Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Osim13
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Osim13 » 08 mar 2019, 15:47

evo usto
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 08 mar 2019, 16:24

Evolve je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Ovo je zrelo za tuzbe ili SB, njihovog kantona odnosno policije iz tog kantona ili naseg vrlog saveza. Neko od tog trojca mora snositi krivicu za neutemeljenu zabranu dolazka navijaca FKS. I to tuzbu direktno na UEFU slati, ne ovim nasim u savezu klosarima koji to samo bace u smece. Dok neko ne krene sa tuzbom ovakvih stvari koje nisu normalne za 2019 godinu, bice nam ovakva represija na navijace u cijeloj BiH. Zabrana dolazka navijaca, ulazak gostujucih navijaca u 20min, izlazak u 75 min utakmice itd.
Jel isto za tuzbe kad su Škripari vraćeni iz SA jer "nije bilo tehnicke mogucnosti da udju na stadion" ?

Ovo je samo trend obe policije da izbjegnu svu mogucu odgovornost i gotovo.
Skutor ima odgovor na sve,idi tucaj kamen jade jedan.
Sta dalje reci za ove pacove kad mrze i hrvate iz mostara,dosli ljudi izdominirali im na tribinama oni se satro kurce tamo ih murija sabila u kvadrat njih 30,najpoganija i najjadnija navijacka grupa ako se mogu tako nazvati.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 mar 2019, 16:38

Ultrasi redovno dolaze na gostovanja, jos ih je bar 5 puta vise nego ovih skutora i njih kao eto policija pusta a ove vraca... jer kao skutori su najopasnija grupa na svijetu.
Pa u tu pricu samo glupi kamenjar moze povjerovat
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 mar 2019, 16:43

Bolje da se ugase kad sam vidio onog od 30 kilograma i koliko se nafijso satro popularan medju rajom i u svom selu... sjebo sam se... nema policija nista sa ovim **** jedni znate da cemo vas iskarat u bulju, **** kamenjarski familiju vam **** u usta!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 08 mar 2019, 16:44

FrancescoTotti je napisao/la:Ultrasi redovno dolaze na gostovanja, jos ih je bar 5 puta vise nego ovih skutora i njih kao eto policija pusta a ove vraca... jer kao skutori su najopasnija grupa na svijetu.
Pa u tu pricu samo glupi kamenjar moze povjerovat
Vracaju ih jer kad su bili na grbavici ono jednom,jedva su domogli do svog sela nazad ,nisu avi imali srece,radi njih samih i vracaju ih radi njihovog dobra,ubiju momka drugi put ga ubiju sa "javi se",a znaju i oni kad se sretnemo da nece dobro biti po njih,oko za oko zub za zub.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 08 mar 2019, 16:54

MortemHz je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Ovo je zrelo za tuzbe ili SB, njihovog kantona odnosno policije iz tog kantona ili naseg vrlog saveza. Neko od tog trojca mora snositi krivicu za neutemeljenu zabranu dolazka navijaca FKS. I to tuzbu direktno na UEFU slati, ne ovim nasim u savezu klosarima koji to samo bace u smece. Dok neko ne krene sa tuzbom ovakvih stvari koje nisu normalne za 2019 godinu, bice nam ovakva represija na navijace u cijeloj BiH. Zabrana dolazka navijaca, ulazak gostujucih navijaca u 20min, izlazak u 75 min utakmice itd.
Jel isto za tuzbe kad su Škripari vraćeni iz SA jer "nije bilo tehnicke mogucnosti da udju na stadion" ?

I ti vjeruješ u to? :D
Pa normalno da nevjerujem, čitaj šta sam napisao, samo izbjegavaju odgovornost ništa više.

Ovoj dvojici keyboard ratnika neću ni replicirat
NK Široki Brijeg

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 08 mar 2019, 17:09

MortemHz je napisao/la:
Evolve je napisao/la:

I ti vjeruješ u to? :D
Onda zbog čega naši navijači ne mogu doći na Koševo objasni nam ti Mortem? Zašto ih policija do sad vratila bar 2/3 puta? Piše te o našim navijačima ko je kakve gluposti ( od kojih neke jesu točne a neke i nisu) sjetimo se samo vaših upada na tribine i udaranja nedužnih redara i policajac letvama po glavi sjetimo se vaše podrške osuđenom ubojici ali ne bi i dalje moralizirate kao eto bi ste krasni papirića nikad niste ubacili u teren a mi smo ti "zatucani fašisti". Evo nek me neko od vas demantira ako sam u KRRVU ... Jesu li HZ upadale na teren i udarale zaštitare? (Ima video ako je netko zaboravio) ... Jeste li dizali parole osudenom ubojici? (Ima slika ako je netko zaboravio) i tako dalje da ne idemo
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 08 mar 2019, 17:12

