Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

redbull93
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la redbull93 » 08 mar 2019, 12:41

Sve se svodi oko zastite investicije, da drzava ima sluha pa tim putem krenuti i ponuditi nesto investitorima, ljudi bi i ulagali. Ovako su to sve mizerna ulaganja. Sto se tice Čelika, bolje mu je i ovako nego sda da ga vodi, vidjeli smo sta mu uradise. Turcina su nasadili cim je dosao, sad ne da marke nasima, Tana isto ibrakovic i kompanija. Toliko o nasim ljudima generalno, kad se procuje nesto tako nece niko da ima posla sa nama.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Litmanen
Kontakt:

Post Postao/la Litmanen » 08 mar 2019, 13:00

YNWA je napisao/la:Da nije Turcin kupio Celik, oni bi sad igrali prvu federalnu, znaci kakav god da je, bolji su sa njim, nego bez njega...

Nema tog vlasnika koji ce neki nas klub dovesti u rang Dinama, Partizana, Zvezde ili Maribora...
Hajd ti to objasni narodu koji konta ako dodje investitor da automatski mozes Ronalda dovest.
Pa ovaj igracki kadar je poput barseloninog za onaj od prije godinu dvije

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 08 mar 2019, 13:03

Vanja@, sretan ti 8 mart.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 mar 2019, 13:27

Đe ba Potura na pressu, džaba izlistah ove slike
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 08 mar 2019, 13:28

Yebem ja ovakvu ligu, a i savez kad ne mogu obezbjediti gostujucim navijacima da gledaju utakmicu ili gledaju 30 min utakmice. Qurac ce nama ikad doci ijedan investitor.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2019, 13:49

redbull93 je napisao/la:Yebem ja ovakvu ligu, a i savez kad ne mogu obezbjediti gostujucim navijacima da gledaju utakmicu ili gledaju 30 min utakmice. Qurac ce nama ikad doci ijedan investitor.
Mogu oni da hoće, nas tamo ode maximalno 300, ne bi bilo više. Prošli put je 5 autobusa krenulo sa Koševa kad sam ja bio, znači negdje oko 250 ljudi, malo jače.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 08 mar 2019, 13:50

almir2018 je napisao/la:Celik je bio pred gašenjem imali smo izbor prihvatit ovog investitora ili ugasiti klub. Sto se tice njega konkretno nema covjek čaroban štapić i da sve odjednom rijesi ,svaki dan u klub pristižu tužbe za dugovanja,igraca bivsih trenera itd koji su nekad bili u klubu prije 10-tak godina,samo vracaj dugove.I ima napretka nekog u klubu npr.vise ne idemo na pripreme u Maglaj vec u Tursku,imamo finu ekipu,imamo najace trenersko ime u PL BIH.
I ja sam Čelikovac...ali kakvo mi to imamo najjače trenersko ime...po čemu najjače,može najveći kamen dignutu,dobro se potući..daj ba čovjek mal te ne anonimus...pa nije Hiding ili Anćeloti.Ono što mene raduje da imamo iole konkurentne igeače pa bar da opstanak obezbjedimo.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 08 mar 2019, 13:51

redbull93 je napisao/la:Yebem ja ovakvu ligu, a i savez kad ne mogu obezbjediti gostujucim navijacima da gledaju utakmicu ili gledaju 30 min utakmice. Qurac ce nama ikad doci ijedan investitor.
Nije do saveza to je do klubova odnosno policije.
!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 mar 2019, 13:55

Ovo je zrelo za tuzbe ili SB, njihovog kantona odnosno policije iz tog kantona ili naseg vrlog saveza. Neko od tog trojca mora snositi krivicu za neutemeljenu zabranu dolazka navijaca FKS. I to tuzbu direktno na UEFU slati, ne ovim nasim u savezu klosarima koji to samo bace u smece. Dok neko ne krene sa tuzbom ovakvih stvari koje nisu normalne za 2019 godinu, bice nam ovakva represija na navijace u cijeloj BiH. Zabrana dolazka navijaca, ulazak gostujucih navijaca u 20min, izlazak u 75 min utakmice itd.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 08 mar 2019, 14:08

bambus je napisao/la:
Nije do saveza to je do klubova odnosno policije.
Sve to aminuje savez.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

convict3583
Kontakt:

Post Postao/la convict3583 » 08 mar 2019, 14:22

aqarius je napisao/la:
almir2018 je napisao/la:Celik je bio pred gašenjem imali smo izbor prihvatit ovog investitora ili ugasiti klub. Sto se tice njega konkretno nema covjek čaroban štapić i da sve odjednom rijesi ,svaki dan u klub pristižu tužbe za dugovanja,igraca bivsih trenera itd koji su nekad bili u klubu prije 10-tak godina,samo vracaj dugove.I ima napretka nekog u klubu npr.vise ne idemo na pripreme u Maglaj vec u Tursku,imamo finu ekipu,imamo najace trenersko ime u PL BIH.
I ja sam Čelikovac...ali kakvo mi to imamo najjače trenersko ime...po čemu najjače,može najveći kamen dignutu,dobro se potući..daj ba čovjek mal te ne anonimus...pa nije Hiding ili Anćeloti.Ono što mene raduje da imamo iole konkurentne igeače pa bar da opstanak obezbjedimo.
Mene bi bilo stid tako nesto napisat cuj anonimus
Anceloti hahaha idi zavuci se u neku rupu a prije toga proguglaj koga je sve covjek vodio pa bolje klubove nego i jedan trener sto ce ikada voditi iz nase lige.
Pa covjek je u rangu Susica u turskoj pa cak i bolje klubove vodio .U pravu je Feno kad kaze covjek se izgradzuje i trudi citav zivot da postine nesto i kad to uradi jedan tako rec jado sa dvije km u dzepu sve popljuje preko tastature .Budi sretan ako si celikovac da jedan takav trener uopste bude dio celika

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 08 mar 2019, 14:35

redbull93 je napisao/la: Sve to aminuje savez.
Milicija.Klub.
!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 08 mar 2019, 15:07

ElCartel11 je napisao/la:Ovo je zrelo za tuzbe ili SB, njihovog kantona odnosno policije iz tog kantona ili naseg vrlog saveza. Neko od tog trojca mora snositi krivicu za neutemeljenu zabranu dolazka navijaca FKS. I to tuzbu direktno na UEFU slati, ne ovim nasim u savezu klosarima koji to samo bace u smece. Dok neko ne krene sa tuzbom ovakvih stvari koje nisu normalne za 2019 godinu, bice nam ovakva represija na navijace u cijeloj BiH. Zabrana dolazka navijaca, ulazak gostujucih navijaca u 20min, izlazak u 75 min utakmice itd.
Jel isto za tuzbe kad su Škripari vraćeni iz SA jer "nije bilo tehnicke mogucnosti da udju na stadion" ?

Ovo je samo trend obe policije da izbjegnu svu mogucu odgovornost i gotovo.
NK Široki Brijeg

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 08 mar 2019, 15:30

aqarius je napisao/la:
Pa sta hoces anceloti da dodje, daj ba.
Ako je covjek vodio bilo koga u Turskoj prvoj lizi za nas je pet levela iznad nasih koji nikad ne maknu iz Bih, poneki skokne do 2. HNL
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 08 mar 2019, 15:32

Momak proguglaj malo o Arslanu pa onda se javi,znas li ti koje je sve te klubove vodio covjek u Turskoj,pa mladu reprezentaciju,covjek koji je zadnju platu imao 28 hiljada eura mjesecno koji to u nasoj ligi trener imao toliku platu?
Sto se tice investitora svi bi smo mi volili da je dosao neki milijarder donio 13 miliona platio sve dugove i rijeseno i opet bi se nasli neki pametnjakovici i rekli pa sto nije donio jos koji milion.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 08 mar 2019, 15:34

Imao platu negdje 28.000 eura, pa sad dosao u BIH, koji trener u BIH ima toliku platu? :lol: :bow:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 08 mar 2019, 15:38

Odlicno je sto su zabranili pitarima. Sada se moze medjusobno udarati, Hrvati zaostali cristianosi.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 08 mar 2019, 15:41

KongrateUK je napisao/la:Imao platu negdje 28.000 eura, pa sad dosao u BIH, koji trener u BIH ima toliku platu? :lol: :bow:
Arslan je rekao na prvoj presici, nije sve u parama, ima nesto i u prijateljstvu. 25 godina je jaran s Aydinom
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2019, 15:44

Evolve je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Ovo je zrelo za tuzbe ili SB, njihovog kantona odnosno policije iz tog kantona ili naseg vrlog saveza. Neko od tog trojca mora snositi krivicu za neutemeljenu zabranu dolazka navijaca FKS. I to tuzbu direktno na UEFU slati, ne ovim nasim u savezu klosarima koji to samo bace u smece. Dok neko ne krene sa tuzbom ovakvih stvari koje nisu normalne za 2019 godinu, bice nam ovakva represija na navijace u cijeloj BiH. Zabrana dolazka navijaca, ulazak gostujucih navijaca u 20min, izlazak u 75 min utakmice itd.
Jel isto za tuzbe kad su Škripari vraćeni iz SA jer "nije bilo tehnicke mogucnosti da udju na stadion" ?

Ovo je samo trend obe policije da izbjegnu svu mogucu odgovornost i gotovo.
I ti vjeruješ u to? :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

convict3583
Kontakt:

Post Postao/la convict3583 » 08 mar 2019, 15:46

KongrateUK je napisao/la:Imao platu negdje 28.000 eura, pa sad dosao u BIH, koji trener u BIH ima toliku platu? :lol: :bow:
Nesto smjesno bilde pa covjek tu platu imao u svakom klubu koji je vodio i u zadnjem kad je naslijedio susica pa pomocnik njegov trenutni dva puta radio ka pomocnik M Skibeu halo ustani kad se spomene Arslan i Toprak.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.