Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Prosao je jedan listic, pa se moze malo glupirati, evo ko hoce nek probere sta, ja idem sa nekim srednjim ulogom, da bude tekma zanimljivija
Bourouisis (SK) over 4,5
S.Rodriguez over 12,5
Navvaro over 11,5
Kvota : 6,33
Tomic (SK) over 5,5
Sada (AS) under 3,5
Rudy over 14,5
Kvota : 5,82
Bourouisis (SK) over 4,5
S.Rodriguez over 12,5
Navvaro over 11,5
Kvota : 6,33
Tomic (SK) over 5,5
Sada (AS) under 3,5
Rudy over 14,5
Kvota : 5,82
nadal-murray (+4,5) hc2 koji su ovdje tipovi dobitni,ako murray pobijedio jel to proslo
Pa ne smije izgubit 5 razlike i prošao si. npr 6:4 6:4 ako nadal dobije opet je prolazni listic.kompa je napisao/la:nadal-murray (+4,5) hc2 koji su ovdje tipovi dobitni,ako murray pobijedio jel to proslo
to automatski znaci ako murray dobije opet je proslo?SPY je napisao/la:Pa ne smije izgubit 5 razlike i prošao si. npr 6:4 6:4 ako nadal dobije opet je prolazni listic.kompa je napisao/la:nadal-murray (+4,5) hc2 koji su ovdje tipovi dobitni,ako murray pobijedio jel to proslo
ako trebaš pet jabuka za kolač i netko ti da sedam jel imaš dosta za kolač?kompa je napisao/la:to automatski znaci ako murray dobije opet je proslo?SPY je napisao/la:Pa ne smije izgubit 5 razlike i prošao si. npr 6:4 6:4 ako nadal dobije opet je prolazni listic.kompa je napisao/la:nadal-murray (+4,5) hc2 koji su ovdje tipovi dobitni,ako murray pobijedio jel to proslo
Šta je reći sutra u HNL gdje padaju kvote. Gdje su potencijalni prelazi 

Tako blizu, a tako daleko.
ja znam da će utakmica Dinamo-Hajduk sigurno biti prekinutaCiva je napisao/la:Šta je reći sutra u HNL gdje padaju kvote. Gdje su potencijalni prelazi
biti će nešto, a derbi u 15h i onda im čudno što nema gledateljaCiva je napisao/la:Šta je reći sutra u HNL gdje padaju kvote. Gdje su potencijalni prelazi
Evo vam za danas proberite i pare uzmite
Arsenal 1
Freiburg II 1
Mainz II 1
Zadar 1
Concordia 1
Marseille 1
Bayern prolaz 1
Lok.Leipzig 1
Barcelona 1
Triglav 1
Samorin 1

Arsenal 1
Freiburg II 1
Mainz II 1
Zadar 1
Concordia 1
Marseille 1
Bayern prolaz 1
Lok.Leipzig 1
Barcelona 1
Triglav 1
Samorin 1
pozdrav da li moze neko pojasniti registraciju na http://www.wwin.ba najbliza mi je u malom bosmalu uplata i ispata novca hvlaa

"List of betting offices RS" a nigdje federacija ?

"List of betting offices RS" a nigdje federacija ?
Montpellier - Constanta - 1 @1,25
(-56,5+) - z2 @1,85
(+3,5) - h1 @1,85
premier
Ne treba uopste pisati ko je kvalitetnija momcad,, Montpellier je za jedno 2 klase jaca i iskusnija ekipa
Sretno
(-56,5+) - z2 @1,85
(+3,5) - h1 @1,85
premier
Ne treba uopste pisati ko je kvalitetnija momcad,, Montpellier je za jedno 2 klase jaca i iskusnija ekipa

