legendo znam da si pao tamo pred robnom kucom u gorazdu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Chat
marsal najjaci bgm
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prehrambena. Joj sad u 2. razredu ako prodjem ja sam gigant, dobijamo neke predmete za koje nikad nisam cuo Biohemija, neka fizika isto meni nepoznata... Gubim Latinski,Fiziku i HistorijuAmoxicillin je napisao/la:koja si škola denga?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Amoxicillin
- Kontakt:
Branko Lazić? hahahahhaSarajlijc@ je napisao/la:Prehrambena. Joj sad u 2. razredu ako prodjem ja sam gigant, dobijamo neke predmete za koje nikad nisam cuo Biohemija, neka fizika isto meni nepoznata... Gubim Latinski,Fiziku i HistorijuAmoxicillin je napisao/la:koja si škola denga?
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- legenda reala
- Kontakt:
Ojjj Denga u koja si se ti **** uvalio nisi ni svjestan

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zasto legendo?
Amox pa ko kaze da ne handrim?
- Marsal
- Kontakt:
Legendo ima li posla?legenda reala je napisao/la:Ojjj Denga u koja si se ti **** uvalio nisi ni svjestan![]()
Neki dan mi govori neki čovjek iz Goražda kaže tamo ko ne bira može posao naci odmah da radi za neku platu od 400 maraka, je li to istina?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Amoxicillin
- Kontakt:
nezz jaSarajlijc@ je napisao/la:Zasto legendo?
kad dođe uštipak nek posluša
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- legenda reala
- Kontakt:
A šta učiš samo Hemije neke, organsku,neorgansku,analitičku pizde materine,Bilogije,Mikrobiologije,Biohemije,Termodinamike, neku tonu Tehnologija, ma glupost žešća + imaš i sve ove obične predmete Matišu,Fiziku,Historiju,Geografiju.Sarajlijc@ je napisao/la:Zasto legendo?
U neku ruku s tom školom možeš sve upisati, a i ništa.
Pa tako nekako, imaš Prevent plata je tako nešto 400-450, radiš prvu-drugu i takoMarsal je napisao/la: Legendo ima li posla?
Neki dan mi govori neki čovjek iz Goražda kaže tamo ko ne bira može posao naci odmah da radi za neku platu od 400 maraka, je li to istina?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Marsal
- Kontakt:
Kaže on ima osim preventa još nekih firmi, sad ako on laže lažem i ja jbg, a osim toga čitao sam na nekom portalu kao industrija vam cvjeta, njemački investitori i tako. Vjerovatno naručen članak.
U nas evo prima u ITC-u ali necu ni predavat nema fajde, već znam dvojicu momaka koji sigurno dobivaju posao...a plata bogami dobra...mislim ne sad dobra ali solidna.
U nas evo prima u ITC-u ali necu ni predavat nema fajde, već znam dvojicu momaka koji sigurno dobivaju posao...a plata bogami dobra...mislim ne sad dobra ali solidna.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
bolje radit za 450 km nego palamuditi kod kuce
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Amoxicillin
- Kontakt:
Jašta je, ja radio praksu u telekomu na ilidži jedan mjesec za 300 stoje lafo, potrošio sam 400, što na prevoz što na hranu, ne mozes vala gladan sjedit na informacijama citav dan da ga hebes.. bez 800 nisi u + nikako osim ako zivis sa roditeljima, eh tad je dobro..
- Marsal
- Kontakt:
Vedo to kažeš zato što ne znaš kakvi su uslovi u preventu.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:bolje radit za 450 km nego palamuditi kod kuce
danas žena priča radi u fabrici obuće za 70 KM mjesečno i još im ne da plate. Ja ne vjerujem u toMarsal je napisao/la:Vedo to kažeš zato što ne znaš kakvi su uslovi u preventu.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:bolje radit za 450 km nego palamuditi kod kuceTamo ne bih poželio ni najgorem neprijatelju da radi, mada jbg ima dosta ljudi, daj šta daš. Ko kaze da i ja sutra necu molit za taj posao doduše.
