Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Igra Ognjen redovno već godinama u klub(OVIMA), nema šta 
Igra. 800min vise na terenu prosle sezone od Mujdze. A jos je igrao u najjacoj ligi svijeta a Mujdza (nije) igrao u cvajti.Neutral je napisao/la:Igra Ognjen redovno već godinama u klub(OVIMA), nema šta
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 26 avg 2016, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Vranjes ne bi smio dobiti poziv ni iz igrackih ni iz neigrackih razloga.Bazdarevic puno gubi tvrdoglavo ga pozivajuci,bojim se nije ni svjestan koliko.
Procitao sam dobar komentar na fb,kaze Vranjesu je poziv zagarantovan dejtonskim sporazumom.Bice da je to razlog,primoran je zvati ga.
Procitao sam dobar komentar na fb,kaze Vranjesu je poziv zagarantovan dejtonskim sporazumom.Bice da je to razlog,primoran je zvati ga.
Da, primoran zvati jer je najbolji desni bek kojeg imamo. Sasvim logicno da ga je primoran zvati.
Super je igrao, omogućilo mu je to veliki transfer u ruskom gigantu Tom Tomsk.
Yeah, igrao u najjačoj ligi svijeta u barci, realu, atleticu, sevilli itd.
Yeah, igrao u najjačoj ligi svijeta u barci, realu, atleticu, sevilli itd.
Naravno da je to razlog što se konstantno zove. Lik nije imao kluba a pozivan je u repku.Fidelis je napisao/la:Vranjes ne bi smio dobiti poziv ni iz igrackih ni iz neigrackih razloga.Bazdarevic puno gubi tvrdoglavo ga pozivajuci,bojim se nije ni svjestan koliko.
Pljuvalo se po Sušiću, a sada kada igra odlično ne dobije poziv
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2016, 02:39, ukupno mijenjano 1 put.
Igrao redovno u Sportingu i sve utakmice koje sam gledao bio je sasvim korektan. Svejedno, prvotimac u Rusiji>>> klupa u cvajti.
Igraju Bundesligu i mnogo su kvalitetniji tim od nekakvog Tom-apinoglavi je napisao/la:Igrao redovno u Sportingu i sve utakmice koje sam gledao bio je sasvim korektan. Svejedno, prvotimac u Rusiji>>> klupa u cvajti.
Od vrijednosti igrača do lige.
Da igra kreisliga, petu ili šest ligu, kvalitetniji je igrač od tzv Ognjena
Bundesligu? Mujdza je svoje u fudbalu dao i mislim da nema vise nista od njega, nazalost.
Ognjen je trenutno ubjedljivo najbolji igrac na desnom beku i igrac koji svaku utakmicu srce na terenu ostavi
Ognjen je trenutno ubjedljivo najbolji igrac na desnom beku i igrac koji svaku utakmicu srce na terenu ostavi
Da, možeš ih pratiti sada u nedjelju u gostima protiv Herthe. Moguće da će Mujdža preći u Kaiserslautern u drugu ligu, a i taj Kaiserslautern je kvalitetniji od velikana Tom-a.
Da, znam to, ali pisemo o prosloj sezoniNeutral je napisao/la:Da, možeš ih pratiti sada u nedjelju u gostima protiv Herthe. Moguće da će Mujdža preći u Kaiserslautern u drugu ligu, a i taj Kaiserslautern je kvalitetniji od velikana Tom-a.
Trenutno je tek pocela ova sezona i neizvjesna je sudbina Mujdze tako da za ovo okupljanje definitvno prednost ima igrac koji je bio standardan u najboljoj ligi na svijetu prosle sezone, ispred igraca koji je bio na klupi u cvajti.
Onda je logično da Cimirot igra ispred Medunjanina ili Vedo ispred Džeke, ali ne ide.
Cimirot i Medo nisu ista pozicija. Dzeko nije na pragu da se oprosti od fudbala, kao npr Mensur Mujdza.
Haris nije imao kluba godinu dana, a dobijao je poziv dok najbolji igrač Premijer lige za prošlu sezonu, Zvonimir Kožulj nije dobijao poziv, a evo nije ga opet dobio iako briljira u Hajduku. Bitno je da je polovnjak iz zrinjskog dobio poziv jer su pobijedili u gostima Mešine ljubimce.
Očekivao sam mnogo od Meše nakon Safeta, ali čovjek je očigledno subjektivan oko poziva određenih igrača.
Očekivao sam mnogo od Meše nakon Safeta, ali čovjek je očigledno subjektivan oko poziva određenih igrača.
I ne znam kakve to veze ima s tim da je Mujdzi ostalo 1-2 sezone profesionalnog fudbala a i to ce vecinu presjediti na klupi u drugoj Njemackoj ligi dok je Ognjen Vranjes bio starter u najjacoj ligi na svijetu a sada je presao u prvu ligu Rusije. Ako i tu bude starter, dileme nema.
Ti Vranjesa ne gotivis iz drugih razloga i trebas napisati to a ne ispadati smijesan gurajuci Mujdzu ispred njega. Jednako su smijesni oni koji iz istih razloga guraju Avdiju.
