PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

RuleHz
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la RuleHz » 12 okt 2015, 11:47

Samo "da ili ne" prika? Razumijem da si svoj covjek i sve ostalo napisano prethodno.

Naravno, prvo rijesi obaveze :-)
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 12 okt 2015, 12:43

Beduin je napisao/la: Nacuo sam da ce im Manijaci pomoci, zajedno ce nakrasti aluminijskih ploca i pokrpiti krov... valjda kad budu gostovali u Tuzli putem ce skupljati putokaze i skidati aluminij s toplovodnih cijevi. Samo sto nece Sablja moci visiti na krovu u Vrapcicima, al halalili im u startu, samo da naredni put ne skandiraju Sarajevo, Sarajevo. :urnebes: :urnebes:
:urnebes:
Jedan od kraljeva ove teme definitivno :mrgreen: Al' na ono za navigacije @rodjenomsa je bila jedna od jačih provala na temi, cijelu sedmicu si mi popravio tad, daj možeš li izvaditi te postove da još jednom oplačem :urnebes: :urnebes:

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 12 okt 2015, 13:32

likusa je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ko je Dino Dvornik ? Ta ce on, sta on zna sta je svak

slika slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 okt 2015, 13:40

MuhamedTM je napisao/la:Ovo su ciste pitarske lazi pa gdje ce vam dusa? U pakao zna se :roll:
Nikad nisam cuo od nasih da neko psuje Haseta I Puljica, zato sam cuo vasih da porodici Osim zelite smrt. Osim Ivica zvani slagirani itd . To za mene nije normalno ko god kome tako zlo zelio je bolestan insan I treba ga vaspitat.
Licno sam vidio kako saka jada pitarskog uzima od nekog dede I unuka mu sal pa to treba odma u vugla maljom....

1 bolji smo od vas,titule su tu
2 duplo skuplji ste a mi bez vode vas handrimo.
3 hejbet ostale raje nas voli zato sto je Željo golem :rol:
4 jednostavno ste mali malipacni I cast pojedincima ali ste lazovi I dronjci zesci.

Uvijek neke lazi sirite I osjecste se ko nebeski narod I svi su ko bajagi protiv vas . Nemate ni stadion a Grbavicu zovete sugavicom.
Kad je neko spomeno kosevo ko groblje pogledaj koliko nas se nije slozilo sa tim.

rip, Vedran Rip Mirza, rip Aner .
Pokazite malo respekta pa nismo drazini ebem mu lipu. Pozz.
Fazon je sto nasi inace pricaju istinu a vi lazete ali se ti ne mozes pomiriti sa tim..

1.I nase titule su tu,znaci ti si jedan od onih sto pricaju da zeljo ima 100 titula vise dok je realnost drugacija i dok smo mi tokom historije tj. postojanja duze bili trofejniji ali i to ce opet doci na svoje iako se slazem da trenutno imate vise,to je cinjenica
2.To gledajuci Transfermarkt i slicno? jjebi ga poraz ko poraz,zasluzeno ste pobijedili..nemam sta ovdje reci
3.A Sarajevo ne voli? pa druze ime Sarajevo je mnogo znacajnije nego zeljeznicar
4.Mi kao takvi smo ispred vas,kakvi ste vi onda?

Znas li onda kad je saka manijaka bacila dimnu u tramvaj kada je nastradala trudna zena,dedo i curica od 8 godina? skidaju djeci salove oko Lukavice i Novog grada i sta sa tim? to ce se desavati uvijek.A to za lazi je smijesno..svi ovdje znamo ko to radi i ko koga stalno ispravlja,pozz i sve najbolje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 12 okt 2015, 14:39

MortemHz je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Ovo su ciste pitarske lazi pa gdje ce vam dusa? U pakao zna se :roll:
Nikad nisam cuo od nasih da neko psuje Haseta I Puljica, zato sam cuo vasih da porodici Osim zelite smrt. Osim Ivica zvani slagirani itd . To za mene nije normalno ko god kome tako zlo zelio je bolestan insan I treba ga vaspitat.
Licno sam vidio kako saka jada pitarskog uzima od nekog dede I unuka mu sal pa to treba odma u vugla maljom....

1 bolji smo od vas,titule su tu
2 duplo skuplji ste a mi bez vode vas handrimo.
3 hejbet ostale raje nas voli zato sto je Željo golem :rol:
4 jednostavno ste mali malipacni I cast pojedincima ali ste lazovi I dronjci zesci.

Uvijek neke lazi sirite I osjecste se ko nebeski narod I svi su ko bajagi protiv vas . Nemate ni stadion a Grbavicu zovete sugavicom.
Kad je neko spomeno kosevo ko groblje pogledaj koliko nas se nije slozilo sa tim.

rip, Vedran Rip Mirza, rip Aner .
Pokazite malo respekta pa nismo drazini ebem mu lipu. Pozz.
Fazon je sto nasi inace pricaju istinu a vi lazete ali se ti ne mozes pomiriti sa tim..

