FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ovo me podsjeća na crnu rupu u igri košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine u drugom poluvremenu, ali očekujem frljoku u golu Leipziga do kraja.
Upamecano osim onoga kada ga je Davies pretrčao sve stiže kao jedini prirodni štoper ekipe.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Strasan mec igra lik, ko da pet nogu ima. Sve stigne.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Stali su, grc i strah su ih pojeli.
Daj Zirkzea.
Daj Zirkzea.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zicer za dovesti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajde Ribery. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Izlaskom Boatenga odbrana nam je dobila 30% na sigurnosti
-
Bundesliga
- Kontakt:
Lose smo ovo odigrali, jedino dobro je sto napokon nismo primili gol.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Drugo poluvrijeme uzasno, prvo je bilo dobro al se trebalo zabiti nesto, previse spetljani u zavrsnici. Muller, Goretzka i Coutinho ono malo sto je igrao bas lose, Thiago i Davies najbolji. Lewa previse usamljen u napadu, uvijek mu dvojica na ledjima jos mu Upamecano skinuo cist gol.
Tvrda utakmica sve u svemu, precesto se desava ovaj pad u drugom poluvremenu.
Tvrda utakmica sve u svemu, precesto se desava ovaj pad u drugom poluvremenu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Huseinagic
- Kontakt:
Ovo je lose sve u svemu. U sustini, opet jaci protivnik, i opet se ostaje bez punog plijena. Desna strana ne moze onako, sve neki centarsutevi napamet, nit je Pavard bek, a jos manje Muller krilo.. Goretzka, ne znam tacno ni sta on igra ni koja je njegova pozicija, nit pravi prevagu nazad nit naprijed.. Coutinho je pogubljen u vremenu i prostoru, sve cekam bljesnut ce, a ono..
Davies otkrice sezone svakako, vremenom se nadamo da ce biti samo bolji, a ako se to ispostavi, napravili su strasan posao. Raduje povratak povrijedzenih, treba nam kako Hernandez tako i Coman..
Davies otkrice sezone svakako, vremenom se nadamo da ce biti samo bolji, a ako se to ispostavi, napravili su strasan posao. Raduje povratak povrijedzenih, treba nam kako Hernandez tako i Coman..
On ne bi mogao donijeti prevagu na terminima gdje ja igram
Jos je uspio promasiti najbolju sansu sto smo imali na utakmici, osutao kao amater. Procitao ga golman Leipziga prije nego je uputio udarac.
Meni je bio pravi gust gledati ovu tekmu,pravi uzorak za Flicka da vidi zapravo na cemu je. Kako se spremiti za Chelsea i ko sta moze da igra.Goretzka definitivno il ima onaj zadatak da puno radi a mi to ne vidimo, Hansi nesto hoce od njega mozda i to izadje na vidjelo.
VOLIM BAYERN
Hahahah,sta se ljutis malo te zezam,za te dubokoumne komentare zza utakmice ste zaduzeni vi termin strucnjaci.harden je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:01On ne bi mogao donijeti prevagu na terminima gdje ja igramti bi mogao nekad komentarisati neku utakmicu ili igraca/trenera, ne samo forumase.
Jos je uspio promasiti najbolju sansu sto smo imali na utakmici, osutao kao amater. Procitao ga golman Leipziga prije nego je uputio udarac.
Jel i ti radis skarice ko Leon
VOLIM BAYERN
Upamecano igrač utakmice, kod nas Davies i Thiago najbolje ocjenjeni.
Ma ne ljutim se samo je iritantno to hinjsko podbadanje forumasa a nisi posten komentar napisao kako je Jupp otisao prvi put iz Bayerna.
Ne radim skarice al zabijem zicer kad me izbace 1 na 1, ne plasiram loptu u golmana ko danas levat Goretzka
Kao da prvi put vidite takvog igrača, šta radi kroos, pjanić....oni kao oru teren, krasi ih eksplozivnost, brzina, duel igra, stalna opasnost po gol protivnika....
Ništa od toga, jedino kad lopta miruje nešto mogu uraditi, ostalo je prvom do sebe...,
Ništa od toga, jedino kad lopta miruje nešto mogu uraditi, ostalo je prvom do sebe...,
Vom Jäger zum Gejagten
Zaboravih pohvaliti anketu, nek se stavila nova, svaka cast. Bilo je i vrijeme 
Zadnja izmjena: harden, dana/u 09 feb 2020, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Thiago je maestralno odigrao, bilo ga je na svakom dijelu sredine terena. Imam osjećaj da je bio Robben da bi sa 37. godina zabio jedan cut-inside za pobjedu ili bi naprimje Ribery umjesto Comana predriblao dvojicu u posljednjim minutama meča i asistirao Lewi za 1-0, ali ovako se mora reći da je ovo bila možda najjača utakmica Bundeslige ove godine, napeta skroz, taktički savršena, Leipzig istakao kandidaturu za izbacivanje Tottenhema iz LP i Murinjo je toga svjestan.
Ljudi moji ovo je lose. Svaki napad prolazi i postaje velika prijetnja. Onako kako je werner izasao sam na golmana mozes protiv messia i ronaldo odma upisati gol. Dzaba tebi 30 minuta napada ako ne znas gola dati. Nije bitno ko igra na krilu ni jedan ne zna gola dati da ne potrosi 5-6 sansi. Ono sto su robben i ribery igrali sa svoji 35-36 godina je bolje nego sto sadasnji bayernovi krilni igraci igraju u svojim najboljim godinama. Sreca je jedina u bundesligi da nema nekog protivnika da to zna iskoristiti. Ali u ligi sampiona ce te samljati svaka iole ozbiljna ekipa.
Kimmich u veznom redu glumi alonsa. Pa djete moje ti alonsu ni kopacke ne mozes cistiti a kamol glumit njega. Idi na beka i ne glumi kao sto ti je scholl rekao. Pavard glupe lopte u sredinu vraca. Protiv hoffenheima je uprskao za malo i sad opet. Dosta ovdje treba novog materijala za vece domete. A jedina nada je mozda kahn. Jer hasan je vec tri cetri prelazna roka uprskao.
Kimmich u veznom redu glumi alonsa. Pa djete moje ti alonsu ni kopacke ne mozes cistiti a kamol glumit njega. Idi na beka i ne glumi kao sto ti je scholl rekao. Pavard glupe lopte u sredinu vraca. Protiv hoffenheima je uprskao za malo i sad opet. Dosta ovdje treba novog materijala za vece domete. A jedina nada je mozda kahn. Jer hasan je vec tri cetri prelazna roka uprskao.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.