Ti Vranjesa ne gotivis iz drugih razloga i trebas napisati to a ne ispadati smijesan gurajuci Mujdzu ispred njega. Jednako su smijesni oni koji iz istih razloga guraju Avdiju.
Mujdža je bolji igrač od Vranješa.
Mujdža je imao i imaće bolju karijeru od Vranješa.
Mujdža je više dao za BiH nego Vranješ a razlika u broju nastupa ova dva igrača za BiH nije velika.
Mujdža je povrijeđen bolji igrač od Vranješa.
Čuj u najjačoj ligi na svijetu, kako je to retardiran arugemnt, ali shvatiti ćeš to vremenom.
Sada lahku noć i jedna aplauz za Ognjena, ta navikli smo to iz tvog kraja.
Mujdža je imao i imaće bolju karijeru od Vranješa.
Mujdža je više dao za BiH nego Vranješ a razlika u broju nastupa ova dva igrača za BiH nije velika.
Mujdža je povrijeđen bolji igrač od Vranješa.
Čuj u najjačoj ligi na svijetu, kako je to retardiran arugemnt, ali shvatiti ćeš to vremenom.
Sada lahku noć i jedna aplauz za Ognjena, ta navikli smo to iz tvog kraja.
Mislim da je stvar jednostavna. Mujdža u formi i dok igra standardno je klasu, ako ne i dvije iznad Vranješa. Vranješ trenutno je ipak bolje rješenje jer Mujdža je van takmičarske forme. Pitanje je hoće li je ikada više vratiti, jer godine idu..
Nije to sada nešto strašno, 32 su mu godine, ali ipak bi trebala neka velika promjena. (Naravno podrazumjevajući to da ostane zdrav)
Nije to sada nešto strašno, 32 su mu godine, ali ipak bi trebala neka velika promjena. (Naravno podrazumjevajući to da ostane zdrav)
Kakva logika, po tebi bi pozive trebali dobiti i Hasan Salihamidzic, Sergej Barbarez i Sasa Papac. Ipak su izmislili fudbal za pojedince u reprezentaciji. Mujdza je strasan igrac sa velikom karijerom i po tom pitanju ne moze u istu recenicu sa Vranjesom, ali sada se polako oprasta od fudbala i nema sta traziti u reprezentaciji. Ali shvatiti ces vremenom.
Dakle u tome je kvaka, smeta Ognjen zbog tetovaze. Napisi to odmah, ne moras se sramotiti sa glupostima. Aplauz za Ognjena, sto da ne. Igrac koji igra u dresu reprezentacije moje drzave i koji u tom dresu uvijek da 110% od sebe, za razliku od drugih velikih patriota sto setaju na terenu je itekako zasluzio aplauz.
Dakle u tome je kvaka, smeta Ognjen zbog tetovaze. Napisi to odmah, ne moras se sramotiti sa glupostima. Aplauz za Ognjena, sto da ne. Igrac koji igra u dresu reprezentacije moje drzave i koji u tom dresu uvijek da 110% od sebe, za razliku od drugih velikih patriota sto setaju na terenu je itekako zasluzio aplauz.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Nabijem ja tog Vranjesa na qurac lagano.Daje on 110% ne zbog toga sto voli ovu drzavu nego sto je jednostavno takav igrac.Realno ogranicenih kvaliteta koji to nadoknadjuje svojom borbenoscu,a ne igra on tako jer voli ovaj dres nego jer drugacije ne zna i tako igra u bilo koji klub da ode(sam pokazatelj koliko zutih i crvenih dobije u toku sezone).Ja samo ne mogu shvatit da neko moze podrzavat takve igrace koji su se posrali i na drzavu i koji se danas pisa po "navijacima"koji vole ovu drzavu sa konstantnim provokacijama i ismijavanjem po drustvenim mrezama jer zna da mu niko nista ne moze,i da je tu jer mora igrat i niko ga nece moci otjerat.
Dobar je @pinoglavi momak, ali voli ovako braniti ova druga 2 konstitutivna naroda i stati na njihovu stranu kad se desi nesto kao "tetovaza"..NebeskaSila96 je napisao/la:Nabijem ja tog Vranjesa na qurac lagano.Daje on 110% ne zbog toga sto voli ovu drzavu nego sto je jednostavno takav igrac.Realno ogranicenih kvaliteta koji to nadoknadjuje svojom borbenoscu,a ne igra on tako jer voli ovaj dres nego jer drugacije ne zna i tako igra u bilo koji klub da ode(sam pokazatelj koliko zutih i crvenih dobije u toku sezone).Ja samo ne mogu shvatit da neko moze podrzavat takve igrace koji su se posrali i na drzavu i koji se danas pisa po "navijacima"koji vole ovu drzavu sa konstantnim provokacijama i ismijavanjem po drustvenim mrezama jer zna da mu niko nista ne moze,i da je tu jer mora igrat i niko ga nece moci otjerat.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946