Ne znam ni sam vise za tog investitora kad pogledam komsiluk znas kako se kaze ne pada jabuka daleko od stabla brat je brat sve vise vodi ka tome da ce ih uvalit u dugove i otic odakle je i doso, vec su dobili pola milke kazne od uefe jer su sakrili neke pare, ne znam ni sam na duze staze koliko mozemo bez “miliona” od investitora , drago mi je sto imamo ogromnu podrsku opstine, navijaca, pa i uprava radi dosta dobar posao ovo sve trenutno izgleda kao bajka, ne sumnjam da ce doc neki los period sto je normalno u fudbalu rezultatski mislim, uzivam u ovome trenutno sam prezadovoljan al sto se tice investitora mora se osam ociju otvorit.NoDi80 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:42Poceli smo koristiti Kamp Josip Katalinski Igman Ilidza
Relativno u ovom trenutku sve imamo i samo nam fali investitor da se bas izdignemo i ustabilimo na vrhu
Molim vas uvedite investitiora i nemojte da vas rezultati zavaraju i da pomislite da nam ne treba
Za sve ostalo svaka cast svima u klubu
I da volio bi da malo i mi forumasi prokomentarisemo sta bi nas moglo docekat u Bijeljini ozbiljni smo postali sto Adzem kaze vec smo poceli smetat nekom tako da nesto sumnjam da ce opet sudjenje bit ko u listici.