Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
KK_Bosna je napisao/la:niko ne spori da ce se nekada pojaviti igrac koji ce biti biolji od ovih "bogova", ali jusuf to definitivno nije...Lotus je napisao/la:Da naravno smijesno je..Isto tako je smijesno i prognozirati da nece se pojavit igraci koji ce preci ili biti kao ti "bogovi".Opet cu ponovit jer izgleda da moram.Po meni Jusuf nema lmita sto se tice karijere zato sto ima ogroman potencijal i od njega samog i njegovog rada ce zavisiti kakvu ce karijeru napravit.Ima frame i snagu uz dodavanje mase i rada u teretani moci ce pojesti svakog centra u NBA,.Isto defanzivno moze biti zvijer,a glavna mana mu je igra ledjima i pivotiranje koje gotovo da nema.Ako to unaprijedi svasta se moze desit u narednim godinama
i sam kazes da jusuf nema osnove centarske tehnike (dakle, igru ledjima)... mogu i ja reci da adi zahiragic moze postati bolji od chrisa paula, samo mora popraviti pregled igre, sut, dribling, odbranu... sve ono sto on trenutno nema (osnove pozicije koju igra)![]()
jusuf ima nevjerovatne fizicke predispozicije, ali to ne mora nista da znaci, koliko je igraca samo propalo a sto su imali potencijal da budu rame uz rame sa najvecima...
dat cu ti najbolji primjer pravog istinskog talenta koji je propao zbog lude glave - josip sesar... taj covjek je hladno mogao biti medju najboljim bekovima svijeta, imao je sve - i fizicke predispozicije, i sut, i odbranu (kada mu se dala igrati), i pregled igre... pa propade
@filip: nista, zaista ne vidim od koga su to oni bolji na ovoj listi... mozda su tu negdje sa tkacenkom, ali opet je sovjet dominirao i pravio djecu svima, pa i divcu i radji '87 na eurobasketu
Cudan je mentalitet bosanskog naroda.lumani je napisao/la:Kao i obicno padobranci nisu bili upravukada se samo sjetim,nece da igra, nije mu nista,nije ozbiljna povreda ,bla,bla,bla
![]()
TaRgEt_ je napisao/la:Vidia da gleda u kasike covjek i da je zdrav nebi dosao covjek zna
Jos jedan kasikasremA1 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Vidia da gleda u kasike covjek i da je zdrav nebi dosao covjek zna
Logično da ne bi došao
I Jukin dobar prijatelj...pinoglavi je napisao/la:Jos jedan kasikasremA1 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Vidia da gleda u kasike covjek i da je zdrav nebi dosao covjek zna
Logično da ne bi došao
remA1 je napisao/la:I Jukin dobar prijatelj...pinoglavi je napisao/la: Jos jedan kasikas
"i da je juka htio doci, ne moze" - hariz nurkic.TaRgEt_ je napisao/la:Vidia da gleda u kasike covjek i da je zdrav nebi dosao covjek zna
Htio - znaci imao volju i zelju da dodje...KK_Bosna je napisao/la:"i da je juka htio doci, ne moze" - hariz nurkic.TaRgEt_ je napisao/la:Vidia da gleda u kasike covjek i da je zdrav nebi dosao covjek zna
ili nisi zavrsio ni osnovnu skolu, ili ti je IQ identican sobnoj temperaturi, cim ne znas razumjeti sintagmu "i da je htio"...edo07 je napisao/la:Htio - znaci imao volju i zelju da dodje...
Ne moze - ako upotrijebis makar 1% svog mozga skontat ces da ne moze zbog povrede koljena
Ne znam kakva ti je to prica...zbog tebe i tebi slicnima volio bih da juka vise nikad ne zaigra za Bosnu..pa ti onda pjevaj tamo da vise volis persica i albijanica koji se lafo bore za drzavu srcem..
Smijesan si druze...toliko o tome...ja sam odavno sve moguce skole zavrsio, visokoobrazovan i dobro znam sta je sintagma...ali ocito da ti ne znas jer okreces pricu onako kako bi ti zelio ali sva sreca ti se nizasta ne pitas...imaj malo postovanja kad vodis raspravu s nekim jer spominjanje skole a da ne znas s kim vodis raspravu, ne da je smijesno nego jadno...i samo mozes ispasti glup ( ne smatram te glupim ali imaj malo postovanja )KK_Bosna je napisao/la:ili nisi zavrsio ni osnovnu skolu, ili ti je IQ identican sobnoj temperaturi, cim ne znas razumjeti sintagmu "i da je htio"...edo07 je napisao/la:Htio - znaci imao volju i zelju da dodje...
Ne moze - ako upotrijebis makar 1% svog mozga skontat ces da ne moze zbog povrede koljena
Ne znam kakva ti je to prica...zbog tebe i tebi slicnima volio bih da juka vise nikad ne zaigra za Bosnu..pa ti onda pjevaj tamo da vise volis persica i albijanica koji se lafo bore za drzavu srcem..
ustvari, cisto sumnjam da znas sta znaci "sintagma"...
Pusti negtivca pa on je poredio Zahiragica s Nurkicem,a Pau Gasol je tek u 5 najboljih centara ...iako ga citav svijet trpa u najbolja tri euro igraca. To je jedan od onih starohana kojima se prije igrala bolja kosarka.... pa pogledajte jednu utakmicu Krese Cosica i sve ce vam biti jasno kako je to jadan nivo u poredjenju sa danasnjom kosarkom. Niti kakve odbrane, niti brzine niti fizike...edo07 je napisao/la: Htio - znaci imao volju i zelju da dodje...
baglama je napisao/la:Pusti negtivca pa on je poredio Zahiragica s Nurkicem,a Pau Gasol je tek u 5 najboljih centara ...iako ga citav svijet trpa u najbolja tri euro igraca. To je jedan od onih starohana kojima se prije igrala bolja kosarka.... pa pogledajte jednu utakmicu Krese Cosica i sve ce vam biti jasno kako je to jadan nivo u poredjenju sa danasnjom kosarkom. Niti kakve odbrane, niti brzine niti fizike...edo07 je napisao/la: Htio - znaci imao volju i zelju da dodje...
Zahiragic i Chris Paul, analogija sa Sabonisom i Jukom.![]()
Igrac koji nikad nece otici van bh lige je ekvivalent Nurkicu za kojeg najpopuraniji NBA analiticar kaze da je trebao biti TOP 5 pick.
babo Nurkic decidno kaze da je zbog povrede sprijecen i dzaba mu sva volja kad ne moze,a ovaj smrad nammjerno konstruira onako kako on zeli da cuje.
banuj smradu, potopljen si argumentima
Svi postovi na ovom forumu izražavaju mišljenja autora/ica tih postova, a ne vlasnika foruma (čitaj ss.ba)...Ramirez5 je napisao/la:Misljenja sam da je KK_Bosna napravio previd da je ujedno i moderator na forumu i da je njegov stav odnosno komentar ujedno i komentar Ss.ba. koji se sigurno ne bi mogao ponosti komntarom jednog od svojih moderatora...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.