Nema opravdanja ni za narkomana ni za igrace. Ovaj rahmetli kmeljo se morao uzeti sa 3 komada u mrezi, uz leotar, doboj i tuzlu najlosija ekipa lige.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:34gerijatrija, 3 pasa smislena da odigras izbacis im pola ekipe. Ali sigurica je sigurica. 4 derbija sve 0. pa mene bi bilo stid da sam trener i da u 4 utakmice nisam gola dao plavoj gamadi ali eto...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sto se tice tarpija 100% je u pravu da ne mozemo 2 golmana imati a oba mlada 22-23. A Saha pogrijesio pa pogrijesio, trebao loptu boksovati on nije i sta da se radi. Iz gresaka se uciJavierBosnia je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:36Odlican je![]()
Najvise volimo svoje da pljujemo, jeste Muha grijesio, mlad je, treba neke stvari istrpiti. Imamo dva mlada u21 domaca golmana, jedan bio u idelanih 11, drugi odlican sada u malom padu forme
Generalno amo nestrpljivi, sve i odma, bez greske niko ne smije biti odma se tjera trazi novi i sl
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Koje pitanjeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:25nisi mi nikad odgovorio na postavljeno pitanjeali nema veze. Ja cu i dalje sumnjati
![]()
Momak je fino branio prvo poluvrijeme, ako je u drugom loš ne znam ne gledam drugo poluvrijeme nemam kad.JavierBosnia je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:36Odlican je![]()
Najvise volimo svoje da pljujemo, jeste Muha grijesio, mlad je, treba neke stvari istrpiti. Imamo dva mlada u21 domaca golmana, jedan bio u idelanih 11, drugi odlican sada u malom padu forme
Generalno amo nestrpljivi, sve i odma, bez greske niko ne smije biti odma se tjera trazi novi i sl
Hajde mi molim te reci gdje sam rekao da je Šahinović loš i rekao nešto loše o njemu, pronađi post u kojem sam takvo šta napisao. Niti sam ga pljuvao niti išta loše rekao.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Što se tiče Kodre, u prvom mandatu je bezveze otjeran, ko zna šta bi bilo da je imao podršku kao Dudić. Ne znam više šta da mislim, realno malo-malo novi trener, i ništa se ne promjeni na duže staze. Imamo instant promjenu prva dva tri kola i onda katastrofa, pa onda daj novog i tako u krug. Toliko smo specifična sredina sa toliko različitih mišljenja da čovjek ne zna šta je ono pravo. Gledajući uspješne fudbalske ekipe, rješenje je rad na duže staze, odnosno ono što Mujke reče SABUR

Ova sezona što je ovakva po meni je najodgovorniji Duda uz savez i ne igranje na Koševu. Da Duda nije onoliko usrao ne bi morali raditi ovoliki remont i trpiti sad ovo uigravanje, a ovo ni Ferguson ne bi tek tako uklopio.

Ova sezona što je ovakva po meni je najodgovorniji Duda uz savez i ne igranje na Koševu. Da Duda nije onoliko usrao ne bi morali raditi ovoliki remont i trpiti sad ovo uigravanje, a ovo ni Ferguson ne bi tek tako uklopio.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
po mrvama smo hodali kolektivnoholyman je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:37Nema opravdanja ni za narkomana ni za igrace. Ovaj rahmetli kmeljo se morao uzeti sa 3 komada u mrezi, uz leotar, doboj i tuzlu najlosija ekipa lige.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:34gerijatrija, 3 pasa smislena da odigras izbacis im pola ekipe. Ali sigurica je sigurica. 4 derbija sve 0. pa mene bi bilo stid da sam trener i da u 4 utakmice nisam gola dao plavoj gamadi ali eto...
- 1 9 4 6 -
Davno sam ja rekao, da se iskopa kosevo nasli bi mrtve macke ispodLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:47po mrvama smo hodali kolektivnoholyman je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:37Nema opravdanja ni za narkomana ni za igrace. Ovaj rahmetli kmeljo se morao uzeti sa 3 komada u mrezi, uz leotar, doboj i tuzlu najlosija ekipa lige.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:34
gerijatrija, 3 pasa smislena da odigras izbacis im pola ekipe. Ali sigurica je sigurica. 4 derbija sve 0. pa mene bi bilo stid da sam trener i da u 4 utakmice nisam gola dao plavoj gamadi ali eto...
Duduku zamjeram sto ih sve kolektivno kod hodze nije odveo
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 16 mar 2023, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ovdje nije bilo ni instant promjene u prva dva tri kolakenoHZ je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:47Što se tiče Kodre, u prvom mandatu je bezveze otjeran, ko zna šta bi bilo da je imao podršku kao Dudić. Ne znam više šta da mislim, realno malo-malo novi trener, i ništa se ne promjeni na duže staze. Imamo instant promjenu prva dva tri kola i onda katastrofa, pa onda daj novog i tako u krug. Toliko smo specifična sredina sa toliko različitih mišljenja da čovjek ne zna šta je ono pravo. Gledajući uspješne fudbalske ekipe, rješenje je rad na duže staze, odnosno ono što Mujke reče SABUR![]()
![]()

