AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Rimljani sretno veceras 

Veza je ključ, City će izvesti fizički jaku postavu gdje će iskombinovati 2 od tri impresivna igrača u tom smislu koji i znaju držati loptu; Yaya, Fernando, Fernandihno. Tu bi mogao biti problem Rome jer u fajterskom smislu tu može samo Radja odgovoriti kako treba, Pjanić mora biti na nivou jer ipak fale DDR i Kevin puno u ovakvim utakmicama.
Naravno, i u odbrani fali igrača i vidjet ćemo kako će se ponašati večeras, Pellegrini je svjestan da ne može više kukavički igrati u LP i izvest će i Aguera i Edina.
Ali, bit će tu prostora za napade sigurno, underdog uloga odgovara, malo mi ozračje djeluje kao ono kontra Reala kada je Taddei rješavao na Bernabeu.
Loše prognoziram, ali neka bude 1-2.
Naravno, i u odbrani fali igrača i vidjet ćemo kako će se ponašati večeras, Pellegrini je svjestan da ne može više kukavički igrati u LP i izvest će i Aguera i Edina.
Ali, bit će tu prostora za napade sigurno, underdog uloga odgovara, malo mi ozračje djeluje kao ono kontra Reala kada je Taddei rješavao na Bernabeu.

Loše prognoziram, ali neka bude 1-2.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Romin trojac na sredini je umoran i to je najveci problem.
Fernanda nema, tu su Fernandinho i Yaya koji je daleko od svoje vrhunske forme. Najvecu sansu Rome vidim u sporom Demichelisu.
Iturbe vjerovatno krece s klupe.
Fernanda nema, tu su Fernandinho i Yaya koji je daleko od svoje vrhunske forme. Najvecu sansu Rome vidim u sporom Demichelisu.
Iturbe vjerovatno krece s klupe.
Biće čudno gledati dvije omiljene ekipe jedna protiv druge. Obzirom da redovno pratim obe ekipe mislim da Roma ima vrlo male šanse. City je dosta brža, agresivnija i kompletnija ekipa.
4-IN-A-ROW
- IlPrincipe
- Kontakt:
Znači Strootman,De Rossi out ? Imal još neko ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Sedam igraca im fali barem sam cito neki dan ali hendikem su sto se tice De Rossi o Strootmanu nebi odavno je van terena...IlPrincipe je napisao/la:Znači Strootman,De Rossi out ? Imal još neko ?
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Castan, Astori, Ucan, Balzaretti, Borriello...IlPrincipe je napisao/la:Znači Strootman,De Rossi out ? Imal još neko ?
De Sanctis out
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
E jesmo vazda neki pehovi. Milion povrijeđenih i još sad i golman, a baš sam svoj optimizam temeljio na De Sanctisovim eventualnim čudesnim odbranama večeras
Ako bude 4-1 za City ja prezadovoljan, a da smo kompletni sa Castanom,Astorijem,De Rossijem,Strootmanom... 100% bismo bar bod izvukli

Ako bude 4-1 za City ja prezadovoljan, a da smo kompletni sa Castanom,Astorijem,De Rossijem,Strootmanom... 100% bismo bar bod izvukli
Idemoooooo !!!!!!! 
Bice tesko al ne i nemoguce

Bice tesko al ne i nemoguce

Iturbe, Ljajić i Destro sa klupe.Umjesto Torosidisa počinje Cole.
Nek je sa srecom.
Nek je sa srecom.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Nevjerovatno glup potez ovako iskusnog igrača 
Edit: Mogao se odmah iskupit.

Edit: Mogao se odmah iskupit.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
TOTTIIIIIIII
Tako jeeee
Legenda.
Imperator.
Kao sto pisah i tokom izvlacenja, a i pred mec, ocekivano Roma bolja ekipa.
Ali ni bod nije los na kraju ako se uzme, u drugom se moze i hrabrije odigrati cak, ali ce se vjerovatno zardrzati ova taktika.
Ali ni bod nije los na kraju ako se uzme, u drugom se moze i hrabrije odigrati cak, ali ce se vjerovatno zardrzati ova taktika.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Roma dosta bolja, City da gol iiz glupog penala, al ovo ostalo nista ama bas nista nisu pokazali. Odbrana nam je dobra, ne srljaju, Manolas i Mibiwa, iako su 2. par, al igraju odlicno. Dzeko se ne vidi, Pjnic, Keita i Nanigolan, prestrasno odigrali 1. pol. Ako ovako nastave, pobjeda ne dolazi u pitanje.
Ma izdominirali.
Bilo bi razocarenje da bar bod ne uzmete.

Bilo bi razocarenje da bar bod ne uzmete.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vrhunski napadač fali ovoj ekipi da bude Skudeto osvojen, ostalo je sve na mjestu 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.