Hahahahaha, ma ne vjerujem
Priznaj da sam te navukao k'o zadnjeg papka. Ako ne vjeruješ pitaj svoje
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Izvolte?Neandertalac je napisao/la:Rigoleto, tražio te onaj "limpburger", naka vina spominje.
Đipke@ Ma to ti je isto ti samo Sa kanton. Nemoj se ljutit.
Nema mene na prepucavanjima cesto (gotovo nikako). Cim se nakote takvi kao ti, ja to ostavljam vama jer nisam na tom klosarskom nivou i ne mogu da vam pariram.kobe24 je napisao/la:
U cemu je problem? Zasto se zbog jednog pitanja iz kvazifilozofa pretvaras u klosara sa prepucavanja?
vaistinu su najspremnijeescobarpablo je napisao/la:Moje ekipe su najspremnije...
TobeYarabi je napisao/la:vaistinu su najspremnijeescobarpablo je napisao/la:Moje ekipe su najspremnije...
slavko se rodiMocMahale444 je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:vaistinu su najspremnijeescobarpablo je napisao/la:Moje ekipe su najspremnije...
Ti si udarni hiterTobeYarabi je napisao/la:slavko se rodi
koji mufloni? sta sam to propustio?MocMahale444 je napisao/la:Ti si udarni hiterTobeYarabi je napisao/la:slavko se rodiove teme i pustas da nas mufloni nazivaju svakakvim imenima.
Salko ko Salko koju kilu dole gore.
Streberi s Chat teme, Šimšir list i ekipa branka kockice.TobeYarabi je napisao/la:koji mufloni? sta sam to propustio?MocMahale444 je napisao/la:Ti si udarni hiterTobeYarabi je napisao/la:slavko se rodiove teme i pustas da nas mufloni nazivaju svakakvim imenima.
Salko ko Salko koju kilu dole gore.
MocMahale444 je napisao/la:
Streberi s Chat teme, Šimšir list i ekipa branka kockice.
Predhodnu stranicu procitaj, jesi to spavao bio
Jos ovaj egocetnik pominje da nekome prijetim s kucnim pragomvintajjjjjj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.