Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Atletiko x2
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Tiket 1.
Đoković - Raonić (21,5) - Z2 @1,75
Nadal - Dimitrov (21,5) - Z2 @1,75
Kvota : 3,1
Polazem sve nade u ovaj tiket, pa šta bude.
Tiket 2.
Arsenal - Hull - 1 @1,60
Juve Stabia - Crotone - 2 @1,50
Lorient - Lille - 2 @1,65
Kvota : 3,97
Tiket 3.
Barcelona - Atletiko Madrid - X2 @1,83
Valencia - Celta Vigo - X @3,50
Kvota : 6,4
I jedan Singl :
Sochaux - ETG FC - 1 @1,85
Poveći ulog.
Nisam pogodio duže vrijeme ništa, idem danas na sve ili ništa.Ako ne prodje ništa, odustajem i idem na dugo hladjenje.Ovaj treći tiket čisto na osjećaj...
Ovo ostalo je "sigurnije"
Đoković - Raonić (21,5) - Z2 @1,75
Nadal - Dimitrov (21,5) - Z2 @1,75
Kvota : 3,1
Polazem sve nade u ovaj tiket, pa šta bude.
Tiket 2.
Arsenal - Hull - 1 @1,60
Juve Stabia - Crotone - 2 @1,50
Lorient - Lille - 2 @1,65
Kvota : 3,97
Tiket 3.
Kvota : 6,4
I jedan Singl :
Sochaux - ETG FC - 1 @1,85
Poveći ulog.
Nisam pogodio duže vrijeme ništa, idem danas na sve ili ništa.Ako ne prodje ništa, odustajem i idem na dugo hladjenje.Ovaj treći tiket čisto na osjećaj...
Ovo ostalo je "sigurnije"

Manchester United!
Dinamo Zagreb-Hajduk Split X 3.80, X/X 5.30 void ipak, vratiše pare
Od nekad velikog derbija ostala su samo imena, HNL nažalost već dugo liga koja ne privlači veći broj gledatelja na utakmice pa tako niti danas ne očekujem pun Maksimir iako stiže splitska momčad.
Na kladionicama Dinamo favorit ali mislim da od pobjede domaćina neće biti ništa, Hajduk koliko god je loš može do boda na Maksimiru, lijepa kvota na dvoznak X2 2.25 a čisti X 3.80, mislim da će i na poluvremenu biti nula pa ću probati sa X/X 5.30, i još bih probao na rezultat 2-2 kvota 12, onako na osjećaj mislim da će biti golova
Od nekad velikog derbija ostala su samo imena, HNL nažalost već dugo liga koja ne privlači veći broj gledatelja na utakmice pa tako niti danas ne očekujem pun Maksimir iako stiže splitska momčad.
Na kladionicama Dinamo favorit ali mislim da od pobjede domaćina neće biti ništa, Hajduk koliko god je loš može do boda na Maksimiru, lijepa kvota na dvoznak X2 2.25 a čisti X 3.80, mislim da će i na poluvremenu biti nula pa ću probati sa X/X 5.30, i još bih probao na rezultat 2-2 kvota 12, onako na osjećaj mislim da će biti golova
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 18 maj 2014, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
Celta cijelu sezonu nija igrala nerjeseno na strani u Primeri,, tesko da ce biti X veceras,,neznam kojom logikom igras X- eve, jel na osjecaj ili.... al ko zna opet,, u svakom slucaju sretnoTiket 3.

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
Kubler 6-3,6-0flagrantus je napisao/la:Malo tenisa za zagrijavanje-Kubler-Golding 1,Kyrgios-Rochus1,Marti-Novak 1,Martic-Barrois 1
Kyrgios 6-3,6-2
Marti 6-0.1-6,6-4
Martic 6-2,6-4
Idemo dalje-Struff-Kokkinakis 1,Chan Jung -Rogers 1,Abanda-Dabrowski 1
- EmirSioux89
- Kontakt:
Napisao sam gore u postu da je tiket odigran na osjećaj, u kladionici se nikad ne znagonzales je napisao/la:Celta cijelu sezonu nija igrala nerjeseno na strani u Primeri,, tesko da ce biti X veceras,,neznam kojom logikom igras X- eve, jel na osjecaj ili.... al ko zna opet,, u svakom slucaju sretnoTiket 3.

Manchester United!
15:00 KuPS - Honka - zp2+ @3,00
15:00 KuPS - Honka (-3+) - zx2 @1,95
Singlirano
Premier
Jedan rani gol i ide ovo i na 4+ @3,00 ili 5+ @ 4,50
Singlirano
Premier
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
mislim da je ovo under 2.5 ako uopće i bude golovagonzales je napisao/la:15:00 KuPS - Honka - zp2+ @3,00
Singlirano
Premier
Real Madrid - Espanyol 1/1 1,70
Errani/Vinci - Georges/Groenefeld 1 1,20
Diosgyor - Pecs PS1 1,65
Ukupna kvota 3,37
Ko ima neka odigra Ronaldo daje go, u Premieru nema
Diosgyor - Pecs PS1 1,65
Ukupna kvota 3,37