Rule_hz je napisao/la:Bolje da se ugase kad sam vidio onog od 30 kilograma i koliko se nafijso satro popularan medju rajom i u svom selu... sjebo sam se... nema policija nista sa ovim **** jedni znate da cemo vas iskarat u bulju, **** kamenjarski familiju vam **** u usta!!!
I kad kaže netko da smog ne šteti mozgu :facepalm: :angel: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jel te kući zovu jazavčar :mrgreen:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2019, 17:35

Zato što ne smiju doći već 10 godina na Koševo. Moraš malo širu sliku gledati, svako sprda Škripare 10 godina radi tog straha i onda njih 20-30 dva puta u tih deset godina se kao usudi krenuti za glavni grad. Oni isceniraju par stvari da ih policija mora vratiti jer su primorani, 5 minuta prije kontrole njih se 20 slika negdje pored Sarajeva kao eto krenuli smo ali nam ne daju a za 5 minuta sve rade da ih policija vrati (vozilo tehnički neispravno, alkohol, droga, divljanje).
Svakoj drugoj navijačkoj skupini se omogući sve i to daleko brojnijim skupinama, svaki put. To ti nije malo čudno?
Nikada niko nije vraćen iz Sarajeva osim extremističko-fašističko zadojene grupice, što li?
Znaš li, jesi li upoznat sa rutama kojim su Škripari išli da izbjegnu Horde zla kada su gostovanja blizu i kada postoji mogućnost da se sretnu?
Sjećaš li se kad su Škripari došli na Grbavicu, njih 25?
Znaš li šta je bilo sa jednim momkom kad su ga pratili i izvukli iz vozila kod Mostara?
Ti porediš par huliganskih ispada sa grupicom ljudi koja podržava najbrutalnije zločine i da sad ne nabrajam šta su sve navijači Širokog Brijega radili, mogao bi do sutra a to i ti znaš.
Znaš li šta su Hrvati i pretežno Njemci sve pisali i govorili protiv takve skupine ljudi, ne znaš?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 08 mar 2019, 17:46

@Evolve
babu ti **** smrdljivu

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 08 mar 2019, 17:48

a kruzni ?
!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 mar 2019, 17:49

UstanikSBII je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:Bolje da se ugase kad sam vidio onog od 30 kilograma i koliko se nafijso satro popularan medju rajom i u svom selu... sjebo sam se... nema policija nista sa ovim **** jedni znate da cemo vas iskarat u bulju, **** kamenjarski familiju vam **** u usta!!!
I kad kaže netko da smog ne šteti mozgu :facepalm: :angel: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jel te kući zovu jazavčar :mrgreen:

Sta me imas replicirat keru ustaski? Idi tucaj kamen
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 08 mar 2019, 17:55

@ustašnik
Popij praljkovacu jednu ,steta sto vi niste bili kad su se udarali zastitari veselije bi bilo,a taj ubica je bivsi vodja sto se tice tribine zasluzio je da mu se digne parola,drugo je sad sta je on uradio izvan tribine i grupe.

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 08 mar 2019, 17:59

Ma Mortem poklupite se (nepodrzavam Skripare). Ali vi ste dovodili u pitanje dali da zvizdite skandiranju Keti na Pecari i do dobra vecina forumasa i po fb stranici, covjek koji apsolutno nema veze s vasim bolesnim igricama. Glumite nevinasca, sramota vas moze biti sta ste pisali i to na dan smrti.
The Nobles ⚔

Jedandevetcetiriosam
Kontakt:

Post Postao/la Jedandevetcetiriosam » 08 mar 2019, 18:00

MortemHz je napisao/la:Zato što ne smiju doći već 10 godina na Koševo. Moraš malo širu sliku gledati, svako sprda Škripare 10 godina radi tog straha i onda njih 20-30 dva puta u tih deset godina se kao usudi krenuti za glavni grad. Oni isceniraju par stvari da ih policija mora vratiti jer su primorani, 5 minuta prije kontrole njih se 20 slika negdje pored Sarajeva kao eto krenuli smo ali nam ne daju a za 5 minuta sve rade da ih policija vrati (vozilo tehnički neispravno, alkohol, droga, divljanje).
Svakoj drugoj navijačkoj skupini se omogući sve i to daleko brojnijim skupinama, svaki put. To ti nije malo čudno?
Nikada niko :stop: nije vraćen iz Sarajeva osim extremističko-fašističko zadojene grupice, što li?
Znaš li, jesi li upoznat sa rutama kojim su Škripari išli da izbjegnu Horde zla kada su gostovanja blizu i kada postoji mogućnost da se sretnu?
Znaš li šta je bilo sa jednim momkom kad su ga pratili i izvukli iz vozila kod Mostara?
Ti porediš par huliganskih ispada sa grupicom ljudi koja podržava najbrutalnije zločine i da sad ne nabrajam šta su sve navijači Širokog Brijega radili, mogao bi do sutra a to i ti znaš.
Znaš li šta su Hrvati i pretežno Njemci sve pisali i govorili protiv takve skupine ljudi, ne znaš?
Ka
Hahahahahaha
SaMo ŠiRoKi !!!!