Sretno
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
Malo tenisa za zagrijavanje-Kubler-Golding 1,Kyrgios-Rochus1,Marti-Novak 1,Martic-Barrois 1
gdje si brzi legendo, gdje su iksevi?
@willy zašto janković? mislim da će dobiti to errani
izbjegnite zadar danas

izbjegnite zadar danas

Nisam gledao Saru na ovom turniru. Znam da ima očajan servis i da joj je lako uzeti servis. Mimo toga ona je odlična igračica i zna često da pravi brejkove. Jelenu sam gledao dvaput na ovom turniru. Kad je mogla lako da dobije Agnješku može i Saru. Ako uđe u finale više će napredovati na WTA listi.zgmiky je napisao/la: @willy zašto janković? mislim da će dobiti to errani
Sara je prije svega talijanka i prašinarka, igra u svom dvorištu i imati će gledatelje na svojoj strani, inače to ne bi bilo toliko bitno da na drugoj strani mreže nije Jelena jedna od igračica sa najtanjim fitiljem, bude li i jedna imalo dvojbena odluka sudaca ova će po..izdit i počne li promašivati lako moguće da Sara dobije 2-0, ne znam stari za mene je no bet ili dvojka na SaruWilly je napisao/la:Nisam gledao Saru na ovom turniru. Znam da ima očajan servis i da joj je lako uzeti servis. Mimo toga ona je odlična igračica i zna često da pravi brejkove. Jelenu sam gledao dvaput na ovom turniru. Kad je mogla lako da dobije Agnješku može i Saru. Ako uđe u finale više će napredovati na WTA listi.zgmiky je napisao/la: @willy zašto janković? mislim da će dobiti to errani
možda probati i over 9.5 1.set 2.05 jer mislim da će obje držati početni udarac do 4-4
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 17 maj 2014, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
F.Arguello-Bašić M. 2 2.75
čak i 0-2 za Mirzu koji će danas imati motiv više, pet gemova za Arguella i dosta mu je to
čak i 0-2 za Mirzu koji će danas imati motiv više, pet gemova za Arguella i dosta mu je to

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 18 maj 2014, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.
evo me care,, nema X prije ponedjeljka,, necu da lupam,, cuvam lovu za jednu tekmu svedske ligezgmiky je napisao/la:gdje si brzi legendo, gdje su iksevi?![]()
izbjegnite zadar danas
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Fucsovics - Martin over 22.5 @ 1.85
Struff - Kokkinakis TR 2:0 @ 1.66
Londero - Johnson TR 0:2 @ 1.66
Benneteau - De Schepper over 21.5 @ 1.61 ; 2 @ 3.50
Ukratko, Fucsovics i Martin dva veoma izjednačena igrača, odlično obojica igraju na ovom turniru, 3 seta bi trebala bez problema da budu.
Kokkinakis loš sa fizičkom spremom, premlad je on ipak, Struff puno kvalitetniji i iskusniji u ovom trenutku. Igra odličan tenis, favorit je i trebao bi da opravda to.
Johnson jednostavno kvalitetniji u svakom segmentu igre. Servis će biti najbitniji, a Johnson ima razoran servis i ne bi trebao imati previše problema na svom servisu, dok na servis Londera bi trebao imati dosta šansi sa obzirom da kao i većina Južnoamerikanaca Londero ne bazira se na servisu, koji je očajan.
Benneteau jeste favorit, ali protiv Kennya neće biti lahko. Još jači servis, fenomenalna igra na mreži krasi De Scheppera. Mislim da samo servisom Kenny moze makar jedan set u tie-break da odvede, a zašto ne i da pobjedi ako bude njegov dan.
Struff - Kokkinakis TR 2:0 @ 1.66
Londero - Johnson TR 0:2 @ 1.66
Benneteau - De Schepper over 21.5 @ 1.61 ; 2 @ 3.50
Ukratko, Fucsovics i Martin dva veoma izjednačena igrača, odlično obojica igraju na ovom turniru, 3 seta bi trebala bez problema da budu.
Kokkinakis loš sa fizičkom spremom, premlad je on ipak, Struff puno kvalitetniji i iskusniji u ovom trenutku. Igra odličan tenis, favorit je i trebao bi da opravda to.
Johnson jednostavno kvalitetniji u svakom segmentu igre. Servis će biti najbitniji, a Johnson ima razoran servis i ne bi trebao imati previše problema na svom servisu, dok na servis Londera bi trebao imati dosta šansi sa obzirom da kao i većina Južnoamerikanaca Londero ne bazira se na servisu, koji je očajan.
Benneteau jeste favorit, ali protiv Kennya neće biti lahko. Još jači servis, fenomenalna igra na mreži krasi De Scheppera. Mislim da samo servisom Kenny moze makar jedan set u tie-break da odvede, a zašto ne i da pobjedi ako bude njegov dan.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
sta mislie: empoli,real,arsenal i bajern?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.