- 1 9 4 6 -
Pogrijesio je vec tri puta u tri tekme, previse bodova direktno nas kosta. Zato sluze posudbe i kup utakmice i juniori na kraju krajeva.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:38sto se tice tarpija 100% je u pravu da ne mozemo 2 golmana imati a oba mlada 22-23. A Saha pogrijesio pa pogrijesio, trebao loptu boksovati on nije i sta da se radi. Iz gresaka se uciJavierBosnia je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:36Odlican je![]()
Lijepo je sve to, talentovan je ok, ali nijedna ozbiljna ekipa na svijetu nema golmana od 18-19 godina. To je jednostavno neozbiljno ponasanje zbog kojeg ispastamo.
Dovesti golmana 30+ i ostaviti Sahu ili Dizdarevica koga struka procijeni da treba za kup utakmice, i eventualno neke bas lakse tekme u ligi. Sve ostalo je neprofesionalno. Imas 11 pozicija na terenu, najbolnije je ispucavat ovo pravilo na golmanu.
Ako ovaj Željo završi ispred nas, odmah podnijeti zahtjev Savezu da narednu sezonu igramo Prvu ligu Federacije.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije se na tebe drug odnosilo nego na nas opcenito u mnozini.
Sarajevu ne treba 1 i 2 golman nego treci, neko iskusniji kao sto je Dzafic bio da svojim iskustvom doprinese razvoju prva dva golmana, to je neko moje misljenje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- BordoBBoja
- Kontakt:
Tebi je svaka za samarakenoHZ je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:47Što se tiče Kodre, u prvom mandatu je bezveze otjeran, ko zna šta bi bilo da je imao podršku kao Dudić. Ne znam više šta da mislim, realno malo-malo novi trener, i ništa se ne promjeni na duže staze. Imamo instant promjenu prva dva tri kola i onda katastrofa, pa onda daj novog i tako u krug. Toliko smo specifična sredina sa toliko različitih mišljenja da čovjek ne zna šta je ono pravo. Gledajući uspješne fudbalske ekipe, rješenje je rad na duže staze, odnosno ono što Mujke reče SABUR![]()
![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Onda ga vec možemo podnijeti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kome mi nismo čestito zaprijetili čitavu tekmu, bravo Mirza!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Je li nam odsad Doboj Kakanj domaći teren? A najjaci mi je Mirva mogao je u startu stavit da igramo na MGM areni i tako ispostovat HZ a on u inat u Zenicu ili ga je ipak natjerala ayla!
Bukvalno se u klubu ništa logično nije uradilo otkad je došao Mirvić.

A garant cemo se za prvu domacu utakmicu nakon Posušja vratiti u ZenicuSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑16 mar 2023, 17:13Je li nam odsad Doboj Kakanj domaći teren? A najjaci mi je Mirva mogao je u startu stavit da igramo na MGM areni i tako ispostovat HZ a on u inat u Zenicu ili ga je ipak natjerala ayla!Bukvalno se u klubu ništa logično nije uradilo otkad je došao Mirvić.

Kriv je savez, vico, svemirci, 5g, korona, retrogradni merkur... svi krivi osim aylice i mirzice 
Urotili se svi protIv nas, tako i SDA baca mantru da opravda nerad !
Urotili se svi protIv nas, tako i SDA baca mantru da opravda nerad !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Prica za Mirzu je validna 100% sve do dijela kad treba da podvuce crtu, tu se restartujeŠTA_JE je napisao/la: ↑16 mar 2023, 14:55Nadam se da si Mirza osušio sta keša zaradjenog tokom karijere jer se od trenerskog posla neces hljeba najesti a obolićes. Nego, Mirza budi pametan podvuci crtu i sam sa sobom raskrsti i reci nije to to. A ti Mirviću ako je gutiš ok jbg onda isyrpicemo ali ako je ne guziš ma letvu uzmi čovjeće natjeraj je iz Kluba. Pitaj Dogana, Mamića... ko je mladi trener kojem mozes pruziti sansu.

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ja mislio pise povuci crtuChony533 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 17:51Prica za Mirzu je validna 100% sve do dijela kad treba da podvuce crtu, tu se restartujeŠTA_JE je napisao/la: ↑16 mar 2023, 14:55Nadam se da si Mirza osušio sta keša zaradjenog tokom karijere jer se od trenerskog posla neces hljeba najesti a obolićes. Nego, Mirza budi pametan podvuci crtu i sam sa sobom raskrsti i reci nije to to. A ti Mirviću ako je gutiš ok jbg onda isyrpicemo ali ako je ne guziš ma letvu uzmi čovjeće natjeraj je iz Kluba. Pitaj Dogana, Mamića... ko je mladi trener kojem mozes pruziti sansu.![]()

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, nedimmmm1337, plisek, svabonja, TETRAPAK i 46 gostiju.