HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
daj nam baku vrati
musin zadatak je da izbori europu,ima do kraja sezone prilike,jer i sarajevo i borac su za k....,ak oan kraju ne izbori europu onda se zahvalit covjeku i trazit novo rjesnje,a za sad pustit ga da radi,jest da je lose,al sta ces 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Mogao bih zrinjski kao Rudar fasovat peticu
zeljobekicamir je napisao/la:
Ljudi moji,nije toliko do igraca koliko do kukavicke igra tj. taktike!!!
Pa koja to ekipa u premijer ligi igra sa jednim napadacem i da se brani kuci sa igracem vise na terenu?!

sumnjam. zbog utakmice sa borcem koja se igra 3 dana kasnije takodje u gostima. posto vec bjezimo dosta drugoplasiranom ne bi me cudilo kada bi "opustenije" usli u tu utakmicu sa ovim malim klubomnidi je napisao/la:Mogao bih zrinjski kao Rudar fasovat peticu
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Malim klubom ??ljiljan89 je napisao/la:zeljobekicamir je napisao/la:
Pa koja to ekipa u premijer ligi igra sa jednim napadacem i da se brani kuci sa igracem vise na terenu?!![]()
sumnjam. zbog utakmice sa borcem koja se igra 3 dana kasnije takodje u gostima. posto vec bjezimo dosta drugoplasiranom ne bi me cudilo kada bi "opustenije" usli u tu utakmicu sa ovim malim klubomnidi je napisao/la:Mogao bih zrinjski kao Rudar fasovat peticu

koji kompleks ima ovaj lik od zrinjeljiljan89 je napisao/la:zeljobekicamir je napisao/la:
Pa koja to ekipa u premijer ligi igra sa jednim napadacem i da se brani kuci sa igracem vise na terenu?!![]()

vi peticu dat

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
koji lik i koji kompleks?Rosas7 je napisao/la:koji kompleks ima ovaj lik od zrinjeljiljan89 je napisao/la:zeljobekicamir je napisao/la:
sumnjam. zbog utakmice sa borcem koja se igra 3 dana kasnije takodje u gostima. posto vec bjezimo dosta drugoplasiranom ne bi me cudilo kada bi "opustenije" usli u tu utakmicu sa ovim malim klubomnidi je napisao/la:Mogao bih zrinjski kao Rudar fasovat peticu![]()
![]()
sta te pece sine
![]()
vi peticu datnemoj me nasmijavat
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
2011 7.mjesto
2010 4.mjesto
2009 1.mjesto
2008 4.mjesto
2007 2.mjesto
2006 3.mjesto
2005 1.mjesto
Za klub koji uz jos ove uspijehe ima i par polufinala kupa i jedno osvojeno finale drzavnog kupa reci da je "mali" klub moze samo osoba koja ne prati nas nogomet ili ima namjeru "provocirati"...ti kao "Ljiljan" si davno pokazao svoju ljubomoru prema klubu iz grada Mostara!
2010 4.mjesto
2009 1.mjesto
2008 4.mjesto
2007 2.mjesto
2006 3.mjesto
2005 1.mjesto
Za klub koji uz jos ove uspijehe ima i par polufinala kupa i jedno osvojeno finale drzavnog kupa reci da je "mali" klub moze samo osoba koja ne prati nas nogomet ili ima namjeru "provocirati"...ti kao "Ljiljan" si davno pokazao svoju ljubomoru prema klubu iz grada Mostara!

opusti sebekicamir je napisao/la:2011 7.mjesto
2010 4.mjesto
2009 1.mjesto
2008 4.mjesto
2007 2.mjesto
2006 3.mjesto
2005 1.mjesto
Cuj opusti se..Ne provociraj i odhebi s teme jer nisi dobrodosao !ljiljan89 je napisao/la:opusti sebekicamir je napisao/la:2011 7.mjesto
2010 4.mjesto
2009 1.mjesto
2008 4.mjesto
2007 2.mjesto
2006 3.mjesto
2005 1.mjesto

Vaha preuzima Zrinjski!

Ziku vam el prezindetea i jezika mubekicamir je napisao/la:Vaha preuzima Zrinjski!![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ovo je onaj pogled: A JESAM TI GA SUKNO! 

Dani ponosa i slave! Tad aje za nas nastupao Lamine Diarra!

Nakon odličnih igara u Olimpicu, ponovo si se vratio na Grbavicu, ali si se zadržao samo pola godine, nakon čega si potpisao za Zrinjski, gdje si se dokazao kao igrač i osvojio titulu. Šta je bilo uzrok tome da po drugi put napustiš Željezničar i kakva iskustva nosiš iz Mostara?
Po povratku u Željezničar sam zaista igrao dobro, ali je u klub došao Jirži Plišek i pojavile su se neke nesuglasice pa sam ponovo otišao s Grbavice. Sa Željom nisam imao ugovor te sam potpisao za Zrinjski. Rado se sjećam tog perioda, jer su Plemići prvi put osvojili titulu, a ja sam bio dio tog uspjeha. U Mostaru sam se osjećao odlično, nemam nijednu primjedbu. I dan danas, kad odem tamo, ljudi me cijene i u dobrim smo odnosima.
Zajko Zeba
Po povratku u Željezničar sam zaista igrao dobro, ali je u klub došao Jirži Plišek i pojavile su se neke nesuglasice pa sam ponovo otišao s Grbavice. Sa Željom nisam imao ugovor te sam potpisao za Zrinjski. Rado se sjećam tog perioda, jer su Plemići prvi put osvojili titulu, a ja sam bio dio tog uspjeha. U Mostaru sam se osjećao odlično, nemam nijednu primjedbu. I dan danas, kad odem tamo, ljudi me cijene i u dobrim smo odnosima.
Zajko Zeba
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Taj ce igrac vazda dobit pljesak Mostarske publike,jer ni u jednom trenutku nije uradio nista protiv kluba,niti ga je popljuvo kao neki sto su presli u druge klubove....pile87 je napisao/la:Nakon odličnih igara u Olimpicu, ponovo si se vratio na Grbavicu, ali si se zadržao samo pola godine, nakon čega si potpisao za Zrinjski, gdje si se dokazao kao igrač i osvojio titulu. Šta je bilo uzrok tome da po drugi put napustiš Željezničar i kakva iskustva nosiš iz Mostara?
Zajko Zeba
Spremite se plemici,dolazi vam Velikan na gostovanje.
Ocekuje se pobjeda zelje,samo je pitanje kojim rezultatom.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
-
- Kontakt:
ZAAAAAAAJKO ZEBA
Mozete ocekivat samo prekid od 12 uzastopnih pobjeda !ScooTeR je napisao/la:Spremite se plemici,dolazi vam Velikan na gostovanje.

Maccabi Zeljeznicar 6:0ScooTeR je napisao/la:Spremite se plemici,dolazi vam Velikan na gostovanje.
Hapoel Zeljeznicar 5:0
Zeljeznicar Litex 0:7
pa nebi bas rekao da nam dolazi europski velikan,vise jedna prosjecna bh momcad koja se zajedno sa nama,sarajevom,borcom i sirokim redovno bruka u europi!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.