FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
nije daleko 14,15 februar,kad je receno da ce se sva prica oko bekrica konacno razjasniti.svi se nadamo,al treba sjesti i sacekati konacnu info
Danas sa Belupom
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/danas-sa-belupom" onclick="window.open(this.href);return false;
I naravno čestitke @Hoomeru.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/danas-sa-belupom" onclick="window.open(this.href);return false;
I naravno čestitke @Hoomeru.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Danas, 14.00h.
Željezničar - Slaven Belupo
Mogući sastav: Gušo - Čolić B, Kvesić, Vasilić, Bogičević - Gerhardt, Svraka, Smajić, Zeba, BEKRIC
- Adilović.
Mogući sastav: Gušo - Čolić B, Kvesić, Vasilić, Bogičević - Gerhardt, Svraka, Smajić, Zeba, BEKRIC
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
@ Hoomer
Neka mu Bog podari zdravlje i dug zivot i da sa Zeljom proslavi sto sampionskih titula.
Neka mu Bog podari zdravlje i dug zivot i da sa Zeljom proslavi sto sampionskih titula.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Aldine sta bi srce drago... Je l' odbio Rijeku iako su mu dali uslove bolje nego li mu to Osim moze ponuditi...
Sta bi sa ponudom iz Izraela o kojoj ja brujim evo ima vec 15 dana... Nazalost ponuda je takva da ce je tesko odbiti(al' ipak naravno da postoji nada i da ce ostati) a i dolazi iz jednog od jacih klubova u Izraelu...
Sta mislis Aldine da bi trosio slova na tastaturi i trosio prste na bezvezno lupanje da nemam info o Bekricu i igracima koji dolaze...
Homere nek je sa srecom...
Sta bi sa ponudom iz Izraela o kojoj ja brujim evo ima vec 15 dana... Nazalost ponuda je takva da ce je tesko odbiti(al' ipak naravno da postoji nada i da ce ostati) a i dolazi iz jednog od jacih klubova u Izraelu...
Sta mislis Aldine da bi trosio slova na tastaturi i trosio prste na bezvezno lupanje da nemam info o Bekricu i igracima koji dolaze...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
nanek
Rovinjsko Selo, 14.00h.
Mogući sastav: Gušo - Čolić B, Kvesić, Vasilić, Bogičević - Gerhardt, Svraka, Smajić, Zeba, Bekrić - Adilović.
Bolji vezni red od Milana i barcelone zajedno imamo!
minimalno polufinale lige prvaka
Mogući sastav: Gušo - Čolić B, Kvesić, Vasilić, Bogičević - Gerhardt, Svraka, Smajić, Zeba, Bekrić - Adilović.
Bolji vezni red od Milana i barcelone zajedno imamo!
minimalno polufinale lige prvaka
Ištuk: Željo je odmah iza Dinama, sa Bekrićem će biti prvak BiH
Prinuđen sam bio da se registrujem i da te zamolim da prestaneš bjesomučno reklamirati Bekrića sa nekakvim čudesnim ponudama iz Cvajte, Izraela i odakle sve ne. Evo sad će kao teško odbiti i ako odbije, onda mi treba do neba da budemo zahvalni. Je li tako?Arogantni je napisao/la:Aldine sta bi srce drago... Je l' odbio Rijeku iako su mu dali uslove bolje nego li mu to Osim moze ponuditi...
Zadnji od koga sam se nadao da će te prokontati je ovaj čudesni aldinn1. Ali njemu je jedinom to pošlo za rukom. Prestani više. Nisu svi do te mjere glupi i ne prolazi kod sviju to smiješno guranje
Niko iz Cvajte neće pomisliti da dovede igrača kazahstanske(slabiji koeficijent od naše) lige za opstanak, kao i nijedan ozbiljan izraelski klub.
Dobar dan gdine Ištuk! 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Bog te cuoPrinudjen je napisao/la: Niko iz Cvajte neće pomisliti da dovede igrača kazahstanske(slabiji koeficijent od naše) lige za opstanak, kao i nijedan ozbiljan izraelski klub.
Vidi ti ljubomorne pitice, pazi viri burek iz nosa... Vase 3 ponude je odbio sa takvom lakocom da uopste nije razmisljao, pa Irfan nije razmisljao o tome da li je on igrao u Kazahstanskoj, vec je odmah poletio da za dzabe dovede kvalitetnog igraca... Ne brini se on makar ne mora ici na probe u Kazahstan i Azerbejdzan ko vasi igraci...Prinudjen je napisao/la:Prinuđen sam bio da se registrujem i da te zamolim da prestaneš bjesomučno reklamirati Bekrića sa nekakvim čudesnim ponudama iz Cvajte, Izraela i odakle sve ne. Evo sad će kao teško odbiti i ako odbije, onda mi treba do neba da budemo zahvalni. Je li tako?Arogantni je napisao/la:Aldine sta bi srce drago... Je l' odbio Rijeku iako su mu dali uslove bolje nego li mu to Osim moze ponuditi...