1.I nase titule su tu,znaci ti si jedan od onih sto pricaju da zeljo ima 100 titula vise dok je realnost drugacija i dok smo mi tokom historije tj. postojanja duze bili trofejniji ali i to ce opet doci na svoje iako se slazem da trenutno imate vise,to je cinjenica
2.To gledajuci Transfermarkt i slicno? jjebi ga poraz ko poraz,zasluzeno ste pobijedili..nemam sta ovdje reci
3.A Sarajevo ne voli? pa druze ime Sarajevo je mnogo znacajnije nego zeljeznicar
4.Mi kao takvi smo ispred vas,kakvi ste vi onda?

Znas li onda kad je saka manijaka bacila dimnu u tramvaj kada je nastradala trudna zena,dedo i curica od 8 godina? skidaju djeci salove oko Lukavice i Novog grada i sta sa tim? to ce se desavati uvijek.A to za lazi je smijesno..svi ovdje znamo ko to radi i ko koga stalno ispravlja,pozz i sve najbolje
Ko bolan skida šalove i kakvoj djeci oko Novog grada,šta ti lupetaš ? :lolno:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 okt 2015, 14:42

Znaci ne znas dijelove Novog Grada? ja lupetam a ti ne znas osnove?

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 12 okt 2015, 14:43

MortemHz je napisao/la:Znaci ne znas dijelove Novog Grada? ja lupetam a ti ne znas osnove?
Idi mali plači uz Plakala.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 okt 2015, 14:46

Vidi levat ne zna sta je Novi Grad :urnebes: :urnebes: :urnebes: :bow:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 okt 2015, 14:46

Jaozinho22 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Znaci ne znas dijelove Novog Grada? ja lupetam a ti ne znas osnove?
Manje bi glup ispao da si samo napisao ok, kao i ostali strumfovi. Ali jok, ti neki pokusaj humora bacas..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 okt 2015, 14:47

Sta je ovo? Izgleda raja otisla u karantin da se psihicki pripreme. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 12 okt 2015, 14:47

MortemHz je napisao/la:Vidi levat ne zna sta je Novi Grad :urnebes: :urnebes: :urnebes: :bow:
Koji si ti moron :) Samo mi reci jesil iz IB pa da mi sve bude jasno :D Sarajevo grade šta ti papci rade :damn: :crazy:

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 okt 2015, 14:49

Kako te nije stid svog stida furdo napacena?

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 12 okt 2015, 14:49

joker90 je napisao/la:
Manje bi glup ispao da si samo napisao ok, kao i ostali strumfovi. Ali jok, ti neki pokusaj humora bacas..
Hajd sad napadajte u čoporu kao što ste i navikli. :clap:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 okt 2015, 14:50

Joj odma ide odgovor glup, moron debil cc i onda kukate na administraciju. Znate li sastavit recenicu bez vrijedjanja. Preslo u naviku od vodje vam sta li..
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 okt 2015, 14:50

MortemHz je napisao/la:Vidi levat ne zna sta je Novi Grad :urnebes: :urnebes: :urnebes: :bow:
Koji si ti moron :) Samo mi reci jesil iz IB pa da mi sve bude jasno :D Sarajevo grade šta ti papci rade :damn: :crazy:
Sarajevo grade sta ti papci rade a frajer ne zna sta je Novi Grad :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: haj majke ti napisi samo ok ko ovi tvoji,neces ispasti toliko glup..izjava dana :tokralju: :tokralju:
Godrina,tvoj vokabular sadrzi 5 rijeci : kreten,debil,idiot,ccc,udba...kada sam ti to rekao nisi vise pisao tako a svaki tvoj post prije je bio takav samo sto si zasticen pa nista ne bude,lagano je izvuci postove..ne pravi se lud drug
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 12 okt 2015, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 okt 2015, 14:51

Jaozinho22 je napisao/la: Hajd sad napadajte u čoporu kao što ste i navikli. :clap:
Mi udbasi ne damo jedni na druge, takvi smo..
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 12 okt 2015, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 okt 2015, 14:52

RuleHz je napisao/la:
izdraz "furdo" :urnebes: Odavno nisam cuo :clap:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 12 okt 2015, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 12 okt 2015, 14:53

RuleHz je napisao/la:
Odmah da se ogradim,žao mi je Delača momak je vrhunski sportista i profesionalac bez obzira na ono što je pokazivao publici na kraju derbija.Tog momka pratim otkako je igrao u Zaprešiću,dakle ohanite malo ;) A vama lijep pozz :wave:

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 okt 2015, 14:55

joker90 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la: Hajd sad napadajte u čoporu kao što ste i navikli. :clap:
Mi udbasi ne damo jedni na druge, takvi smo..
Udba i Ozna nas naucile tako! Sta ces, mi vrijedjamo dok oni mole isusa i krista da Delboy pravi policajke u invalidskim kolicima, **** takvi smo!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 12 okt 2015, 14:57

MortemHz je napisao/la:
Sarajevo grade sta ti papci rade a frajer ne zna sta je Novi Grad :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: haj majke ti napisi samo ok ko ovi tvoji,neces ispasti toliko glup..izjava dana :tokralju: :tokralju:
FGR neka te Allaha ti,dan noć si na ovom forumu,idi bolan malo živi usput i posjeti nekad NOVI GRAD a ne lupetat ovde po forumu i ubjeđivati nekog u nešto što i ti znaš da nije istina.Čuj ne znam šta je Novi Grad,yebeno je kad se opanak popapuči.Za tvoju informaciju 18 godina živim u NG ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.