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 08 mar 2019, 18:03

Gledaj multikulturalne Sarajlije kako yebu sve ustasko po redu. Dokad cete sebi glumiti neke uzvisenr navijace kad ste isti ko i nasi,samo na drugoj strani. Ako hocete izvucem vam svoj post posle Zrinjskog gdje svi po redu yebete i ustase i cetnike a onda se ko biva zgrazate nad takvim skandiranjima. Nema vecih licemjera
SAMO ŠIROKI!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 mar 2019, 18:05

Dena94 je napisao/la:Ma Mortem poklupite se (nepodrzavam Skripare). Ali vi ste dovodili u pitanje dali da zvizdite skandiranju Keti na Pecari i do dobra vecina forumasa i po fb stranici, covjek koji apsolutno nema veze s vasim bolesnim igricama. Glumite nevinasca, sramota vas moze biti sta ste pisali i to na dan smrti.
Zašto bi zviždali na pojam mrtve osobe kao oni sa onim famoznim, javi se?
Ti i ja očito ne pratimo istu stvar, mogu te zamoliti da odeš na temu Širokog pa da vidiš šta su naši forumaši pisali?
Za fb stranicu ne znam nit me zanima, takvi pišu sve najgore i o Sarajevu pa mi nije sad nešto relevantno jer takvi mrze sebe pa sve ostale.
Znači spomenuo si forumaše, evo ja te molim da odeš i da vidiš šta su ti forumaši pisali na temi Širokog Brijega pa da se opet javiš ovdje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 mar 2019, 18:09

MortemHz je napisao/la:Zato što ne smiju doći već 10 godina na Koševo. Moraš malo širu sliku gledati, svako sprda Škripare 10 godina radi tog straha i onda njih 20-30 dva puta u tih deset godina se kao usudi krenuti za glavni grad. Oni isceniraju par stvari da ih policija mora vratiti jer su primorani, 5 minuta prije kontrole njih se 20 slika negdje pored Sarajeva kao eto krenuli smo ali nam ne daju a za 5 minuta sve rade da ih policija vrati (vozilo tehnički neispravno, alkohol, droga, divljanje).
Nikada niko nije vraćen iz Sarajeva osim extremističko-fašističko zadojene grupice, što li?

Šta je bilo, ne znam za to, može i PP :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 mar 2019, 18:16

Morteme, njih je stid samih sebe, pokusavaju nekako da se izjednace a znaju da to ne ide. Pojam su ustastva u Bosni, pojam nekulturnih navijaca koji ismijavaju one ciju su smrt skrivili. Bas onaj dan citam dosta nasih navijaca na njihovoj temi napisa da im je zao momka, na infu svi isto.
I vidis, on unaprijed govori da bi ga mi kao zvizdali? Pita neko ko ili njegovi najblizi ismijavaju smrt momka od 24 godine, koji je navijac kao i on(i), da ne zaboravimo jos 6 RANJENIH koji su takodjer trebali biti ubijeni (5 od metka i jedan mramornom plocom udaren borili mu se za zivot). I neko iz takvog mjjesta ima obraza gradu Sarajevu da neato prica a pocrkali bi od gladi da ne prodaju i ne rade u KS. Gradu u kojem nije srusena i zapaljena crkva u 4 godine rata, grad u kojem su rame uz rame bili i ante i zlatko u mehmed i edin i ko zna ko. Ali j grad koji ne dopuata da se mijesa sa fasitima i ustasama. I da, kada ti neko opsuje majku ustasku, a ti to nisi, zasto se ljutis?
Nama su lesibari u banjaluci pjevali "ubi turcina" i mi im pomogli u tome....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 08 mar 2019, 18:28

Super vam je tema i prica, bas sportska.

U vrijeme dok najveca sportska korporacija kupuje domaci klub, vi ratujete.

Komsije, je li istina da je prvi korak novog vlasnika fast food na sjeveru, gdje ce se moci kupiti przene ćune od vola? Ima da ide ko' halva.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.