Zadnji od koga sam se nadao da će te prokontati je ovaj čudesni aldinn1. Ali njemu je jedinom to pošlo za rukom. Prestani više. Nisu svi do te mjere glupi i ne prolazi kod sviju to smiješno guranjeIgraču koji je igrao kazahstansku ligu za opstanak i koji po OBN-u laže da je zabio 14 golova u 30 utakmica (dao 7) je trenutno plafon Željo. Iako on kopa i nogama i rukama da nađe nešto imalo bolje. Zbog nostalgije otišao iz Koreje u Kazahstan(Azija>Azija), pa i sad želi da bude bliže kući, a razmišlja o Izraelu(Azija)
![]()
Niko iz Cvajte neće pomisliti da dovede igrača kazahstanske(slabiji koeficijent od naše) lige za opstanak, kao i nijedan ozbiljan izraelski klub.
WOW
Odbio viršle 3 PUTA!
Pa to mora da znači da se radi o fantastičnomenalnom fudbaleru!
3 PUTA!!!
Koliko je odbio ponuda do sad? 34?
Jedino što bi dobio na Koševu, a što ne može dobiti na Grbavici, osim viršli, je šestomjesečni ugovor. A ko bi zbog toga uništio kakav takav status koji je izgradio u trenutno daleko većem i stabilnijem klubu?! Nije mi nikakva informacija to da nije preglup.
Pa to mora da znači da se radi o fantastičnomenalnom fudbaleru!
Jedino što bi dobio na Koševu, a što ne može dobiti na Grbavici, osim viršli, je šestomjesečni ugovor. A ko bi zbog toga uništio kakav takav status koji je izgradio u trenutno daleko većem i stabilnijem klubu?! Nije mi nikakva informacija to da nije preglup.
Hvala BOGU pa makar moze odbijati ponude, jer ima para, za razliku od vasih igraca, a ja ga nemam sta reklamirati, on je prije 2-3 god. dokazao da je najbolji igrac Lige i svi su to mogli vidjeti, a usudio bi se reci da je cak bolji i od Zebe...Prinudjen je napisao/la:WOWOdbio viršle 3 PUTA!
Pa to mora da znači da se radi o fantastičnomenalnom fudbaleru!3 PUTA!!!
![]()
Promjena termina utakmice sa slavenom 13:30. Smajke laksa povreda 
Arogantni je napisao/la: Hvala BOGU pa makar moze odbijati ponude, jer ima para, za razliku od vasih igraca, a ja ga nemam sta reklamirati, on je prije 2-3 god. dokazao da je najbolji igrac Lige i svi su to mogli vidjeti, a usudio bi se reci da je cak bolji i od Zebe...
Nije on odbio viršle što ima para, već što ne bi imao ni hrabrosti da gore ode. Sve i da bi mu se ikako isplatila ta avantura... Nije višemjesečni ugovor toga vrijedan. I iz Želje može za pola godine. I to odatle će lakše sa obeštećenjem, nego sa Koševa slobodan.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa zato je i otisao u Koreju pa u Kazahstan

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa ja. Iz Sarajeva bi mogao samo u Famos-Sašk Napredak, kao oni nekakvi Ferhatovići, Obuće i ostali prvotimci koje ste tamo plasirali.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa zato je i otisao u Koreju pa u Kazahstan![]()
![]()
- eliminator
- Kontakt:
dobro je pa nije u 3.austrijsku liguSarajlijc@ je napisao/la:Pa zato je i otisao u Koreju pa u Kazahstan![]()
![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko je to iz Sarajeva otisao u 3. austrijsku ligu?eliminator je napisao/la:dobro je pa nije u 3.austrijsku liguSarajlijc@ je napisao/la:Pa zato je i otisao u Koreju pa u Kazahstan![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Jos pitas koSarajlijc@ je napisao/la:Ko je to iz Sarajeva otisao u 3. austrijsku ligu?eliminator je napisao/la:dobro je pa nije u 3.austrijsku liguSarajlijc@ je napisao/la:Pa zato je i otisao u Koreju pa u Kazahstan![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Allosio, dark44, ELDIABLO20, Ferroviere1987, HordasFks, Hrammm1921, Rauber33, ultra1987 i 80 gostiju.