Tyrann-a Mathieu-ja koji ce naredne sedmice posjetiti Foxborugh i obaviti razgovore sa BB-om. Jos jednog WR-a - kao najbolje rijesenje prema medijima je Justin Hunter.

Takodjer Abraham prema pisanju medija Abraham je navodno odbio ponudu Broncosa, sto mozda znaci da se odlucio za nas.
Dobro obavljen ovaj prelazni rok, još se posložiti i odmah od rujna pokazati snagu na terenu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 mar 2013, 21:45

Majko draga sto se bacaju pare. Posto vidim da sliku ne prikaze pravilno, da napisem: Tony Romo, dobio 108mil za 6 godina. Od toga 55 garantovano. Sada ovdje bi stavio 'facepalm' ali svake vrste koji ima. Onaj sa Isusom, sa cpt. Picardom, pa mali medo kako se fata za glavu, i svi oni nebi docarali moju zabezeknutost.

slika
Postovanje treba zaraditi.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 29 mar 2013, 21:52

QB Tony Romo has agreed to a six-year extension for $108 million -- $55 million guaranteed
:lol: :lol: :lol:
Jbte lik ima omjer u PO 1:4 i dobije tolike pare.

Meanwhile in Dallas:
slika

Bearsi potpisali ex. Jets OG Matta Slausona na 1 godinu.

edit; #Bears have agreed to terms with quarterback Josh McCown on one-year contract.
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 29 mar 2013, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []