Ne ide to tako lako. Ako ce radit onda je lakse 5-6 odjednom jer saljes jednu aplikaciju. Kao HNS a uz to dobijes i popust.zagor1987 je napisao/la:To ide vrlo lako npr ove godine odaberu Zrinjski i kazu uslovi su za dvije godine uslovan teren mi cemo vam finansirat odredjen novac,onda prijave istog u UEFIN projekat i Zrinjski uleti i eto terena i tako svake godine do sad bi imali odlicne terene al jok,mada kod nas bi teren unistili levati za 3 dsnasince1948 je napisao/la:Pa evo po meni prvi korak u rjesavanju bilo cega je da savez povuce pare iz fondova za nove terene. Znaci to je pocetna tocka. Al ja imam osjecaj da se njima ne da kentrat ta papirologija silna,kontaju lakse na njivama da igraju ionako ne yebu ligu ni 5%
Nije problem napraviti terene nego ih odrzavati kasnije. Hibrid je skupo odrzavati zato po meni je bolje da svima prave kao na BP terene. Obicni teren sa dobrom drenazom i grijanjem. A uz to je jeftiniji od hibrida. Das Albi da napravi plan odrzavanja svima koji oni kontroliraju i to je to