Vođa zna.
- legenda reala
- Kontakt:
Imaš ba Bekto,Emka to su skoro pa Njemačke firme, Emka jeste 100%, dok Bekto i nije(jes sve Njemačaki sistem, ali je čovjek iz Austrije prebacio fabrike vamo u svoj grad), oni zapošljavaju dosta raje, evo prave i novu industrijsku zonu primiće i oni još 200-300 radnika, ali jaro tamo nećeš upasti bez dobre štele nema ti para.Marsal je napisao/la:Kaže on ima osim preventa još nekih firmi, sad ako on laže lažem i ja jbg, a osim toga čitao sam na nekom portalu kao industrija vam cvjeta, njemački investitori i tako. Vjerovatno naručen članak.![]()
Kod njih plate idu i do 1500 maraka, ali se i radi dosta
u Prevent neće niko i tamo možeš kad hoćeš.
Imamo mi i jaku namjensku industriju prijeratna Pobjeda, ali se raja boji jbg opasno je pravo pa izbjegava ako ikako može, naravno ima i kod njih dobrih mjesta koji nisu opasna koja imaju vrhunsko radno vrijeme 2 prva,2druga,2 treća smjena pa 2 dana odmaraš, plate fine .
Ili gdje radiš do 15 sati pet dana u sedmici, praznike slobodan,subote-nedjelje ma kao državno isto
Ali sve tu ti treba štela znaš kako već ide
Ma ono nije to loše otići par mjeseci kad završiš školu, da zaradiš šta para, sebi vozački ovo ono, ali za budućnost osnivanje neke porodice nešto, to je nikakav poso realnoMarsal je napisao/la:Vedo to kažeš zato što ne znaš kakvi su uslovi u preventu.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:bolje radit za 450 km nego palamuditi kod kuceTamo ne bih poželio ni najgorem neprijatelju da radi, mada jbg ima dosta ljudi, daj šta daš. Ko kaze da i ja sutra necu molit za taj posao doduše.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Legendo sta ti cekas da se zaposlis majke ti?
- legenda reala
- Kontakt:
pravi trenutak 
Ja sam imo priliku poslije srednje fizicki poso za oko 800 (mozda malo jace a moze i preko ljeta samo da zaradim sebi za azjebancije), u fabrici da se razumijemo 10 sati dnevno al ne pada mi na pamet (iz privatnih razloga), a inace ne bi nikakav poso radio ispod 600 KM
Al zato kad zavrsim faks milja i dvjesto pocetna plata 
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 13 jun 2013, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
to na birou?Heller je napisao/la:Ja sam imo priliku poslije srednje fizicki poso za oko 800, u fabrici da se razumijemo 10 sati dnevno al ne pada mi na pamet (iz privatnih razloga), a inace ne bi nikakav poso radio ispod 600 KM![]()
Al zato kad zavrsim faks milja i dvjesto pocetna plata
Inžinjeri su vrlo deficitarni, pogotvo mog područja, samo 6 u BiH
a i uspostavljam kontakte u šeme za Norvešku 
Nullius in verba
Amoxicillin je napisao/la:Jašta je, ja radio praksu u telekomu na ilidži jedan mjesec za 300 stoje lafo, potrošio sam 400, što na prevoz što na hranu, ne mozes vala gladan sjedit na informacijama citav dan da ga hebes.. bez 800 nisi u + nikako osim ako zivis sa roditeljima, eh tad je dobro..
Kako si uspio 400 potrošiti za mjesec dana
200KM mjesečno i manje čovjek se može vrhunski hraniti i to kao sportaš. Znači tjestenina, riža, krompira, te jaja. Ja bi mogao toliki novac potrošiti jedino u slučaju da jedem dnevno kilo fileta
Mi previše maštamo o nekim parama, nije ovo Njemačka gdje sa čišćenje wc šolja dobijaš mjesečno 1500eura. Šta ćeš, ubi nas jelo zlatnim kašikama.
I da, nema šanse da bi radio za 450KM, zar to uopće postoji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.