FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po mojim izvorima, nista od Kodre
- napoleon72
- Kontakt:
Ispravan sud smo donijeli 12.12. cim je doticni masnokosi spidar imenovan. Lud je ko je ocekivao Evropu ili neke 12/12, 10/12, nema sta se nije lupalo.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 mar 2023, 14:56mislim da je zakljucno sa utakmicom protiv Posusja dovoljno donijeti sud.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
treba ipak sacekati kraj sezone, pa narednu sezonu analizirati prethodnu, pa pokusati izboriti evropu 2025, a onda ocijeniti rad sefa.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 mar 2023, 14:56mislim da je zakljucno sa utakmicom protiv Posusja dovoljno donijeti sud.
NEMA NAZAD
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vala kad je HSV za 2 sedmice smijenio trenera sto to mi ne mozemo.. Sad nasli saburiti a kad smo trebali nismo. Jesmo naopaki
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dovesti ovog iz Zvijezde golmana šta brani momak
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Meho otvorio racun u Sarajevu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ovaj bilde je trebao otici nakon sto nije uspio dobiti ovako jadne kone
Cao cao vozdrica
Dobrodosao nazad Meho
Dobrodosao nazad Meho
Kad ce odstupiti krava koja se odaziva na ime ayla ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Lešinari samo jednu utakmicu prozvali upravu danas vec vandredna skupstina i citav UO Borca podnese ostavku, mi vazda na ove žilave naletimo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako Meho dodje uclanicu 5 ljudi sa forums i 5 godisnji ulaznica za sjever sledece godine.. moze i istok
Nadam se da ce Meho preuzet klupu ako i norkoman uzme tri boda od posusja
Nadam se da ce Meho preuzet klupu ako i norkoman uzme tri boda od posusja
Mirza bi već bio bivši da nije bojkota, mnogo je djelotvornije tjeranje sa stadiona, kad mu se nadvije pritisak nad glavu, nego kao nešto bojkotuješ i ne dolaziš na utakmicu gdje je besplatan ulaz. Ova teorija je ispravna, a to je dokazano sa zadnjom utakmicom protiv Veleža, gdje su i ostali navijači jasno rekli šta žele, te je i Ismir vidio isto i sad mu je jasno u kojem smjeru vjetar duva. U ovom stanju kako je Mirza dočekan, njemu je sadisfakcija da horde nisu na stadionu, ali neko to ne konta. Što se tiče Aylah, smatram da ne bi trebala biti tema bojkota, jer kao što sam već rekao, doći će druga Aylah koja će isto raditi, jer svima je jasno da je Aylah istureni egzikutor Ismirovih želja i pozdrava, odnosno ona radi što on želi da radi, da se sam ne bi eksponirao i etiketirao u segmentu koji nije u njegovom opisu.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ajla je realno otisla grlom u jagode i imala 3-4 malogradjanske izjave; pocevsi od ja pratim fudbal do ronalda, mi cemo biti najbolji klub na balkanu za 2 godine. Zvacu Horde da vas biju adresirano na opcinu Centar, kao da su joj Horde baboAmcho1 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:14Mirza bi već bio bivši da nije bojkota, mnogo je djelotvornije tjeranje sa stadiona, kad mu se nadvije pritisak nad glavu, nego kao nešto bojkotuješ i ne dolaziš na utakmicu gdje je besplatan ulaz. Ova teorija je ispravna, a to je dokazano sa zadnjom utakmicom protiv Veleža, gdje su i ostali navijači jasno rekli šta žele, te je i Ismir vidio isto i sad mu je jasno u kojem smjeru vjetar duva. U ovom stanju kako je Mirza dočekan, njemu je sadisfakcija da horde nisu na stadionu, ali neko to ne konta. Što se tiče Aylah, smatram da ne bi trebala biti tema bojkota, jer kao što sam već rekao, doći će druga Aylah koja će isto raditi, jer svima je jasno da je Aylah istureni egzikutor Ismirovih želja i pozdrava, odnosno ona radi što on želi da radi, da se sam ne bi eksponirao i etiketirao u segmentu koji nije u njegovom opisu.

Vise je nespretna. i bezveze mi je da fudbalski klub trpi radi neke zene koja ce sutra biti smijenjena pa ce doci opet ista. Direktor kluba zaduzen za funkcionisanje svih segmenata istog. Od finansijskog, marketinskog, sportskog... Iz sportskog dijela se treba povuci! Evo neka odgovore oni koji imaju suprotno misljenje od mog.
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nisi mi nikad odgovorio na postavljeno pitanje

- 1 9 4 6 -
Generalni Direktor zvuci mocno kao jaka pozicija, a u stvari ona je fizicki radnik odnosno irget Mirvicev. Kad mu treba da mu ga popusi ona to odradi, kad hoce zguzit isto, kad treba kopirat papire, otjerat igraca da on nebi moro gledat nekog u oci kad moli da ostane (dupovac ahmet) u klubu, kad kahvu treba pravit pomes ispred vrataitd..
Ona sto je govorila dodjite u klub to je vise bilo dodjite pljuni te me ulice da nebi pljuvali Mirvica itd
Znaci to nije nikakav grneralni direktor
Najveca pozicija brigadir sto je na bausteli
Ona sto je govorila dodjite u klub to je vise bilo dodjite pljuni te me ulice da nebi pljuvali Mirvica itd
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
a kod nas raja kad se zamjeri ne mozete miljacka saprati ali je nepotrebno iskreno. Ja ne znam firmu gdje direktorica - bas na toj poziciji nije najodvratnija osoba u firmi i u radijusu od 20km.Pitar6785 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:29Generalni Direktor zvuci mocno kao jaka pozicija, a u stvari ona je fizicki radnik odnosno irget Mirvicev. Kad mu treba da mu ga popusi ona to odradi, kad hoce zguzit isto, kad treba kopirat papire, otjerat igraca da on nebi moro gledat nekog u oci kad moli da ostane (dupovac ahmet) u klubu, kad kahvu treba pravit pomes ispred vrataitd..
e cuj pomes

- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
gerijatrija, 3 pasa smislena da odigras izbacis im pola ekipe. Ali sigurica je sigurica. 4 derbija sve 0. pa mene bi bilo stid da sam trener i da u 4 utakmice nisam gola dao plavoj gamadi ali eto...
- 1 9 4 6 -
NEMA NAZAD
- JavierBosnia
- Kontakt:
Odlican je

Najvise volimo svoje da pljujemo, jeste Muha grijesio, mlad je, treba neke stvari istrpiti. Imamo dva mlada u21 domaca golmana, jedan bio u idelanih 11, drugi odlican sada u malom padu forme
Generalno amo nestrpljivi, sve i odma, bez greske niko ne smije biti odma se tjera trazi novi i sl
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: BordoSaga2, Chony533, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HordasFks, InatSilniBosanski, jurisicduska, mercurial, mosarajvosa83, nedimmmm1337, rimljanin90, Rule_hz, skoJaa, Vanja8, Varijantas8 i 109 gostiju.