rizicno jedna opustena trending utakmica koliko 1,3Guarin14 je napisao/la:Real Madrid - Espanyol 1/1 1,70
Diosgyor - Pecs PS1 1,65
Ukupna kvota 3,37
Bayern - BvB 1
Barca - Atletico 1
Valencia - Celta ps1
Udinese - Sampdoria 1
Monaco - Bordo 1
Arsenal - Hull 1
Barca B - Murcia ps1
Messi daje go
Uplata: 1 KM
Koef: 75,64
Padam na Udineseu, Monacu a i Arsenal bi mogao biti x
Eto, ispravite i dignite keš lagano
Barca - Atletico 1
Valencia - Celta ps1
Udinese - Sampdoria 1
Monaco - Bordo 1
Arsenal - Hull 1
Barca B - Murcia ps1
Messi daje go
Uplata: 1 KM
Koef: 75,64
Padam na Udineseu, Monacu a i Arsenal bi mogao biti x
Eto, ispravite i dignite keš lagano

Arsenal osvaja 1,2
Dortmund 2 (p.p) 3.90
Atletiko x2 1.83
Kvota: 8,56
Moguci dobitak: 42,80
Dortmund 2 (p.p) 3.90
Atletiko x2 1.83
Kvota: 8,56
Moguci dobitak: 42,80
Pazite se Bayerna. Ne igraju Schweini, Mandzukic, Ribery i Alaba.
Za Ribery-a nisam siguran ali je bio povrijeden zadnjih par utakmica pa ga ne ocekujem ni veceras
Za Ribery-a nisam siguran ali je bio povrijeden zadnjih par utakmica pa ga ne ocekujem ni veceras
pazite se i Monaka, totalno šaren sastav, nemaju motiva nikakvogRey je napisao/la:Pazite se Bayerna. Ne igraju Schweini, Mandzukic, Ribery i Alaba.
Pustiću sunce da topi ljubav!
nece ni PSG tako lagano. Osvojili su vec, nemaju radi cega igrati.hoshafka je napisao/la:pazite se i Monaka, totalno šaren sastav, nemaju motiva nikakvogRey je napisao/la:Pazite se Bayerna. Ne igraju Schweini, Mandzukic, Ribery i Alaba.
Ja sam igrao hendikep na BVB kvota 6. Kada oni krenu zabijati, ne prestaju sa golovima. A jos im Bayern protivnik.
- JoseMourinho
- Kontakt:
evo jedan dobitni ko hoce danas da dobije 

Zadar-Istra 1961 2 7.60
Nije dojava nego moje mišljenje da bi moglo proći. Zadar treba pobjedu ali ovisi o ostalim rezultatima i danas će se naći na mnogim listićima, ja sam mišljenja da će Istra pobijediti i da će Zadar biti taj koji će razigravati sa Cibalijom za ostanak u prvoj ligi, Hrvatski Dragovoljac ispada.
Nije dojava nego moje mišljenje da bi moglo proći. Zadar treba pobjedu ali ovisi o ostalim rezultatima i danas će se naći na mnogim listićima, ja sam mišljenja da će Istra pobijediti i da će Zadar biti taj koji će razigravati sa Cibalijom za ostanak u prvoj ligi, Hrvatski Dragovoljac ispada.
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 18 maj 2014, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
prvi par obavezno izmijeni a ova dva ce da prodjuJoseMourinho je napisao/la:evo jedan dobitni ko hoce danas da dobije
Barcelona-Atletico 1 1.90, 1/1 3.25, Barca daje u 1.pol. 1.80
Atletico Madrid je jedna simpatična ekipa na čelu sa Cholom Simeoneom ali mislim da će ostati kratki za obje
titule za koje se bore na kraju do sada odlične sezone, Real će im uzeti LP a u primeri su u zadnjem kolu odigrali samo remi koji će ih koštati mislim naslova, Barca će znati iskoristiti šansu koju je nenadano dobila i vjerujem dobiti Atletica na Camp Nou i proslaviti još jedan naslov, ne sumnjam da će domaćin danas biti pravi i očekujem pobjedu.
Atletico Madrid je jedna simpatična ekipa na čelu sa Cholom Simeoneom ali mislim da će ostati kratki za obje
titule za koje se bore na kraju do sada odlične sezone, Real će im uzeti LP a u primeri su u zadnjem kolu odigrali samo remi koji će ih koštati mislim naslova, Barca će znati iskoristiti šansu koju je nenadano dobila i vjerujem dobiti Atletica na Camp Nou i proslaviti još jedan naslov, ne sumnjam da će domaćin danas biti pravi i očekujem pobjedu.
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 18 maj 2014, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
S.Williams-A.Ivanović / Ana uzima barem set 2.10
Ana bi mogla napraviti problema Sereni ako ih ne napravi sama sebi svojim izbačajima u out, probati na više gemova 19.5 1.85, a mogla bi Ana i do seta ako će biti prava
Ana bi mogla napraviti problema Sereni ako ih ne napravi sama sebi svojim izbačajima u out, probati na više gemova 19.5 1.85, a mogla bi Ana i do seta ako će biti prava
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 18 maj 2014, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.